Как да научите цифров маркетинг онлайн?

Защо трябва да научите дигитален маркетинг?


Никой не може да отрече факта, че дигиталният растеж донесе промяна в парадигмата в начина, по който маркетолозите революционизират практиките си за стимулиране на реализациите и увеличаване на ангажираността на публиката.

Очевидно говоря за еволюцията на дигиталния маркетинг. Нямам нищо против да разглеждам дигиталния маркетинг като изкуство, тъй като той изпълва с иновации, нови тактики и цялостна креативност.

Имате ли умение за кибер света, но в същото време изпитвате ли сложно програмиране и математика? Позволете ми сляпо да ви препоръчам да научите дигитален маркетинг онлайн!

Roger that, ние сме в една и съща лодка и, повярвайте ми, това е златна чанта с възможност за нов и впечатляващ набор от умения. Единственото, което мога да предскажа е, че има изключително висок потенциал за бъдещето и шансовете за изграждане на успешна кариера драстично високи. Ето защо, като начален старт, нека ви препоръчам някои от най-добрите университети и техните курсове за научаване на дигитален маркетинг онлайн.

Онлайн образованието има своите преимущества, несравнимо с обучението в кампуса, където имате право да вземете предвид практически дейности като преместване, жилища, бюджети и транспорт. Международните университети все повече разширяват курсовете си в онлайн среда, което прави дистанционното образование по-възможно и предпочитано.

Дигиталният маркетинг е изключително съвместим курс, който може да се преподава дистанционно.

Първо, нека разгледаме някои от най-добрите университети, които предлагат курсове за дигитален маркетинг онлайн.

Университета на Илинойс

Корсера има партньорство с престижния университет в Илинойс; следователно, достоверността на този курс никога не е въпрос. Въпреки че този курс обхваща няколко интересни теми като продуктови стратегии, маркетингов микс и мобилен маркетинг, той никога не се проваля с основите като SEO и Social Media.

Освен това да имате практически практически опит в този курс е като череша на тортата!

Университет във Върмонт

Университетът в Върмонт има няколко глобални акредитации, което го прави реномиран университет в САЩ и по целия свят. Той предлага фантастична програма, насочена към абсолютни начинаещи, които желаят да научат дигитален маркетинг онлайн. Обажда се 8-седмичният курс Онлайн дигитален маркетинг Основи Професионален сертификат.

Основните аспекти, обхванати от тази програма, са оптимизация за търсачки, PPC, уеб и пазарна анализа, маркетинг по имейл, маркетинг на социални медии и Capstone. Тези осем седмици биха могли да ви осигурят невероятен начален старт с вашата дигитална маркетингова кариера при добро стартиране.

Таксата за обучение за този курс е обвързана на 1695 долара; въпреки това, можете да се насладите на няколко отстъпки и стипендии, ако сте американски национал.

Горещо ви препоръчвам да се запишете в този курс по дигитален маркетинг, ако се интересувате от изграждане на основа за по-нататъшното ви образование в същата област.

Университета на Торонто

Университетът в Торонто е един от водещите световни университети, предлагащи множество различни програми. Сертификат в Управление на дигиталния маркетинг е една такава, при която студентите трябва да покрият три основни модула. Тези модули включват основи на управлението на дигиталния маркетинг, маркетинга на търсачките и стратегията за социални медии. Тези понятия се учат подробно!

Този университет е добре известен със своите преподаватели от световна класа и съм сигурен, че тази програма не прави изключение!

Най-добрата част от тази програма е нейната гъвкавост, при която имате време от 3 години да завършите всички модули и да имате право на сертифициране. Ако искате да изпитате канадска култура, можете също да вземете модул в кампуса. Всъщност сертификатът за дигитален маркетинг от Университета в Торонто определено ще заблести на вашето CV.

