25 companii care oferă servicii GRATUITE în timpul Covid-19

Focarul COVID-19 a perturbat întreaga lume, inclusiv milioane de companii.


Multe companii au trecut cu capul în jos și se luptă să facă față cu ceea ce se întâmplă pe tot globul. De asemenea, pentru oamenii obișnuiți, practica de a face carantină și să stea acasă poate fi un pic descurajantă, deoarece majoritatea dintre noi nu suntem obișnuiți să facem asta de mult timp.

În aceste perioade de încercare, este doar înțelept și recomandabil să ne folosim timpul rămas în interior pentru a face ceva ce nu am fi făcut altfel. Din fericire, multe companii și marketeri își împrumută mâinile și fac lucrurile mai ușoare pentru noi toți.

Își oferă gratuit instrumentele, serviciile, cursurile și alte alte resurse plătite. Iată o prezentare a câtorva dintre cele mai bune pe care le-am găsit.

Cloudflare

O soluție strălucitoare și cea mai populară pentru protejarea și accelerarea site-ului dvs. web, Cloudflare îți pune la dispoziție funcțiile de calitate pentru întreprinderi fără costuri.

De asemenea, primiți o sesiune de bord de 30 de minute cu unul dintre experții lor. Trebuie doar să completați formularul și să începeți.

Indusface

Lumea se apucă de pandemie COVID-19 și multe părți ale lumii sunt blocate. Indusface consideră că, deși toată lumea se mută la locul de muncă de acasă, nu există nici o modificare a riscului site-urilor și aplicațiilor dvs. De fapt, tranzacțiile online vor crește, iar acestea trebuie să fie și mai atente și să luați măsuri proactive pentru a vă proteja activele digitale. Indusface are deja un serviciu gratuit pentru totdeauna pentru a oferi o evaluare a securității pentru site-urile dvs. web și vă puteți îmbarca în câteva minute.

În plus, această Indusface oferă o utilizare suplimentară de o lună a serviciului său plătit în această perioadă.

Produsele oferite prin programul Indusface COVID sunt:

Indusface WAS – Advance

 • Indusface Scanarea aplicațiilor web permite organizațiilor să detecteze vulnerabilitățile aplicațiilor web, programele malware și defectele logice prin intermediul unei scanări complete și inteligente zilnice sau la cerere.
 • Gestionat de experți de securitate autorizați, ajută organizațiile să identifice și să dezvăluie impactul asupra afacerilor defectelor logice cu demonstrații detaliate prin dovada conceptului.
 • Permite organizațiilor să înțeleagă proactiv poziția lor de risc și disponibilitatea aplicării lor de a face public.

Indusface AppTrana – Advance

 • AppTrana oferă securitate continuă și robustă a site-ului web
 • Scanare inteligentă a aplicațiilor Web
 • Firewall gestionat și complet de aplicații web (WAF)
 • Rețea de livrare a conținutului (CDN) care minimizează accesul la serverele de origine prin introducerea în cache și asigurarea livrării de conținut rapid, sigur și de încredere
 • Protecție DDoS multistrat și rotund.

Google Hangouts

Dacă sunteți un client existent pentru G-Suite și / sau G-Suite Enterprise pentru Educație, atunci sunteți eligibil să vă preluați Hangouts Cunoașteți funcțiile de conferință video. Această ofertă este valabilă până la 1 iulie 2020. Așadar, dacă sunteți un student sau o afacere care face parte din videoconferințe, ar trebui să o verificați definitiv.

Zoom

Videoconferința poate fi într-adevăr esențială pentru școli, motiv pentru care Zoom ridică limitarea de 40 de minute a conturilor de bază gratuite. Aceasta înseamnă că nu va exista întrerupere între comunicațiile cu studenții. Puteți apuca această ofertă numai dacă sunteți o școală.

1Password

Unul dintre cei mai siguri manageri de parole, 1Password în încercarea de a ușura situația tuturor, și-a înlăturat perioada de încercare de 30 de zile și a introdus în schimb un plan gratuit de șase luni.

Dacă ați dorit întotdeauna să utilizați un manager de parole pentru a vă stoca toate parolele, acesta este momentul.

HubSpot

HubSpot face o mulțime de lucruri pentru a-și acorda sprijin în această criză, inclusiv:

 • Reducerea prețului pentru Starter Growth Suite de la 112,50 USD / lună la 50 USD USD / lună
 • Creșterea limitelor pentru trimiterea de e-mailuri și minutele de apel
 • Oferind funcții plătite gratuit, cum ar fi întâlniri, citate, e-semn & 1-1 videoclip
 • Oferirea avansurilor comisiei pentru partenerii soluție

Și o grămadă de alte oferte misto.

