10 instrumente de corectare pentru a face publicarea postării dvs. pe blog

Postările care pot fi distribuite sunt prețioase pentru orice campanie de social media. Creșterea conținutului dvs. va fi chiar mai accesibilă va duce la o campanie mai eficientă.


Mesajul dvs. se va răspândi mai repede și veți cheltui mai puțin. Totul este vorba ajungând la o audiență mai mare la un ritm rapid fără costuri suplimentare!

Din acest motiv, au fost dezvoltate mai multe strategii și tehnici. Tot mai mulți bloggeri le folosesc zilnic pentru a-și crea postările pe blog mai împărtășit.

Bloggerii îndeplinesc de obicei diverse sarcini pentru a se asigura că conținutul lor este de înaltă calitate. Printre acestea se numără planificarea, scrierea, corectarea, editarea și publicarea, iar acestea pot fi o problemă de a jongla toate simultan.

Calitatea conținutului dvs. va determina, de cele mai multe ori, modul în care partajarea postărilor dvs. de blog sunteți.

Un conținut de înaltă calitate va atrage publicul de elită; care este cea care stabilește cum și unde vor fi publicate și partajate postările tale. Utilizați o varietate de instrumente de îmbunătățire a conținutului pentru a îmbunătăți calitatea conținutului dvs..

Utilizând un serviciu de corectare profesională online, puteți eliberează-te ceva timp să te concentrezi asupra sarcinilor mai solicitante de pe placa ta. În acest fel, blogurile dvs. vor fi amplasate prin platforme de socializare, precum Bush Fire.

Va fi destul de dezamăgitor dacă postările dvs. nu au sens din cauza unor greșeli minore care ar fi putut fi evitate cu totul. Postările dvs. trebuie să aibă flux și să aibă sens. Serviciile de corectare sunt menite să vă ajute în acest sens.

1. Fiverr

Fiverr vă permite să aveți acces la un grup internațional de cititori și editori profesioniști. Pe măsură ce vă concentrați pe scrierea dvs., veți avea alte versiuni și redactate.

Te vei putea concentra mai mult pe crearea de conținut de calitate întrucât vei avea mai mult timp pe mâinile tale, după ce ai eliberat programul.

Veți avea posturile dvs. șlefuite de corectorii talentați, la o taxă excelentă pentru prietenie. Există un sistem de securitate bun care asigură protejarea investiției dvs., indiferent cât de mică ar fi.

Acest lucru a făcut din Fiverr unul cel mai de încredere site-uri web freelancer pe internet.

Pentru noii bloggeri, comoară acest site și externalizează aici cât mai des posibil. Chiar și bloggerii cu experiență vor fi impresionați de câtă valoare pot adăuga site-urilor lor folosind servicii de la Fiverr.

2. Ulise

Ulise este un instrument excelent conceput pentru bloggeri cu caracteristica de a-și îmbunătăți productivitatea în timp ce este în mișcare. Blogging-ul presupune o mare cantitate de a ieși din birou pentru a colecta informații pentru postările dvs. de blog.

O provocare apare atunci când nu puteți face scrisul pe teren. Nu veți putea să surprindeți unele dintre cele mai fine detalii pe care să le includeți în activitatea dvs..

Începeți să scrieți în câmp cu această aplicație, punând toate detaliile în timp ce acestea sunt proaspete în mintea dvs. sau mai bine în fața dvs. Astfel va fi conținutul tău mai atrăgătoare pentru public, iar povestea ta va fi vie și mai expresivă.

cross-platform abilitățile acestei aplicații vă asigură că nu vă limitați la tipul de dispozitiv pe care îl aveți. Puteți, de asemenea, să vă exportați lucrările în mai multe formate precum PDF sau să le exportați direct pe WordPress.

3. Numărul ușor de cuvinte

Pe măsură ce scrieți, este important să țineți cont de numărul de cuvinte. Un scriitor profesionist vă va spune că nu pot scrie fără să ia notă de numărul de cuvinte.

Chiar dacă nu vă deranjează cât de lung este ceea ce scrieți, veți primi întotdeauna o limită pentru numărul de cuvinte pentru fiecare postare pe blog.

Prin urmare, este important să știi cum să păstrezi un echilibru aici. Veți putea să știți câte cuvinte să utilizați pe fiecare alineat și pe fiecare linie. Numărul ușor de cuvinte va precis informați-vă despre câte cuvinte ați tastat.

Lipiți textul în aplicație și vă va oferi instant numărul de cuvinte și alți parametri. Acesta a fost de încredere de o serie de bloggeri de mult timp, astfel încât noii bloggeri să-l poată folosi fără griji.

4. Verificatorul de plagiat

Verificator de plagiat prin instrumente SEO mici este o colecție de instrumente de corectare și de editare, care sunt foarte la îndemână la ceea ce fac și care pot furniza servicii de calitate premium fără costuri.

De remarcat este că verificatorul de plagiat este foarte eficient la verificarea online a wok pentru plagiat. Acest lucru vă va asigura să lucrați într-o muncă autentică, chiar dacă imprumuta informatii din articole online.

Evitați stânjeneala de a-ți întrerupe munca din cauza plagiatului. Este dificil să elimini o pată din reputația ta de blogger profesionist cauzat de piraterie. Evitați acest lucru folosind acest instrument gratuit pentru a asigura conținut profesional de calitate.

Vă inserați textul aici și evidențiază locul în care lucrarea dvs. pare să aibă similaritate cu unele documente online. Puteți edita lucrarea online, deoarece o reîncărca. A avea conținut original îl face mai probabil să fie împărtășit printre cititorii de elită și cine nu ar dori această audiență?

