Ce să vă așteptați de la Căutarea vocală în 2019?

Există o mulțime de zgomote în jurul Căutării vocale, o tendință emergentă care îi determină pe marketeri să urce pereții cu susul în jos.


Care este tot pasul și există vreo substanță în această tendință?

Să săpat mai adânc pentru a înțelege calendarul căutării vocale din 2019 și nu numai.

Da, este adevărat că mai mulți oameni se simt confortabil cu utilizarea asistenților vocali pentru a îndeplini sarcini precum căutarea pe web. A raport publicat de National Public Media spune că există mai mult de 40 de milioane de utilizatori de boxe inteligente doar în S.U.A..

câți oameni dețin un difuzor inteligentSursa: Dialog infinit 2018, Edison Research și Triton Digital

Și acest număr este de așteptat să crească, nu numai în S.U.A., ci și la nivel mondial.

Cu toate acestea, se pare că există o mulțime de concepții greșite cu privire la creșterea boxelor inteligente și, în special, la utilizarea căutării vocale. Cu cineva “studiu”Spunând că până în 2020, peste 50% din toate căutările se vor face folosind voce. Afaik acel număr este 20% în acest moment.

Acum, luați un moment pentru a reflecta asupra saltului de 30% dintr-un singur an. Sună puțin din această lume, nu-i așa? Pentru că așa este. Cel mult, ne putem aștepta ca utilizarea căutării vocale să fie uniformă și apoi să observăm creșteri ușoare ale noii adaptări în următorii câțiva ani.

adoptarea inteligentă a difuzoarelorSursa: nationalpublicmedia

Dar, marketerii adoră ideile de pe piață și, probabil, în cazul căutării vocale, pe bună dreptate.

Primii pasi de adaptare pentru această tehnologie va oferi un avantaj solid pentru mulți ani următori. Și dacă este ceva, tehnologia asistentului vocal va deveni doar mai inteligentă și mai capabilă.

Pentru cei neinițiați: Ce este căutarea vocală?

Căutarea vocală vă permite să discutați cu dispozitivele dvs. inteligente, mai degrabă decât să vă introduceți manual căutările. Puteți fi în cina dvs. de gătit în bucătărie și să căutați orice ingrediente care lipsesc fără a fi nevoie să vă distrageți de la proces.

Chiar dacă zgomotul căutării vocale pare să apară mai des acum, a existat de câțiva ani.

De exemplu, Siri-ul Apple a crescut constant din 2011. De asemenea, tehnologia vocală Google și Alexa Amazon sunt exemple principale de produse care integrează funcții vocale de înaltă performanță..

De ce contează căutarea vocală?

Este clar în ziua în care popularitatea boxelor inteligente este în creștere, la fel și utilizarea aplicațiilor mobile care oferă funcții de căutare vocală.

În T2 2018, Google și Amazon au livrat un număr de 10 milioane de unități pentru liniile lor de produse Google Home și Amazon Echo. Și dacă contați în unitățile vândute de Alibaba și Xiaomi – este vorba despre un număr de 17 milioane de unități livrate într-un singur trimestru.

Pe măsură ce piața mondială a difuzoarelor inteligente evoluează rapid, cazurile de utilizare pentru boxele inteligente se extind dincolo de casa inteligentă. „Mulți jucători, inclusiv Amazon, integrează boxe inteligente în verticale, cum ar fi hoteluri, retail, spitale și alte unități de afaceri”, a spus Jason Low, analist senior la Canalys.

rata de creștere asistentă inteligentăSursa: Canalys

Deci, există numeroase motive bune pentru a acorda atenție tehnologiei vocale în 2019. Dar, cu atât mai mult dacă sunteți cineva care optimizează activ pentru o mai bună expunere la motoarele de căutare. În ciuda a ceea ce ar putea spune analiștii despre creșterea căutării vocale în următorii ani, numărul de persoane care se simt confortabil să utilizeze voce pentru căutările lor este în creștere.

Care vor fi cele mai importante dispozitive de căutare vocală în 2019?

Piața occidentală a dispozitivelor de difuzoare inteligente este relativ liniară în acest moment, branduri precum Apple, Amazon, Microsoft și Google domină peisajul. În ceea ce privește căutarea vocală, majoritatea dispozitivelor sunt mai mult decât echipate pentru a oferi capacități simple de vorbire la text.

dispozitive de căutare vocală de top în 2019

Deși, ar putea fi util să studiem în profunzime fiecare produs pentru a obține o mai bună înțelegere a caracteristicilor și posibilităților unice.