Laborator Digital Marketer

Probabil cea mai bună sursă pentru sfaturi de marketing, Marketer digital își oferă membrul plătit numit DM Lab până la sfârșitul lunii martie. Această comunitate de membru are peste 10.000 de marketeri și fondatori, toți care se reunesc pentru a strivi acele obiective de marketing.

Așadar, dacă doriți să vă duceți jocul de marketing la nivelul următor, nu uitați să îl apucați pe acesta.

Venit pasiv inteligent

Pat Flynn din Venit pasiv inteligent oferă o bibliotecă uriașă de resurse de afaceri online, inclusiv o grămadă de podcast-uri, ghiduri și cursurile sale. Cursurile includ:

 • Începeți de la Scratch: Găsirea unei idei de afaceri câștigătoare și aterizarea primului dvs. client
 • Construiește-ți propriul brand: O provocare de 5 zile pentru a-ți construi brandul și site-ul
 • 0-100 E-mail Challenge: treceți de la 0-100 abonați de e-mail în 3 zile

Pat Flynn este cunoscut pentru că a omorât online, în special prin marketing afiliat și e-mail. Deci, cu siguranță trebuie să înveți secretele lui.

Brit.co

Ți-ar plăcea să înveți să desenezi, să ilustrezi, să editezi și alte lucruri creative? Apoi, iată câteva vești bune. Brit.co oferă toate clasele lor gratuit când utilizați codul “ÎNGRIJIRE AUTO” în timpul plății. Au chiar niște idei grozave, pe care nu vrei să le ratezi.

luni

Dacă sunteți o organizație non-profit, puteți să o utilizați Luni platformă completă fără costuri. De asemenea, veți primi asistența necesară pentru a configura lucrurile și pentru a le rula. Pur și simplu ajungeți la ei și înțelegeți-vă calitatea de membru.

Airtable

Grozav pentru menținerea organizată, Airtable își face planurile pro gratuite gratuit, fără nici un termen. Puteți apela această ofertă dacă sunteți fie un student sau un grup umanitar non-politic care lucrează la eforturile de salvare COVID-19.

.@airtable a fost absolut de neprețuit în organizarea eforturilor noastre de a obține #MasksNow în mâinile tuturor celor care au nevoie de ele. @masksnoworg ne-a triplat baza de voluntari în ultimele zile și nu am putea face acest lucru fără instrumentele pe care le-am putut implementa. Mulțumesc!

– Joe Cooter (@jcooter) 29 martie 2020

Nu numai asta, dar și-au deschis, de asemenea, pregătirea în direct pentru întreprinderi pentru toți.

Appian

Appian te ajută să gestionezi perfect sănătatea și siguranța angajaților tăi. Ca răspuns la focar, aceștia oferă soluția lor fără costuri pentru toată lumea, inclusiv pentru organizațiile cu peste 1.000 de angajați.

În acest timp, o soluție de genul acesta ar veni mai mult decât utilă pentru orice companie.

Calendly

Un software de planificare puternic și plin de funcții, Calendly oferă în prezent integrări gratuite pentru Zoom și GoToMeeting, pentru a ajuta toată lumea să rămână conectată chiar și de la distanță. Dacă ați fost un utilizator Calendly și ați dorit această integrare, atunci ar trebui să folosiți acest lucru chiar acum.

La locul de muncă

La locul de muncă este o soluție uimitoare de pe Facebook care te ajută să colaborezi cu echipele și să îmbunătățești fluxul de lucru masiv. De obicei, planurile de stabilire a prețurilor la locul de muncă încep de la 4 USD / lună / utilizator, dar, în prezent, oferă un plan avansat gratuit pentru serviciile de urgență și organizațiile guvernamentale timp de 12 luni.

Freshworks

Pentru următoarele șase luni, Freshworks oferă instrumentele sale de implicare a clienților, Freshchat și Freshcaller, fără costuri pentru întreprinderile mici cu mai puțin de 50 de angajați. Acest instrument vă va permite să lucrați cu ușurință de acasă cu angajații și să vă continuați fluxul normal de muncă.

HootSuite

Unul dintre cele mai populare instrumente pentru marketingul social media, HootSuite, își oferă gratuit planul profesional până la 1 iulie 2020. În paralel, veți obține o imensă bibliotecă video de videoclipuri de formare pentru a profita la maximum de eforturile dvs. de marketing.

