7 Serviciu care să vă ajute să remediați site-urile hacked Joomla

Printre sistemul popular de gestionare a conținutului (CMS), Joomla este binecunoscut pentru caracteristicile de securitate și robustetea sa.


Dar utilizarea Joomla pentru a construi și întreține site-ul dvs. nu este o garanție că nu va fi hacked. Indiferent de efortul depus pentru securizarea site-ului dvs., va exista întotdeauna o vulnerabilitate de care nu știți, una care deschide o ușă pentru ca hackerii să intre și să profite de conținutul iubit.

Site-urile Joomla pot fi hackate în mai multe moduri. Pentru început, serverul care găzduiește site-ul dvs. poate fi nesigur. Există multe vulnerabilități care pot fi exploatate într-un server, cum ar fi datele de acreditare slabe, serviciile DNS neprotejate, porturi deschise, și multe altele.

Un lucru trist obișnuit este utilizarea contului de administrare implicit cu o parolă slabă care poate fi obținută printr-un atac de forță brută. Un altul este eșecul actualizării sistemului de bază Joomla sau a pluginurilor sau șabloanelor instalate.

Arhitectura deschisă a lui Joomla este excelentă pentru flexibilitatea pe care o oferă, dar creează un risc potențial, permițându-vă să utilizați extensii nesigure. În sfârșit, o amenințare comună pentru toate site-urile web, indiferent de tehnologia de bază: ar putea deveni ținta atacurilor de phishing.

În concluzie, site-ul dvs. Joomla poate fi hacked, indiferent de situație. Următoarea întrebare pe care o puteți pune este: Cum știu dacă site-ul meu web a fost hacked și care sunt consecințele?

Problema cu păstrarea unui site hacked

Dacă scanați frecvent site-ul dvs. Joomla pentru a găsi malware, există șanse mari să detectați o încercare de hacking înainte de a acapara întregul site. Dar dacă nu, simptomele pe care site-ul dvs. le-a fost hackat vor apărea sub formă de pagini web modificate, cu mesaje, link-uri, imagini sau reclame pe care nu le-ați pus acolo sau redirecționări către site-uri care nu vă aparțin..

De asemenea, ar trebui să suspectați că site-ul dvs. a fost hacked dacă întâmpinați modificări de comportament subtile, cum ar fi ieșirea automată deconectată din contul de admin, detectarea aspectului de noi nume de administrator, obținerea unei cantități neașteptat de mari de trafic pe site sau dacă se confruntă cu încărcare lentă a pagini web.

Este posibil să credeți că acele simptome sunt superficiale și că mesajele sau imaginile ciudate nu sunt cu adevărat dăunătoare afacerii dvs. Nu credeți asta. Orice simptom de hacking este dăunător în multe feluri. Pentru început, vă poate afecta poziționarea în SERP (paginile cu rezultatele motorului de căutare). Motoarele de căutare – în special Google – verificați site-urile pe care le accesează pentru a vedea dacă sunt sigure pentru utilizatorii obișnuiți. Dacă detectează că site-ul dvs. a fost hacked, vor afișa un avertisment împreună cu metadatele site-ului și vor reduce și clasamentele SERP în favoarea altor pagini cu conținut similar care nu au fost hackate.

Pe lângă faptul că dăunează SEO-ului și reputației site-ului tău drept un business final, consecințele păstrării unui site hacked ar putea include periclitarea informațiilor private ale clienților sau utilizatorilor tăi. Un atac de hacking, cum ar fi scripturile cross-site-uri, ar putea redirecționa vizitatorii către oriunde doresc hackerii. Acei vizitatori vor pierde încrederea în site-ul dvs. pentru totdeauna.

Deci, site-ul meu Joomla a fost hacked. Acum ce?

Aveți două opțiuni: angajați un serviciu care va face curățarea la un preț sau faceți curățarea singură. Dacă sunteți fan DIY, atunci faceți un borcan de cafea ☕ și pregătiți-vă să faceți unele lucrări serioase de curățare, urmând pașii de mai jos.

