Transformarea site-ului dvs. web într-o instrument de succes pentru generarea de plumb este o sarcină dificilă.


Cu toate acestea, după ce spargeți codul, călătoria devine o navigare lină.

Proprietarii de afaceri continuă să experimenteze cu cele mai multe soluții inovative să prinzi cât mai mulți conducători în pâlnia de conversie.

Este nevoie de timp pentru a încerca și experimenta cu instrumentul auriu, care are potențialul de a oferi un makeover vânzărilor tale.

Vom prezenta astfel de instrumente echipei dvs. de vânzări, care poate completa revoluționează procesul de vânzare:

1. Campanie activă

Succesul strategiei dvs. de marketing digital depinde în mare măsură de eficacitatea strategiei dvs. de marketing prin e-mail.

https://www.activecampaign.com/prototype/ac-hero.mp4

Email-ul este unul dintre cele mai populare suporturi pentru a trimite mesaje către public. Dacă nu îți poți segmenta traficul în funcție de personas și folosești în mod corespunzător marketingul prin e-mail, nu ai de-a face cu soluțiile tale corecte..

Oamenii adoră să primească notificări personalizate în căsuța de e-mail și o companie care le transmite mesaje personalizate are șanse mai mari de a le atrage atenția.

Puteți converti clienții în clienți plătitori, plasând un apel adecvat la acțiune în buletinul dvs. de e-mail.

Campanie activă este unul dintre cele mai bune instrumente de marketing prin email pe care le veți întâlni vreodată pe internet. Are grijă de procesul de segmentare și lucrează pe principii de automatizare.

Acesta permite utilizatorului să urmărească fiecare avans de pe site-ul web din momentul în care aterizează pe paginile site-ului.

Ulterior, această rută este utilizată ca declanșator de către instrumentul pentru campania dvs. de marketing prin e-mail. Poate trimite o notificare directă echipei dvs. de vânzări în momentul în care un plumb a ajuns pe paginile site-ului dvs..

Instrumentul vă va ajuta să urmăriți aceste oportunități, trimițându-le mesaje segmentate și păstrați la rece conductele în buclă, verificându-le la intervale regulate..

Este bine să verificați utilizatorii inactivi și să le trimiteți mesaje relevante pentru a-i readuce pe site-ul dvs. web.

2. coleg de vânzări

Dacă aveți o prezență online ca afacere, trebuie să utilizați Salesmate pentru toate nevoile dvs. de CRM de vânzări.

În lumea tehnologică rapidă de astăzi, aveți nevoie disperată de un instrument care să poată duce beneficii pentru afacerea dvs. și să lucreze în fundal, în timp ce vă concentrați pe sarcini de afaceri mai critice.

Salesmate este un instrument inteligent de vânzare cu o mare varietate de funcții pentru echipa de vânzări din zilele noastre. Puteți aduce oportunități pentru afacerea dvs. utilizând acest instrument și apoi să le convertiți în mod inteligent în clienți plătitori.

Iată câteva dintre cele mai bune caracteristici ale Salesmate:

 • Managementul conductelor
 • Urmărirea activității utilizatorului pe site-ul web
 • Urmărirea prin e-mail
 • Model de conductă de vânzări
 • Șabloane de e-mail
 • E-mailuri inteligente
 • Software de gestionare a contactelor
 • Informații de vânzare
 • Prognozarea vânzărilor, astfel încât să puteți acționa asupra datelor solide, mai degrabă decât ghicitul
 • Integrare cu cele mai populare aplicații
 • Integrări de aplicații Google
 • Securitate și fiabilitate

3. criminalistică de plumb

Dacă sunteți în căutarea unei platforme inteligente care să vă poată câștiga afacerea, puteți câștiga anumite afaceri, Criminalistică de plumb este instrumentul tău. Sute de persoane pot vizita site-ul dvs. web în fiecare zi, dar doar câțiva își ocupă timpul pentru a completa formularul.

Chiar dacă utilizați software pentru a vă asigura că fiecare vizitator completează formularul, vor mai fi câteva alunecări prin fisuri. Cum să atragă aceste oportunități și să le facem să rămână?