Университетски колеж Беркли

UC Berkely притежава висока репутация и е елитен университет в САЩ. Независимо от това, той също има високи класации в световен мащаб. UC Berkely предлага стабилна сертификатна програма в дигиталния маркетинг, позволяваща на студентите да получат висококачествена експозиция.

Маркетинг мениджмънт, изследвания, стратегия и маркетинг на социални медии са основата на този курс, което го прави идеален за кандидатстване за междинен продукт. Университетът е добре известен със своя факултет по бизнес администрация и тази програма се радва на лекции и уроци от някои от най-добрите преподаватели, които са професионалисти в съответните си области.

В идеалния случай този курс може да бъде завършен за по-малко от две академични години, което включва 150 учебни часа. Програмата е гъвкава, където можете да насрочвате онлайн поточно предаване на лекции, изпити и други компоненти според вашето удобство. Не на последно място, можете също да планирате да вземете уроци в красивия кампус, разположен в Сан Франциско.

Университета на Пенсилвания

UPEN или Университетът в Пенсилвания е популярен за своето училище Wharton Business School.

Курс, наречен Програма за сертификат за дигитален маркетинг тук се предлага дистанционно за студенти от всички националности. Може да се изумите от различни учебни предмети, които получавате, за да научите дигитален маркетинг онлайн. Тези опции са съсредоточени върху различни основи като „Маркетинг Анализ и инструменти“, „Връзки с клиенти“, „Продажба на идеи“ и „Социални медии“ & Е-търговия.’

Целият курс отнема 24 седмици и според мен е полезен курс, ако смятате дигиталния маркетинг за своя основна кариера.

Сертификатът от UPEN е палец за вашата автобиография. Трябва обаче да отбележите, че таксата за курс е обвързана на 2340 долара, което може да бъде голямо за определени студенти. Ето защо е важно да инвестирате в този курс след съображения и сравнения с други курсове, както са изброени.

Университета Корнел

Е, чухме всякакви похвали за Университета Корнел, нали??

Университетът Корнел е известен с използването на авангардни технологии и най-добрите в клас преподаватели. Сега, той също предлага блестящо онлайн курс за цифров маркетинг. Цялата програма е разделена на четири модула, а времето за завършване е само два месеца. Въпреки че този курс е насочен към бъдещи предприемачи и маркетингови мениджъри за тяхното професионално развитие, всеки, който има голям интерес в тази област, може да го вземе. Този курс има горна граница, когато става въпрос за практическо излагане, тъй като неговият един модул е ​​изцяло фокусиран върху прилагането на стратегиите за дигитален маркетинг.

Главният преподавател / преподавател в този курс е випускници от Харвард, какво още ви трябва?

От само себе си се разбира, че сертификатът от Cornell е по-скоро като притежание на цена, което може да убеди много наематели във ваша полза. С отлични предимства, таксите за обучение за този курс са на цена от 3600 долара, но репутацията му го прави струва всяка стотинка.

Университета на Вашингтон

Не на последно място в списъка ни присъства заветният университет във Вашингтон. Този университет популярен в Съединените щати и може да се похвали с опитен факултет. Сертификат за разказване на истории и стратегия за съдържание е основното ястие, предлагано от тях.

Както подсказва името, този курс е по-съсредоточен върху изграждането на творчески умения за писане и копирайтинг на студентите и ефективното му пускане на пазара на бъдещите клиенти. Най-добрата част от този курс е практическият опит, който той предлага, при който студентът може да извършва одити на марката, да създава стратегии за съдържание за реални клиенти и да се научи да овладее използването на уеб-базирани инструменти като Google Analytics. Всъщност това е технически курс!

Университетът във Вашингтон предлага стипендии за приемливи студенти. Този курс е предназначен да продължи осем месеца и може да се вземе както онлайн, така и в кампуса на Университета на Вашингтон в оживения град Сиатъл. Определено ще препоръчам този курс, ако сте добре запознати с основите или сте взели безплатни онлайн курсове.

Какво ще кажете за обучение БЕЗПЛАТНО или на по-ниска цена?