Vă recomand Hootsuite dacă trebuie să gestionați rețelele de socializare, cu excepția faptului că nu doriți să utilizați fiecare aplicație una câte una. Hootsuite vă permite să utilizați fiecare aplicație cu o singură aplicație. Briliant, într-adevăr. pic.twitter.com/saxEQ0X7tI

– Jupiter8Ronin (@bond_next) 30 martie 2020

Puteți începe fie instantaneu, fie dacă nu doriți să introduceți detaliile cardului de credit, atunci puteți completa o cerere separată pe pagina lor, care poate fi găsită atunci când derulați un pic în jos.

MailChimp

Puteți obține un cont standard gratuit pe MailChimp dacă sunteți un grup eligibil care trimite informații critice de sănătate publică despre COVID-19 până la 30 iunie 2020. Marketingul prin email este într-adevăr esențial pentru dezvoltarea afacerii dvs., iar aceasta poate fi doar șansa potrivită de a profita de aceasta.

Academia Moz

Cu peste 15 cursuri SEO, Academia Moz le pune la dispoziție pe toate gratuit. Trebuie doar să vă autentificați sau să vă înscrieți gratuit și să folosiți codul “ne descurcam” în timpul plății pentru a răscumpăra oferta. SEO este încă super imens în marketing și, dacă luptați cu acesta, ar trebui să vă apucați de acesta.

Academia Ahref

Academia Ahref curs numit Blogging pentru afaceri este disponibil gratuit pentru o perioadă limitată de timp. Acest curs vă arată cum să vă creșteți vizitatorii lunari pe blog de 100K și să-i transformați în clienți plătitori. Are peste 4 ore și a fost lăudat de către Brian Dean și Kyle Byers.

Codecademy

Dacă ești student, poți apuca lui Codecademy Apartenență profesională și acces la o multitudine de cursuri pe teme precum Dezvoltare Web, Dezvoltare mobilă și Știința datelor. Mare lucru este că aveți acces la ele pentru tot restul anului școlar.

14 zile Script Challenge

Dacă lansați în mod regulat videoclipuri sau intenționați să faceți, dar luptați cu scenariul, atunci acest curs a apelat 14 zile Script Challenge e tot ce ai nevoie. Costul normal al acestui curs este de 197 $, dar îl puteți obține gratuit de acum. Nu este necesar să introduceți detaliile cardului de credit. Acceptați doar distanțarea socială și sunteți bine să vă alăturați.

TechSmith

Poți apuca lui TechSmith instrumentul de înregistrare a ecranului numit Snagit și, de asemenea, instrumentul de feedback al colaborării numit Video Review gratuit până în iunie 2020. Deși utilizarea gratuită nu va fi permanentă, în aceste luni, puteți decide mai bine dacă aceste două instrumente sunt bune pentru dvs..

Granturi Facebook

Cunoscut pentru întărirea întotdeauna în perioade de criză, Facebook oferă 100 milioane USD în subvenții în numerar și credite publicitare pentru până la 30.000 de companii mici eligibile din peste 30 de țări în care își desfășoară activitatea. Dacă sunteți eligibil, îl puteți utiliza pentru a menține fluxul de muncă puternic, să vă plătiți chiria, să acoperiți costurile necesare, și chiar ajunge la mai mulți clienți.

Vă puteți înscrie pe pagina lor și puteți fi anunțat atunci când aceasta devine disponibilă.

Zoho de la distanță

Gratuit până la 1 iulie 2020; poți să folosești Zoho de la distanță pentru a-ți menține activitatea în această situație. Această suită integrală include aplicații web și mobile care vă vor ajuta să colaborați, să comunicați și să faceți mai multe lucruri.

CXL

Dacă ați pierdut locul de muncă sau cariera dvs. a fost afectată negativ de acest focar, atunci sunteți eligibil să vă apucați lui CXL Marketing pentru creștere Minidegree gratuit timp de 12 săptămâni. Acest lucru vă va ajuta să construiți o abilitate la cerere și să obțineți un nou job la distanță.

După finalizare, veți primi un certificat și puteți continua să vă înscrieți la celelalte cursuri ale acestora dacă doriți.

Concluzie

Cu blocarea globală, este ușor să amânăm și să fii dus să stai acasă. Pentru a evita acest lucru și să sperăm să obținem mai mult decât oricând înainte, vă recomand cu drag să preluați resursele de mai sus care vă sunt potrivite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map