9 Servicii de găzduire prin e-mail de încredere pentru întreprinderi mici și mari

E-mailurile rămân principalul motor al achiziției și păstrării clienților pentru întreprinderile mici și mijlocii. Deși media socială este în plină expansiune cu like-urile, comentariile, tweet-urile și share-urile, totuși nu depășește importanța e-mailurilor.


Conform statistici, 81% dintre întreprinderile mici și mijlocii depind în continuare de e-mailuri ca principal canal de achiziție a clienților. Concluziile demonstrează că trimiterea de e-mailuri este în continuare cea mai bună modalitate de atingere și impact direct.

Deoarece întreprinderile trebuie să trimită și să primească mii de e-mailuri în fiecare zi, gestionarea acestora nu este o sarcină atât de ușoară. În plus, e-mailurile dvs. de afaceri conțin numele de domeniu al companiei dvs., care, la rândul său, vă ajută să vă stabiliți credibilitatea. Prin urmare, este logic ca întreprinderile să descarce găzduirea prin e-mail către experți.

Deci, atunci când un client primește e-mailul dvs. cu numele companiei de pe acesta, acesta poate căuta compania dvs. pentru a obține mai multe detalii despre produsele sau serviciile dvs. care le pot atrage atenția..

De ce ar trebui să mergi pentru găzduirea de e-mailuri de afaceri în loc de freebies precum Gmail?

Întreprinderile care folosesc servicii gratuite pot părea neprofesionale. Prin urmare, poate duce la judecarea persoanelor legitime ale companiei dumneavoastră. Unii oameni au o concepție greșită că nu sunteți serios în legătură cu afacerea dvs., în timp ce unii pot crede că afacerea dvs. nu va fi pe termen lung. Există o șansă corectă ca afacerea dvs. să devină vulnerabilă la infracțiuni informatice.

Și acesta este ultimul lucru pe care îl puteți dori pentru afacerea dvs.!

Astfel, în loc să accesați e-mailuri gratuite pentru afacerea dvs. precum Gmail, Outlook, Yahoo și multe altele, este o idee bună să plătiți și să alegeți un serviciu de găzduire de încredere. Investiția câțiva dolari în găzduirea de e-mailuri de afaceri poate salva afacerea dvs. de astfel de percepții negative și vă poate ajuta să vă stabiliți afacerea ca fiind legitimă și de încredere. Este o situație câștig-câștig pentru afacerea dvs., precum și pentru clienții dvs. protejându-le interesele.

Să aflăm câteva dintre avantajele utilizării e-mailului de afaceri.

Creează încredere

Dacă doriți ca clienții dvs. să își ia compania în serios, o identitate anonimă nu va funcționa. Obținerea gratuită a unui cont de e-mail nu este fără probleme în aceste zile, iar dacă sunteți o firmă care dorește să vă creeze încredere, trebuie să ieșiți în evidență în mulțime.

Cu un e-mail de afaceri, clienții dvs. pot recunoaște afacerea dvs. ca fiind de încredere, care este primul pas către conducerea unei afaceri de succes. Chiar dacă aveți o echipă mică, puteți oferi o privire diversificată organizației dvs. cu diferite ID-uri de e-mail pentru facturare, vânzări, locuri de muncă și asistență.

Aruncă o impresie profesională

Cineva a spus corect –

Prima impresie este ultima impresie.

Într-adevăr, este valabil atunci când vine vorba de afaceri. De cele mai multe ori, interacționezi cu clientul tău prin e-mailuri. În momentul în care potențialul sau clientul dvs. deschide e-mailul, trebuie să faceți această conexiune pentru a vă conduce afacerea înainte.

Utilizarea unui e-mail de afaceri creează o imagine profesională a mărcii dvs. în ochii clienților vizați, care vă pot ajuta să obțineți un avantaj competitiv din restul.

Protejează datele de afaceri sensibile

Serviciile gratuite de găzduire prin e-mail se confruntă cu atacuri malware frecvente și sunt predispuse la spaming și reclame direcționate. Le lipsește măsurile esențiale de securitate necesare pentru a proteja interesele utilizatorilor. În plus, nu dețineți controlul complet asupra e-mailurilor.

Dacă conduceți o afacere, trebuie să vă asigurați afacerea, precum și interesele clienților, împreună cu datele acestora. Prin urmare, nu trebuie să vă riscați afacerea utilizând servicii de e-mail gratuite care vă pot face afacerea vulnerabilă.

