7 cea mai bună soluție Cloud PBX pentru întreprinderi mici și mijlocii

Dacă sunteți în căutarea unui sistem de telefonie de afaceri, probabil că ați văzut acronimul PBX destul de mult. PBX este scurt pentru Ramură privată de schimb valutar. Spre deosebire de o rețea publică de telefonie, PBX permite întreprinderilor să își opereze singură rețeaua de telefonie.


În mod tradițional, sistemele PBX erau disponibile doar sub formă de soluții premise. Aceasta a însemnat o gestionare riguroasă a autogestionării, costuri ridicate de întreținere și complexitate la nivel înalt.

Și deși sunt încă disponibile ca soluții on-premise, utilizatorii PBX moderni sunt încurajați să-și găzduiască sistemul de telefon peste Cloud.

Nu numai pentru că este mult mai accesibil, ci și pentru că este mai ușor de gestionat și puteți beneficia de funcții unice. Pentru a ilustra, iată câteva dintre aceste caracteristici:

 • Gazduire în afara site-ului. Sistemul dvs. de telefonie este gestionat și întreținut de către furnizorul dvs., ceea ce înseamnă că centrele de date sunt în afara site-ului. Acest lucru atenuează necesitatea întreținerii periodice a hardware-ului.
 • Telefoane IP. Sistemele PBX bazate pe cloud rulează în întregime prin Ethernet. Aceasta înseamnă că întreaga companie poate utiliza telefoane VoIP și / sau telefoane mobile de oriunde există o conexiune la Internet.
 • Management simplu. Soluțiile PBX bazate pe cloud integrează toate caracteristicile esențiale în cadrul unui tablou de bord online. Aceasta înseamnă că puteți ruta, aloca permisiunile, gestiona configurațiile de telefon etc., direct din browser.
 • Flexibilitate. Indiferent dacă vă aflați într-o călătorie de afaceri sau în afara biroului, Cloud PBX vă asigură că clienții și echipa vă pot contacta oricând.
 • Fără costuri suplimentare. Soluțiile prezentate în acest post sunt construite exclusiv pe un model bazat pe plan. Plătești doar pentru funcțiile de care ai nevoie, nici mai mult, nici mai puțin.

Și, în sfârșit, accesul digital vă asigură că puteți integra platforma Cloud PBX la alegere cu instrumentele preferate de gestionare a relațiilor cu clienții. Îmi place Forta de vanzare, Zendesk, lenevi, Freshdesk, și multe altele.

La un moment dat, a merge digital cu sistemul dvs. de telefonie de afaceri a fost vorba despre rentabilitate. În aceste zile, puteți beneficia de o productivitate crescută, ușurință de scalare și sute de integrări cu instrumente pe care afacerea dvs. le folosește deja.

Deci, să aruncăm o privire mai atentă la alegerile pe care le aveți pentru unele dintre cele mai bune soluții Cloud PBX de pe piață.

Doar sună

Doar sună

JustCall este un sistem PBX bazat pe cloud care oferă proprietarilor de afaceri numere de telefon în mai mult de 70 de țări. Numerele de telefon create de JustCall apar ca numere locale ori de câte ori contactați clienții, ceea ce oferă un nivel complet de transparență.

Un număr local elimină nevoia ca clienții să se îngrijoreze de legitimitatea apelurilor primite. La scurt timp după înregistrarea ca client JustCall, veți avea opțiunea de a genera noi numere de telefon în orice țară doriți.

Cel mai bine, nu este vorba doar despre un set de numere de telefon simplificate. Lista de funcții JustCall ajunge la o distanță largă atunci când vine vorba de a vă asigura că dvs. și clienții dvs. sunteți mereu în legătură. Și iată cum.

 • Redirecționare a apelurilor. Plecați în vacanță? Nici o problema. JustCall poate să redirecționeze sau să distribuie apeluri la un număr selectat, chiar și atunci când sunteți fără funcție.
 • Distribuția echipei. Niciun apel nu trebuie să răspundă fără răspuns. Caracteristicile echipei JustCall vă permit să atribuiți mai mulți angajați la un singur număr.
 • Numiri. Utilizați unul dintre widget-urile furnizate pentru a adăuga un formular de întâlnire pe site-ul dvs. web. În acest fel, clienții pot programa întâlniri de apel la un moment convenabil pentru ei.
 • integrările. JustCall acceptă mai mult de 30 de integrări cu platformele preferate CRM și Helpdesk.
 • Monitorizarea. Planificați să instruiți un lot nou de angajați ai centrului de asistență telefonică? Funcțiile de monitorizare încorporate vă permit să identificați rapid potențialele greșeli pe care le efectuează cursanții și să le modificați din mers.

Compania își actualizează constant platforma cu noi funcții și instrumente pentru a vă ajuta să beneficiați la maxim de sistemul dvs. de telefonie. În ceea ce privește prețul, este echitabil și flexibil. Cu cel mai accesibil plan începând cu doar 25 USD pe lună pe număr.

