12 Cele mai bune instrumente de monitorizare media pentru managementul mărcii

Întrucât clienții sunt fundamentul oricărei afaceri, este important să îi ascultăm.


Fie pe social media sau pe întregul web; publicul tău poate fi oriunde și identificarea a ceea ce au cu adevărat nevoie este esențială pentru creștere. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru este să rămâneți cinstiți, să observați părerea lor și să fiți atenți la ei.

Feedbackul constructiv al clienților dvs. este necesar pentru a îmbunătăți lucrurile pentru afacerea dvs..

După ce începi să interacționezi cu clienții și îi asculți, vei deschide căi de percepție pozitivă și bună a afacerii tale. La rândul său, acest lucru vă poate ajuta să fiți considerat a fi o marcă centrată pe utilizator.

Reținând acest lucru, am compilat această listă de instrumente de monitorizare a mărcii pentru ca marca dvs. să crească creșterea. Dacă sună interesant, săriți direct în el. ��

BrandMentions

Așa cum sugerează și numele, BrandMentions vă permite să derulați pe întregul web și să găsiți mențiuni relevante. Este un indicator excelent pentru găsirea clienților și promovarea produselor în locurile potrivite. Nu numai asta, dar puteți construi relații în acest proces și vă puteți bucura de o expunere mai mare a mărcii.

Puteți afla conversațiile care se referă la marca sau produsele dvs. și chiar să identificați instantaneu tonul în care conversează. Acest lucru este esențial pentru înțelegerea emoțiilor din spatele mențiunii.

Deoarece analiza concurenților este un aspect atât de important al marketingului, BrandMentions vă permite să vă spionați concurenții și să analizați jucătorii de top din nișa dvs. Puteți alege să cercetați și să obțineți informații despre orice subiect.

În cele din urmă, veți primi notificări în timp real cu privire la cele mai recente link-uri și mențiuni direct la căsuța de e-mail.

PeakMetrics

Utilizarea inteligenței media omnicanale, PeakMetrics vă poate ajuta să analizați și să remarcați tendințele pe întregul web. Are puterea de a săpa chiar în publicații mai mici și de a afla informații esențiale care vă vor ajuta să înțelegeți ce le pasă oamenilor.

Pe scurt, poate trece prin mai mult de cinci platforme sociale, peste 50 de surse de știri și TV / radio pe toate cele 210 piețe Nielsen. Din moment ce volumul rezultatelor poate fi uriaș, puteți personaliza și filtra cu ușurință căutarea.

Folosind funcția lor de informare, puteți să vă uitați printre oamenii din spatele acestor magazine / publicații și să creați contacte pentru căi mai bune pe viitor..

O altă caracteristică excelentă este că puteți vizualiza analizele și puteți diferenția între ceea ce produce rezultate și ceea ce nu.

Mentionlytics

Dedicat pentru platforme de social media, Mentionlytics vă permite să accesați informații despre mențiuni, să căutați influenți și să obțineți oportunități. De asemenea, vă ajută să preveniți o criză de reputație, sărind în problemele clienților și rezolvându-le într-un stadiu incipient.

Puteți alege să urmăriți concurenții prin simpla introducere a cuvântului cheie a mărcii și veți primi toate mențiunile lor pe platforme. Caracteristica de care sunt cel mai fascinat este analiza sentimentelor. Poate sări peste toate mențiunile și vă poate spune dacă conversația a avut sau nu un sentiment pozitiv în timp ce scrie.

În plus, puteți integra Mentionlytics cu Trello și HootSuite.

Alerte Google

Nu există nicio modalitate în care nu voi renunța la binele vechi și de încredere Alerte Google din această listă Această companie este cunoscută pentru serviciile sale de calitate, iar acesta este cu siguranță unul dintre ele. De asemenea, simplitatea acestui instrument merită vorbit.

Fără design fantezist sau caracteristici suplimentare nedorite; face ceea ce este necesar de fapt. Puteți crea alerte în toate scopurile, fie pentru marca dvs., fie pentru aproape orice. Cu câteva săptămâni în urmă, creasem o alertă pentru domeniul site-ului meu web pentru a verifica dacă este legată de alte site-uri, iar acest instrument a funcționat de minune, notificându-mă prin e-mail pentru fiecare backlink..

În mod similar, puteți utiliza Google Alerts pentru beneficiul dvs. și puteți rămâne notificat cu privire la orice este legat de interesul dvs..

Brand24

Brand24 are o acoperire mult mai largă, acoperind platforme sociale, portaluri de știri, bloguri, forumuri și multe altele. Este robust și 100% conform GDPR. Mențiunile lor de pe Facebook și Instagram sunt colectate din API-ul oficial Facebook, iar acest lucru vorbește despre volume.

Vă puteți aștepta ca aceste date de monitorizare de la Brand24:

 • Număr de mențiuni
 • Starea de spirit a mențiunilor
 • Tipuri și număr de interacțiuni
 • Cele mai active zone Twitter menționează
 • Contextul din spatele mențiunii
 • Influenți din nișa ta

Mare lucru este că această soluție vă permite să comparați performanța cu concurenții dvs. și să veniți cu tactici mai bune.

