7 intelligens eszköz a vérnyomás ellenőrzésére

A magas vérnyomást, más néven „magas vérnyomást” is gyakran nevezett néma gyilkosnak. Évek óta él benne, de egyáltalán nem mutat semmilyen kellemetlenséget.


De ha nem működik, nem hagy esélyt arra, hogy agresszív támadó legyen, aki minden tőle telhetőt megtesz a rendszer minden lényeges részének minden lehetséges károsodására..

A legtöbb áldozat nem mutat tünetet vagy rendellenesség jeleit, még akkor sem, ha a nyomásértékek rendkívül magas eredményt mutatnak. Néhányan viszont légszomj, vérző orr, fejfájás, szédülés, stroke stb. Panaszkodhatnak..

Sajnos ezek a tünetek nem jelentik a hipertónia közvetlen jeleit. És csak akkor jelennek meg, amikor a nyomás szintje életveszélyes stádiumba lép.

Ez nagyon aggasztó. Nem igaz??

Van azonban néhány jó hír. Küzdeni tudja ezzel a halálos egészségi állapotmal azáltal, hogy egy kicsit figyelmesebb az egészségére, és óvatosan jár el. Persze, hogy passzív támadó, de az orvostudomány és a technológiai eszközök segítségével gyorsan felfedezheti és ellenőrizheti..

Itt található a piac legnépszerűbb okos vérnyomásmérő készülékeinek listája.

A Philips felkarának vérnyomásmérője

Ez a Philips készüléke lehet a végső partner a hipertónia elleni küzdelemben. Használhatja otthona, irodája kényelmében vagy futás közben is, hogy nyomon tudja követni a szisztolés és diasztolés nyomást és a pulzusszámot, így azonnal megismerheti a rendellenességeket..

A képernyő háttérvilágítása biztosítja, hogy eredményei még sötétben is láthatók legyenek.

vérnyomásmérő, Philips felső karjának vérnyomás

Ezután okosan összehasonlítja a WHO osztályozásával, és azonnal értesíti, ha valami aggasztó. Ezt az eszközt egyszerre két különböző felhasználó is használhatja, és az egyes adatok külön kerülnek mentésre a későbbi referenciákhoz.

Ezenkívül kihagyhatja azt a bosszantó feladatot is, amikor minden elem elhalásakor új elemeket kell vásárolnia. Csak töltse fel a töltésre, mint az okostelefon egy DC töltővel, és ez jó.

Braun ActiveScan 9

Braun ActiveScan tökéletes partner lehet a vérnyomás nyomon követésében és az adatok értelmezésében. Ez a gép nagyon szelídnek érzi magát a bőrén, és kényelmes fogantyúval rendelkezik, amely a legkisebb erőfeszítéssel megnyílik. A Braun Healthy Heart alkalmazás segítségével véglegesen elmentheti olvasmányait, hogy bárhol és bármikor nyomon tudja követni őket, vagy azokhoz hozzáférni.

vérnyomásmérő, Braun

Minden felhasználó legfeljebb 200 leolvasást menthet a memóriájába. A készülék az eredmények alapján különböző színeket tükröz, a vöröstől a zöldig és a sárgaig, az eredmények alapján. Ezeknek a színeknek az árnyalatai különböznek egymástól, így az eredmények könnyen értelmezhetők.

iHealth Sense

iHealth Sense egy másik találat a listán, amely segít nyomon követni vérnyomását, pulzusát és kevesebb, mint egy perc alatt észlelni az aritmiát. Csak annyit kell tennie, hogy a készüléken található mérőeszköz segítségével megtalálja a csuklójának tökéletes helyzetét, majd nyomja meg a gombot a leolvasáshoz..

vérnyomásmérő, iHealth értelemben

A könnyű eszközt bárhová magával viheti, és akár 80-szor is használhatja, miután teljesen feltöltötte. A készlethez tartozó szállítótasak gondoskodik a dolgok szervezéséről, még akkor is, ha túrán van. Csatlakoztassa az eszközt az iHealthhez, hogy grafikus formában nyomon tudja követni az előzményeket.

