Cum să adăugați dovada socială pe site pentru a crește conversiile?

Adăugarea unei dovezi sociale poate crește masiv conversiile.


Oferă potențialilor clienți sentimentul că nu sunt singuri. Le spune că există o mulțime de oameni care au încredere în marcă și îl folosesc în beneficiul lor. Așadar, asta le oferă nu multe motive pentru a nu-l folosi și pentru ei înșiși.

Pentru a defini „dovada socială” în cea mai simplă manieră, înseamnă să arătați potențialilor dvs. clienți că există o mulțime de oameni care au încredere în marca dvs., și ar trebui și ei. Se joacă cu mintea lor (într-un mod bun) pentru a declanșa un sentiment de nevoie pentru produsele / serviciile tale.

Iată un exemplu de dovadă socială utilizat de Netflix:

Când aterizați pe o pagină de film / serie, veți vedea recenziile. Văzând acele recenzii, știți că o mulțime de oameni l-au urmărit și (cel mai probabil) L-A ÎNVĂȚAT, așa că acum doriți să-l urmăriți și voi.

Iată un alt exemplu din Buzzsumo:

Au afișat pe pagina lor de pornire unele dintre cele mai mari mărci care își folosesc serviciul. Văzând acest lucru, clienții pot fi convinși cu ușurință cât de bun este serviciul lor dacă aceste marci mari îl folosesc.

La fel ca aceste două exemple, există multe alte modalități de implementare a probelor sociale. Puteți fie să-i puteți brainstorm singuri sau chiar mai bine, utilizați soluțiile menționate mai jos pentru a ușura procesul. Aceste soluții vă vor ajuta să integrați dovada socială în mai multe moduri și să captați potențial majoritatea clienților potențiali.

Dacă sună interesant, săriți direct. ��

ProveSource

Excelent pentru creșterea încrederii, conversiilor și credibilității, ProveSource are mai multe moduri de a integra dovada socială în afacerea dvs. Puteți afișa notificări de cumpărare, recenzii ale clienților, număr de vizitatori în direct, număr de clienți în totalitate și multe altele.

Ei rămân fideli serviciului lor, motiv pentru care veți observa că pagina lor de pornire este plină de dovezi sociale și funcționează în totalitate. ProveSource are peste 18.000 de clienți fericiți și se integrează cu o tonă de platforme diferite, inclusiv WordPress, Shopify și Clickfunnels.

Notifia

100% conform GDPR, Notifia este un pachet de peste 30 de widgeturi și plugin-uri pentru a vă ridica jocul de marketing. Pentru a configura acest lucru este nevoie de doar câteva minute și puteți observa o creștere exponențială din aceasta. Are instrumente pentru câștigarea încrederii, creșterea conversiilor, urmărirea comportamentului și multe altele.

Le puteți personaliza și alege dintre peste 180 de limbi. Lucrul interesant este că widgeturile nu încetinesc site-ul dvs. Acestea sunt optimizate pentru performanță.

Notifia se integrează cu o mulțime de aplicații și platforme, precum WordPress, Slack, Stripe și Shopify.

TrustPulse

Simplu, dar foarte funcțional, TrustPulse este aproape ca o platformă de marketing all-in-one (folosind dovezi sociale). Puteți să-l configurați în 5 minute și să-l personalizați după bunul plac. Vă permite să afișați activitatea clientului în timp real, fie că este vorba despre achiziții sau înregistrări.

Nu este nevoie de cunoștințe de codare, așa că oricine poate începe să utilizeze acest lucru. Mare lucru este că este creat de echipa OptinMonster, așa că este obligat să fie bun. TrustPulse poate fi integrat în diverse platforme, inclusiv Blogger și Weebly.

VocalVideo

Cu VocalVideo, puteți crea cu ușurință dovezi sociale sub formă de videoclipuri. Poate fi mărturii, recenzii și alte campanii de experți folosind șabloanele lor uimitoare pre-făcute.

O companie numită Respond Software a utilizat această soluție și a venit cu acest videoclip mărturisit finalizat:

Folosind această soluție, veți primi îndrumări de la punctul de plecare până la sfârșit, așa că nu trebuie să faceți prea multe singuri. De exemplu, primiți șabloane pre-făcute pentru a veni în contact cu persoanele de la care aveți nevoie de un videoclip și apoi, de asemenea, instrucțiuni scriptate pentru cel mai bun videoclip generat de utilizator.

Încorporarea și publicarea pe orice platformă este, de asemenea, una dintre sarcinile simple cu VocalVideo, deoarece durează doar câteva clicuri. După ce ați publicat videoclipul, puteți analiza performanța și puteți îmbunătăți zonele în care este necesar.

Vă puteți înscrie și începe gratuit.

FOMO

Foarte inteligent și ușor de utilizat, FOMO aplică învățarea automată pentru a găsi cele mai potrivite setări de conversie pentru site-ul dvs. web. Puteți afișa notificări personalizate cu privire la vânzări, înscrieri, livrări și alte dovezi care trebuie să vă convertească vizitatorii.

Puteți configura rapid și integra acest lucru cu peste 80 de aplicații, inclusiv Zapier, MailChimp și Instagram. Are o mulțime de recenzii, și unii dintre ei chiar doresc ca nimeni altcineva să nu descopere acest instrument, deoarece este micul lor secret pentru succes. ESTE CEA BINE!

În plus, este conform cu GDPR.

