9 legjobb eszköz az adatok helyreállításához az iPhone és iPad készülékekről

Ez megtörténik .. néha vissza kell állítania a fontos adatokat mobil- vagy táblagépéről.


Sokan elkezdték tárolni a nélkülözhetetlen fájlokat a mobiltelefonjukon, mivel szinte bármilyen helyzetben könnyen elérhetik az adatokat útközben vagy manapság..

Magától értetődik; könnyedén elérheti e-mailjeit, megoszthatja képeit, szerkesztheti és megoszthatja egy dokumentumot, fizethet számlákat és még sok minden egy gombnyomással a mobiltelefonján. Általában véve, a telefonon tárolt összes személyes és fontos adata biztonságos, kivéve azokat a ritka eseteket, mint például a telefon elvesztése, a memória törlése, a börtön megtörése, vagy esetleg egy vírus.

Mi történik ezután?

Technikailag elveszíti az összes tárolt információt, fényképeket, videókat, zenét, dokumentumokat stb. Egy másodperc töredékével. Ezért mindig tanácsos tartalékot készíteni. De mi van, ha a biztonsági mentés nem használható?

Az egyik legbiztonságosabb lehetőség egy megbízható adat-helyreállítási eszköz használata. Ez az egyik legegyszerűbb és legkényelmesebb módszer, amely válság idején kiöblíti az aranybabot. Az adat-helyreállítási szoftver segít eltávolítani / törölt / törölt adatokat a telefonról. Ha nagyon konkrét az adataival kapcsolatban, ez a cikk az Ön számára szól!

A megfelelő adat-helyreállítási szoftver kiválasztása során azonban a következőket kell ellenőriznie-

 • Győződjön meg arról, hogy a szoftver megbízható.
 • Ennek könnyen használható és intuitív felülettel kell rendelkeznie.
 • Ellenőrizze a szoftver kompatibilitását a meglévő iPad és iPhone készülékkel.
 • A szoftver támogató csoportjának elég szorgalmasnak kell lennie, hogy megválaszolja az összes kérdést.
 • A legfontosabb, hogy a szoftver jól megalapozott legyen, és képes legyen kezelni a legrosszabb adattörlőket.

A fenti pontokat szem előtt tartva válogattuk a piacon elérhető legjobb adat-helyreállítási szoftverek közül néhányat.

Tenorshare

A felhasználók értékelték Tenorshare mint a legjobb szoftver az adat helyreállításához. Segít az életmentő adat-visszaszerzésben, mint a többi elérhető szoftver. Nagyszerű dolog akkor, ha a következő balesetekbe ütközik:

 • Törött képernyők
 • jailbreak
 • Vízkár
 • beragadt & zárt telefonok
 • A rendszer összeomlása
 • Vírus támadások
 • Lopott telefonok

A szoftver háromféle adatmentési módot kínál – iCloud biztonsági másolaton, iTunes biztonsági másolaton vagy iOS eszköz biztonsági másolatán keresztül. A legjobb az, hogy kompatibilis a legtöbb iOS-eszközzel, és lehetősége van szelektív adat-helyreállításra is.

Wondershare

Ez a szoftver sokoldalúbb a közönség szempontjából, amelyre kiszolgálja. Ez elérhető a Windows, iOS, Mac és Android rendszerekhez, összehasonlítva a Tenorshare-rel, amely kizárólag iOS eszközökre vonatkozik.

Az adatok helyreállítása olyan egyszerű, mint a telefon csatlakoztatása, beolvasása és az „adatok helyreállítása” gombra kattintás. Ezenkívül ingyenes verziót kínál a felhasználók számára, amelyet használhat, de korlátozott funkciókkal..

A felület karcsú, kellemes, és egyszerű navigációval rendelkezik, így bárki használhatja.

Bármi probléma? Letöltés Wondershare.

EASEUS

Ez a szoftver rengeteg funkcióval rendelkezik az adatok helyreállításakor. Először is lehetőséget kínál korlátlan adatvisszatérítésre több iOS-eszközről. Ez azt jelenti, hogy ez a szoftver az egyetlen kulcs minden olyan zárhoz, amelyek megakadályozták, hogy a készüléket használja.

