12 Instrumente pentru a vă ajuta să derulați programul dvs. de afiliere

Obținerea cuvântului despre produsul dvs. este probabil cel mai important și cel mai dificil aspect al marketingului digital. Chiar dacă există multe tehnici grozave pentru promovarea produsului dvs. online, poate părea descurajant să vă faceți ritmul.


Poate una dintre cele mai ignorate tehnici de marketing este marketingul afiliat. Nu numai că puteți obține venituri constante din programul partenerului de afiliere, dar puteți genera, de asemenea, o mulțime de zumzet despre produsele pe care le oferiți.

Iată de ce:

 • Produsele utile sunt mereu la cerere. Indiferent dacă sunteți în industria bloggingului sau gestionați o pornire, oamenii vor folosi produsele dvs. dacă le va ajuta. Nu are sens decât că aceiași oameni ar dori să câștige venituri secundare pasive dintr-un program de afiliere.
 • Multe persoane care participă la programe de afiliere scriu adesea postări pe blog despre produsul dvs. pentru a genera mai multe vânzări de afiliere. Aceasta se traduce prin marketing gratuit pentru produsul dvs., inclusiv pentru crearea de backlink-uri de înaltă calitate.

Programele de afiliere funcționează deosebit de bine cu pornirile digitale. Acest lucru se datorează faptului că clientul nu trebuie să comande un produs fizic pentru al utiliza. De asemenea, simplifică pentru alții promovarea produsului, deoarece este disponibil în format digital.

Bazele programelor de afiliere

Dacă nu sunteți sigur ce presupune să rulați un program de afiliere, iată un primer condensat care vă asigură. Un program de afiliere vă permite să invitați colaboratori terți (bloggeri, editori, etc.) pentru a vă ajuta să vă promovați produsele în schimbul unei comisii.

Deși majoritatea programelor de afiliere au diferențele lor, unele concepte de bază sunt utilizate de majoritatea:

 • Comisioane bazate pe vânzări. Marketingul afiliat vă permite să fiți flexibil cu modul în care plătiți pe alții pentru eforturile lor de promovare a produsului. Dacă nu există vânzare, nu trebuie să plătiți un comision. Ca atare, este extrem de rentabil să mențineți un program de afiliere. În plus, încurajează afiliații terți să investească în eforturile lor de a câștiga comisioane.
 • Comisioane în curs. Puteți alege să plătiți o taxă strictă pentru fiecare client nou sau puteți permite afiliaților dvs. să câștige comisioane în permanență. De exemplu, plătiți o comisie ori de câte ori clientul cheltuiește o anumită sumă pentru produsele dvs. Branduri ca. DigitalOcean sunt celebri pentru utilizarea acestei abordări.

Orice altceva depinde de tine. Tipurile de alte funcții pe care le puteți oferi vor depinde și de platforma de programe de afiliere pe care o utilizați. Ceea ce se întâmplă să fie și despre ce este acest ghid.

Pentru a vă ajuta să începeți propriul program de afiliere, am creat o listă cu cele mai bune instrumente de program de afiliere de pe piață. Aceste instrumente vă vor ajuta să vă extindeți programul de afiliere de la nivelul începător la întreprindere, dacă este necesar. Mai mult, adăugăm o mulțime de varietăți, inclusiv instrumente specifice de programe de afiliere pentru WordPress și utilizatorii site-urilor de afaceri.

Să nu pierdem timp și să ajungem la părțile bune.

Rewardful

Rewardful

Conduceți o companie SaaS?

Recompense oferă câteva dintre cele mai ușoare instrumente pentru companii pentru a-și crea propriul program de afiliere folosind gateway-ul de plată Stripe.

Platforma automatizează totul, de la administrarea comisioanelor până la plăți și rambursări. Și pentru a-l finaliza, Rewardful are unul dintre cele mai ușoare procese de configurare din orice platformă de programe de afiliere.

