10 Best Video Maker și Editor pentru macOS și Windows

Indiferent dacă creați un clip scurt sau un videoclip îndelungat, complet, alegerea software-ului potrivit poate face o diferență uriașă în rezultatul final.


Indiferent de cerința dvs., aveți nevoie de ceva rapid, ușor și puternic, toate în același timp. Deși există un număr bun de software video disponibil acolo, nu fiecare dintre ele este impresionant. Nu aveți nevoie de ceva care să facă doar jumătate din muncă și vă obligă să descărcați software diferit pentru a face cealaltă jumătate.

De exemplu, unele programe video de acolo nu vă permit decât să tăiați, să decupați și să compilați clipuri. Nu doriți „doar” asta pentru că nu este suficient pentru a crea videoclipuri cu aspect bun. Ați dori, de asemenea, să puteți adăuga filtre, efecte speciale, subtitrări, piese audio, tranziții etc..

Există, de asemenea, o mulțime de producători de videoclipuri online, dar sunt bune atunci când aveți cerințe minime. Pentru caracteristici robuste, accesibilitate mai ușoară și economisirea de timp, software-ul video ia tortul fără îndoială.

Din fericire, găsirea producătorului video potrivit nu este o sarcină dificilă pentru că am făcut toată munca grea pentru tine. Înainte de a intra în listă, iată doar câteva dintre numeroasele motive pentru care ai nevoie de un software de editare video bun.

Posibilitate uriașă

Având un software video bun instalat pe computer vă permite să editați videoclipurile dvs. în orice mod vă puteți imagina. Puteți adăuga efecte speciale, tranziții, audio și alte tonuri. Puteți remedia problemele audio, decupa scenele și chiar puteți edita imagini de pe ecranul verde.

Există, de asemenea, unii producători de videoclipuri care vă pot ajuta să colaborați și să lucrați la videoclip în ansamblu.

Gestionează cerințele de ultimă generație

Software-ul de editare video poate face față cerințelor de ultimă generație, în sensul că, chiar dacă doriți să editați filme, reclame sau videoclipuri de marketing, puteți face asta cu ușurință.

Deși există șanse, este posibil să doriți doar un editor video pentru videoclipuri YouTube simple și nu pentru un film întreg, dar doar știind că software-ul se poate descurca cu o muncă grea vă oferă un sentiment de asigurare că nu trebuie să căutați alți editori video. dacă toate cerințele dvs. cresc.

Time-eficiente

Deoarece un software de editare video bun poate face față cu ușurință sarcinilor grele, computerul dvs. va avea mai puține griji și nu va rămâne între.

Nu există nimic mai iritant decât întârzierile frecvente. Întrerupe fluxul de lucru și pierde mult timp și nimeni nu vrea asta. Așadar, acesta este doar un alt motiv pentru care trebuie să apelați la un software video bun.

Acestea fiind spuse, este timpul să ne aruncăm în listă în cele din urmă.

Filmora

Cu o alocație de 100 de straturi media, Wondershare Filmora este mult peste elementele de bază ale editării video. Vă poate ajuta să creați videoclipuri care vă transmit mesajul într-un mod foarte detaliat și atrăgător. Puteți edita videoclipuri pe ecranul verde, puteți regla fotograful de chei, puteți elimina zgomotul de fundal și vă puteți bucura de o calitate iute, cu suport complet 4K.

Este rapid și scapă repede de problemele cu came de acțiune, cum ar fi fisheye și tremurarea camerei. Dacă vă plac efectele ca mișcarea lentă și inversă, vă puteți juca și cu acestea.

Filmora este disponibil atât pentru Windows cât și pentru Mac.

Movavi

Crearea videoclipurilor profesionale cu Editorul video Movavi este la fel de simplu ca glisarea și aruncarea elementelor. Puteți adăuga filtre, titluri și puteți aplica tranziții atractive. Dacă clipurile dvs. sunt cutremurătoare, puteți rezolva asta cu ușurință. Are un instrument pentru fiecare nevoie. Iată câteva dintre cele mai notabile caracteristici:

 • Picture-in-picture
 • Tranziția cu un singur clic se aplică tuturor secțiunilor
 • Pană și zoom
 • Stabilizare inteligentă

Acest software vine deja cu o mulțime de efecte și elemente încorporate, dar dacă doriți mai multe, puteți să vă îndreptați la secțiunea magazinului și să le apucați pe cele noi proiectate de profesioniști. Funcționează pe ambele sisteme de operare.