De exemplu, Google Home Hub oferă un atașament pe ecran, care poate îmbunătăți și mai mult experiența utilizatorului de a căuta rețete în timpul gătitului. Dar, de asemenea, permiteți-le oamenilor să urmărească știrile și alte emisiuni, fără a fi nevoie să se amestecă între televizor sau computer.

Iată lista completă:

 • Amazon Ecou
 • Google Home
 • Asistent Google
 • Microsoft Cortana
 • Apple Siri
 • Căutare vocală Android

Doar la cald în presă avem un anunț că Amazon Echo a vândut mai mult de 100 de dispozitive + 100. Acest lucru ar trebui să vă ofere posibilitatea de popularitate inteligentă a difuzoarelor, și deoarece căutarea vocală este atât de simplu de utilizat – „Alexa, cum să …?” – nu există niciun motiv pentru care oamenii nu ar dori să încerce cel puțin căutarea vocală pentru o perioadă.

Comerț ecologic: cumpărături cu dispozitive asistate vocale, puțin probabil.

2019 va fi anul în care vedem că cumpărăturile asistate de voce merg virale?

Suman Bhattacharyya de la Digiday crede că acest concept nu va vedea multă tracțiune oricând în curând.

Deși Amazon ar avea o cotă de 65 la sută din piața de boxe inteligente din SUA din septembrie 2018, potrivit unui raport recent al informațiilor, doar 2 la sută dintre persoanele care dețin dispozitive echipate cu Alexa au achiziționat cu acesta.

Acest lucru are legătură cu mulți factori bazați pe utilizatori.

De exemplu, este nechibzuit să te gândești că poți cumpăra o haină nouă de iarnă fără altceva decât cu vocea ta. Trebuie să existe un schimb vizual, un element de cercetare. Achiziționarea orbă a unor produse, prin doar câteva cuvinte, nu este ceva care să atragă majoritatea consumatorilor.

ilustrare ecou amazon

În același timp, vom vedea un număr crescut de utilizatori care folosesc dispozitive vocale pentru a face cumpărături pentru articole domestice:

 1. Hârtie igienica,
 2. Ustensile,
 3. Lichidele de curățare,
 4. Articole de menaj,
 5. Și electrocasnice generale.

Știi, produse de la branduri în care poți avea încredere. Obiecte simple de uz casnic pe care ar trebui să le obțineți oricum. Dar nimic mai mult decât atât, cel puțin nu deocamdată.

Aceasta nu înseamnă că nu ar trebui să începeți să optimizați site-urile dvs. de comerț electronic pentru utilizatorii de căutare vocală. Avansarea curbei înaintea tuturor celorlalți vă va oferi un avantaj competitiv față de cei mai apropiați rivali. De asemenea, este benefic să analizați studiile de caz viitoare, astfel încât să vă puteți pregăti mai bine magazinul pentru căutarea vocală atunci când tendința va crește peste nivelul suprafeței..

Știi cum arată brandul tău?

Mai mult sau mai puțin, mărcile urmează întotdeauna banii. Și asta înseamnă că evitarea căutării vocale nu va fi posibilă de foarte mult timp. Pe măsură ce căutarea vocală pătrunde în indexul de căutare, algoritmii vor căuta răspunsuri ușor de utilizat și ușor pentru a da înapoi utilizatorului.

Scrierea unei copii prietenoase cu SEO este un lucru, dar să te asiguri că și copia sună bine este ceva complet diferit. Pentru mărci, creșterea căutării vocale înseamnă a găsi o voce adevărată a mărcii – un echilibru între conținutul perspicace și răspunsurile ușor rostite.

Platforma de siguranță școlară KidioPagina de destinație a lui Kidio prezintă utilizarea unei rubrici și a unei subpoziții. După cum vedeți, doar cu titlul este greu de descris despre ce este vorba despre început, în timp ce sub-rubrica oferă un răspuns clar și conversațional.

Majoritatea produselor sunt reclamele la a 3-a persoană, în special start-up-urile care își plasează paginile de destinație cu un jargon terț. Noul agitat de marketing va fi optimizarea copiei, astfel încât să sune bine când este vorbit de un difuzor inteligent.