 • Aveți gata un cont Stripe
 • Creează un cont
 • Conectați contul dvs. Stripe cu Recompense
 • Copiați și lipiți un fragment simplu JavaScript
 • Creați campaniile din tabloul de bord

După finalizarea pașilor de mai sus, fragmentul pe care l-ați adăugat pe site-ul dvs. web va permite gestionarea afiliației pentru produsul dvs. Rewardful oferă un tablou de bord dedicat pentru afiliații care se înscriu în programul tău.

Exemplu de recompensă

Acest tablou de bord include lucruri precum gestionarea link-urilor, reclame banner, plăți și multe altele. Întrucât se integrează nativ cu Stripe, toate plățile sunt urmărite și gestionate automat.

Prețul începe de la 19 dolari pe lună pentru cel mai de bază plan, cu opțiunea de a merge Enterprise la aproximativ 299 USD pe lună.

Tapfiliate

Tapfiliate

Tapfiliate de asemenea, o platformă de programe de afiliere bazată pe fragment. Deși, accentul lor se apleacă către o abordare a tuturor tranzacțiilor. Cu alte cuvinte, Tapfiliate vizează în mod special o mare varietate de sisteme de conținut și site-uri web. Programul lor de programe de afiliere poate fi integrat cu Shopify, WordPress, Weebly, Wix, și alte platforme cunoscute.

Funcții Tapfiliate

Iată principalele caracteristici:

 • Integrare automată cu cele mai populare sisteme de gestionare a conținutului.
 • Tablou de bord personalizabilă, cu fluxuri de lucru, declanșatoare și funcții de administrare a afiliaților.
 • Afiliații își pot marca propriul tablou de bord.
 • Reguli personalizate pentru comisioane, inclusiv externe precum bonusuri și recompense.
 • Funcționează cu toate principalele gateway-uri de plată.

Planurile încep de la 69 USD pe lună și există 0% taxe de tranzactie.

Post Affiliate Pro

Post Affiliate Pro

Post Affiliate Pro este un instrument personalizat de urmărire a afiliaților pentru gestionarea vânzărilor, plăților și utilizatorilor afiliați. Include un tablou de bord all-in-one pentru menținerea programului dvs. personal de afiliere. În plus, nu este necesar să aveți experiența tehnică anterioară pentru a utiliza această platformă. Aproape toate etapele de instalare sunt complet lipsite de cod și explicate în detaliu.

Platforma în sine acoperă domenii precum urmărirea vânzărilor, asistența individuală a produselor, cupoane și gestionarea comisioanelor. În plus, Post Affiliate Pro ajută la prevenirea clienților nefericiți prin monitorizarea tranzacțiilor potențial defecte; protecția împotriva fraudei.

Fiecare afiliat care se înscrie pentru a vă promova produsele va avea tabloul de bord individual desemnat. Acest tablou de bord include toate instrumentele necesare pentru a crea legături de afiliere, pentru a gestiona plățile și pentru a urmări orice noutăți.

Kiflo

Kiflo

Kiflo este specializat în a ajuta branduri ca a ta să execute o strategie de relații de parteneriat. La baza sa, vizează întreprinderile în creștere care ar dori să facă următorul pas în promovarea produsului lor.

După ce simțiți că vânzările urmează o curbă liniară, puteți utiliza instrumentele PRM extinse ale lui Kiflo pentru a vă stimula expunerea pe termen lung. Totul de la tabloul de bord afiliat și gestionarea linkurilor personalizate sunt puse la dispoziție.

În plus, puteți utiliza tabloul de bord unificat Kiflo pentru a vă conecta cu partenerii și pentru a crea relații de lungă durată. La sfârșitul zilei, probabil că partenerii dvs. vor fi utilizatorii de produse înșiși.

WP Affiliate Manager

Manager de afiliere WordPress

WordPress este o centrală a unui sistem de gestionare a conținutului. Inițial infam pentru cea mai bună funcționalitate de blogging – WordPress este acum văzut pe site-urile media, start-urile SaaS, platformele de afaceri și magazinele de comerț electronic. Dacă îți conduci afacerea sau startup-uri de pe WordPress, atunci WP Affiliate Manager va fi un dumnezeu pentru tine.