Salvează-ți e-mailurile de la accesarea filtrelor de spam

Programele malware și spammerii pot viza ușor e-mailuri gratuite. Dacă utilizați eforturi de marketing prin e-mail pentru a vă genera vânzările, utilizarea e-mailurilor gratuite ar avea un impact asupra veniturilor dvs. Se datorează faptului că e-mailurile trimise ar putea fi afișate ca spam. Așadar, dacă clienții dvs. nu își verifică dosarele de spam, toate eforturile dvs. ar merge în zadar.

Dar dacă preiați găzduire prin e-mail de la experți, vă salvează e-mailurile să nu fie anunțați sau să intrați în dosarele de spam. Astfel, vă puteți bucura de interacțiunea cu clienții dvs. prin e-mailuri și puteți continua să beneficiați de beneficii.

Copie de rezervă și confidențialitate

E-mailurile gratuite tind să aibă riscuri mari de prăbușire, închidere fără avertisment prealabil sau chiar piratate. Când se întâmplă acest lucru fără nicio copie de rezervă, s-ar putea să-ți coste afacerea în termeni de informații esențiale despre afaceri care nu pot fi recuperate. Pierdeți informații confidențiale și e-mailuri importante din partea clienților și potențialilor.

Branding

E-mailul profesional creează o identitate de marcă puternică a afacerii dvs. prin publicitatea numelui companiei dvs. Îți face brandul de încredere în ochii clienților doar uitându-te la nume.

Acum că aveți o idee corectă despre importanța e-mailurilor pentru afaceri pentru compania dvs., enumerați mai jos câteva dintre serviciile de găzduire e-mail fiabile la dispoziția dvs..

G Suite

Creați o adresă de e-mail profesională pentru compania dvs. utilizând G Suite, care este Gmail pe care îl adori deja. Oferă controale de administrare și o mulțime de funcții interesante, fără reclame enervante. Gazduirea prin e-mail este dotată cu instrumente concepute pentru a spori productivitatea afacerii dvs., permițându-vă să lucrați mai rapid și mai inteligent!

G Suit nu a făcut doar comunicarea prin e-mail fără efort, ci și inovatoare, unde puteți colabora în timp real pe fișierele dvs. și accesați calendarul pentru a programa întâlniri. Bazat pe infrastructura foarte sigură a Google, G Suite vă protejează toate datele de afaceri, utilizatorii și dispozitivele. De asemenea, face backup pentru datele dvs. în cloud și veți obține controlul complet al e-mailului.

Caracteristicile pe care le oferă sunt Gmail, Calendar, curente, chat, Meet, Docs, foi, formulare, diapozitive, site-uri, scripturi de aplicații, Drive, Search Cloud, Keep, Admin, seif, Endpoint, training G Suite și suplimente.

A2 Gazduire

A2 Gazduire este dotat cu instrumente și caracteristici de e-mail utile pentru a vă ajuta cu email-ul dvs. de marketing. Puteți utiliza IMAP sau POP3 pentru a trimite sau primi e-mailuri. Și dacă doriți să folosiți webmail, RoundCube și Horde sunt preinstalate la dispoziția dvs. În plus, include Mailman pentru a vă ajuta să contactați dintr-o listă de e-mailuri cu opțiune.

Serviciul de găzduire prin e-mail vă oferă un angajament mai mare pentru a beneficia de o performanță fiabilă. Fiecare cont de găzduire e-mail este încărcat cu o mulțime de resurse de e-mail gratuit. Puteți găsi și gestiona aceste resurse de pe panoul său de control numit cPanel.

Aceste resurse gratuite includ următoarele.

 • Conturi de găzduire prin e-mail pentru a vă gestiona conturile și parolele și configurați setările POP3 sau IMAP.
 • Webmail prin Roundcube și Horde
 • BoxTrapper pentru a verifica expeditorul
 • SpamAssassin pentru filtrarea spam-urilor
 • Barracuda pentru o filtrare sporită sporită prin verificarea fiecărui e-mail primit
 • Autentificare și trimitere prin e-mail
 • Intrare MX pentru a trimite e-mailuri
 • Răspunsuri automate, listă de corespondență, criptare și multe altele

Zoho Mail

Doriți să vă bucurați de o găzduire criptată, sigură și fără adăugare?

Zoho le poate acoperi pe toate împreună cu confidențialitate garantată. Cu această găzduire prin e-mail, puteți obține o protecție agilă și sporită împotriva programelor malware și spam. Oferă id-uri de e-mail profesionale pentru a oferi brandului vizibilitate și autenticitate mai mare.