 • Faceți o copie de rezervă completă. Această copie de rezervă va conține urme de malware, dar ar trebui să o păstrați oricum în computerul local, într-un folder de carantină, în cazul în care trebuie să găsiți un fișier sau o bucată de conținut care nu se află nicăieri în altă parte.
 • Efectuați o scanare completă a site-ului. Utilizați un instrument online pentru a face acest lucru și, de asemenea, utilizați antivirusul local pentru a detecta fișierele infectate în copia de rezervă realizată la pasul 1. Dacă antivirus detectează fișiere infectate, aceste fișiere ar trebui să fie șterse de la backup și de la hosting.
 • Puneți site-ul în modul offline. Puteți face acest lucru din back-end-ul Joomla, prin FTP, sau pur și simplu modificând fișierul .htaccess din serverul dvs. pentru a permite accesul numai de la propria dvs. adresă IP.
 • Faceți o scanare manuală. Folosind FTP și propriul ochi dresat, răsfoiți prin structura de directoare pentru a găsi fișiere necinstite și ștergeți-le. Căutați în mod special în foldere, cum ar fi / tmp, / cache sau / imagini pentru fișierele dăunătoare deghizate în legitime – câteva exemple comune: test.html, tests.php, contacts.php, cron.css, css.php. Dacă găsiți un fișier care nu aparține folderului, acesta este activat, îl șterge fără a mai gândi de două ori.

Dacă nu sunteți sigur dacă scanarea completă a site-ului pe care ați făcut-o la pasul 2 a curățat fișierele de cod infectate, scanarea manuală ar trebui să includă căutarea fișierelor PHP pentru codul rău intenționat. Țineți cont de faptul că codul respectiv poate fi ascuns sau mascat de funcții precum base64_decode, gzinflate, eval sau altele legate de expresiile obișnuite. Puteți utiliza un decodificator PHP sau un serviciu online pentru a analiza codul disfuncțional pentru a dezvălui ce face cu adevărat.

 • Modificați toate parolele și ștergeți utilizatorii necinstiți. Mai întâi de toate, schimbați parola contului de utilizator Joomla super și toate parolele pentru conturile cu permisiuni administrative pe site-ul web. Din panoul dvs. de găzduire, modificați parola bazei de date și actualizați-o în fișierele de configurare (config.php). Procedați la fel cu parola FTP.
 • Actualizați instalarea Joomla la cea mai recentă versiune, împreună cu toate pluginurile și șabloanele. Utilizând Extension Manager, comparați fiecare număr de versiune de extensie cu informațiile de pe site-ul dezvoltatorului. Dacă există extensii pe care nu le utilizați, ștergeți-le.
 • Restaurează-ți reputația. Dacă ați rămas deja la cafea, ar trebui să luați în considerare să faceți un alt borcan. Acest pas este mai puțin tehnic, dar va dura mai mult timp pentru a fi finalizat.

Dacă site-ul dvs. a fost hacked cu mult înainte de a-l curăța, șansele sunt ca acesta să aibă inclusă în lista neagră. Asta înseamnă că nu va apărea pe rezultatele căutării pentru a proteja utilizatorii împotriva potențialelor infecții cu malware, și, prin urmare, nu veți mai primi vizitatori și veți pierde încrederea. Chiar dacă ți-ai curățat minuțios site-ul, acesta va fi în continuare listat negru câteva zile.

Pentru a accelera lucrurile, odată ce site-ul dvs. este curat și funcționează sănătos, utilizați Search Console Google pentru a solicita o recenzie. Google vă va scana site-ul dvs. web și, dacă nu găsește infecții cu malware, va înceta să mai afișeze un mesaj de avertizare lângă metadatele site-ului dvs. Dar va trebui să așteptați câteva zile până când se va întâmpla asta. Folosind Consola de căutare, puteți accesa, de asemenea, Instrumentul de eliminare a URL-ului pentru a solicita eliminarea din indexul Google a oricărui URL adăugat de mâini rău intenționate.

După ce site-ul dvs. a fost curățat, luați măsurile necesare pentru a preveni atacurile viitoare, cum ar fi scanarea regulată a site-ului dvs. pentru infecții cu malware.

Servicii de reparare a hack-urilor

Pașii enumerați mai sus v-ar putea servi drept ghid DIY pentru a recupera site-ul dvs. web în urma unui atac de hacking. Dar dacă nu aveți timp sau nu aveți încredere în dvs. înșivă pentru a face treaba, puteți angaja un expert în remedierea site-urilor hackate Joomla. Te va costa, însă timpul pe care îl vei economisi ar putea merita investiția. Rețineți că fiecare minut pe site-ul dvs. este offline
– sau mai rău, online, dar pierderea reputației – ar putea însemna dolari pe care îi pierdeți.