Acest plugin este proiectat să se integreze cu software-ul dvs. actual de gestionare a produselor, apoi vă permite să invitați afiliații să devină o parte a programului dvs. Platformele acceptate existente includ WooCommerce, Descărcări digitale ușoare, WP eStore, S2Member și multe altele.

Și pentru că este bazat pe WordPress, obțineți acel mediu tradițional ușor de urmărit. Acest instrument utilizează informațiile dvs. existente pe WordPress pentru a genera tablouri de bord pentru utilizatori și pentru a oferi funcții convenabile de administrare a afiliaților.

CJ afiliat

CJ afiliat

La începutul anilor 2000, Comisiunea comisiei era cunoscut pentru renumele său notoriu în sfera marketingului afiliat. Aproape toți agenții de marketing digitali din acea vreme foloseau Comisia Junction, special pentru că avea cea mai mare categorie de produse disponibile pentru promovare. În aceste zile, CJ Affiliate se concentrează atât pe ajutoare Agenții de publicitate precum și editori.

Spre deosebire de un software independent de afiliere, CJ oferă câteva beneficii interesante pentru a scoate din pământ programul dvs. de afiliere. În primul rând, funcția Advertiser vă permite să enumerați toate produsele într-un singur tablou de bord. De acolo înainte, puteți specifica chiar și cele mai minuscule detalii despre produsul sau serviciul pe care încercați să îl comercializați.

În al doilea rând, CJ este, de asemenea, o platformă pentru editori. Acest lucru rezultă într-un mod convenabil pentru tine de a atrage imediat noi parteneri de afiliere. Consiliul de ediție al CJ ​​listează toate produsele disponibile pentru promovare. Și publicul este suficient de divers, încât există întotdeauna cineva care caută un produs dintr-o anumită categorie.

Shareasale

Shareasale

Shareasale se întoarce și la începutul anilor 2000. Platforma a supraviețuit multor schimbări diferite în domeniul de marketing, dar rămâne o alegere solidă pentru oricine dorește să își promoveze produsul folosind un sistem de afiliere.

Avantajul esențial al ShareASale este că este o platformă extrem de cunoscută. Chiar și branduri populare ca Motiv minunat utilizează ShareASale pentru a-și gestiona nevoile de afiliere.

O parte din ea are legătură cu faptul că ShareASale ușurează editorii. Oricine poate promova un produs și câștiga comisioane de afiliere într-un mod foarte eficient. Istoricul plăților lor este solid, ceea ce îl face o alegere ușoară pentru promotorii afiliați.

efect

efect

Marketingul afiliat nu se referă doar la linia de jos. Este vorba și despre parteneriate – persoanele care vă permit să obțineți mai multe venituri pe termen lung. Implicarea impactului este o platformă concepută pentru a vă ajuta să mențineți o linie deschisă cu toți partenerii.

După accesul la rapoarte detaliate, veți vedea ce parteneri funcționează excepțional. Și, dacă sunteți suficient de mulțumit, le puteți oferi oferte speciale și tarife mai bune de comision pentru munca lor grea.

În general, ai face acest lucru pe un sentiment intestinal sau din inima bună. În schimb, Impact vă ajută să luați decizii pe baza datelor. S-ar putea chiar evitați să părăsiți acei parteneri care se descurcă mai bine decât vă așteptați.

Voluum

Voluum

Voluum este un tracker publicitar all-in-one pentru afacerea dvs. Cu acest instrument, puteți face mai mult decât să vă gestionați programele de afiliere.

Ca exemplu:

 • Vă puteți urmări campaniile publicitare pe site-uri precum Facebook, Instagram, Twitter și altele.
 • Puneți-vă datele la încercare analizându-le pentru tipare și alte informații.
 • Obțineți sfaturi acționabile pentru a îmbunătăți performanța generală a viitoarei campanii.
 • Urmăriți achizițiile afiliaților și originile acestora. Aflați cine are cel mai mare impact asupra vânzărilor dvs. și valorificați-le.