Centrele de date ale Zoho Mail au supraveghere și securitate de înaltă calitate pentru a vă oferi un timp de funcționare de încredere. Atât criptarea end-to-end cât și în repaus se realizează pentru a vă securiza e-mailurile împreună cu criptarea mesajelor prin S / MIME.

Folosind puternicul și simplu panoul de control al Zoho, puteți executa toate setările, personalizarea și configurația. Puteți adăuga fără probleme utilizatori, configurați-vă politicile, gestionați numele grupurilor și multe altele. Rețineți-vă e-mailurile pentru o anumită perioadă pentru a contracara atacurile legale. De asemenea, oferă e-Discovery pentru a vă ajuta să descoperiți rapid e-mailurile reținute.

Gestionarea comunicării de afaceri este perfectă, deoarece aplicația Zoho Mail poate fi descărcată pe dispozitivele Android sau iOS. Interesant este că, de asemenea, puteți adăuga arome de social media direct în căsuța poștală folosind echipe de fluxuri și etichete, să comentați, să partajați fișiere și să gestionați cu ușurință sarcinile.

Rackspace

Dacă sunteți în căutarea unei găzduire de e-mailuri accesibile pentru afacerea dvs., Rackspace este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le aveți. Întreprinderile mici pot oferi e-mailurilor lor un aspect profesional, fără a investi mult. Prin filtrarea premium, inbox-ul dvs. nu va fi protejat de spam și activități dăunătoare. În plus, vă oferă, de asemenea, confidențialitate și securitate completă pentru datele dvs. de afaceri sensibile.

Rackspace vă oferă, de asemenea, o migrare lină de la e-mailurile anterioare la noile e-mailuri profesionale cu specialiștii lor extrem de dedicați. Trebuie doar să țineți cont de locul în care v-ați înregistrat numele de domeniu și lăsați restul experților Rackspace.

La un preț accesibil de doar 2,99 dolari pe utilizator în fiecare lună, Rackspace oferă tot ceea ce ai nevoie pentru rularea perfectă a e-mailurilor de afaceri, inclusiv:

 • Cutie poștală de 25 GB
 • Outlook, webmail și acces mobil
 • Lista de grupuri nelimitate, aliasuri și redirecționare
 • Arhivare prin e-mail

Microsoft 365

Creați e-mailuri de afaceri, alegând Microsoft 365 ca gazdă de e-mail și rămâneți în sincronizare întotdeauna. Accesați-vă e-mailurile, calendarele partajate și contactele de oriunde utilizați dispozitivul dvs., indiferent dacă este computer sau telefon mobil.

În cazul în care vă pierdeți telefonul cu toate e-mailurile de afaceri pe el, nu vă panicați! Aveți totuși opțiunea să ștergeți e-mailurile de la distanță pentru a vă păstra informațiile despre companie în siguranță. Microsoft 365 vă oferă libertatea de a vă personaliza fiecare e-mail prin crearea de formate personalizate, folosind numele de domeniu și imagini, etc.

Puteți trimite fișiere de până la 150 MB folosind această găzduire prin e-mail. De asemenea, oferă 100 GB stocare pentru a vă permite să vă stocați e-mailurile cu imagini și formate personalizate. Cu un centru de administrare simplu, vă puteți gestiona mai bine e-mailurile, inclusiv crearea de conturi noi, ștergerea, crearea de scripturi personalizate etc..

Microsoft 365 vă oferă cea mai bună protecție anti-spam și protecție anti-malware pentru a vă proteja e-mailurile împotriva potențialelor infracțiuni informatice. În plus, veți primi și funcții de arhivă și eDiscovery.

Hai tăticu

Aruncați o impresie veșnică în mintea clienților dvs. utilizând e-mailuri cu aspect profesional Hai tăticu asta complimentează afacerea ta. Include funcții ușor de utilizat, cum ar fi contacte, calendare, un portal de e-mail și sarcini. E-mailurile funcționează excelent pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv computere și telefoane mobile și se sincronizează automat pentru a vă actualiza e-mailurile..

GoDaddy include un filtru de spam standard pentru industrie care vă oferă o primire curată și poate bloca peste 300 de milioane de e-mailuri potențial dăunătoare în fiecare zi cu filtrele sale anti-virus și criptarea de 256 biți. Acesta combină monitoarele automate de amenințări, analiza sofisticată a datelor și o echipă specială de experți în securitate pentru a oferi cel mai înalt nivel de securitate.

