Hogyan lehet megtanulni a digitális marketing interneten?

Miért kellene megtanulnia a digitális marketing szolgáltatást??


Senki sem tagadhatja azt a tényt, hogy a digitális növekedés paradigmaváltást hozott abban, ahogyan a marketingszakemberek forradalmasították gyakorlataikat a konverziók fellendítése és a közönség elkötelezettségének fokozása érdekében.

Nyilvánvalóan a digitális marketing fejlődéséről beszélek. Nem bánnám, ha a digitális marketing művészetnek tekintenék, mivel ez tele volt innovációval, új taktikákkal és az általános kreativitással.

Van valami ismerete a számítógépes világ számára, de ugyanakkor utálsz bonyolult programozást és matematikát? Engedje meg, hogy vakon ajánlom, hogy tanuljon meg online digitális marketing-et!

Roger, hogy ugyanabban a csónakban vagyunk, és – hidd el nekem – ez egy arany esélytáska, új és lenyűgöző készségkészlet. Csak azt tudom megjósolni, hogy rendkívül nagy a potenciál a jövőre nézve, és hogy a sikeres karrier felépítése drasztikusan magas. Ezért indulóként engedje meg, hogy javasoljuk a legjobb egyetemek és tanfolyamok közül a digitális marketing online tanulását.

Az online oktatásnak páratlanul nagyszerű lehetőségei vannak az egyetemen történő tanuláshoz, ahol jogosultak olyan gyakorlatokra, mint az áthelyezés, a lakhatás, a költségvetés és a közlekedés. A nemzetközi egyetemek egyre inkább kibővítik kurzásaikat online környezetben, ezáltal a távoli oktatás megvalósíthatóbbá és előnyösebbé téve.

A digitális marketing nagyon kompatibilis kurzus, amelyet távolról is lehet tanítani.

Először fedezzük fel a legjobb egyetemeket, amelyek online digitális tanfolyamokat kínálnak.

Illinoisi Egyetem

coursera partnerségben áll a rangos Illinois Egyetemmel; ezért e kurzus hitelessége soha nem kérdés. Noha ez a kurzus számos érdekes témát foglal magában, mint például a termékstratégiák, a marketing mix és a mobil marketing, soha nem halad meg az olyan alapvető tudnivalókkal, mint a SEO és a közösségi média..

A gyakorlati tapasztalatok megszerzése ezen a tanfolyamon is olyan, mint egy cseresznye a tortán!

Vermont Egyetem

A Vermonti Egyetemen számos globális akkreditáció van, így elismert egyeteme az Egyesült Államokban és szerte a világon. Fantasztikus programot kínál azoknak a kezdőknek, akik online tanulni szeretnének a digitális marketingről. A 8 hetes tanfolyamot hívják Online digitális marketing alapok szakmai tanúsítványa.

A program fő szempontjai a Search Engine Optimization, PPC, Web és Market Analytics, Email Marketing, Social Media Marketing és a Capstone. Ez a nyolc hét csodálatos kezdőpontot jelenthet a digitális marketing karrierjéhez jó induláskor.

A kurzus tandíja rögzítve 1695 USD; Amerikai állampolgárként azonban számos kedvezményt és ösztöndíjat élvezhet.

Erősen ajánlom, hogy beiratkozzon erre a digitális marketing kurzusra, ha érdekli, hogy alapot teremtsen ugyanazon a területen folytatott továbbképzéséhez..

Toronto Egyetem

A Torontói Egyetem az egyik vezető globális egyetem, amely számos különféle programot kínál. Igazolás Digitális marketing menedzsment az egyik ilyen, ahol a hallgatóknak három alapmodulra kell kiterjedniük. Ezek a modulok tartalmazzák a digitális marketing menedzsment, a keresőmotor marketing és a szociális média stratégia alapjait. Ezeket a fogalmakat részletesen tanítják!

Ez az egyetem világszínvonalú oktatásáról ismert, és biztos vagyok benne, hogy ez a program sem kivétel!

A program legjobb része a rugalmasság, ahol 3 év áll rendelkezésére az összes modul befejezéséhez és a tanúsításhoz. Ha szeretné megtapasztalni a kanadai kultúrát, vegyen egy modult az egyetemen. Valójában a torontói egyetem digitális marketing tanúsítása feltétlenül tükrözi önéletrajzát.

Berkely University College

Az UC Berkely jó hírnevet szerzett és elit egyetem az Egyesült Államokban. Ennek ellenére világszerte magas rangú. UC Berkely robusztus tanúsítási programot kínál a digitális marketing területén, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy kiváló minőségű expozíciót szerezzenek.

