10 legjobb beltéri otthoni biztonsági kamera a nyugalom érdekében

Fedezze fel a megkönnyebbülést a megfelelő beltéri otthoni biztonsági kamera kiválasztásával!


Nem sok évvel ezelőtt az otthoni biztonsági rendszerek annyira drágák és bonyolultak voltak, hogy az emberek többségének egyszerűen az ajtó- és ablakzárakra támaszkodnia kellett, és imádkozniuk kellett, hogy a betolakodók egy másik célt válasszanak. Manapság az árak annyira estek, és a technológia annyira átfogóvá és egyértelművé vált, hogy nincs oka arra, hogy kamerákat telepítsünk, amelyek megvédik minket és otthonunkat.

Sőt, vannak más okok is, amelyek miatt kamerákat helyeznek otthonunkba, amelyek csak megakadályozzák a behatolást. Beltéri kamerákkal bárhonnan ellenőrizhetjük gyermekeinket, idősebböket vagy háziállatainkat. Figyelemmel kísérhetjük azokat az embereket, akiket egyedül hagyunk a házban dolgozva. Ellenőrizhetjük, hogy hagytuk-e világítani a lámpákat vagy nyitott-e egy ablakot, és beszélhetünk bárkivel, aki a házban van, amikor távol vagyunk.

Nyugalom vásárlása

A hagyományos otthoni biztonsági rendszerek, hallható riasztásokkal, mozgás vagy behatolásjelzéssel, a bűnözők számára jól ismertek. Tudják, hogyan lehet őket kikapcsolni, vagy akár a tulajdonosokat provokálni is, hogy maguknak a riasztásoknak kikapcsolódjanak ismételt hamis riasztások kiváltásával.

A beltéri otthoni biztonsági kamera kiválóan kiegészíti ezeket a hagyományos riasztóberendezéseket. Ha riasztás támad, ellenőrizheti az élő video-hírcsatornát, hogy megnézhesse, mi történik otthon, és megtegye a szükséges intézkedéseket. De még akkor is, ha nincs biztonsági rendszer, az egyetlen beltéri otthoni biztonsági kamera képes elvégezni a munka nagy részét és megakadályozni a nem kívánt dolgok bekövetkezését.

A beltéri és a kültéri kamera közötti különbség az, hogy az utóbbi változó éghajlati viszonyoknak van kitéve, és tartózkodási anyagból kell készülnie, hogy elkerüljék a hamisítást. Ezzel szemben a beltéri kamerák általában kisebbek és könnyebbek, és olcsóbbak is. Általában ezek szintén kevésbé tolakodóak.

A beltéri otthoni biztonsági kamera kívánatos tulajdonságai

Az egyetlen kamera teljes otthoni biztonsági rendszerként működhet, ha rendelkezik az összes szükséges funkcióval. Az ilyen típusú készülékek ártartománya kevesebb, mint 50 dollárról több mint 300 dollárra megy. Nyilvánvaló, hogy csak a magasabb árú kamerák kínálnak mindent, amire az otthoni biztonság szempontjából szüksége lehet. De kompromisszumot kereshet az ár és a szolgáltatások között, megtalálhatja az elvárásainak megfelelő, megfizethető modellt is.

A beltéri otthoni biztonsági kamerákban keresendő főbb jellemzők a következők:

Felhő-tárolás: A kamerával rögzített videofelvételt valahol meg kell tárolni, arra az esetre, ha átnézni szeretné, vagy végül valamilyen bűncselekmény bizonyítékaként használni. A felhő tárolása a legjobb megoldás ebben az ügyben, mivel a videofájlok sok helyet foglalnak el, és egy helyi meghajtó vagy memóriakártya nagyon gyorsan megtölthető. A legtöbb jó biztonsági kamera ingyenes felhőalapú tárolást kínál.

Mobil és internetes hozzáférés: Miközben nyaralsz, látni szeretnéd, hogy mi történik a házban, ha megnézed a kamerád videóját a mobil eszközön, egy weboldalon, vagy mindkettőn.

Áramforrás: Néhány kamera akkumulátort használ; mások tápkábelt használnak. Minden opciónak megvannak az előnyei és hátrányai: az akkumulátorokat cserélni vagy újratölteni kell, míg a tápkábeleknek kis távolságra kell lenniük a konnektorból..

Kapcsolódás: A Wi-Fi nagyszerű, ha otthoni internet-kapcsolata fel van állítva. De ha vihar sztrájkol és kikapcsol az áram, a fényképezőgépnek újabb opcióra lesz szüksége az internethez való csatlakozáshoz. A mobil kapcsolat nagyon ritka, de szükségtelen, ha biztonságos biztonsági rendszert keres.