Списъкът, споменат по-горе, се състои главно от сертифицирани университетски сертификати, които улесняват обучението на дигитален маркетинг онлайн. Да, таксата за обучение може да бъде изключително висока за някои, докато някои любители, които просто искат да експериментират със своите интереси. Ето защо бих искал да представя и онлайн курсове за дигитален маркетинг, които са рентабилни, а някои са напълно безплатни.

Google Digital отключена

Няма нищо по-обогатяващо от научаването на картина от самия художник! По същия начин, ако сте по-свеж, дигиталният маркетинг е свързан с победата над Google и нейните политики. Не може да има по-добър учител от Google!

Google предлага програма за сертифициране над 25 курса по дигитален маркетинг. С увереност бих ви препоръчал този курс, ако търсите директен начин на обучение онлайн.

Udemy

Udemy е известна платформа за бързо усвояване на основи и концепции. Следващият курс е впечатляващ за начало и установяване на добра основа. Що се отнася до съдържанието на курса, може да се разбере, че те обхващат широк спектър от теми, от брандиране на уебсайтове до стратегия за социални медии. Следователно, това е отличен избор за начинаещи.

Udacity

Nanodegree за дигитален маркетинг на Udacity е фантастичен курс за студенти, които се опитват да се впуснат в професионалните направления. Тя обхваща няколко теми като управление на социалните медии, оптимизация на търсачките и лична марка. Това, което прави този курс уникален, е неговият подход към дигиталния маркетинг като легитимна възможност за кариера.

Те осигуряват подкрепа при интервюта, автобиографии, свързани с връзки и работодатели.

YouTube

Има повече от 1,3 милиарда видеоклипове в Youtube! Изумени? Всяка минута се качват 300 часа видео. С повече от огромно 50 милиона създатели на съдържание, Сигурен съм, че ще намерите своя човек, който има невероятно портфолио от уроци за дигитален маркетинг!

Преживяванията от създателите от първа ръка обикновено вдъхновяват уроците в YouTube; следователно това е чудесен начин да се задълбочим в практическите аспекти на дигиталния маркетинг. Създателите дават съвети и хакове, които често не се обсъждат в масовите образователни курсове. Затова проверете YouTube. Е, нека препоръчам няколко добри канала:

Гари Вайнерчук

Гари е невероятен създател, който е добре известен със създаването на безплатни видеоклипове за учене на дигитален маркетинг онлайн. Като уверен оратор Гари се знае, че впечатлява всеки зрител, който някога е имал.

Нийл Пател

Дигитален маркетинг Youtube канал

Нийл Youtube е добре известен със своите описателни видеоклипове за маркетинговите тенденции. Като собственик на популярен безплатен инструмент за цифров маркетинг, Uber Suggest, мога да потвърдя, че този човек има огромен опит в тази област. Ако това не ви впечатли, сигурен съм, че привлекателните му миниатюри ще го направят!

Хоган Чуа

Хоган Чуа може да не е толкова известен като предшествениците в индустрията, но не можете да подценявате този създател. Базираната в Австралия Хоган има ниша аудитория от млади студенти, които желаят да видят дълги ангажиращи видеоклипове за WordPress, електронна търговия и SEO техники. Неговите часови видеоклипове обхващат всички основни теми с практически примери и демонстрации на живо

заключение

За да обобщим всичко, има много начини да научите дигитален маркетинг онлайн, безплатен и платен. Безспорно, платените курсове са по-реномирани и подробни. Но е разумно първо да вземете безплатен курс и да прецените интереса си към темата, преди да направите значителна инвестиция.

В заключение бих искал да ви пожелая късмет във вашето начинание да научите дигитален маркетинг онлайн. Няма ракетна наука, участваща в придобиването на тези умения и е разумно лесно да се намери подходящ курс онлайн. Това е вълнуващо поле и изключително доходоносно, ако се занимава със сериозност и всеотдайност.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map