A marketing menedzsment, a kutatás, a stratégia és a közösségi média marketing képezi a tanfolyam lényegét, ideálissá téve egy köztes alkalmazást. Az egyetem jól ismert üzleti adminisztrációs karáról, és ez a program előadásokat és oktatóeszközöket élvez a legjobb oktatók közül, akik a saját területükön szakemberek..

Ideális esetben ez a kurzus kevesebb, mint két tanév alatt befejeződhet, amely 150 oktatási órát tartalmaz. A program rugalmas, ahol ütemezheti online előadásainak streamingjét, vizsgáit és egyéb összetevőit az Ön kényelme szerint. Végül, de nem utolsósorban azt is tervezheti, hogy órákat vegyen a San Francisco-ban található gyönyörű campuson.

pennsylvaniai Egyetem

A UPEN vagy a Pennsylvaniai Egyetem népszerű a Wharton Business School területén.

Egy hívott kurzus Digitális Marketing Tanúsítvány Program távolról kínálják minden nemzetiségű hallgató számára. Lehet csodálkozni a tanfolyamok olyan különféle tantárgyaival kapcsolatban, amelyeket tanulni szeretne, hogy online digitális marketingt tanuljon. Ezeknek a lehetőségeknek különféle alapjai vannak, például a „Marketing Analytics és eszközök”, „Ügyfélkapcsolatok”, „Értékesítési ötletek” és „Közösségi média”. & E-kereskedelem.”

Az egész kurzus 24 hétig tart, és véleményem szerint ez egy kedvező tanfolyam, ha a digitális marketingt tekinti mainstream karrierjének.

Az UPEN tanúsítványa remek az önéletrajzához. Meg kell azonban jegyeznie, hogy a kurzusdíj rögzített összege 2340 dollár, amely bizonyos hallgatók számára magas lehet. Ezért fontos beruházni ebbe a kurzusba, figyelembe véve és összehasonlítva a felsorolt ​​más tanfolyamokkal.

Cornell Egyetem

Nos, minden dicséretet hallottunk a Cornell Egyetemről, mi nem mi?

A Cornell Egyetemet az élvonalbeli technológia alkalmazásáért híres és az osztály legfontosabb oktatói számára. Most briliáns is online digitális marketing tanfolyam. Az egész program négy modulra oszlik, és a befejezési idő mindössze két hónap. Noha ez a tanfolyam a jövőbeli vállalkozók és marketing menedzserek számára irányul szakmai fejlődésükhöz, bárki, aki iránti érdeklődés e terület iránt érdeklődik, veheti fel. Ennek a tanfolyamnak van egy felső határa a gyakorlati expozíció szempontjából, mivel annak egy modulja teljes egészében a digitális marketing stratégiák végrehajtására összpontosít.

Ezen a kurzuson az oktató / oktató egy harvardi öregdiák, amire szükséged van még?

Magától értetődik, hogy a Cornell által kiadott igazolás inkább árazott birtokláshoz hasonlít, amely sok toborzót meggyőzhet az ön javára. Kiváló előnyökkel jár, hogy a kurzus tandíja 3600 dollárba kerül, de hírneve miatt minden cent megér.

Washingtoni Egyetem

Végül, de nem utolsósorban szerepel a listán a vágyakozott washingtoni egyetem. Ez az egyetem az Egyesült Államokban népszerű és jártas karokkal büszkélkedhet. Tanúsítvány a mesemondásban és a tartalomstratégiában az általuk kínált főétel.

Ahogy a neve is sugallja, ez a kurzus inkább a hallgatói kreatív írás- és copywriting készségek fejlesztésére, valamint a potenciális ügyfeleknek való hatékony marketingre koncentrál. A tanfolyam legjobb része az általa kínált gyakorlati tapasztalatok, amelyek során a hallgatók márkaellenőrzéseket végezhetnek, tartalomstratégiákat készíthetnek valódi ügyfelek számára, és megtanulhatják a webes eszközök, például a Google Analytics használatának elsajátítását. Valójában ez egy műszaki tanfolyam!

A Washingtoni Egyetem ösztöndíjakat kínál támogatható hallgatóknak. Ez a kurzus nyolc hónapig tart, és online és a washingtoni egyetem campusában, a nyüzsgő Seattle városában is felvehető. Határozottan ajánlom ezt a kurzust, ha jól ismeri az alapokat, vagy ingyenes online tanfolyamokat vett részt.

