8 moduri Surefire de a fi publicate pe bloguri de top

Citiți o altă postare pe site-ul dvs. preferat, care vă face să vă faceți WOW.


Când veniți la secțiunea de comentarii, vedeți un număr semnificativ de reacții ale cititorilor. Vă puteți imagina cât de grozav este să interacționați cu oameni care vă împărtășesc opiniile și care sunt interesați de perspectivele dvs..

Știi sigur că vei fi prezentat pe site-ul tău preferat într-o zi.

Dar:

Când intenționați să trimiteți tonul dvs. la editor? Mâine? Intr-o luna? Intr-un an?

Știți ce vă împiedică să fiți publicat pe acest site badass?

De cele mai multe ori, nu știm de unde să începem, mai ales că nu avem experiență.

În primul rând, trebuie să înțelegem ce face un site web credibil și de primă clasă:

 • Clasament Google ridicat (utilizați instrumente SEO cum ar fi MOZ pentru a-l verifica): Alăturați-vă comunității pentru a obține un software util care ajută la analizarea gratuită a calității site-urilor web. Puteți verifica pagina / autoritatea domeniului, punctaj spam sau adăugați alte setări pe care doriți să le analizați.

 • Un design ușor de utilizat: 76% vizitatorii site-ului web susțin că este extrem de esențial să găsească ușor ceea ce își doresc pe site. Astfel, capacitatea de utilizare este importantă, iar interfața intuitivă reduce rata de respingere.
 • Informații de contact: Oamenii care navighează pe Internet pentru a găsi informații de contact pentru a lua legătura. Deși mulți vizitatori ar prefera o altă companie, șansele ca motoarele de căutare să crească site-ul sunt de asemenea mici.
 • Fără spam sau ferestre / pop-uri publicitare irelevante: fiecare proprietar de blog vrea să monetizeze un site web, însă publicarea unui adăugant enervant este un semn al cererilor de calitate scăzută.
 • Publicarea periodică a articolului fără greșeli de ortografie sau gramatică slabe: conținutul este un rege și este cardul de vizită al fiecărui proprietar de blog, deci ar trebui să fie bine scris fără scuze.
 • Numărul de interacțiuni de pe site (share-uri, comentarii, like-uri): este o altă dovadă că cititorii sunt implicați în comunicare și le pasă de ceea ce este postat.

Ce înseamnă pentru un blogger independent? Cu cât un site web este mai bun, cu atât mai mult pot atrage cititorii. Prin urmare, afectează sucul de legături, deci este mai valoros pentru portofoliul dvs..

În plus, site-urile web de top au devenit o sursă pentru găsirea lucrătorilor la distanță, deci este rândul dvs. să obțineți o nouă comandă.

Majoritatea site-urilor web credibile acceptă blogurile invitați și este oportunitatea de a fi publicat pe blog. Cu toate acestea, pregătește-te pentru mediul competitiv așa cum știu scriitorii: contribuind la site-urile badass, este o modalitate dovedită de a găsi noi clienți potențiali.

Știi că 81% dintre clienții online din SUA aveți încredere în informații și sfaturi de pe bloguri?

Este de la sine înțeles că publicarea pe site-urile superioare nu înseamnă doar să vă satisfaceți ego-ul; este despre construirea portofoliului de bloguri de asemenea.

De fapt, există multe alte motive pentru publicarea articolului dvs. pe site-uri web bune. Ajută la:

 • a deveni un autor autor blogger;
 • atrage cititori noi;
 • câștiga legături și, prin urmare, îmbunătățiți-vă clasamentul pe blog;
 • stabilirea de contacte cu liderii de opinie;
 • găsiți clienți noi;
 • dezvoltă-ți stilul de scriere și învață de la scrierea guruilor.

Deși publicarea pe bloguri de top poate fi o adevărată provocare pentru bloggerii independenți aspiranți, știm cât de bine este pentru cariera noastră. Mai mult, există câteva moduri sigure de a fi prezentate pe aceste site-uri.

hm! Consultați lista cu 8 moduri sigure de extragere a cuvântului pe bloguri de top:

1. Fii benefic

Dacă doriți să publicați articolele dvs. pe site-uri web minunate, trebuie să cunoașteți beneficiile pe care le puteți obține cu acesta.

Dar:

Ești sigur că ești benefic pentru proprietarul blogului?

Singura lecție pe care am învățat-o de-a lungul anilor de blogging este că proprietarii de bloguri nu sunt interesați de conținutul dvs., dacă nu ajută la economisirea timpului și la nevoile cititorilor lor..

