3 elemente esențiale de păstrat în minte înainte de a implementa strategia dvs. de conținut epic

Există diferite căi care sunt utilizate pentru a transmite mesajul trending, dar toate sunt orientate spre atingerea aceluiași obiectiv.


Acestea includ Brian Dean este „Conținut de zgârie-nori” Randkin Fishkin „10x conținut”.

În cazul în care doriți să atrageți multă atenție și astfel să fiți privit ca o sală de forță, conținutul dvs. ar trebui să fie unic în dreptul său și în afara ordinului oferit de compatrioții dvs..

Datorită acestora, multe spații de afaceri încep să dedice fonduri și mult efort pentru crearea de materiale extinse. În mare măsură, acest lucru este foarte benefic și bun pentru afaceri.

Cu toate acestea, duce și la o nouă pericol potențial.

Ce se întâmplă în cazul în care puneți o mulțime de timp și resurse pentru a veni cu o bucată de conținut epic doar pentru publicul țintă pentru a arăta dezinteres?

Urmați aceste elemente esențiale și nu va trebui să vă preocupați în continuare de această problemă.

Găsiți idei promițătoare pentru conținut

În caz, ați publicat anterior o cantitate semnificativă de conținut; ar fi trebuit să parcurgeți postările și să identificați tipurile de conținut care vă interesează mai mult publicul.

Accesați Google Analytics și aflați care sunt postările de blog, recenziile de produse sau orice conținut specific scris pentru o mai bună păstrare a clienților, au primit cel mai mare număr de vizualizări și cel mai lung timp de pe pagină..

Pe de altă parte, Dacă sunteți în mijlocul punerii în aplicare a strategiei de conținut, instrumente precum SEMrush, Ahrefs Content Explorer sau Buzzsumo sunt acolo pentru a vă ajuta să găsiți conținut popular în nișa dvs..

Cel mai simplu, dar cel mai dovedit mod prin care ideile de conținut ar putea fi trase de la clienții înșiși este prin a le întreba: „Vrei asta?

Dacă ați decis să evidențiați un subiect cu un volum de căutare mare, de preferință, de exemplu: „Cele mai bune laptopuri pentru a cumpăra în 2018”, Dar pur și simplu nu vă puteți face ideea despre cum să obțineți conversie maximă din aceasta, atunci Angajarea pentru clienți ar putea fi o strategie bună pentru dvs..

Semantic unic, scris în scopuri SEO, conținut sensibil la timp și generat la cerere, este doar o jumătate din afacere. Ne referim la ideea de concept particular care va fi atât benefică pentru dvs. cât și pentru clienții dvs..

Este fără nicio speranță simplă și, cu toate acestea, majoritatea întreprinderilor pot primi rapid o tonă de feedback, ajungând la publicul lor cu o întrebare rapidă.

Iată trei variante posibile pentru atingerea acestui obiectiv:

1) Întrebări

Trimiteți scrisori prin e-mail care constau într-un sondaj sau o solicitare „Răspuns”. De asemenea, puteți folosi propriile dvs. cuvinte, cum ar fi „Avem de gând să creăm___.

În cazul în care doriți să accesați acest lucru gratuit, faceți clic pe acest link și vă vom trimite acces atunci când va fi transmis.

2) canale sociale

Cel mai simplu mod de a-ți atrage publicul este folosind Instagram sau Twitter.

Vino cu câteva mesaje sau întrebări scurte și interesante pe baza diferitelor idei de conținut pe care le iei în considerare și apoi verifică pentru a obține cel mai mult angajament.

Cei care nu au urmăriri sociale pot săpa mai adânc în buzunare și pot face parte cu câteva monede pentru publicitate plătită pentru a primi mesajul văzut de publicul lor.

3) Panouri

O altă opțiune excelentă ar fi accesarea site-urilor cu întrebări, cum ar fi Quora sau bloguri și forumuri populare din domeniul de expertiză al unuia, cum ar fi GetResponse pentru marketing prin e-mail sau Moz pentru SEO. Vedeți ce întrebări apar cel mai mult.