Mi lenne INGYENES vagy alacsonyabb költségű tanulás??

A fent említett lista elsősorban fizetett egyetemi igazolásokból áll, amelyek megkönnyítik a digitális marketing online tanulását. Igen, a tandíj néhány ember számára rendkívül magas lehet, míg néhány olyan hobbi, aki csak kísérletezni akarja érdekeit. Ezért szeretnék bevezetni néhány online digitális marketing tanfolyamot is, amelyek költséghatékonyak, és néhányuk teljesen ingyenes.

Google Digital Unlocked

Semmi sem gazdagabb, mint egy festmény megismerése a művésztől! Hasonlóképpen, ha frissebb vagy, akkor a digitális marketing a győzelemről szól a Google és annak irányelvei felett. Nem lehet jobb tanár, mint a Google!

Google tanúsító programot kínál több mint 25 tanfolyamon a digitális marketing területén. Magabiztosan ajánlom ezt a kurzust, ha egyértelmű módszert keres az online tanuláshoz.

Udemy

Udemy egy elismert platform az alapok és fogalmak gyors megtanulásához. A következő kurzus lenyűgöző az induláshoz és jó alapot teremt. Ami a kurzus tartalmát illeti, meg lehet érteni, hogy a témák széles körét lefedi, a weboldal márkaépítésétől a szociális média stratégiáig. Ezért kiváló választás kezdőknek.

Udacitynél

Az Udacity digitális marketing Nanodegree fantasztikus kurzus azoknak a hallgatóknak, akik a szakterületre próbálkoznak. Több témát fed le, mint például a közösségi média kezelése, a keresőmotor optimalizálása és a személyes márkaépítés. Azonban mi teszi egyedivé ezt a kurzust, az a megközelítés, amely a digitális marketing, mint legitim karrieropció felé irányul.

Támogatást nyújtanak interjúk, önéletrajzok, beépített és munkaadói kapcsolatok révén.

Youtube

Több mint 1,3 milliárd videó található a Youtube-on! Csodálkoztak? Minden percben 300 óra videót tölt fel. Több, mint egy óriási 50 millió tartalom készítő, Biztos vagyok benne, hogy megtalálja a srácot, akinek hihetetlen portfóliója van a digitális marketing oktatóanyagokról!

Az alkotók első kézből származó tapasztalatai általában inspirálják a YouTube útmutatásait; ezért nagyszerű módja annak, hogy belemerüljünk a digitális marketing gyakorlati aspektusaiba. Az alkotók tippeket és hackeket adnak, amelyeket gyakran nem tárgyalnak az általános oktatási kurzusokban. Ezért nézd meg a YouTube-ot. Nos, hadd ajánljak néhány jó csatornát:

Gary Vaynerchuk

Gary egy lenyűgöző alkotó, aki ismert arról, hogy ingyenes videókat készít a digitális marketing online tanulásához. Magabiztos hangszóróként Garyről ismert, hogy minden nézőt lenyűgöz, mint valaha.

Neil Patel

Digitális marketing Youtube csatorna

Neil A Youtube ismert a marketing trendekről szóló leíró videóival. Népszerű, ingyenes digitális marketing eszköz, az Uber Suggest tulajdonosaként tudomásul veszem, hogy ez a fickó óriási tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Ha ez nem hat bennünket, biztos vagyok benne, hogy vonzó miniatűrjei fognak megjelenni!

Hogan Chua

Hogan Chua Lehet, hogy nem olyan ismert, mint az ipar elődei, de nem szabad alábecsülni ezt az alkotót. Az ausztráliai Hogan régóta közönsége fiatal hallgatóknak áll, akik hosszú, vonzó videókat szeretnének látni a WordPressről, az e-kereskedelemről és a SEO technikákról. Órán át tartó videói minden lényeges témát praktikus példákkal és élő demonstrációkkal fednek le

Következtetés

Összegezve: a digitális marketing online tanulásának számos módja van, ingyenes és fizetett módon is. Kétségtelen, hogy a fizetett kurzusok híresebbek és részletesebbek. Bölcs dolog az, ha előbb egy ingyenes kurzust választ, és megbecsülheti érdeklődését a témában, mielőtt jelentős beruházást hajt végre.

Végezetül szeretnék sok sikert kívánni neked a digitális marketing online tanulásának vállalkozásához. Ezen készségek elsajátításához nincs rakétatudomány, és meglehetősen könnyű megtalálni a megfelelő kurzust az interneten. Izgalmas terep és rendkívül jövedelmező, ha komolysággal és odaadással foglalkoznak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map