Semnale de dovezi sociale

Puteți alege dintre peste 200 de șabloane pre-făcute pentru a afișa diferite notificări vizitatorilor utilizând Semnale de dovezi sociale. Aceste șabloane vă pot ajuta să generați abonați, să creșteți vânzările, să creșteți implicarea și chiar să creați urgență din toate motivele corecte.

Este mobil-friendly și îl puteți personaliza într-o mare măsură. Puteți integra acest lucru cu platforme precum WordPress, Shopify și MailChimp.

Începeți gratuit și setați-l în 60 de secunde.

Nextsale

Nextsale vă permite să adăugați notificări de vânzare, ieșire din fereastra pop-up, reduceri de bare de top și, de asemenea, căsuțe promoționale. Folosește dovada socială la potențialul său maxim și elimină cea mai bună rată de conversie posibilă pentru dvs. De asemenea, puteți crea canale și puteți reduce costurile de achiziție.

Este ușor și rapid să îl configurați. Nu durează mai mult de câteva minute, indiferent de platforma de integrare aleasă. Poate fi integrat în:

 • WordPress
 • Shopify
 • BigCommerce
 • WooCommerce
 • Site-uri web personalizate

Tot ce ai nevoie este pixelul de urmărire care trebuie adăugat pe site-ul dvs. web și este bine să începi să-l folosești.

Puls

Utilizarea Puls, puteți afișa notificări pentru acțiunile întreprinse de vizitator. Este încredințat de unele dintre cele mai mari mărci, precum Speedo, Harry’s și KlientBoost. (Vezi cum este o dovadă socială!)

După multe testări, au ajuns să ofere această soluție, astfel încât puteți fi sigur că veți vedea o rată de conversie excelentă chiar de pe liliac. În general, este rapid, ușor de configurat și vă permite să vizualizați analize detaliate.

Puteți, de asemenea, testa A / B pentru a beneficia la maxim și pentru a modifica diverse setări pentru fiecare campanie. Fiți siguri, Pulse se integrează cu platformele și aplicațiile preferate.

Influență

Cu personalizări nelimitate și peste 50 de platforme de integrare, Influență necesită o singură linie de cod pentru a începe să acumulezi conversiile și vânzările. Puteți afișa:

 • Activitate recentă a utilizatorului individual
 • Activitate recentă a utilizatorilor în vrac
 • Numărul de vizitatori în direct
 • Recenzii ale clientilor

Este ușor de configurat și acceptă peste 100 de limbi diferite. Puteți începe să utilizați proba lor gratuită.

WPfomify

Răspuns complet cu sprijinul de clasă mondială, WPfomify este un plugin WordPress genial pentru dovezi sociale. Îl puteți integra cu alte pluginuri populare și servicii de marketing prin e-mail, cum ar fi WooCommerce, MailChimp și EasyDigitalDownloads.

Are o mulțime de opțiuni de proiectare și puteți utiliza câmpuri UTM pentru a urmări conversiile dvs. cu Google Analytics. Mai mult decât atât, este receptiv și vă oferă un control complet asupra persoanelor care vă văd notificările despre dovezi sociale, toate datorită direcționării Granular.

Este esențial să rețineți că acest plugin va funcționa doar pe un site WordPress de sine stătător.

SocialProve

SocialProve vă poate ajuta să reduceți costurile de achiziție prin afișarea unor ferestre de tip pop-friendly cu dovezi sociale. Lucrul bun despre această soluție este că notificările nu acoperă o bucată semnificativă a ecranului. Este nevoie de un spațiu minuscul, dar profită la maxim.

Diferitele tipuri de pop-up includ:

 • Numărul activității în direct
 • Numărul de vizitatori în direct
 • Numărul de vizitatori în ultimele 24 de ore
 • Număr de activități în ultimele 24 de ore

Puteți încerca această soluție gratuit timp de șapte zile, folosind opțiunea lor de încercare.

Beeketing

Alimentat cu tehnologia AI, Beeketing este creat pentru creșterea conversiilor dvs. de comerț electronic. Este practic o platformă de marketing all-in-one pentru magazinele online, care vă permite să:

 • Urmăriți comportamentul clienților
 • Descoperiți interesul clienților în magazinul dvs.
 • Utilizați diverse aplicații pentru dovezi sociale, urgență și asistență pentru clienți

Acesta are o mulțime de funcții în interiorul său pentru a vă asigura că magazinul dvs. funcționează fără probleme și pentru a obține cele mai bune rate de conversie în fiecare colț, chiar și în paginile de checkout. Puteți integra Beeketing cu WooCommerce, BigCommerce și Weebly.

Nudgify

Puteți afișa achiziții și activități în timp real ale vizitatorilor dvs. Nudgify. Are un loc de muncă drag and drop și o colecție masivă de șabloane pre-făcute din care puteți alege. Puteți să le personalizați, să adăugați elemente cu clic și să vă integrați cu alte instrumente pentru a îmbunătăți funcționalitatea.

Indiferent dacă aveți un magazin de comerț electronic, un produs SaaS sau aproape orice site web, Nudgify vă poate ajuta să profitați la maxim fiecare vizitator.

Concluzie

Dovada socială este esențială pentru reamintirea noilor vizitatori și potențiali clienți despre credibilitatea afacerii tale. Aceste soluții de mai sus te pot ajuta să faci asta cu cea mai mare ușurință.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map