Ezenkívül adat helyreállítást kínál a nem válaszoló eszközökről és működési problémákkal küzdő eszközökről is. EASEUS az iTunes Microsoft Store verziójával is kompatibilis. Ezen felül rendszeresen frissítik és hibajavításokat végeznek, hogy a teljesítményt a jelölésig tartsák.

Android helyreállítása

Soha ne ítéljen meg egy könyvet a borítója alapján, és nem ezt a szoftvert. Bár a neve sugallja Android helyreállítása, Nagyon tisztességes munkát végez az iOS-eszközökön, amiről a felhasználók már különféle portálokon beszéltek.

Ez gyors és egyértelmű lépést kínál az adatok helyreállításáról a telefonról. A szórakozás itt az, hogy rendelkezik egy egyszerű, lépésről lépésre szóló útmutatással is, amelyet követni lehet, ha elakad. A felület sima és grafikus hozzáértés is.

Fonepaw

A telefon helyreállítási adataival együtt ez a szoftver a közösségi média alkalmazás adatainak helyreállítását is kínálja, amelyről néhány szoftvercég hiányzik. Felkínálja az adatok visszaállítását lopott telefonok esetén, rendszerhibákkal, víz- vagy rendszerkárosodásokkal, véletlenül törölt eszközökkel, gyári alaphelyzetbe állításokkal vagy elfelejtett jelszavak esetén.

Az adatokat közvetlenül az iTunesból, az iCloudból vagy a készülékről tudja visszaállítani. Fonepaw Érdekes módon az iOS Data Backup, Restore és iOS System Recovery lehetőségeket is kínálja.

iPhone biztonsági mentés kivonat

Ez a szoftver kifejezetten az iOS közönségének szól. Segít az elveszett fájlok helyreállításában, a képernyő-kóddal együtt, ami az adat-helyreállítási szoftver használatához vezet.

Kiváló munkát végez a sérült adatok helyreállításában is. Ez nagyon fontos, mivel sokszor nem is tudjuk, mely adatok sérültek. Feltárja még a titkosított adatokat és az iPhone készülékről készített biztonsági másolatot is. Nemcsak ezt, hanem helyreállíthatja a törölt Safari böngésző előzményeit és könyvjelzőit is.

Tudjon meg többet róla itt.

iPhone helyreállítás

Nem kétséges, hogy a iPhone helyreállítás fejlett funkciókkal rendelkezik. A piacon elérhető másik ingyenes verziószoftverhez viszonyítva ez az eszköz még sokkal többet kínál a listán.

Segít a híváselőzmények, a médiafájlok, az emlékeztetők, a névjegyzékek, a dalok, a felvételek, a WhatsApp üzenetek, a Safari könyvjelzők stb. Kinyerésében. Mint a legtöbb szoftver, az adatok három egyszerű lépésben is helyreállíthatók..

Terv szerint

Terv szerint intuitív és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely több ezer felhasználót tett boldoggá. Segít az elveszített vagy törölt adatok helyreállításában, az adatok visszaállításában a biztonsági másolatból készült fájlokból, támogatja a több eszközt, és elérhető az IOS és a Windows számára is.

Ezeket az előnyöket az ingyenes verzióban is igénybe veheti. Kétféle terve van – otthoni és technikus. Míg az otthoni terv megfelel a laikusnak, a technikus terv az informatikai szakemberek számára készült.

Syncios

Syncios rendelkezik a piacon elérhető egyik zsebbarát profi verzióval. Ez a szoftver elsősorban az elveszett dokumentumok, képek, videók, zene, e-mailek, archívumok stb., Elveszett adatok, vízkárosodások és gyári alaphelyzetbe állítások elkerülésére szolgál. Alapvető szoftver, összehasonlítva a fent felsorolt ​​fejlett szoftverekkel, de munkája során továbbra is nagyon hatékony.

Könnyű felülettel és megbízható személyzettel nyert szívét.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti adat-helyreállítási eszközök segítenek az adatok biztonsági mentésében és elkerülhetők a jövőbeni gondok. Az adat-helyreállítási szoftver nemcsak személyes dolgokkal, hanem szakmailag is segítséget nyújt Önnek, ezért feltétlenül használja ezeket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map