Cum să convertiți articolul în podcast audio?

Creșteți și interacționați cu publicul dvs. convertind postările existente pe blog în podcast-uri.


Când aveți un blog, este posibil să doriți să vă extindeți audiența și să ajungeți la un număr mai larg de utilizatori de internet care se bazează pe audio și alte mijloace de comunicare, în afară de textul scris și graficul.

Pentru aceasta, va trebui să știți cum să convertiți postările dvs. de blog în formate audio mp3 descărcabile.

Acest lucru nu numai că va face blogul dvs. mai popular, dar vă va oferi și mai multe oportunități de a comercializa conținutul dvs., deoarece mai mulți utilizatori câștigă capacitatea de a interacționa cu dvs., oferindu-vă mai multe informații despre cum să dezvoltați blogul pentru a satisface nevoile lor.

Alte avantaje ale convertirii unui blog într-un podcast sunt faptul că puteți obține venituri pasive din același timp în care puteți face reclame altor mărci și să primiți comisioane de afiliere în podcast sau să vă angajați publicul mai în profunzime, creând următoarele.

Următoarele instrumente online sunt disponibile pentru a vă ajuta cu acest lucru.

Joaca

Joaca ajută la nararea articolului Mediu, Pocket, WordPress sau a oricărui site din peste 30 de tipuri de voci cu o calitate excelentă. Nu doar engleza, dar vă ajută și în limbile franceză, olandeză, japoneză, spaniolă și portugheză.

Pentru utilizatorii WordPress, există un conecteaza pentru asta prin Play.

Îl puteți începe GRATUIT fără a oferi un card de credit.

Dacă utilizați WordPress, instalați pluginul, accesați tabloul de bord WordPress pentru a selecta postarea pe blog pe care o doriți, selectați vocea și limba dorită, apoi faceți clic pe convertiți în audio.

După conversia audio …

Actualizați postarea respectivă și ar trebui să găsiți fișiere audio încorporate redabile.

După cum puteți vedea, playerul audio este receptiv și oferă un tablou de bord frumos, unde puteți vedea analitica.

Amazon AI

Amazon a anunțat recent transformarea textului către servicii de vorbire folosind învățare profundă. Puteți converti orice pentru a crea un produs activat prin vorbire.

Amazon Polly acceptă mai mult de 50 de limbi.

 • Engleză
 • danez
 • Spaniolă
 • coreeană
 • japonez
 • portugheză
 • Rusă
 • limba germana
 • limba franceza

si multe altele…

Imaginează-ți că articolul scris în engleză este transformat în audio japonez. Uimitor!

Vești bune pentru utilizatorul WordPress …

Amazon Labs cu WP Engine a lansat un plugin WordPress pentru a face conținutul disponibil pentru a fi ascultat.

Este o soluție low-cost. Încearcă să vezi cum funcționează.

Blogcast

Blogcast este cea mai simplă soluție când vine vorba de generarea audio pentru articole. Doar adăugați un link la articolele dvs., adăugați încorporarea pe blogul dvs. și sunteți în funcțiune!

Trinity Audio

Un plugin WordPress strălucitor care vă poate transforma postările existente pe blog în podcast-uri audio, Trinity Audio duce diversificarea conținutului la un alt nivel. Vă permite să alegeți din diferite voci diferite ale Amazon Polly și asta în limba dvs. preferată.

Acest plugin poate avea un impact mare asupra publicului dvs., din ce în ce mai multe persoane se îndreaptă către ascultarea audio; indiferent dacă sunt la sală sau sunt blocați în trafic, podcasturile preiau internetul. În plus, nu tuturor le place să stea în fața calculatorului și să citească un întreg bloc de text.

Trinity Audio vă permite să:

 • Conversie cu un singur clic și adăugați un player la toate postările dvs. de blog
 • Selectați unde doriți să plasați playerul
 • Selectați vocea implicită de gen
 • Alegeți limba preferată
 • Adăugați un extras de postare în playerul audio

Cu toate aceste caracteristici grozave, puteți accesa acest plugin uimitor gratuit.

SpeechKit

Loc pentru articole de știri, SpeechKit vă va transforma instantaneu textul în audio folosind biblioteca lor de voci realiste care vor crește implicarea. Puteți încerca demo-ul lor instant pe site-ul lor. Doar copiați și lipiți URL-ul articolului de știri și urmăriți magia.

Acest serviciu folosește NewsNet ca tehnologie audio, care este destul de nouă, dar care înflorește rapid în spațiul text-to-speech. Au un player video excelent și oferă opțiuni de generare de bani, care includ destinații de plasare a anunțurilor.

Aveți posibilitatea să urmăriți și să analizați fiecare bit din statisticile dvs. de performanță, datorită analizelor lor detaliate. În concluzie, SpeechKit vă poate spori dramatic implicarea, abonamentele și veniturile cititorilor.

WebsiteVoice

Funcționează mai degrabă pentru toate tipurile de bloggeri și editori, WebsiteVoice este o opțiune uimitoare de luat în considerare. Nu este nevoie de mai mult de 5 minute pentru a transforma articolele în clipuri audio profesionale, ceea ce duce la o accesibilitate mai bună a conținutului.

Pentru a începe să utilizați această soluție, nu trebuie decât să faceți:

 • Inscrie-te
 • Personalizați butonul pentru a se potrivi stilului dvs. de marcă
 • Instalați pe site-ul dvs. web folosind doar o linie a scriptului

După ce îl instalați, îl puteți lăsa să funcționeze automat de fiecare dată când publicați conținut nou. De asemenea, tehnologia lor vocală sună foarte natural și asemănătoare omului. Dacă doriți audioane în diferite limbi, puteți face și asta. Suportă peste 15 limbi diferite, inclusiv coreeană, daneză și română.

Concluzie

Cred că transformarea articolelor în audio pentru ca oamenii să asculte este o modalitate excelentă de a crește implicarea și timpul general petrecut pe un site.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map