Dacă aveți deja o afacere de întreprindere medie pentru întreprinderi – Voluum este unul dintre acele instrumente care vă vor oferi un avantaj statistic în fața concurenței dvs..

TORT

Soluția de marketing afiliat CAKE

TORT este un instrument de marketing bazat pe performanțe pentru gestionarea clienților, optimizarea strategiei multicanale și încurajarea relațiilor de parteneri. Este cel mai bine utilizat pentru un sistem de afiliere existent în interior. Și va fi benefic să colectați date cantitative pentru a vă optimiza performanța afiliată.

Deși poate părea complex la început, învățarea CAKE este ușoară, deoarece majoritatea caracteristicilor sale sunt intuitive. Puteți genera rapoarte, urmări parteneri specifici sau puteți trimite promoții folosind doar instrumentele furnizate în tabloul de bord.

Refersion

Refersion

Refersion este o platformă de marketing de afiliere care include totul, care vă ajută să creați un sistem de afiliere pentru produsul dvs. Dar, de asemenea, dă o mână în atragerea de noi parteneri. Toți clienții Refersion au acces la o piață specială în care peste 5.000 de editori caută produse noi pe care să le promoveze.

În plus, veți găsi multe ghiduri informative și videoclipuri cum să comercializați produsul dvs. prin marketing afiliat.

Acest instrument de platformă de afiliere va funcționa extrem de bine cu proprietarii de magazine eCommerce. De exemplu, aveți un Shopify magazin și căutați să vă extindeți afacerea. Refersion are integrări perfecte atât pentru Shopify, cât și pentru WooCommerce și alte platforme populare de comerț electronic.

AffiliateWP

AffiliateWP

WordPress este, fără îndoială, una dintre cele mai ușoare de utilizat platforme de gestionare a site-urilor web acolo. Și, pentru mulți, ideea de a trece la o altă soluție este în afara problemei. Dacă vă place WordPress și doriți să vă gestionați afiliații din tabloul de bord principal, avem o veste bună.

AffiliateWP este un prim plugin de gestionare a marketingului afiliat WordPress care te va ajuta să câștigi mai mult Întrucât deja publicați produsele dvs. folosind WordPress, utilizarea AffiliateWP va fi extrem de simplă.

Exemplu AffiliateWP

Începeți să faceți o instalare de bază și să specificați anumite reguli pentru programul dvs. de afiliere. Ulterior, veți putea adăuga o pagină de program de afiliere pe site-ul dvs. web. Această pagină va servi drept mijloc pentru noii dvs. parteneri să vă înscrieți și să primiți linkurile lor de afiliere.

De asemenea, partenerii dvs. vor putea urmări progresul lor și vor solicita retrageri de plată odată ce au trecut de un anumit prag. Ca administrator al programului dvs. de afiliere, puteți alege să furnizați bannere personalizate sau alte opțiuni de publicitate. Partenerii dvs. vor avea apoi acces direct la aceste resurse.

Dacă știți deja cât de ușor este WordPress, atunci plugin-ul AffiliateWP nu face excepție de la aceeași tendință. Este ușor de înțeles, foarte flexibil și vă permite să efectuați cât mai multe personalizări.

Cuvinte de închidere

Începerea unui program de afiliere nu este greu. Dacă aveți un produs solid pentru a vinde, șansele sunt ca acolo să existe cineva care ar dori să vă ajute să promovați acel produs. Iar beneficiile făcute în acest sens sunt de neprețuit.

În funcție de dimensiunea produsului / afacerii dvs., va trebui să luați în considerare și să cântăriți opțiunile pentru cea mai bună platformă de marketing afiliat.

Acest ghid al instrumentelor de marketing afiliat ar trebui să aibă suficientă diversitate pentru a-ți acoperi nevoile atât în ​​întreprinderile mici, cât și în întreprinderile deopotrivă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map