8 Cele mai bune instrumente pentru generarea de idei de subiecte unice pe blog

Sunteți în căutarea de noi idei inovatoare pentru următoarea postare pe blog?


Simți că ești blocat pe aceleași subiecte vechi? Apoi, ești la locul potrivit.

Când rămâneți fără subiecte, lăsați-vă uneltele web să facă trucul pentru dvs..

Iată o listă a unora dintre instrumentele gratuite și ușor de utilizat, care vă vor ajuta să generați idei originale minunate ai lipsit.

Generatorul de idei de pe Hubspot

Generator de Hubspot iese în evidență ca fiind unul dintre cei mai direcți generatori de subiecte de blog. Pentru toate acele vremuri, când sunteți blocat, vi se va da o mână de subiecte pentru a începe procesul de scriere.

Pentru a fi exact, acest instrument vă oferă cinci idei exclusive pentru un set dat de 3 cuvinte cheie sau expresii (în special substantive). Puteți introduce un set de până la 3 cuvinte în secțiunea din caseta dată, iar instrumentul vă va oferi noi idei viitoare de utilizat.

Dacă doriți să schimbați rezultatele, mergeți înapoi și introduceți din nou setul de cuvinte cheie.

Fiți specific dacă căutați un conținut exact.

Acesta nu este un instrument ideal dacă sunteți în căutarea a zeci de subiecte noi, dar pentru început, acesta este cel mai bine să găsiți.

Ubersuggest

Ubersuggest este ușor de utilizat instrument care generează sute de cuvinte cheie simultan.

Pornind de la cuvinte cratite până la toate celelalte subiecte cu litere A – Z până la numere chiar de cuvinte cheie, acest site le are pe toate. Vă oferă o listă extinsă cu fiecare combinație de cuvinte cheie posibilă.

Introduceți fraza subiectului în mintea dvs. și veți primi subiecte chiar și la care nu vă puteți gândi. Mai mult, acest site vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a extinde un anumit cuvânt cheie pentru a vedea o listă detaliată suplimentară de subiecte din același.

Cu atât de multe sugestii în coșul dvs., sunt sigur că nu veți rămâne niciodată cu subiecte data viitoare.

Buzzsumo

Buzzsumo este un site web care vă oferă mai mult decât să sugerați subiecte. Acesta vă va arăta o listă lungă de câțiva alți factori care ar putea afecta un subiect al blogului.

De la afișarea backlinks-urilor, a acționarilor până la numărul de angajamente Facebook, Twitter, Pinterest și share-uri LinkedIn, obțineți toate informațiile de care aveți nevoie înainte alegerea unui anumit subiect pentru următorul blog.

De asemenea, puteți filtra prin diferite titluri, și anume data, tipul de conținut, limba, numărul de cuvinte și țara.

Aceasta ar putea fi soluția dvs. unică pentru a ști unde vă îndreptați cu un anumit cuvânt cheie sau o frază.

Generator de idei de conținut Portent

Semn este un instrument inovator de utilizat atunci când aveți nevoie de subiecte. Deși sugerează un singur subiect simultan, puteți obține mai multe subiecte făcând doar clic pe butonul de actualizare.

Având în vedere patru spații necompletate, acest site web folosește cuvântul dvs. cheie sau expresia de căutare pe oricare dintre următoarele lacune și adaugă un alt conținut relevant în celelalte. De asemenea, vă oferă motivul pentru fiecare din celelalte trei cuvinte subiect utilizate.

Cu alte cuvinte, acesta este un instrument ușor de luat în timp, dacă căutați o listă de subiecte. În același timp, obțineți idei de subiect foarte originale pe care le puteți utiliza direct pentru blogul dvs., spre deosebire de alte site-uri unde primiți o frază cheie.

Exploratorul de cuvinte cheie Moz

Moz este încă un instrument din listă care vă oferă o listă detaliată de studiu pentru un SEO mai bun decât doar sugerarea subiectelor de pe blog..

Când furnizați un anumit cuvânt cheie acestei căutări, acesta vă oferă volumul lunar de utilizare, nivelul de dificultate, ctr organic și prioritatea pentru acea frază.

De asemenea, veți vedea mai multe sugestii de cuvinte cheie și o analiză SERP bazată pe căutarea dvs. Mai mult, există și o listă de mențiuni ale acestui cuvânt cheie în alte subiecte de blog de la sfârșitul paginii.

Astfel, în termeni mai simpli, veți vedea tot ce ați dori vreodată să știți despre fraza subiectului pe care ați trimis-o.

Tweak Your Generator de conținut Biz

Aveți nevoie de un catalog masiv de subiecte din care să alegeți? Apoi Tweak instrumentul dvs. Biz este lista potrivită pentru tine. Gândiți-vă la un subiect pe care l-ați putea încadra cu cuvântul cheie și îl aveți pe toate aici pe această listă.

Puteți descărca și întreaga listă de subiecte pe această pagină. Creșteți popularitatea Facebook și Twitter selectând subiectul potrivit din această listă de opțiuni variate din care să alegeți.

Vă oferă subiecte la rubrici principale, cum ar fi întrebări, carieră, cum să, secrete, afaceri, dragoste, printre multe altele.

Așadar, dacă credeți că pot exista doar câteva subiecte din fraza-cheie, iată o listă care nu vă va eșua niciodată.

Construiește-ți propriul blog

Acesta este un site web care vă oferă un sentiment ușor diferit de celelalte instrumente menționate mai sus. Spre deosebire de cele, în aceasta post generator, nu trebuie să introduceți un cuvânt cheie sau o expresie cheie pentru rezultatul căutării dvs..

Mai degrabă, acest site vă oferă o rubrică pe jumătate completă, pentru început.

Cu un singur rezultat pe căutare, puteți utiliza acest instrument atunci când nu căutați ceva specific. Mai mult, îți îmbunătățește șansele de a fi creativ cu subiectul sugerat de instrument.

Începeți să vă gândiți și continuați să alegeți un titlu strălucitor, inovator pentru următoarea postare.

Quora

Cu toate că Quora nu este un generator de subiecte directe, cu siguranță ați fi de acord că cel mai des, următorul site web pe care aterizați pentru o altă căutare decât Wikipedia este Quora.

Unul ar fi de acord cu mine că acest site are tot ce este necesar atunci când cauți un răspuns la orice întrebare din lume. Aici puteți căuta subiecte particulare de interes sau puteți căuta direct întrebări pentru a obține răspunsuri scrise de oameni cunoscuți de pe tot globul.

Astfel, acest instrument găsește un loc și pe această listă, deoarece vă oferă mai multe informații privind ușurința de înțelegere decât mulți alții.

Există câteva alte opțiuni disponibile pentru a alege de când vine vorba de subiecte de blog și generatoare de idei. Totuși, această listă ar trebui să satisfacă toate nevoile tale.

Sper că acest lucru a fost util

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map