Este aspru, dar adevărat:

Cu cât este mai mare rangul și cititorii pe care le are un site web, cu atât mai puțin îi pasă proprietarul de conținutul pe care îl oferiți.

Problema este că mulți scriitori consideră că este atrăgător să contribuie la astfel de site-uri, deci gestionează un mediu competitiv. Dacă doriți să atrageți atenția editorului, încercați să fiți benefici:

 • include statistici și date;
 • împărtășiți studii de caz personale;
 • oferă sfaturi de la guri care nu au fost publicate nicăieri.

Pe scurt, oferiți ceva ce nu pot scrie fără expertiza dvs..

2. Faceți un pas înainte

Postarea oaspeților necesită multă muncă, timp și efort.

Trebuie să examinați site-ul, să înțelegeți publicul țintă și nevoile acestora, să alcătuiți idei de conținut interesante, să vă conectați cu proprietarul blogului, să creați o postare bine scrisă și să interacționați cu cititorii după publicarea postării dvs..

Atunci când creați o postare pe blog, ar trebui să mergeți întotdeauna mile suplimentare dacă doriți să câștigați respect și să vă publicați postarea.

Unul dintre cele mai bune moduri este de a face un pas înainte pentru a ieși în evidență de concurenții dvs.: gândiți-vă în prealabil la un calendar editorial sau la postări de blog pentru a vă asigura că acestea vor fi postate la timp.

Unele site-uri publică calendarul lor editorial, astfel încât vă poate oferi un indiciu ce subiect să acoperiți.

Când începeți să lucrați la o piesă nouă, gândiți-vă la timpul pe care îl veți petrece pentru a scrie, edita și corecta, așteptați feedback-ul editorului și a face corecții.

E al tau timpul preconizat de creare a postării pe blog. Cât despre mine, îmi ia în jur de două luni de la trimiterea unui ton până la obținerea linkului odată ce articolul va fi transmis.

3. Partajează Studii de caz personale

Când scrieți o postare pe blog, trebuie să cunoașteți subiectul de la A la Z, corect?

Este rezonabil că cunoștințele teoretice vă pot ajuta foarte mult! Având înțelegerea de bază a oricărui proces, știi la ce să te aștepți, dar numai experiența practică îți respectă abilitățile.

Deci, ce te face diferit de alți bloggeri? Experienta ta, fara indoiala!

Dacă aveți o practică acceptabilă, știți de prima dată ce obstacole ar putea aștepta oamenii și cum să le depășiți. Astfel, conținutul tău face atât deschiderea ochilor, cât și util cititorilor.

De exemplu, când aveți trucurile și sfaturile dvs. de a smulge temerile blogging-urilor, cititorii blogului pot extrage valoare din acesta. Astfel, proprietarul blogului va acorda atenție textului dvs. și îl va accepta.

4. Interacționează cu cititorii pentru a provoca un zâmbet

Știi doar asta 20% dintre vizitatori vor citi textul complet?

Când postarea ta pe blog primește un număr mare de comentarii, știi că eforturile tale sunt plătite.

Deși tot ceea ce îți dorești este un link către articolul tău pe un site de top, gândește-te mai profund. Dacă puteți atrage atenția cititorilor și o mențineți pentru a-i face să dorească să citească întregul dvs. articol, este minunat.

De ce? Te ajută să …:

 • provoacă discuții suplimentare și, prin urmare, crește numărul de opinii
 • îmbunătățiți-vă cunoașterea mărcii și, astfel, obțineți mai multe concerte independente

Dacă cititorii sunt angajați, participă la comunicarea cu scriitorul și cititorii și este o dovadă a unei lucrări îngrijite pentru o persoană care a creat textul. Deși știți cât de grozav este să obțineți comentarii și întrebări despre scrisul dvs., participați adesea la discuții?

Dacă nu, este timpul să începeți să interacționați cu cititorii pentru a provoca un zgomot.

Comentariile cresc șansele ca proprietarul blogului să-și amintească de tine.

În plus, a fi activ pe blog creează loialitatea față de tine. Astfel, comentarii ajută la dezvoltarea relațiilor de încredere cu proprietarul blogului.

5. Schimbați contacte cu influența

V-ați gândit vreodată de ce influențarii se înțeleg cu alți lideri de opinie?

Oamenii de succes nu încetează niciodată să învețe, așa că este ușor să găsești influenți care citesc un site web A +. Dacă sunteți activ pe blog, puteți întâlni și alți proprietari de bloguri ale căror site-uri ar putea fi o casă potențială pentru lucrările dvs..