Puteți personaliza cu ușurință adresa dvs. de e-mail pentru a o face atrăgătoare și unică pentru a vă distinge în mulțime, totuși să păstrați aspect profesional cu planuri fără anunțuri. Vedeți conținutul atașamentelor dvs. de e-mail înainte de a le trimite, utilizați un portal de e-mail pentru a vă gestiona spațiul online cu widget-uri personalizate, inclusiv sport, vreme, știri etc..

Amazon Workmail

Amazon Workmail oferă un serviciu de e-mail de afaceri sigur și ușor de gestionat, pe lângă suportul pentru aplicațiile existente pentru clienții de e-mail pentru mobil și desktop. Accesați-vă e-mailurile, calendarele și contactele fără durere, utilizând aplicațiile client la alegere, inclusiv Outlook și alte aplicații de e-mail native Android sau iOS care acceptă protocolul IMAP. De asemenea, le puteți accesa folosind browserul dvs. web preferat.

Integrați e-mailurile perfect cu directorul dvs. corporativ curent. De asemenea, vă oferă opțiunea de a cripta date împreună cu locația de stocare a acestora. În plus, puteți configura interoperabilitatea Microsoft Exchange Server și vă puteți gestiona utilizatorii, resursele și grupurile prin SDK.

Amazon Workmail oferă securitate la nivel de întreprindere a datelor dvs. prin intermediul serviciului de gestionare a cheilor AWS. Vă permite să obțineți controlul complet asupra e-mailurilor și datelor și vă permite să gestionați modul în care vă doriți. Oferă stocare de 50 GB pentru e-mailurile și datele dvs..

Fastmail

Fastmail vă permite să creați e-mailuri pentru afacerea dvs. care pot fi potrivite site-ului dvs. web oferind o ușurință de personalizare. Puteți gestiona inteligent e-mailurile dvs. utilizând o cutie primită ori de câte ori trimiteți și deschideți e-mailuri. Puteți partaja foldere de e-mail, contacte și calendare cu echipa dvs. pentru un flux lin de informații și programați-vă rapid întâlnirile.

Oferă Topicbox unde echipele dvs. pot împărtăși resurse și informații și vă permite să ajungeți la întreaga echipă într-un singur loc. Puteți, de asemenea, să vă construiți arhiva companiei utilizând această caracteristică și să o administrați. Folosind Fastmail, puteți gestiona nivelurile de acces la e-mail și puteți utiliza setări avansate pentru a vă păstra datele în siguranță.

Încercați încercarea sa de 30 de zile gratuite și apoi alegeți un plan adecvat conform cerințelor dvs..

NameCheap

NameCheap este un serviciu de găzduire e-mail rapid, fiabil și sigur, conceput special pentru a satisface nevoile afacerii tale. Gestionarea e-mailurilor, calendarului, persoanelor de contact și a marketingului prin e-mail în general este fără efort folosind acest serviciu.

Puteți obține chiar și un proces gratuit pe Namecheap timp de două luni pentru a experimenta eficacitatea acestei platforme și apoi alege un plan pentru a putea profita de beneficiile sale asupra întregii dvs. afaceri. Este compatibil rapid cu dispozitivele dvs., inclusiv Android, Windows sau iOS. Acesta oferă e-mailuri bazate pe domenii, inbox unificat, protecție anti-spam, semnături HTML, acces POP3 sau IMAP și acces sigur la e-mail cu fiecare plan.

Bucurați-vă de o colaborare perfectă și sigură cu e-mailul de afaceri prin partajarea e-mailurilor, contactelor, documentelor, programărilor, foilor de calcul și listelor de sarcini. Vă puteți aștepta la performanțe ridicate de la serviciul de găzduire, care nu trebuie să vă faceți griji dacă e-mailurile dvs. au fost sau nu la destinație, Namecheap are grijă de ea!

Autentificarea cu doi factori oferă o securitate suplimentară pentru e-mailurile dvs., păstrându-vă în siguranță datele de acreditare. Oferă securitate de ultimă generație prin Universal 2nd Factor (U2F) și Parola One-Time bazată pe timp (TOTP).

Concluzie

E-mailul evoluează cu funcții noi și inovatoare care vă ajută să comunicați perfect cu clienții și potențialii dvs. E-mailurile de afaceri oferă nu numai o notă profesională afacerii tale, ci și extind prezența mărcii tale. Cu serviciile de găzduire de e-mail de mai sus, vă puteți gestiona cu ușurință e-mailurile, vă puteți securiza datele și vă puteți crea încredere cu clienții.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map