Aircall

AirCall

Căutați o soluție pentru telefoane de afaceri care să poată să crească pe măsură ce afacerea dvs. crește? Nu căutați mai departe de Aircall. O alegere perfectă pentru proprietarii de afaceri care doresc să înceapă propriul lor centru de apel și să-l extindă alături de creșterea afacerii.

Deci, cât de greu este să folosiți Aircall în practică? Vestea bună este că totul, de la înscriere până la crearea primului dvs. număr de telefon este destul de automatizat. După ce ați configurat structura echipei dvs., puteți începe să adăugați numere de telefon din mai mult de 50 de țări.

Fiecare număr pe care îl creați poate fi personalizat pentru cerințele de țară de către dvs. și, în plus, puteți atribui un număr unui anumit membru al echipei. De exemplu, cineva care lucrează dintr-o regiune în care alegeți numărul care urmează să fie localizat.

Aircall pentru afaceri mai bune

Dar asta nu este tot. Pentru a vă face centrul de apeluri cât mai complet posibil, va trebui să aveți asistență pentru integrări de la terți. Șansele sunt să vă gestionați deja lista de clienți utilizând software de asistență sau altfel.

Chiar și în acest departament, Aircall este extrem de viitoare cu sprijinul oferit. Lista actuală de integrări include peste 100 de instrumente și platforme pe care le folosesc proprietarii de afaceri moderni. Îi plac Zoho, Shopify, SnapCall, Pipedrive și multe altele.

RingCentral

RingCentral

RingCentral este alegerea principală a sistemului de telefonie pentru peste 400.000 de proprietari de afaceri din întreaga lume. Indiferent dacă sunteți o companie mică sau o întreprindere în creștere – RingCentral oferă o mulțime de funcții pentru a vă satisface nevoile.

Fiind o platformă VoIP bazată pe cloud, RingCentral iese în evidență cu caracteristici pentru apeluri vocale, mesaje text, dar și opțiuni de conferințe pentru video și audio.

Previzualizare centrală a apelurilor

Una dintre cele mai căutate funcții pentru RingCentral este experiența lor unificată pentru mobil și desktop. Acest lucru asigură că angajații pot accesa întotdeauna apeluri importante (ratate sau nu), fie că sunt la fața locului sau la birou.

Prin distribuție, puteți aloca diferite echipe pentru o varietate de sucursale diferite în întreaga companie. De exemplu. Clienții care au nevoie de ajutor tehnic sau financiar.

Prețul începe de la 20 USD pe lună pentru planul Essentials, cu Ultimate (all-inclusive) începând de la 50 USD pe lună. Rețineți că aceste costuri de abonament nu acoperă numere de telefon individuale care încep de la aproximativ 5 dolari pentru un număr internațional.

8 × 8

8x8

8 × 8 este axat pe a ajuta proprietarii de întreprinderi mici și mijlocii să creeze un sistem telefonic dinamic pe întreaga structură de afaceri. Prin intermediul tehnologiei de talie mondială – 8 × 8 este capabil să furnizeze servicii PBX de mare viteză folosind doar o conexiune la internet.

Ca platformă all-in-one, 8 × 8 este capabil să ofere mai mult decât un sistem tradițional de gestionare a telefonului. Pentru a ilustra, iată un rezumat pentru cele trei produse de bază pe care 8 × 8 le oferă clienților săi:

 • Birou virtual. Un serviciu de telefon tradițional orientat pe cloud folosind VoIP. Perfect pentru proprietarii de firme mici, care au nevoie de un număr de telefon fiabil pentru a ajunge la clienți.
 • Virtual Office Pro. Versiunea pro a aceluiași plan include funcții suplimentare precum fax, conferință și posibilitatea de a înregistra apeluri. Ideal dacă afacerea dvs. este în creștere și căutați să încheiați afaceri într-un mediu de lucru îndepărtat.
 • Centru de contact virtual. O experiență completă a centrului de contact peste cloud. Aceasta include instrumente pentru generarea de rapoarte, analiza datelor în timp și multe altele. Potrivit pentru întreprinderile consacrate care se ocupă zilnic de mii de clienți.

Una dintre caracteristicile cu care 8 × 8 iese în evidență este Panoul de bord al Patronatului. Acest tablou de bord vă ajută să reuniți toți angajații într-un singur sistem. Angajații pot discuta între ei, pot atribui apeluri sau pot gestiona o listă de mesaje vocale.

Nu în ultimul rând, dacă decideți să mergeți cu 8 × 8 – unul dintre specialiștii lor PBX vă va oferi un tur introductiv al produsului care durează până la o oră. Acest lucru vă va asigura că vă familiarizați cu toate caracteristicile lor principale și modul în care aceste funcții pot beneficia de afacerea dvs..

RingOver

RingOver

RingOver este o platformă de telecomunicații din Franța, care vă ajută să configurați propriul centru de apel digital în mai puțin de 5 minute. De la a nu avea un centru de apel la un număr de telefon și primul tău apel de client. Toate mulțumesc unei infrastructuri bine optimizate care să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Pentru a înțelege în continuare modul în care RingOver este superior sistemelor PBX tradiționale interne, aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici.