Cheia aici ar fi să aflăm cu exactitate ce se cere în ceea ce le pasionează pe oameni, decât să ghicească.

Validați-vă conținutul

Ideea aprobării și verificării conținutului înainte de a investi în el a venit în secțiunea de comentarii a unui recent Postare Moz.

Daniel definește scenariul în care echipa sa a avut o idee impresionantă, au crezut că vor face minuni, dar atunci când au pornit la proces, iar cauciucul a izbucnit pe drum, publicul țintă a arătat dezinteres complet.

Prima etapă a implicat validarea, care este un pas pe care majoritatea oamenilor nu reușesc să-l ia în serios în procesul de creare a conținutului, așa cum a explicat guru-ul Moz Rand Randkin în răspunsul său.

Crearea de conținut nu poate fi asociată cu crearea unui produs atunci când vine vorba de investiții.

Unul este aparent superior celuilalt, dar nu are sens să te dai jos de la șold atunci când se poate opta pentru modalități mai simple și mai simple de validare a ideii de conținut înainte de a pune timp și resurse prețios la început..

Potriviți conținutul dvs. cu distribuția dvs.

Există o parte esențială a procesului de marketing de conținut pe care un număr foarte mare de marketeri nu reușesc să-l ia în considerare în timp ce își planifică conținutul.

„Ca creator de conținut, vinovăția din cauza asta m-a urmărit de nenumărate ori. Cel mai frecvent gând în mintea mea este că valoarea conținutului meu se bazează doar pe conținutul în sine ”, spune Neil Patel.

De îndată ce în sfârșit va trăi o bucată de link link convingător pe internet, nu se va întâmpla nimic dacă nu primiți o încărcătură sau ochi și o trimiteți pe pagină.

Această etapă este arta de distribuție a puzzle-ului de conținut și ar trebui să aibă o influență semnificativă asupra tipului de conținut creat.

Această ideologie va fi bine înțeleasă folosind următorul exemplu.

În timp ce vizați proprietarii de afaceri mici în spațiul pentru animale de companie și sunteți sigur de cel mai convenabil canal pentru a accesa proprietarii care sunt LinkedIn, și sunt pasionați de animale de companie, precum și de îngrijirea animalelor de companie, asigurați-vă că repetați procesul.

Întrebați ce sunt pasionați.

 • Comunități de cercetare în spațiul pentru animale de companie
 • Căutați conținut trendy pentru animale de companie în Explorer-ul de conținut Ahref
 • Cercetează cele mai adresate întrebări pentru animale de companie pe Quora

Credeți că ați găsit o potrivire perfectă, incluzând un ghid epic pentru iubitorii de animale de companie pentru configurarea mobilierului, numai pentru ca întregul vas să explodeze.

Incredibil!

15.000 de acțiuni Facebook!

Aproape 3.000 de acțiuni Pinterest

Și pe LinkedIn, unde publicul tău țintă este… o parte?

Nu are sens să obții aproape 20.000 de acțiuni totale, dar abia ajung la publicul țintă. Este posibil să mergeți viral cu publicul greșit și să obțineți aproape zero beneficii de afaceri de conținutul dvs..

Pe măsură ce planificați, gândiți-vă mai întâi la publicul țintă și la ceea ce răspund cel mai bine. Aveți o șansă mai bună de a rezona cu publicul respectiv prin intermediul acelui suport.

Concluzie

Conținutul este în continuare conținut. O abordare inteligentă este să testați piața înainte de a vă gândi pentru a obține ceva acolo, deoarece în această etapă nu veți avea nevoie de atâta prudență în comparație cu lansarea produsului..

În același timp, dacă intenționați să investiți timp și bani într-o bucată majoră de conținut, fiți precaut făcând o oarecare validare, astfel încât publicul să rezoneze și să fie interesat.

Aruncați o privire la statisticile analizate, întrebați-vă publicul curent și țineți cont de distribuția canalelor pentru a vă oferi cele mai bune șanse posibile de succes de conținut.

ETICHETE:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map