Éjszakai látás: Ez a biztonsági kamerák elengedhetetlen funkciója, mivel még ha a házban is hagyja a lámpákat, a betörő egyszerűen kikapcsolhatja őket, és vak lehet, ha a fényképezőgép nem látja sötétben.

Számos egyéb funkciót is figyelembe kell venni, mint például mozgásérzékelés, arcfelismerés, AI, audio és egy nagyméretű műsor. Noha nem egy nagy mennyiségű pénzt fog költeni egy kamerára, ellenőrizze az összes szolgáltatást és alapos összehasonlítást végezzen, így nem fogja megbánni, hogy egy adott modellt választott a vásárlás és telepítés után..

Itt található a választás a beltéri otthoni biztonsági kamerák területén:

Logitech Circle

Nehéz valamire gondolni Logitech Circle 2 nem kínál. Kevesebb, mint 200 dollárért a Logitech Circle képes 10–60 másodperces videókat tárolni saját magán, ingyenes felhőben, összesen akár 24 órás videóval. Kompatibilis az Amazon Alexa-val és a Google Assistant-rel.

Újratölthető akkumulátort használ, és energiát takarít meg alacsony fogyasztású üzemmódban történő működtetés közben, amíg fel nem ébred, amikor mozgást észlel. Ha további szolgáltatásokért szeretne fizetni, akkor arcfelismerést, egyedi napi rövidnadrágot, több napos videotárolót és egyéb érdekes ajándékokat kaphat..

eufyCam

eufyCam 2 Körülbelül 300 dollárba kerül – ez azzal az előnnyel jár, hogy autonóm. Nem függ a felhő tárolásától, mivel egy 16 GB-os microSD-kártyával érkezik, amely képes egy teljes év felvételeinek tárolására, figyelembe véve a napi 10 másodperces 30 másodperces felvételt..

Ez sem függ a tápkábelektől vagy az akkumulátorok töltésétől: az akkumulátor készenléti állapotban 365 napig vagy három évig tart.

Wyze Cam V2

Kevesebb, mint 20 dollárért, Wyze Cam V2 az egyik legalacsonyabb áron elérhető otthoni biztonsági kamera. Ez a legjobb megoldás, ha valami egyszerűvel szeretne kezdeni, és nincs szüksége kifinomult funkciókra.

De lefedi az alapok nagy részét: éjszakai látás, ingyenes felhőtárolás, mozgásérzékelés, hangvezérlés az Alexa és a Google Assistant segítségével, stb. 1080p élő közvetítést kínál, amelyet mobilkészülékével nézhet. Megoszthatja a kamerához való hozzáférést, így minden családtag láthatja annak élő közvetítését és a felvételeket.

D-Link

Körülbelül 60 dollárért, ezt a kamerát teljes HD 1080p felbontású és nagy láthatóságot kínál. Kap egy részletes élő és rögzített videót. A hangot vagy a mozgást akár 16 méter teljes sötétségben is felismeri, és automatikusan továbbítja a riasztási értesítéseket, hogy folyamatosan tájékozódjon a nap 24 órájában. A kétirányú audió segítségével otthonról beszélgethet, vagy megmondhatja kutyájának, hogy szálljon le a kanapén.

Lehetőséget kínál ingyenes vagy fizetős felhőalapú tárolásra vagy rögzítésre egy MicroSD-kártyán, amely megnézhető a mydlink alkalmazásban. Az alkalmazás távolról is megtekintheti, rögzítheti, beállíthatja az ütemezett felvételt és megcsípheti 10x-es zoomra. Izgalmas funkció egy 3 másodperces visszatekintés: mindig látni fogja, mi vezette a rekordot.

Google Nest Cam IQ Indoor

150 és 200 dollár közötti árral, Google Nest Cam IQ Beltéri kamera kiemelkedik a könnyű beállítással, éles videóval, kiváló éjszakai látással és hűvös integrációs funkcióival. Kompatibilis a Google intelligens otthoni termékeivel, például a Nest Learning termosztáttal és a Nest Protect füstjelzőjével. A Nest Cam segítségével beszélgethet és hallgathat rajta, hasonlóan a kétutas babafigyelőhöz. Ne várja el azonban a kiváló minőségű hangzást, de elég jó azt mondani, hogy „szia” a gyerekeinek, amikor az iskolából érkeznek, vagy akár egy betolakodót is sztrájkolni őrült kiabálással..