Boardreader

Dacă accentul dvs. principal este pe forumuri și forumuri de mesaje, atunci Boardreader poate fi ceea ce căutați. Acest instrument accesează cu crawlere și găsește panouri de discuții pentru a arăta ce spun oamenii despre tine și marca dvs. (sau doar despre orice cuvânt cheie introdus).

Este foarte simplu în natură, dar destul de util, deoarece, de cele mai multe ori, oamenii poartă conversații autentice pe forumuri și secțiuni de comentarii. Încercarea de a găsi manual aceste lucruri este o sarcină de neimaginat, așa că cu siguranță ați dori să folosiți acest instrument.

HootSuite

Cel mai cunoscut ca instrument de gestionare a social media, HootSuite are de asemenea o caracteristică de monitorizare a mărcii care funcționează excelent. Puteți căuta conversații după cuvinte cheie, hashtag-uri sau locații, de asemenea, în mai multe limbi.

După ce găsiți conversațiile adecvate, puteți să le răspundeți rapid fie singuri, fie să le atribuiți membrilor echipei. Puteți adăuga, de asemenea, anumite aplicații pentru a vă îmbunătăți monitorizarea.

Hootsuite este una dintre cele mai populare soluții de acolo, așa că cu greu poți greși cu ele.

Brandwatch

Brandwatch poate extrage date din 100 de milioane de surse și peste 1,3 trilioane de postări individuale. Este masiv și este unul dintre motivele pentru care este folosit de companii precum Samsung, BBC și Walmart.

Au o tehnologie AI avansată numită „Iris”, care face cea mai mare parte a muncii incredibile în acest instrument. Știți că un serviciu este excelent atunci când aspectele tehnice sunt controlate parțial de AI. Lucrurile sunt obligate să meargă de cele mai multe ori fără probleme.

Puteți adăuga rapid și ușor noi surse de date pentru a obține informații din zone care altfel nu ar fi posibil. Are o interfață de utilizare flexibilă și o echipă inteligentă de asistență pentru a reveni în orice moment.

Puteți începe prin completarea formularului din pagină.

Sentione

Păstrarea la curent cu nevoile publicului dvs. este ușoară atunci când folosiți Sentione. Poate extrage date din peste 5 milioane de surse, inclusiv platforme de social media, bloguri, portaluri de știri și site-uri de recenzie. De asemenea, aveți opțiunea de a filtra prin expresie intenție de cumpărare, industrie și cuvinte cheie.

Din moment ce cunoașterea elementelor de viață ale publicului dvs. este esențială, Sentione vă permite să vizualizați demografia, sexul, orele cele mai active și multe altele. Există, de asemenea, o caracteristică pentru analiza concurenților și o opțiune pentru a fi notificat instantaneu, de fiecare dată când AI detectează cuvinte cheie relevante.

Menţiune

Evaluat 4,5 / 5 stele pe G2 Crowd, Menţiune vă poate ajuta, monitoriza, analiza și lucra la peste un miliard de surse de pe web. Puteți descoperi informații relevante și le puteți împărtăși cu membrii echipei dvs., astfel încât să vă puteți concentra asupra altor aspecte ale afacerii dvs..

În afară de aceasta, Mention vă permite să:

 • Analizați-vă concurența
 • Vizualizați percepția mărcii pe baza conversațiilor
 • Înțelegeți și ascultați cu ușurință audiența
 • Gestionați și programați conținutul social

Puteți încerca întreaga suită fără costuri pentru a începe să utilizați proba gratuită.

SproutSocial

Un alt instrument minunat pentru ascultarea socială; SproutSocial te ajută să înțelegi publicul tău până la rădăcinile cele mai profunde. Puteți utiliza informații despre industrie, marcă și concurență pentru a afla subiecte relevante și pentru a înțelege mai bine sentimentele utilizatorilor.

Puteți colecta informații și le puteți folosi nu numai pe rețelele de socializare, ci și în alte domenii de dezvoltare, cum ar fi îngrijirea clienților, produse noi și marketingul general. Există mult mai multe funcții și le puteți încerca pe toate folosind proba gratuită.

Şoim

Aveți posibilitatea să urmăriți tendințele și să aveți o idee mai bună despre percepția brandului Şoim. Vă permite să parcurgeți 2,7 milioane de surse și chiar să le restrângeți cu variabile precum cuvinte cheie, excluderi și combinații de cuvinte.

În total, acest instrument vă permite:

 • Tendințe la fața locului
 • Monitorizează-ți brandul
 • Urmăriți interogările personalizate
 • Sortează, filtrează și vizualizează datele colectate
 • Identificați influențarii care se ocupă de subiectele de marcă
 • Analizați sentimentele
 • Creați audiențe personalizate

Falconul este disponibil în mai multe limbi, inclusiv spaniolă, germană și mandarină.

Concluzie

Este important să cunoașteți în ce constă audiența dvs. pentru a le servi mai bine. Fără monitorizarea mărcii, este echivalent cu aruncarea săgeților cu ochii mari. Sper că instrumentele de mai sus vă vor ajuta în această privință și vă pot dezvolta afacerea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map