12 szülői felügyeleti alkalmazás a nagyobb biztonságért

Tartsa biztonságosabbá a gyerekeket az interneten.


A technológia a legjobb dolog, amely ma van. Van egy okostelefon a zsebünkben, és szinte bárkivel azonnal kapcsolatba tudunk lépni. Ezen a készüléken is játékot játszhatunk, frissíthetjük magunkat az ország legújabb eseményeiről, kattinthatunk a képeinkre, és elküldhetjük barátainknak és családtagjainknak.

A gyermekeket még a technológia is lenyűgözi, mert ezek a dolgok számukra teljesen újszerűek.

Felnőttként tudatában vagy annak, hogy a technológia negatív szempontokkal is jár. De a gyerekeid még nem tudják. Előfordulhat, hogy életkortól eltérő tartalmaknak vannak kitéve, tudatosan online csalások áldozatává válnak, vagy akár erőszakos képeket kaphatnak, amelyek hatást gyakorolhatnak ártatlan agyukra..

Mit csinálsz ilyen helyzetben??

Az egyik lehetőség az, hogy megakadályozzák gyermekeit abban, hogy okostelefonokhoz vagy bármilyen technológiához férjenek hozzá. De ezzel a lehetőséggel elveszted szabadságukat. Azt is láthatják, hogy barátai a legújabb telefonokat használják, a legújabb játékokat játszanak, és ugyanezt kérik tőled.

Tehát, ha azt akarja, hogy gyermekeinek csak annyi hozzáférést biztosítson a technológiához, hogy csak a jó részeit használja, és hagyja el a rosszokat, akkor a szülői felügyeleti alkalmazások segíthetnek Önnek. A szülői felügyeleti alkalmazások egyszerű okostelefon-alkalmazások, amelyeket telepíteni lehet az eszközökre. Ezek az alkalmazások korlátoznák az adott tartalmat, hogy gyermekei ne kerüljenek kitéve.

Ha az egész otthoni hálózatot kívánja irányítani, vagy nem akarja használni az alkalmazásokat, akkor alternatívaként kipróbálhatja a tartalom / DNS szűrő megoldást.

Qustodio

Qustodio egy internetes letétkezelő.

Qustodio

Nyilvántartást vezet mindenről, amelyet gyermeke az okostelefonján tesz. Ez a Kindle-n is működik, abban az esetben, ha ilyen alkalmazást keresett. Ezenkívül ezen alkalmazás beépített pánikgombbal rendelkezik, amelyet gyermeke használhat, ha olyan helyzetben van, ahol szüksége van a segítségedre. Ezért kettős célú alkalmazásnak nevezheti.

FamiSafe

FamiSafe meglehetősen népszerű szülői felügyeleti alkalmazás, mivel ez az alkalmazás lehetővé teszi a böngészést a gyermeke okostelefonjának előzményein. Ellenőrizheti, hogy az összes webhelyet meglátogatták, és mennyi időt töltött mindegyikükkel. Ennek az alkalmazásnak egy másik hasznos tulajdonsága az, hogy beállíthatja azokat az időket, amikor gyermeke korlátozottan használja a telefont.

Famisafe

Ha nem akarja, hogy a gyerekek ágya alatt használják a telefonját, állítsa be az alkalmazásba, és jó.

Ugat

Ugat lehetővé tenné, hogy 24 közösségi hálózatot figyeljen anélkül, hogy az ön oldalán sok beavatkozás lenne. A szülők leginkább attól tartanak, hogy milyen szociális hálózatokhoz férnek hozzá gyermekeik. Az alkalmazás beépített algoritmusokkal rendelkezik, amelyek folyamatosan figyelemmel kísérik a gyermek tevékenységét.

Ugat

Az alkalmazás riasztásokat küld, ha megpróbál elérni valamit, amit nem szabad megtennie.

OurPact

OurPact kiszűrné azt a tartalmat, amelyhez gyermeke hozzáfér. Ha blokkolni szeretne egy alkalmazást vagy egy weboldalt gyermeke telefonján, akkor gyorsan beállíthatja. Ezenfelül ezen alkalmazásnak van egy helymeghatározó funkciója, amely naprakészen tartja gyermeke tartózkodási helyét.

Ourpact

Ezenkívül lehetőség van a képernyő időtartamának beállítására.

ESET

ESET egy nagyszerű alkalmazás, amikor ellenőrizni szeretné, hogy gyermeke milyen módon fér hozzá az interneten. Szülőként nem akadályozhatja meg gyermekét az internet elérésében. De amit megtehetsz, megakadályozhatja őket, hogy elérjék a korhoz nem megfelelő webhelyeket.

eset

Az ESET korlátozná az ilyen webhelyeket, és prioritású üzenetet küldhet a gyerekeinek, amennyiben kockázatos tevékenységet észlel.

Norton Család Miniszterelnök

Norton egy olyan alkalmazás, amelyet egy előfizetéssel több eszközre telepíthet. Miután megszerezte a Nortont, gondtalan lehet, hogy gyermeke használ-e okostelefonját, okostelefonját, a táblagépét, amelyet néha elfelejt a szalonban, vagy akár a személyi számítógépét. Beállíthatja a webhely-vezérlést egy eszközön, és ez meg lesz osztva az összes eszközön. Ezenkívül figyelmeztetéseket is beállíthat.