5. WriteRack

Ai vreo postare lungă pe care vrei să o faci împărtășește pe Twitter pentru un zgomot rapid reteaua ta online? Acest instrument va fi la îndemână atunci. Ce face este să îndepărteze sarcina de a face postări monotone care pot fi destul de enervante.

Tot ce trebuie să faceți este să-i oferiți munca dvs. și să o împărțiți în biți de dimensiunea limitei maxime de caractere și să o postați una după alta fără intervenția voastră. Twitter este excelent pentru a împărtăși idei, dar nu vă permite să partajați postări lungi.

Aveți doar 140 de caractere pentru a vă declara.

Utilizare WriteRack când ai multe de spus pe Twitter. Profitați de acest instrument pentru „programa”Postează-ți astfel încât să te poți concentra pe crearea de mai multe postări – eforturile tale de bloguri au devenit doar mai ușoare!

6. Instrument de limbă

Postarea cea mai împărtășită trebuie să se conformeze multor reguli gramaticale. Fie trebuie să angajați corectori profesioniști, fie să înveți aceste reguli. Acest instrument rezolvă această provocare pentru dvs., verificându-vă munca mai mult de 20 de limbi.

Pentru cei care nu scriu în engleză, nu vă faceți griji, munca dvs. va fi verificată în engleză, precum și în celelalte limbi. V-ați inserat doar munca LanguageTool, și vă va verifica imediat munca și vă va oferi feedback instantaneu.

7. Editorul Hemingway

Editorul Hemingway este un mod minunat de a-ți îmbunătăți abilitățile de dactilografiere. Vă permite să identificați neajunsurile în dactilografiere. Lucrarea dvs. este analizată, apoi erorile sunt evidențiate în diferite culori și afișate în partea dreaptă cu detalii empirice.

Prin această analiză detaliată, puteți înțelege ce și cum să vă ajustați în consecință. prezentarea multicoloră a erorilor este util în evidențierea diferitelor tipuri de erori, permițându-vă să discerneți ce tip de erori vă plagă cel mai ușor.

Folosind acest instrument, veți putea ști exact unde să vă concentrați efortul – o caracteristică pe care editorii de text obișnuiți nu o oferă..

8. Quill

Când folosești Pană, vi se dau mostre din munca lor. Acesta va fi modelele dvs. de exercițiu pentru citirea corectă. După finalizarea fiecărei sarcini, vi se oferă o defalcare a performanței dvs..

Acolo unde ai avut dreptate, ai greșit sau ai nevoie de ajutor suplimentar, toate vor fi analizate și îți vor fi afișate automat de către site.

Textele-eșantion sunt doar texte manechine care pot fi utilizate de mai multe ori pe măsură ce sistemul le resetează după fiecare sesiune. Puteți continua să faceți acest lucru până când abilitățile dvs. sunt perfecte și puteți face față sarcinilor care vă ies în cale.

9. Software de ghimbir

Software cu ghimbir este o colecție de instrumente care este foarte atractivă pentru fiecare blogger. Îți oferă flexibilitatea de a avea toate instrumentele de citire a corecturilor în același pachet cu editorul de text, astfel încât să poți efectua sarcini pe care le-ai crezut că nu sunt posibile în scris.

Editorul de text aici corectează automat erorile de dactilografiere în timp ce continui să scrii. În afară de aceasta, vă poate citi cu voce tare articolul și vă poate avertiza despre frazele cele mai des utilizate.

Acest lucru face ca opera ta să pară actuală și, astfel, interesantă pentru cititorii tăi. Acesta este un instrument de neprețuit și vă va îmbunătăți semnificativ eficiența. Creați o postare atractivă cu acest instrument și veți capta imaginația cititorilor.

10. 1 Verificator

Doriți luxul de a vă verifica textul oriunde fără a fi necesar să-l mutați de la o aplicație la alta? 1Checker are capacitatea de a verifica ce tastați indiferent de locul în care se află – editori de text sau browsere online.

A avea capacitatea de a-ți verifica munca pe orice platformă este ca și cum ai avea capacitatea de a fi mobil. Veți experimenta o problemă minimă cu verificarea postărilor dvs. iar valoarea lor va crește. Îmbunătățirea calității conținutului dvs., chiar și a postărilor dvs. de socializare, cu ajutorul unor instrumente complete și instantanee poate îmbunătăți semnificativ cât de împărtășite sunt postările dvs..

Concluzie

Aceste instrumente sunt o modalitate eficientă de îmbunătățire a calității postărilor dvs. Aceasta nu este o listă cuprinzătoare, deoarece există multe alte instrumente care pot funcționa pentru tine. Deși nu toate instrumentele sunt garantate să funcționeze, ceea ce contează este modul în care le utilizați.

Nu există o aplicație zeu care să poată îndeplini toate funcțiile. Cel mai eficient mod de a obține la maxim aceste instrumente este de a le folosi în combinație. O aplicație va reduce dezavantajul altei, în timp ce altele se vor adăuga la punctele cele mai mari ale celuilalt.

Unele dintre instrumentele care v-au funcționat în mare măsură nu sunt enumerate aici? Unul dintre cei enumerați aici v-a dezamăgit sau nu a avut performanțe conform cerințelor? Contribuie la acest subiect și împărtășește-ți părerea cu privire la modul în care o poți face postări de blog mai partajabile.

Scris de Lory

Lori Wade este un scriitor independent de conținut Scriitor înfloritor care este interesat de o gamă largă de sfere, de la educație și marketing online până la antreprenoriat. De asemenea, este un îndrumător entuziast care se străduiește să ducă educația la un alt nivel, așa cum facem cu toții. Dacă sunteți interesat să scrieți, o puteți găsi pe ea Stare de nervozitate sau Google+ sau găsiți-o pe alte rețele de socializare. Citiți și preluați informațiile utile ale Lori!

ETICHETE:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map