Dacă doriți să stabiliți un contact cu acești influenți, încercați să îi interesați să se conecteze și să facă schimb de contacte mai târziu.

 • Cereți-le să-și împărtășească sfaturile și sfaturile;
 • răspundeți la comentariile lor și discutați despre materiale;
 • sunt de acord cu punctul lor de vedere.

Cel mai bun lucru este că nu le speriați, oferind o colaborare. În schimb, sunteți un comunicator prietenos, care este doar interesat să împărtășească opinii și crește loialitatea.

6. Promovează-le site-ul web

Dacă doriți să publicați postarea dvs. pe site, trebuie să fie o sursă bună și credibilă. Cu toate că știm cu toții motivele pentru care sunt prezentate pe astfel de site-uri, doar câțiva dintre noi ne gândim să facem bine proprietarului blogului.

Pentru a atrage atenția proprietarului, trimiteți un link către articolul dvs. unde scrieți despre acest site web. Astfel, introduceți linkul site-ului web în publicațiile dvs..

Acesta amintește că este util, de aceea ajută site-ul să obțină un backlink suplimentar și, prin urmare, să-ți îmbunătățească clasamentul Google pe web. Mai mult, vă va fi de folos și pentru dumneavoastră.

7. Cercetați și furnizați numai conținut de înaltă calitate

Publicarea pe site-uri web de ultimă generație necesită multă muncă și trebuie să facem tot posibilul pentru a atrage atenția proprietarului unui blog. De exemplu, în timp ce unii oameni Fă calculul pentru a obține răspunsuri la cele mai nebunești întrebări de pe web, de ce nu putem face cercetări și să colectăm toate informațiile despre site și trebuie să găsim o formă perfectă?

Evident, examinarea site-ului este dificilă, dar ajută să-i înțelegem mai bine nevoile. Cu cât știți mai multe despre site, cu atât vă puteți sugera idei de conținut mai bune. După ce știți ce subiecte pot funcționa bine pentru site, puteți găsi o temă care va atrage atenția proprietarului blogului.

Este minunat dacă creezi o idee bună. Dar, sunteți sigur că piesa dvs. este de înaltă calitate?

Să-l verificăm! Ce este conținut de înaltă calitate?

 • Nu are greșeli de dactilografiere, de gramatică sau de ortografie;
 • Include vizual;
 • Se bazează pe statistici și studii de caz;
 • Este mereu verde, astfel încât oamenii să învețe ceva de la ea într-un interval de timp;
 • Ajută la rezolvarea problemelor cititorilor.

Trimiterea de conținut de înaltă calitate, vă ajută un editor să economisească timp, astfel încât el sau ea să aibă mai multă încredere în tine. Astfel, verificarea înainte de a posta este o necesitate. La urma urmei, a avea feedback pozitiv din partea editorilor de vârf este excelent atunci când vine vorba de a oferi referințe de încredere pentru viitorii clienți.

8. Dă probe

Scriind un ton, încercați să vă asigurați proprietarul unui blog că au nevoie de asistența dvs. În timp ce puteți scrie poezii frumoase despre experiența dvs., este mai bine să aveți o dovadă a cuvintelor voastre.

Cuvinte în afara spațiului de acțiuni.

Postarea din senin nu funcționează așa cum trebuie să aveți câteva articole grozave în portofoliu. Dacă sunteți un blogger aspirant cu puțină experiență, nu vă supărați. Puteți scrie un paragraf pentru a arăta stilul de scriere și fluxurile gândurilor.

Pentru fiecare blogger independent, cea mai bună metodă de a fi publicat pe site-uri este de a demonstra calitatea muncii tale. Mai mult, ajută editorii să înțeleagă cine sunteți și de ce textele dvs. sunt potrivite pentru blogul lor.

Sumă

Pentru a plasa articolul pe site-urile de top, cea mai grea parte este primirea primei publicații.

Da, am fost cu toții acolo …

Dacă postările dvs. de invitați continuă să fie respinse, este timpul să vă îmbunătățiți șansele de a fi acceptat.

Tine minte:
Nimeni nu se naște cu cunoștințe și experiență. Vă este rezultatul. Dacă alți oameni și-au publicat articolele pe cele mai bune site-uri, de ce nu poți fi tu printre ei?

La urma urmei, este o întrebare a dorinței și efortului dvs., nu-i așa?

ETICHETE:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map