Iată o listă de servicii pe care le-ai putea lua în considerare dacă ai nevoie să recuperezi site-ul pe track FAST.

Fix

In spate acest serviciu, este Phil E. Taylor, un dezvoltator full-stack PHP și un cunoscut expert Joomla.

Pentru o singură taxă setată de 88 GBP sau 138 GBP – în funcție de versiunea dvs. Joomla – Phil și băieții săi îți vor remedia site-ul Joomla hacked. Taxa nu se va schimba și nu vor fi adăugate costuri, indiferent cât va dura pentru a termina lucrarea. Ei promit să înceapă să funcționeze imediat dacă angajați serviciul în orele de birou din Marea Britanie. În cele mai multe cazuri, problema este rezolvată în aceeași zi.

Pentru a vă repara site-ul, trebuie doar să vă înregistrați, să trimiteți detaliile site-ului dvs. și să plătiți taxa. După aceea, vă puteți relaxa în timp ce experții au grijă de toate. După ce site-ul dvs. este rezolvat, puteți angaja servicii suplimentare, cum ar fi securizarea site-ului dvs., aplicarea celor mai bune practici, depanarea și remedierea mesajelor de eroare PHP și soluționarea problemelor cu ecranul alb al morții. Toate aceste servicii sunt oferite cu aceeași taxă unică.

Sucuri

Dacă trebuie să plătiți pentru a remedia site-ul dvs., poate doriți să profitați de ocazia de a angaja un serviciu care face mai mult decât atât. S-ar putea să vă coste mai mult, dar veți primi liniște sufletească în schimb.

Sucuri oferă un plan preplătit de 499,99 USD pe an, care garantează un răspuns de 6 ore atunci când trebuie să repari rapid un site hacked. După ce site-ul dvs. este fixat, veți obține un an de protecție continuă, fără a plăti taxe suplimentare. Există planuri mai accesibile dacă puteți aștepta mai mult de 6 ore pentru a vă repara site-ul. Timpurile de răspuns variază, însă, cu orice plan, experții Sucuri vă vor curăța complet site-ul.

Pentru a vă rezolva site-ul, trebuie doar să urmați trei pași simpli: alegeți planul care se potrivește cel mai bine bugetului dvs., creați un cont și trimiteți o cerere de eliminare a programelor malware. Sucuri garantează să pună capăt malware-ului, avertismentelor din lista neagră, ascunse în aer liber și spam-ul SEO.

Când lucrul este finalizat, primiți un raport complet.

Astra

La câteva minute după ce v-ați înscris cu Astra, cercetătorii săi de securitate vor începe diagnosticul site-ului dvs. web, folosind instrumente sofisticate. Toate fișierele infectate vor fi identificate și eliminate pentru a vă asigura că site-ul dvs. este din nou curat, iar instrumentele Astra vor fi implementate pentru a preveni atacurile viitoare. Experții de securitate ai Astra vor elimina rapid toate programele malware, listele negre, phishing-ul, configurațiile, spam-ul SEO și alte probleme.

Astra oferă trei planuri diferite, adaptate pentru a satisface nevoile diferite.

 • Planul Pro costă 19 dolari pe lună și este conceput pentru site-urile web pentru afaceri mici. Include curățarea de malware cu un timp de răspuns de 12 ore, împreună cu un firewall de pe site-ul web, scaner automat de malware, monitorizare a listelor negre și multe alte funcții.
 • Planul Advanced costă 89 de dolari pe lună și reduce timpul de răspuns pentru curățarea de malware la 8 ore. Acesta adaugă un set interesant de funcții pentru site-urile de comerț electronic și întreprinderile mici, cum ar fi audituri trimestriale de securitate și peste 300 de teste de securitate.
 • În cele din urmă, Planul de afaceri costă 119 dolari pe lună și este conceput pentru SaaS și magazinele mari, oferind un timp de răspuns de 6 ore și caracteristici de specialitate, cum ar fi testarea logicii de afaceri, recompensa gestionată a erorilor, un manager de cont și până la 6 membri ai echipei..

Remediază-ți Joomla hacked

Mehdi este un freelancer marocan care are mai mult de nouă ani de experiență în remedierea site-urilor hackate Joomla. Prin Fiverr platformă, el a ajutat deja nenumărate persoane cu site-urile lor hacked.