Se așteaptă să fie mult mai multă dezvoltare în acest domeniu.

Marketing: mâncare pentru gândire

Marketing cu difuzoare inteligente? Cât de greu poate fi? În mare parte, nimeni nu poate spune unde se îndreaptă căutarea vocală în scurt timp.

Dar chiar și atunci, marketerii se pregătesc pentru unele schimbări semnificative în domeniu. Când preiați aspectul vizual din căutări obișnuite, cum veți încuraja implicarea utilizatorilor dincolo de interacțiunea de 3 secunde când un utilizator pune o întrebare? Toate acele ore de muncă asiduă (și bani!) Care au intrat în proiectarea site-urilor web vor pierde toate acestea?

marketing de căutare vocală

New York Times a executat o piesă cu această întrebare.

Acestea sunt încă zile de început pentru comercializarea pe dispozitive vocale. Doamna Reubenstein a comparat-o cu marcă când a început să creeze aplicații pentru dispozitive mobile. În timp, a spus ea, interacțiunile vocale vor începe să înlocuiască multe dintre activitățile pe care oamenii le desfășoară pe ecrane.

Dacă vă gândiți la contextul căutărilor vocale, o întrebare simplă se poate baza pe un singur răspuns. Drept urmare, SERP-urile sunt complet rearanjate, deoarece dispozitivele vocale favorizează site-urile singulare pentru răspunsurile lor concise.

De asemenea, trebuie să vă gândiți să vă faceți compania în fața utilizatorilor de voce. Dar este prea devreme pentru a spune ceva. Companiile care dețin tehnologia inteligentă vor dori ele însele să dicteze mult direcția. Este ceva de care putem fi siguri.

Cele mai bune practici: Cum să optimizăm căutarea vocală în 2019

Dacă sunteți nou la optimizarea căutării vocale, atunci această listă de verificare ar trebui să vă ofere o idee clară despre ce vă împotriviți.

Continuați să insistați că scriitorii dvs. se adaptează tonurilor conversaționale și structurilor de paragrafe ușor de înțeles.

 • Adăugați informațiile companiei dvs. în directoarele SEO locale și le actualizați.
 • Aflați mai multe despre „abilități”, cum ar fi Alexa Flash Briefing. Aptitudinile pot ajuta utilizatorii să obțină mai rapid conținutul care le place.
 • Continuați să implementați pagini AMP pentru site-ul dvs. și începeți să utilizați „Speakable„Atribut din Schema. Speakable (BETA) vă permite să marcați bucăți de conținut adecvate pentru o ieșire vocală ușoară.
 • Întoarceți-vă și optimizați-vă imaginile cu etichete și titluri adecvate. Există zeci de milioane de utilizatori Google Home și toți vor să vadă câteva fotografii minunate.
 • Lucrați la polizarea prezenței mărcii dvs. online. De ex., Înscrieți-vă pe site-urile de recenzie, dar păstrați și aparițiile obișnuite. Folosiți un limbaj clar când răspundeți la recenzii bune sau rele.
 • Lipiți utilizând liste și fragmente pe care Google și alte motoare de căutare le pot ridica ca piese de conținut prezentate.

Pe o parte strictă a lucrurilor, continuați să vă concentrați pe cuvinte cheie cu coadă lungă și să scrieți cu intenție clară. Ce intenționați ca cititorii să învețe din conținutul dvs.? Care este mesajul tău?

Toate celelalte respectă aceleași reguli tradiționale; performanță, capacitate de utilizare etc..

Declarație de închidere

Căutarea vocală în 2019 va deveni interesantă. Este probabil să fie primul an în care mai mulți oameni de marketing se reunesc pentru a face experimente și alte lucruri interesante. O piață cu 100 de milioane de utilizatori nu va fi lăsată neexploatată.

Fii atent cu privire la evoluțiile majore ale Google și Amazon, deoarece ambele companii vor dori să continue să facă eforturi pentru a genera bani cu acest fenomen, fără îndoială.

Și dacă nu ați făcut-o deja, faceți-vă un dispozitiv inteligent de vorbire și executați singuri câteva experimente reale. Nimic nu-ți va oferi o perspectivă mai bună decât nuanțarea directă a lucrului.

ETICHETE:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map