Cum să efectuați un audit SEO detaliat pe site-ul dvs. web

Pentru a vă asigura că toate Metodele SEO funcționează în practică, trebuie să efectuați un audit SEO detaliat al site-ului dvs. web.


Veți putea spune care sunt metodele și strategiile care aduc traficul și vă permit să ajungeți la publicul țintă și care nu sunt astfel încât să le puteți îmbunătăți sau să vă concentrați pe altele noi.

Conform John Masterson, care lucrează ca specialist SEO pentru SuperiorPapers,  aici este ceea ce trebuie să verificați pentru a efectua un audit SEO detaliat al site-ului dvs. web:

Structura site-ului

 1. Creați un Sitemap XML

Existența unui sitemap XML permite motoarelor de căutare să determine ce URL-uri sunt de fapt pe site-ul dvs. web, astfel încât să le poată accesa mai rapid. De asemenea, aveți nevoie de sitemap-uri pentru a vă asigura că site-ul dvs. este vizualizat ca sursa originală de conținut în cazul în care cineva îl copiază sau îl face referire, astfel încât acesta să nu fie penalizat de Google.

Puteți utiliza instrumente precum generator sitemap sau Validator XML Sitemap gratuit pentru a genera site-ul dvs. automat.

 1. Editează fișierul robots.txt

Fișierul Robots.txt este necesar pentru a spune păianjenilor din motorul de căutare ce pagini ar trebui să țină cont de dvs. când vă accesați site-ul.

Modificând conținutul fișierului, puteți împiedica crawler-urile să dubleze conținut de indexare sau să vă asigurați că nu accesează paginile individuale ale site-ului dvs. web pe care doriți să le păstrați private și în afara SERP-urilor. Din nou, puteți să vă creați fișier robots.txt manual sau automat; depinde de tine.

 1. Verificați redirecționările

Folosind o comandă de redirecționare 301, informați motoarele de căutare că pagina nu mai este disponibilă și le redirecționați către o nouă adresă. Drept urmare, vor elimina URL-ul vechi din indexul lor și vor aminti de noul.

De asemenea, acest lucru vă va permite să monitorizați traficul pe care pagina dvs. 404 îl primește. Puteți implementa o redirecționare 301 cu Verificare redirecționare.

Structura paginii

 1. Titlu și Meta Descrierea

Rețineți că titlul dvs. nu este același cu titlul articolului. Titlul dvs. ar trebui să aibă între 55 și 65 de caractere în lungime (inclusiv spații), deoarece acest lucru va fi afișat în interiorul SERPs.

Meta descrierea dvs. nu trebuie să depășească 160 de caractere (din moment ce se folosește un container de 600 de pixeli pentru afișarea acestuia), deoarece toate caracterele suplimentare vor fi decupate. Este important să includeți cuvântul cheie țintă în ambele. Puteți previzualiza cum vor arăta în interiorul rezultatelor SEO Mofo.

 1. Alt Tag

Să aveți imagini relevante și de înaltă calitate pe site-ul dvs. web este o necesitate în aceste zile, dar nu uitați să includeți alte etichete și titluri pentru imaginile dvs., care sunt relevante și descriptive. Verificați cu etichetele cu titlul imaginii Image Alt Test.

 1. URL-uri

Un alt factor care contribuie la SEO-ul dvs. general sunt adresele URL relevante și, de preferință, care conține cuvântul dvs. cheie, deoarece ajută Google să determine conexiunea dintre conținutul dvs. și adresa URL. Puteți crea adresa URL automat sau manual.

Usability

 1. Prietenie mobilă

Deoarece smartphone-urile și tabletele au devenit dispozitivele dominante prin care utilizatorii consumă conținut, trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. web este mobil. În plus, Google este crawler mobil îl ține cont atunci când îți clasifici site-ul. Puteți testa prietenia mobilă aici.

 1. Viteza de încărcare

Un alt factor important de clasare, cel puțin atunci când vine vorba de Google, este viteza de încărcare. Site-uri care necesită mai mult timp pentru a încărca sportul cu un ritm mai mare de respingere și mai scurt în timpul paginilor, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu au prea multă răbdare pentru site-urile lente. Puteți utiliza instrumente menționate aici pentru a testa performanța site-ului dvs. web în acest aspect.

Verificări de sănătate

 1. Linkuri rupte

Linkurile sparte, atât externe cât și interne, vă pot afecta SEO, precum și experiența generală a utilizatorului. Google bots verifică legăturile în mod regulat, ceea ce înseamnă că trebuie să vă ocupați timpul și să verificați periodic linkurile de ieșire. Puteți utiliza instrumente de verificare a legăturilor sparte pentru a găsi unul defect.