Când angajați servicii Mehdi, el va elimina orice infecție existentă de pe site-ul dvs., va adăuga un pachet de securitate la acesta, va actualiza Joomla la cea mai recentă versiune, va șterge mesajele de avertizare din SERP-urile Google, va rezolva toate problemele legate de securitate sau hacking și va face un backup complet al site-ului dvs. web. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, puteți să trimiteți un mesaj Mehdi și să primiți un răspuns în aproximativ o oră.

Mehdi oferă un pachet de bază de siguranță, care costă 5 USD și efectuează o scanare completă, curăță site-ul web, rezolvă toate permisiunile și generează un raport complet. Oferă o garanție de returnare de o lună. Există, de asemenea, un pachet Pro Standard, care costă 25 de dolari și oferă la fel ca planul de bază, plus instalarea unui firewall, verificarea vulnerabilităților și acordarea unei garanții de două luni. În cele din urmă, pachetul Premium Expert costă 50 USD și adaugă capacitatea de a repara complet un site web mort și de a actualiza toate extensiile. Garanția acestui plan este de trei luni.

SiteLock

Cu SiteLock, puteți opta între un singur site curat sau angajarea unui plan de reparație și protecție continuă. Primul costă 199,99 USD pe domeniu, în timp ce cel de-al doilea costă 41,67 USD pe lună / domeniu. SiteLock promite să lucreze non-stop pentru a vă reveni site-ul online cât mai curând posibil, fără a face excepții.

Dacă optați pentru planul de protecție în curs, SiteLock va implementa protecție proactivă, găsirea și remedierea amenințărilor înainte de a ști că există și va păstra site-ul dvs. departe de eventualele suspensii și liste negre..

Este posibil ca furnizorul dvs. de găzduire să vă suspende temporar site-ul dvs. web dacă detectează o infecție cu malware, pentru a preveni infectarea altor site-uri găzduite pe același server partajat. În acest caz, SiteLock va lucra cu dvs. și cu furnizorul dvs. de găzduire pentru a vă curăța site-ul și a-l primi online cât mai curând posibil..

Web357

Acest serviciu face un pas pe care majoritatea serviciilor ne-hacking îl trec cu vederea: creează o pagină de exploatare temporară de marcă, în timp ce experții în curățenie lucrează pe site-ul dvs. Această pagină va spune vizitatorilor dvs. că site-ul dvs. este în întreținere, astfel încât să nu apară erori și să creadă că site-ul dvs. nu mai există..

În 24 de ore sau mai puțin, site-ul dvs. va fi curățat în întregime și stabilit pentru o taxă unică de 149,00 USD. După ce angajați serviciul, trebuie să furnizați detalii despre accesul administratorului, apoi o echipă specializată va scana atât automat cât și manual site-ul Joomla pentru vulnerabilități și malware.

Vor curăța toate fișierele hacked, intrările în baza de date și în aer liber, iar după aceea, își vor actualiza fișierele de bază ale site-ului, șabloanele și extensiile la cea mai recentă versiune a fiecăruia. De asemenea, vor rula o scanare completă de securitate și vor trimite o solicitare de revizuire Google pentru a elimina site-ul dvs. din orice listă neagră.

SiteGuard

Specialiștii SiteGuard sunt întotdeauna „pe”, ceea ce înseamnă că se pot angaja să repare site-ul dvs. Joomla în termen de 24 de ore de la solicitare – deși spun că de obicei lucrarea de curățare este terminată în cel mult 6 ore.

Pentru o singură taxă de 199 dolari, antivirusul SiteGuard va scana întregul site și va elimina instantaneu toate infecțiile cu malware, garantând o curățare completă sau oferind banii înapoi..

Peste 150 de milioane de utilizatori au încredere în serviciul site-ului SiteGuard și în primul rând pentru clienți, care nu numai că îți rezolvă site-ul și elimină tot malware-ul, dar, de asemenea, restabilește listările Google și clasamentele SERP..

Transformarea unei crize într-o oportunitate

Repararea site-ului Joomla după ce a fost hacked va costa bani sau timp. Dar nu credeți că nu veți irosi nimic – în schimb, gândiți-vă la asta ca la o investiție pentru a spori securitatea site-ului dvs. web. După remedierea și securizarea acestuia, site-ul dvs. va câștiga robustete, iar clienții sau vizitatorii dvs. vor pune mai multă încredere în dvs. și în afacerea dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map