Camtasia

Acceptă înregistrarea ecranului, precum și editarea video, Camtasia este ușor de utilizat și unul dintre cele mai populare din această listă. Deși poate fi folosit în orice scop, trebuie să spun dacă creați un tutorial sau videoclipuri cu instrucțiuni, atunci acest software ar putea fi cel pe care îl căutați.

Puteți adăuga audioane, titluri, adnotări, apeluri și chiar diverse tranziții. În afară de asta, vă permite să măriți și să micșorați și să adăugați animații panoramice.

Cea mai interesantă caracteristică a acestui software este că vă permite să creați teste în cadrul videoclipului dvs. Acest lucru este excelent pentru a maximiza implicarea utilizatorului și interactivitatea. Nu uitați să folosiți proba lor gratuită pentru a experimenta toate funcțiile.

Adobe Premiere Pro

Orice ce provine de la Adobe este obligat să fie mare și Premiere Pro nu este diferit. Are funcții care pot face față cerințelor avansate. De fapt, puteți edita filmul, conținutul TV și videoclipurile web fără a simți un pic de căldură.

Instrumentele creative și abilitatea lor de a se integra cu diverse alte aplicații îl fac unul dintre cele mai flexibile instrumente din această listă. Are un instrument AI numit Adobe Sensei care vă poate ajuta să economisiți masiv timp automatizând o grămadă de sarcini.

Nu numai asta, dar puteți edita și imagini în orice format, fie că este 8K sau realitate virtuală. Mare lucru este că are fluxuri de lucru proxy ușoare și ProRes HDR mai rapid pentru a vă ajuta să lucrați așa cum doriți.

În sfârșit, merită menționat faptul că Premiere Pro vine cu Premiere Rush, care este o altă aplicație integrală care funcționează pe toate dispozitivele, inclusiv mobilul.

Da Vinci

Un software video foarte avansat, cu o interfață ușoară, DaVinci Rezolva 16 combină editarea 8K, corectarea culorilor, postproducția audio și efectele vizuale sub un singur instrument. Și interesant este că acesta este singurul software din lume care face acest lucru.

Puteți săriți între editare, culoare, audio și efecte într-o clipă, fără a întrerupe fluxul de lucru. Este minunat pentru oameni ca mine, care doresc multitasking-ul.

De asemenea, această soluție vă permite să colaborați cu membrii echipei dvs. și să lucrați la aceleași proiecte în același timp. Indiferent dacă sunteți o persoană fizică sau o companie cu o mulțime de membri, DaVinci Resolve 16 este potrivit pentru toate acestea, chiar și pentru cerințe de ultimă generație, cum ar fi filme de film, reclame etc..

Are unele caracteristici cu adevărat impresionante, pe care cu siguranță doriți să le consultați. Puteți descărca software-ul gratuit pentru Mac, Windows și Linux.

PowerDirector

PowerDirector 365 este un alt software de editare video strălucitor și vine cu 200 de instrumente de editare puternice. Când spun „puternic”, s-ar putea să credeți că va fi o sarcină grea să învățați să folosiți toate acestea. Din fericire, nu este cazul. Acest software vă permite să creați videoclipuri profesionale fără a vă pierde cu adevărat. Îți este ușor să folosești orice și tot ceea ce se află în interiorul său.

Vorbind despre caracteristici, puteți:

 • Adăugați obiecte de formă personalizate.
 • Adăugați tranziții creative
 • Utilizați grafică de mișcare și titluri animate
 • Utilizați titlul de revelare mască
 • Raport video 1: 1 pentru platforme sociale precum Instagram și Facebook
 • Editați imagini de ecran verde
 • Accesați o varietate de șabloane
 • Creați colaje video

Iar lista continuă și continuă. Puteți utiliza acest software pe Windows, Android și IOS.

iMovie

Utilizatorii Apple știu cât de bine iMovie este.