Norton

Ha nem akarja teljesen korlátozni, de azt akarja, hogy gyermeke ne töltsön túl sok időt egy alkalmazáson / webhelyen, ez az alkalmazás hasznos.

WebWatcher

WebWatcher mindent figyel, beleértve a kezdeményezett és fogadott hívásokat, az elküldött és fogadott szövegeket, a közösségi média használatát, a GPS tevékenységeket és még sok minden mást. Még akkor is, ha gyermeke szöveget küldött és törölte, ez az alkalmazás képes lesz róla tájékoztatni.

Webwatcher

Távolról csatlakozhat az alkalmazáshoz, és figyelmeztetéseket kaphat, ha kockázatos tevékenységet észlel.

NextDNS

Körülbelül 28 szerverhelyet kínál szerte a világon, és rengeteg feltűnő véleményt tartalmaz, NextDNS lehet, hogy ezt a lehetőséget választotta a gyermeke biztonsága érdekében. Arra készül, hogy megvédje gyermekét a felnőtt tartalmak és más káros források véletlen hozzáférése ellen.

Dióhéjban itt van a következő, amit a NextDNS tesz az Ön számára:

 • Blokkolja a pornót, erőszakot vagy átkot hirdető webhelyeket
 • Lehetőség van a választott webhelyek, például a Tinder vagy a Fortnite blokkolására
 • Blokkolja a nem megfelelő hirdetéseket és a káros, rosszindulatú forrásokat
 • Megakadályozza az adathalász webhelyek elérését
 • Az internetes viselkedésének részletes jelentése

Árképzési terveik havi 0,99 USD-től kezdődnek, miután egy hónap alatt kimerítettél 300 000 DNS-lekérdezést. Ami azt jelenti, hogy az induláshoz teljesen ingyenes.

AdGuard

Olyan cégek bíznak, mint a Forbes, az USA Today, és a The Guardian, AdGuard valószínűleg a világ legfejlettebb hirdetés-blokkolója, amely elérhető. És nem csak azt mondom, hogy sajátosságai teljesen érte szólnak. Ez felel a webes szörfözési szokásokért, és véd egy csomó csúnya eset ellen.

A legjobb tulajdonságok közé tartozik:

 • Védelem a rosszindulatú programok támadásaival és az adathalász trükkökkel szemben
 • Véglegesen blokkolja a hirdetéseket, például a felbukkanó ablakokat és a szalaghirdetéseket
 • Az adatok biztonságával védi a magánéletét
 • Megakadályozza, hogy gyermekei hozzáférhessenek a nem megfelelő forrásokhoz
 • Korlátozza a gyanúsnak tűnő webhelyek látogatását
 • A Google chrome kiterjesztése a böngésző biztonsága érdekében

Letöltheti a szoftvert Android, IOS, Windows és Mac rendszerekre.

ScreenTime

ScreenTime lehet a jó barátja, ha attól tart, hogy gyermeke túl sok időt tölt az okostelefonján. Nem csak ez az alkalmazás követi az időt, amelyet a gyermek az egyes alkalmazásokkal külön-külön tölt el, hanem azt is, hogy megállítsa az okostelefon összes tevékenységét egy mozdulattal.

screentime

Ennek az alkalmazásnak a fantasztikus tulajdonsága az, hogy beállíthat egy feladatot gyermekének, és jutalmazhatja őt némi extra képernyőidővel. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy zavarja nélkül elvégezze a házi feladatát, majd hagyja, hogy egy további fordulóját kedvenc játékának játssza..

MinorMonitor

MinorMonitor beépített funkciókkal védi gyermekét az obszcén tartalmakhoz való hozzáféréstől. Ha nincs sok ideje manuálisan megfontolni, hogy mely webhelyekhez / alkalmazásokhoz gyermeke nem férhet hozzá, akkor beszerezheti ezt az alkalmazást, és hagyhatja, hogy az alkalmazás elvégzi a munkát..

minormonitor

A MinorMonitor védi az internetes zaklatást is.

Locategy

Locategy akkor a legjobb választás, ha olyan mechanizmásra van szüksége, amely nem blokkolja bizonyos alkalmazásokat a gyermek telefonján, de képes ellenőrizni, mennyi ideig használhatják ezeket az alkalmazásokat. Például nem akarja, hogy gyermeke túl sok időt töltsön a Facebookon. Ezzel az alkalmazással valós időben férhet hozzá gyermeke tartózkodási helyéhez.

Locategy

Ezenkívül hozzáférhet egy gyermek helyéhez az elmúlt négy napból. Ez kiváló alkalmazást jelent azoknak a szülőknek, akik nem akarják napi tevékenységeiket ellenőrizni, de 3-4 naponta szeretnék csinálni.

Következtetés

A megfelelő szülői felügyeleti alkalmazás kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy jól megértse az alkalmazást. Néhány alkalmazás jobban működik a weboldal verzióin, míg a többi jobban működik a telefonokon. Ne feledje, hogy miként érheti el a kezelőszerveket. Ezenkívül tartsa rejtett bejelentkezési adatait a gyerekeitől. Gondolhat rájuk, mint gyerekekre, de a tizenévesek okosak manapság. Ezenkívül folyamatosan frissítse a rendszeresen kiválasztott szülői felügyeleti alkalmazást, hogy tisztában legyen a legújabb alkalmazásfrissítésekkel.

Ha Androidot használ, akkor inkább a víruskeresőt is használja a további védelem érdekében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map