Lead Forensics, unul dintre cele mai cool instrumente de generare a plumbului de pe piață. Instrumentul utilizează adresa IP a utilizatorului pentru a verifica ce companii și persoane utilizează site-ul dvs. web, chiar dacă nu completează formularul.

Puteți elabora un plan de luptă pe baza acestor informații cruciale.

În continuare, echipa dvs. de vânzări poate lua roata și colecta date despre companiile și mărcile care vizitează site-ul dvs. web.

Discutați cu managerii de marketing sau cu alt personal relevant și discutați cu ei idei. Această strategie are șanse mari să vă câștige oportunități solide, deoarece oamenii cu care trebuie să contactați trebuie să fie deja conștienți de afacerea dvs..

4. Intercom

interfon este visul unei echipe de vânzări devenit realitate.

Este, de asemenea, unul dintre cele mai inovatoare instrumente de generare a plumbului de acolo. Acest instrument vă permite să contactați direct și să comunicați cu clienții dvs. atunci când aceștia vizitează site-ul dvs. web.

Puteți avea grijă de procesul de comunicare prin setarea mesajelor pe care vizitatorul le va vedea atunci când îndeplinește cerințele specifice pe o pagină.

De exemplu, dacă un vizitator petrece mai mult de 30 de secunde pe pagina de preț a site-ului dvs. web, puteți să-i trimiteți o fereastră care citește ceva de genul:

Salutare!

Vrei să știi despre ofertele noastre de prețuri? Aș fi fericit să vă ajut!

Acest mesaj poate atrage atenția utilizatorului, iar ea va răspunde pentru a afla mai multe despre detaliile privind prețurile companiei dvs..

Cheia aici este să fii relevant și să rezonezi cu gândurile vizitatorului tău. Puteți configura Intercom în cel mai bun mod, efectuând cercetări asupra vizitatorilor site-ului și a destinațiilor lor vizitate frecvent pe site.

Odată ce vizitatorul răspunde la mesaj, orice reprezentant al echipei de vânzări poate comunica cu aceștia și îi poate ghida în continuare.

Este o strategie bună deoarece conducerea va parcurge mai multe canale, dar va rămâne pe cele mai ușoare căi către conversia cu afacerea dvs..

Acest instrument are un potențial imens de colectare a clienților și feedback valabil din partea clienților. Dar, mai întâi ar trebui să-l verificați pentru a înțelege potențialul său înainte de a decide să deveniți client.

5. Tendințe Google

Google este o platformă fantastică care a găzduit o serie de instrumente de vânzare inovatoare pentru proprietarii de afaceri din era digitală.

Instrumentele Google au avantajul de a oferi utilizatorilor exact ceea ce doresc – mai multe oportunități și mai multă expunere la unul dintre cele mai masive motoare de căutare din zilele noastre.

Primul pe această listă este Planificatorul de cuvinte cheie Google. Faza de planificare a cuvintelor cheie este una dificilă pentru mulți proprietari de site-uri web, deoarece nu știu de unde să înceapă și ce cuvinte cheie să ia în considerare pentru strategia lor de marketing.

Instrumentul Google vă va sugera cuvintele cheie perfecte pentru afacerea dvs. pe care le puteți încorpora în copierea site-ului dvs. web cât mai creativ posibil.

Următoarea este trenduri Google. Acest instrument este esențial pentru generarea de plumb, deoarece puteți rămâne la curent cu ultimele tendințe de pe internet pentru a crea conținut care rezonează cu utilizatorii de internet în fiecare zi.

6. Teme prospere

Folosești WordPress?

Temele Thrive funcționează doar cu WordPress și au funcții grozave pentru a genera oportunități. Teme prospere a primit o mulțime de plugin-uri axate pe marketing și conversie.

Ex:

 • Generarea oportunităților
 • Crearea paginilor de destinație
 • Construirea de teste
 • Teme frumoase de WordPress
 • Widget-uri inteligente
 • Optimizarea titlurilor
 • Comercializarea ratei
 • Marturii

Dacă intenționați să construiți mai rapid lista de e-mailuri, atunci plătiți Prospera Leads. Unul dintre cele mai bune plugin-uri WordPress de generație de plumb unde puteți crea fiecare tip de formulare de înscriere.

Sper ca instrumentele de mai sus să vă ajute să generați mai multe oportunități pentru afacerea dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me