Dacă aveți Mac sau orice dispozitiv IOS, atunci vă puteți bucura de utilizarea acestui software uimitor și de a edita videoclipurile dvs. fără efort. Puteți crea trailer-uri în stil hollywoodian și filme cool, de asemenea în rezoluție 4K.

Nu trebuie decât să selectați materialele dvs., să adăugați titluri, audio și efecte pentru a crea un videoclip profesionist. iMovie nu are cele mai avansate funcții, dar este cunoscută pentru ușurința de utilizare și cred că este un factor imens.

Puteți adăuga filtre, edita clipuri ecrane și chiar le puteți sincroniza pe toate dispozitivele dvs. IOS. De exemplu, puteți decupa câteva părți de pe iPhone, adăugați efecte pe iPad și puteți termina editarea pe Mac. Deși nu sunt sigur, cine face acest lucru, este totuși o caracteristică interesantă pentru a face fezabilitatea. ��

HitFilm Pro

Excelent atât pentru editare, cât și pentru VFX, HitFilm Pro îl face convenabil păstrând ambele lucruri sub o singură soluție. Este echipat cu cheie cromatică, particule, instrumente text și cel mai mare set de instrumente VFX din lume.

Pentru a îmbunătăți lucrurile, HitFilm Pro lucrează cu experți cunoscuți pentru a vă oferi urmărirea camerei 3D a Foundry, instrumentele de titrare pro BorisFX și asistență pentru pluginurile VideoCopilot. Cu toate aceste funcții interesante, obțineți un flux de lucru lin, având tot ce aveți nevoie pentru a vă vedea proiectul până la sfârșit.

Puteți încerca funcțiile utilizând demo-ul gratuit. Vă recomand să verificați aceasta dacă cerința dvs. necesită.

MAGIX

Lucrul la motorul INFUSION, Video Pro X este rapid și eficient când vine vorba de editare video. Puteți utiliza acest software pentru proiecte de dimensiuni reduse și complexe. De fapt, dispune de instrumente intuitive pentru a realiza modificări de precizie, pentru a selecta o cronologie în mai multe formate și pentru a utiliza editare cu mai multe camere pentru a asigura cel mai bun flux de lucru.

De asemenea, obțineți un mixer și un produs de curățare audio în timp real, care este destul de impresionant. În afară de aceasta, acestea sunt câteva caracteristici excelente:

 • Manipulare flexibilă a pistei
 • Gradarea culorilor
 • Tabele de căutare
 • Efecte speciale
 • Chroma cheying
 • HDR & Suport 4K
 • Stabilizare video VEGAS
 • Încorporați hărți de călătorie cu MAGIX
 • Peste 1.500 de șabloane

În prezent, puteți utiliza Video Pro X doar pe Windows.

AVS Video Editor

Un altul exclusiv pentru Windows, AVS Video Editor, este plin de caracteristici care pot face orice pot fi imaginate despre video. Acesta acceptă o mulțime de formate și rezoluții diferite și puteți edita videoclipuri mult mai rapid cu ajutorul „tehnologiei lor de cache video”.

Pe scurt, iată câteva dintre principalele posibilități:

 • Decupați, tăiați, împărțiți, îmbinați și rotiți.
 • Adăugați peste 300 de efecte.
 • Folosiți tranziții și suprapuneri creative.
 • Integrați audio, text și subtitrări
 • Editați videoclipuri 2K și 4K
 • Utilizați casete VHS și conținut DV / HDV
 • Îmbunătățiți imagini cutremurătoare
 • Videoclip de ton de culoare
 • Utilizați efectul cheie chroma pentru a schimba fundalul.

Păstrând toate acestea deoparte, AVS Video Editor este destul de ușor de utilizat, în ciuda faptului că este încărcat cu funcții puternice.

Concluzie

Acum că știți importanța unui software de editare video bun, tot ce vă rămâne este să alegeți unul potrivit din lista de mai sus. Cred că toate sunt prietenoase pentru începători și, indiferent de cunoștințele pe care le aveți în ceea ce privește editarea videoclipurilor, veți putea găsi cu ușurință o cale de rezolvare a acestor soluții.

ETICHETE:

 • MacOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map