9 Cryptocurrency pénztárca a Crypto biztonságos tárolására

Védje azt, ami van.


Sok esetben az emberek elveszítették a rejtjeleket, mert nem voltak elég biztonságosak, mivel tudhatja, hogy a rejtjeleket egyetlen ország törvényei sem regisztrálták. Tehát rendkívül óvatosnak kell lennie, amikor a digitális valutához tartozó pénztárcát választ.

Breadwallet

Breadwallet egy mobilalkalmazáson alapuló pénztárca, amelyet 2015-ben fejlesztett ki kenyér. Android és IOS eszközökre egyaránt elérhető. Biztonságos, és egyszerű módot kínál a bitcoin tárolására. Az alkalmazás jól optimalizálva van, és közvetlenül kapcsolódhat a hozzájuk tartozó blokkláncokhoz a tranzakció sebességének növelése érdekében.

A Breadwallet célja a személyes adatok és a magánélet védelme. Egy gombnyomással bármikor, bárhol, teljes pénzügyi adatvédelem mellett küldhet és fogadhat pénzt. A Bread Wallet egyedülálló funkcióval rendelkezik az önálló kliens számára, nincs kiszolgáló, amelyet használjon, amikor a felhasználók bitcoinokat küldnek vagy fogadnak a pénztárcájukban..

A legjobb az, hogy használatához nem kell regisztrálnia egy fiókot. Közvetlenül biztonságosan csatlakozik a blockchainhez.

copay

copay egy több aláírással rendelkező támogatási pénztárca (egy pénztárca több felhasználót is tartalmazhat). Ez a szolgáltatás üzleti célokra is hasznos. Mind mobil, mind asztali támogatással rendelkezik. A Copay rendelkezik a Bitcore Wallet Service (BWS) szolgáltatással a hálózati kapcsolódáshoz és a társak szinkronizálásához is..

A Copay-t a BitPay és számos más közreműködő kezeli, mivel ez egy nyílt forrású pénztárca. Ez a pénztárca számos lehetőséget kínál a felhasználók számára a saját pénztárcájuk eléréséhez.

A következők néhány jellemzője.

 • Ez egy HD pénztárca, tehát nagyon biztonságos.
 • Az összes privát kulcsot (titkot) helyben tárolják, nem a felhőben.
 • 150 valutaárazási lehetőség támogatásával jön létre.
 • Ez a Bitcoin teszthálózati pénztárcák támogatását is tartalmazza.

Jaxx

Jaxx megkapta az integrációt a ShapeShift programmal, amely számos kriptet támogat, mint például a Bitcoin, Ethereum, Dash, DAO, Litecoin, REP stb..

Úgy tervezték, hogy működjön és szinkronizáljon az összes különféle eszköz között. Kiváló biztonsági mentési lehetőséggel rendelkezik, mivel fiókjában biztonsági másolatot készíthet egyetlen mestermag segítségével, amely véletlenszerű szavakból áll, amelyek segítenek az érmék gyors visszaszerzésében..

Gyorsan konvertálhat valutákat bitcoin, Ethereum és DAO között. A Jaxx lehetővé teszi a normál, fiat-valuták tartását is. A Jaxx kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik mindig több pénznemű pénztárcát igényelnek. Kiváló felhasználói támogatást is nyújt.

Fegyvertár

Fegyvertár egy nyílt forrású pénztárca, amely több aláírással rendelkezik.

Ez a pénztárca teljes körű irányítást biztosít a felhasználók számára a kriptográfiai kulcsok létrehozása és tárolása felett. A hatékony biztonsági tényezők és a felhasználóbarát felület konszolidációja révén úgy fejlesztették ki, hogy kiszolgálja az egyéneket és a vállalkozásokat a bitcoin-tokeneik megóvása és karbantartása érdekében..

A páncélos pénztárca támogatja a hűtést, és ez azt jelenti, hogy lehetővé teszi a Bitcoin internetkapcsolat nélküli kezelését is. Ezenkívül több aláírással is rendelkezik. Ez a pénztárca tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik mindig nagyobb hangsúlyt helyeznek a biztonságra.

GreenAddress

GreenAddress egy hierarchikus determinisztikus pénztárca, amelynek célja egyensúly megteremtése a magánkulcs biztonság és a felhasználó hozzáférhetősége között.

A GreenAddress egy nagyteljesítményű Bitcoin pénztárca, sok funkcióval, és ezek közül néhány alább található.

 • Többfaktoros hitelesítés választható
 • API-t kínál a Bitcoin programozott kezeléséhez
 • Beállíthatja a kiadási korlátokat
 • Multi-platform & eszköz

MyEtherWallet

MyEtherWallet segít az Ethereum igényeinek kielégítésében. Megkönnyítette az Etherueum alapjait, például egy papír pénztárca felállítását, éter küldését, éter összegyűjtését, mag előállítását és még sok minden mást..

A MyEtherWallet kapcsolódik az Ethereum teszthálózatokhoz, mint például a Ropsten. Támogatja a hardveres pénztárcák többségét, mint például a Trezor, a Ledger stb.

Electrum

Electrum a Pythonon fejlesztették ki, és Windows, Mac és Linux rendszereken is működik. Az Electrum a jelenleg elérhető megbízható pénztárcák egyikének tekinthető, és ez elsősorban a titkosítási technikáknak köszönhetően képes kezelni a magánkulcsokat. Ez egy könnyű kliens pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy külső szerverhez csatlakozzanak, ahelyett, hogy a teljes Bitcoin blokkláncot letöltenék egy teljes csomópont futtatásával.

Az Electrum szerverek decentralizáltak és redundánsak, így a pénztárca soha nem áll le.

Él

Él az ügyféloldali titkosítás speciális funkcióját használja az összes magán adat titkosításához, hogy biztonságban maradjon.

Az Edge ShapeShift integrációval rendelkezik, így a felhasználó azonnal konvertálhat érmék és zsetonok között. Támogatja mind az Android, mind az iOS mobil eszközöket. Az Edge néhány jellemzője a következő:

Coinbase

Coinbase a világ egyik legnagyobb kriptovaluta-brókere. A felhasználók könnyen vásárolhatnak bitcoineket bankkártyával, bankszámlával, SEPA átutalással és még sok más módszerrel. Ezenkívül cserét és fejlesztői API-kat is kínál. Egyes országokban azonnali vásárlási lehetőséget kínál, ami azt jelenti, hogy a hitel- és betéti kártyák vásárlása azonnal elérhető a felhasználók számára.

Tudta, hogy a Coinbase kapott egy pénztárcát, ahol az összes digitális eszközt biztonságosan tárolhatja egy helyen?

Letölthet egy Coinbase-pénztárcát a Google Playből és az App Store-ból.

Következtetés

Ha nem a megfelelő pénztárcát választja a pénzforgalomhoz, akkor feladhatja az összes pénzt. Jobb időt tölteni a különféle Cryptocurrency pénztárcák megismerésében és megismerésében, hogy megvédje magát a manapság zajló csalásoktól és csalásoktól..

Ha befektetni szeretne, de fogalma sincs, akkor nézd meg ezt Cryptocurrency befektetési tanfolyam kezdőknek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map