Körülbelül 50 dollárért vásárolható meg.

Withings

Vérnyomásának ellenőrzése még soha nem volt ilyen egyszerű. Withings az azonnali színkódok alapján megadhatja a legpontosabb eredményeket. Az olvasás rendszeres nyomon követése érdekében automatikusan elindítja az Health Mate alkalmazást, amint bekapcsolja az eszközt, amikor a mandzsetta becsúszott a mérőbe..

vérnyomásmérő, BPM-mel együtt

Könnyedén hordozhatja, így soha nem kell veszélyeztetnie az egészségét. Ahhoz, hogy orvosa folyamatosan maradjon, meg kell koppintania a telefon képernyőjét, és az eredmények már elérhetők a dokumentumok végén.

Koogeek

Koogeek egy nagyon stílusos és okosan megtervezett vezeték nélküli eszköz, melyhez kettős vezeték nélküli átvitel tartozik. A készülék soha nem engedi, hogy egy unalmas kinézetű gépen foglalkozzon, amely beteg érzést okoz a megjelenésével. Mert sokkal hűvösebbnek tűnik, mint gondolnád.

Az ingyenes alkalmazás, amely lehetővé teszi a vérnyomás előzményeinek nyomon követését, elérhető mind a iOs, mind az Android alkalmazásban.

vérnyomásmérő, KooGeek

Ezt a monitort orvosilag jóváhagyták az Egyesült Államokban, és CE-kompatibilis Európában, pontosságát és megbízhatóságát illetően pedig nagyon magas pontszámot kapott. Kiváló választás lehet, ha a vérnyomással kapcsolatos problémákat az öbölben tartja.

Lehet vásárolni amazon négy 59 dollár körül.

Qardio

Qardio egy intelligens vezeték nélküli vérnyomásmérő készülék, amely segít megőrizni ezt a halálos állapotot az öbölben. A felhasználók meggyőződtek arról, hogy a legpontosabb leolvasást nyújtják, amely úgy tűnik, hogy összhangban van az egészségügyi központ gépével, amelyet a pontosság érdekében összehasonlítottak..

Az eszköz egyszerűen beállítható és kezelhető, és a legjobb választás lehet a vérnyomás nyomon követésére. Ha az eredmények megjelennek az eszköz képernyőjén, akkor is megoszthatják azokat családjával vagy személyes orvosával a letöltésre könnyen elérhető alkalmazás segítségével..

vérnyomásmérő, Qardio

Ha még egyszer meg akarja ellenőrizni a méréseket, használja a hármas mérési módszert a legjobb eredmények kiszámításához. A Qardio alkalmazás automatikusan elvégzi a három egymást követő mérés eredményeit, és megadja az átlagos vérnyomást.

Omron Evolv

Ez egy újabb eszköz, amelyre érdemes felhívni a figyelmet. Omron Evolv a legkényelmesebb vérnyomásmérő készülék, amely valaha is volt. A gombnyomástól számítva néhány másodpercen belül megkaphatja a leolvasást.

vérnyomásmérő, Omron

Az Evolv lehetővé teszi az olvasás szinkronizálását az okostelefonnal is. Ily módon sokkal könnyebb lesz az egészségének jobb nyomon követése és megértése. Eredményeit ezután megoszthatja bárkivel, akit szeretne – orvosával vagy családjával.

Következtetés

Ha azt akarja, hogy a magas vérnyomás kevésbé félelmetes, akkor rendszeresen ellenőrizze. Mint már említettük, addig nem látja a testében a létezés jeleit vagy tüneteit, amíg el nem éri a telített pontot, és arra kényszeríti a testet, hogy feladja.

Minél magasabb a vérnyomás, annál nagyobb a kockázata az egészségre a jövőben. Akkor miért vállaljon egy esélyt, és kockáztassa értékes életedet, amikor olyan sok eszköz áll rendelkezésre, hogy ellenőrizni tudja?

Most vegye fel kedvenc eszközét, és nyomása alatt tartsa nyomását. Segíthet egészségesebb, hosszabb és boldogabb életet élni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map