 1. Conținut duplicat

A avea un conținut duplicat înseamnă că poți fi penalizat de Google, chiar dacă l-ai făcut inadvertent sau ai făcut referință corect la sursele tale. Utilizare Instrumente mici de verificare a plagiatului SEO pentru a vă asigura că conținutul dvs. este original și unic.

Set de instrumente de audit SEO (conținut bonus)

De asemenea, puteți utiliza următoarele instrumente pentru a vă face auditul SEO mai complet:

 • Urlând Broasca – Acest instrument este un site web crawler care vă permite să obțineți o perspectivă mai profundă a site-ului SEO, verificând imagini, link-uri, CSS, aplicații etc. De asemenea, are forma unei aplicații desktop, ceea ce face procesul mai rapid.
 • Instrumentul de audit al site-ului SEMrush – Cu acest instrument special, puteți analiza site-ul dvs. web în mod eficient și complet. Poate captura toate erorile, precum și poate oferi recomandări. Piesa sa de petrecere este abilitatea de a compara audituri, ceea ce vă oferă o perspectivă asupra cât de mult v-ați îmbunătățit.

Vizitatorii Geek Flare primesc proces special de 14 zile pe SEMrush.

 • Google Search Console – Google Search Console este un instrument esențial pentru menținerea site-ului dvs. web, precum și pentru a permite acestuia să interacționeze mai bine cu Google. Capabil de a detecta o mare varietate de erori.
 • WooRank – Cu WooRank, puteți să accesați site-ul dvs. web și să identificați probleme de indexare, să aflați dacă lipsește metadate, găsiți conținut duplicat, verificați link-uri și multe altele.
 • Zadro Web SEO Auditor – Acest instrument de audit SEO vă oferă atât autoritatea paginii, cât și autoritatea domeniului pentru site-ul dvs. web, viteza paginii Google, cuvintele cheie de top, prezența legăturilor de socializare etc..

Instrumente de accesibilitate și verificare a performanței

 • Analizor txt – Vă permite să extrageți mai mult din fișierul dvs. robots.txt printr-o analiză atentă și sugestii despre cum îl puteți îmbunătăți.
 • YSlow – Cu YSlow, veți putea urmări performanțele fiecărei componente din care face parte site-ul dvs. web și puteți afla ce puteți face pentru ca acesta să funcționeze mai repede.
 • Analizor Meta Tag – Analizați nu numai metaetichetele dvs., ci titlurile, adresele URL și cuvintele cheie din conținutul dvs..

Verificatoare de backlink

 • Ahrefs – Ahrefs nu numai că vă permite să vă îmbunătățiți traficul, ci și să monitorizați ce fac concurenții dvs. și să vă dați seama ce fac mai bine decât dvs..
 • Maiestuos – Majestic vă permite să vizualizați toate backlinkurile pe o pagină pe care navigați, deoarece se bazează pe cea mai mare bază de date a indexului de link-uri din lume..

Verificatoare de legături sparte

 • Verificator de legături stricate – Cu acest instrument, puteți monitoriza starea de sănătate a linkurilor din articolele, paginile, comentariile și câmpurile dvs. De asemenea, detectați imagini lipsă, redirecționări și linkuri de căutare prin URL. De asemenea, puteți alege să fiți notificat prin e-mail sau prin tabloul de bord al aplicației.
 • Xenu Link Sleuth – Nu lăsa interfața simplă să te păcălească. Xenu Link Sleuth este foarte bun pentru a descoperi link-uri sparte pe site-uri web.
 • Verificator de legătură W3C – Pur și simplu lipiți o adresă URL în câmp, iar instrumentul vă va oferi un rezumat, puteți salva opțiunile într-un cookie etc..

Verificări duplicitare de conținut și plagiat

 • Copyscape – Probabil cei mai cunoscuți și unul dintre cei mai utili verificatori de plagiat de acolo.
 • Instrumente mici de verificare a plagiatului SEO – Dacă sunteți în căutarea unui verificator de plagiat gratuit, poate doriți să consultați acest instrument.
 • PlagSpotter – Capabil să găsească copii ale paginilor dvs. online într-o clipă.

Verificatoare de viteză a paginii

 • Informații despre pagina – Îmbunătățiți viteza paginii pe toate dispozitivele cu aceste instrumente simple și eficiente.

Concluzie

Cu aceste instrumente și sfaturi la dispoziția dvs., veți putea efectua un audit SEO extrem de amănunțit al site-ului dvs. web și vă puteți îmbunătăți performanța și clasamentul, în loc să ghiciți doar ce funcționează și ce nu. Începeți să le folosiți astăzi.

ETICHETE:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map