Gyűrű

Ring beltéri kamera felhasználható ajtócsengő-termék társként vagy önálló eszközként.

Körülbelül 60 dollárért az Indoor Cam 2 kicsi forma-tényezőt, mozgásérzékelést, kétirányú hangot, Alexa kompatibilitást és élő nézetet kínál a Ring alkalmazáson keresztül. Ennek ellenére nincs elem, ezért be kell dugnia a konnektorba. Havi 3 dollár díjért hozzáadhatja a Ring Protect alaptervet, és 60 napig rögzíthet videókat.

Yi Dome

Körülbelül 40 dollárért, Yi kupola kamera tele van funkciókkal. Nagy felbontású 1080p széles látószögű üveglencséjével rendelkezik, amely a 345 ° vízszintes és a 115 ° függőleges forgásszöggel kombinálva teljes mértékben lefedi a kamera környezetét. Fejlett éjjellátóképességgel rendelkezik, 8 infravörös LED-gyöngyvel, amelyek megnövelik a látótávolságot 3 méterre. A cég egy opcionális, 24 órás, vészhelyzeti reagálási szolgáltatást kínál havonta 4,99 dollárért.

A kamera mozgási riasztásaiba azonnal bekapcsolódhatnak a Noonlight hitelesített sürgősségi diszpécserei, akik bármilyen helyzet kezelése érdekében összehangolhatják az intézkedéseket az orvosi sürgősségi ügynökségekkel, a rendőrséggel és a tűzoltósággal. Integrálható a YI Home termékekkel és az YI Cloud szolgáltatással, hogy konfiguráljon egy teljes és hatékony intelligens otthoni rendszert.

Arlo Pro 3

Kevesebb, mint 500 dollár, Arlo Pro 3 100% -ban huzalmentes. De ehhez külön Arlo SmartHub vagy bázisállomás szükséges. Együttműködik az Alexa-val és a Google Assistant-kel, és magában foglalja 3 hónapos Arlo intelligens szolgáltatást, 30 napos felhőfelvételekkel. 2K-s HDR-videókat kínál, amelyek lehetővé teszik az objektumok nagyítását, valamint a részletek és a színek világosabb megjelenítését.

Még színes éjszakai látást is kínál, ez a fényképezőgép ritka jellemzője. Ha világítania kell az éjszakát, és el kell távolítania a nem kívánt vendégeket, akkor ezt a munkát egy integrált reflektorfényben kell végrehajtani.

Amazon Cloud Cam

Körülbelül 120 dollárért a Amazon Cloud Cam szinte mindent tartalmaz, amire szüksége lehet otthonának biztonságához: kétirányú hang, éjjellátó képesség, 1080p Full HD és 30 napos ingyenes próbaverzió bármely Cloud Cam előfizetéshez. Mozgásérzékelő és számítógépes látástechnológiája testreszabható értesítéseket nyújt, így csak a fontos riasztások érkeznek.

Együttműködik az Amazon Key-mel, a házon belüli és az autóban történő kézbesítési szolgáltatással, amely lehetővé teszi az engedélyezett feladók számára, hogy meghatározott időpontokban hozzáférhessenek az Amazon Prime ügyfél házához, postafiókjához vagy autótartójához, azzal a céllal, hogy megakadályozzák a csomagok ellopását..

Kanári

Ez nem csak beltéri kamera. Kevesebb, mint 100 dollárért, Kanári komplett otthoni biztonsági rendszert kínál. A Full HD 1080p fényképezőgép mellett az eszköznek van egy hőmérsékleti és páratartalom érzékelőjének levegőminőség-figyelője, valamint egy beépített riasztása, amely 90+ decibel hangszintet ér el – tökéletes sziréna a behatolók elriasztására. A kamera 147 ° -os nézetet nyújt, elegendő ahhoz, hogy teljes panorámát nyújtson otthona számára, ha nincs ott.

Együttműködik az Alexával és a Google Asszisztenssel a hangvezérlés érdekében. Az egyetlen hátránya, hogy külön kell fizetnie sok olyan szolgáltatásért, amelyet a Kanári kínál a rendszerével.

Mennyit a jó nyugalomért?

Láttuk, hogy néhány beltéri otthoni biztonsági kamera a 200 dolláros árkategóriába tartozik. De ha lemondhat néhány funkcióról, akkor az árat 30 dollár alá csökkentheti, így még ha költségvetése is korlátozott, akkor semmi nem indokolja, ha legalább az egyik olcsóbb modellt el nem akarja vásárolni. Kétségtelen, hogy jobb, ha egyáltalán nem tudja, mi történik otthon, ha nincs ott.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map