 • Creați un număr de telefon în mai mult de 60 de țări, fără limite pentru apelurile efectuate sau primite.
 • Utilizați centrul de apel bazat pe cloud pentru a trimite texte, a discuta cu clienții, a trimite un fax sau a primi mesaje vocale.
 • Funcționează cu desktop și mobil – acceptați apelurile clientului dvs. din orice locație unde există acces la internet.
 • Tablou de comandă dinamic pe care îl puteți utiliza pentru a structura experiențe de navigare interactive pentru clienții dvs. De exemplu. Apăsați 1 sau 2 pentru a accesa un anumit departament.
 • Rapoarte complet detaliate pentru apeluri primite / efectuate, istoricul angajaților și multe altele.
 • Integrare ușoară cu platforma preferată de relații cu clienții.

Cel mai bine, nu aveți nimic de făcut în afara procesului de instalare RingOver. Tabloul de bord pe care îl obțineți după înscriere este inclus. Aceasta înseamnă că puteți începe să adăugați noi numere și membri ai echipei imediat după ce terminați înscrierea.

Integrare RingOver

Cel mai popular plan (Power) începe de la aproximativ 60 USD pe lună. Aceasta include apeluri nelimitate către peste 100 de țări de pe glob. În plus, veți avea opțiunea de a vă integra centrul de apeluri cu peste 15 dintre cele mai populare platforme CRM de pe piață.

Recenziile individuale arată că RingOver are un rating puternic pentru asistență tehnică. Cu alte cuvinte, dacă nu ați folosit niciodată o soluție Cloud PBX înainte – oamenii buni de la RingOver vă vor ajuta cu plăcere să vă ajutați să începeți cât mai repede posibil..

Nextiva

Nextiva

Nextiva este una dintre cele mai vechi și probabil cele mai populare soluții PBX bazate pe cloud pe piață. Compania se mândrește cu mai mult de 15 ani de experiență în spațiul sistemului de telefonie digitală. Și, a supraviețuit mai multor schimbări în tehnologia VoIP generală pe care o vedem astăzi pe web.

Bijuteria coroanei din spatele succesului lui Nextiva a fost lucrarea sa continuă asupra NextOS platformă. NextOS încapsulează toate aspectele comunicării asociate unui mediu de afaceri. Concret, Nextiva este dedicată reunirii echipei și a comunicărilor cu clienții într-un singur tablou de bord. La rândul său, aceasta oferă o experiență perfectă a centrului de apeluri digitale.

Nextiva NextOS

De la funcții de bază precum apeluri vocale, redirecționare de apeluri și cozi de apeluri, la instrumente mai complexe precum informații despre clienți și detalii despre afaceri.

Pe termen lung, Nextiva vă va ajuta să acumulați suficiente informații despre clienții dvs. pentru a putea înțelege mai bine nevoile acestora.

Aceasta este realizat cu ajutorul A.I. care ajută Nextiva să adune informații critice despre client în timp real. Și întrucât este o abordare destul de unică, ar fi cel mai bine pentru întreprinderile de dimensiuni medii care încearcă să crească exponențial într-un interval de timp previzibil.

CloudTalk

CloudTalk

CloudTalk este un sistem de telefon consolidat bazat pe cloud, cu o platformă integrată de call center. Este construit pentru a funcționa cu instrumente moderne de afaceri, asistență tehnică și magazine de comerț electronic, ceea ce contribuie la eficientizarea comunicării dintre clienți și afaceri. Cel mai popular plan lunar începe de la 20 USD și poate fi modernizat în funcție de nevoile dvs..

Spre deosebire de sistemele PBX obositoare, CloudTalk funcționează în totalitate din browser. Acest lucru vă asigură că configurarea centrului dvs. de apel durează doar câteva momente și puteți începe să primiți apeluri în prima zi.

Analiza CloudTalk

Dvs. și angajații dvs. aveți opțiunea de a înregistra fiecare apel individual și de a lua note în timp real. Ca atare, aveți libertatea de a lua decizii pe termen lung care vă vor afecta afacerea într-un mod pozitiv. Și dacă nu sunteți convins, puteți încerca întotdeauna CloudTalk cu o perioadă de încercare gratuită de 14 zile.

HubSpot este unul dintre partenerii cu care CloudTalk lucrează îndeaproape, deci dacă aveți o infrastructură HubSpot existentă – puteți combina ambele platforme pentru o experiență de interacțiune cu mult mai lină ca niciodată.

Concluzie

Din ce în ce mai multe întreprinderi se angajează în mediul digital. Și, deoarece sistemele mai vechi devin mai scumpe de întreținut – nu are sens decât să căutăm alternative fiabile. Sistemele de telefon bazate pe cloud oferă flexibilitatea de a încheia afaceri de oriunde te-ai afla.

Cel mai bine, cel mai mult se întâmplă din browserul dvs. Apelurile pot fi înregistrate în continuare, puteți gestiona angajații și unele dintre soluțiile din această listă ies din calea lor pentru a oferi cea mai bună experiență de comunicare cu clientul posibil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map