Cum să implementați notificări Push pentru mai multe implicări cu clienții?

Cu toții avem de-a face cu notificări push zilnic. Aplicațiile și site-urile web le folosesc pentru a ne spune lucruri importante – mai ales lucruri despre care am fost de acord să fim notificați. Acesta este unul dintre principalele avantaje ale notificărilor push în comparație cu textele sau mesajele de e-mail: utilizatorii nu se pot plânge că nu au fost de acord să le primească și au un mod simplu și simplu de a le muta ori de câte ori doresc.


Dar acesta nu este singurul beneficiu al notificărilor push. Acestea sunt, de asemenea, un vehicul pentru mai multe conversii și mai multe implicări ale utilizatorilor – dacă sunt utilizate corect. În caz contrar, utilizatorii pot opta să le ignore și toate beneficiile lor vor fi pierdute. Acesta este motivul pentru care este esențial să aveți o strategie de notificări push bune, împreună cu un instrument adecvat, care să vă ajute să conduceți campania spre succes.

Moduri diferite de a împinge

Cu toții avem inboxuri debordante și cu toții iubim filtrele de spam care colectează gunoiul, lăsând doar mesajele pe care trebuie să le citim. Dacă sunteți marketer, trebuie să vă dați seama cum să faceți ca un mesaj să ajungă într-un public masiv în mod eficient, iar acum trebuie să știți că trimiterea de e-mailuri nu este calea de urmat.

Introduceți notificări push, acele mesaje pop-up cu clic care apar pe ecranul dispozitivului dvs., indiferent de aplicația sau site-ul web în care vă aflați. Notificarea push poate fi grupată în principal în aceste două categorii:

  • Notificări push în aplicație
  • Notificări push browser

Notificările în aplicație apar numai atunci când sunt declanșate de o aplicație existentă pe dispozitivul dvs. mobil, în timp ce notificările browserului pot fi declanșate pe orice dispozitiv, atât timp cât utilizatorul acceptă să le primească.

Toate notificările push constau, de obicei, dintr-un titlu, un mesaj, o imagine și o adresă URL.

Principiul „mai puțin este mai mult” se aplică pe deplin notificărilor push: textul trebuie să fie concis, atât pentru a se potrivi limitării caracterului dispozitivului, cât și pentru a-l lăsa pe utilizator să-l skimeze; imaginea trebuie să fie inteligibilă și simplă și, evident, întregul conținut trebuie să fie relevant pentru utilizator. Există, de asemenea, notificări push bogate, care pot adăuga videoclipuri și până la trei linkuri cu clic.

Pentru a menține textul în limitele și pentru a adăuga farmec și apel la mesaj, ați putea înlocui cuvintele cu emoji care sintetizează un sentiment pe care intenționați să îl împărtășiți.

Notificările pot fi, de asemenea, clasificate în funcție de scopul lor. De exemplu, există notificări de memento, cum ar fi notificările de căruță abandonate, care sunt trimise utilizatorilor de comerț electronic pentru a le reaminti că au pus articole pe un coș, dar nu au făcut check out. Există notificări FYI (pentru informațiile dvs.), utilizate pentru a trimite noutăți relevante utilizatorilor care au acceptat să le primească, cum ar fi deschideri de locuri de muncă noi, anunțuri despre produse și așa mai departe. Există notificări declanșate: mesaje automatizate bazate pe reguli predefinite și date în timp real colectate după ce un abonat intră într-o pâlnie de campanie.

Dacă nu doriți să petreceți toată ziua împingând notificări de unul singur, veți avea nevoie de un instrument care să automatizeze cât mai mult din procesul de împingere a mesajelor. Din fericire, există o mână de instrumente care simplifică extrem de mult configurarea și reglarea fină a strategiilor dvs. de împingere a mesajelor. Mai jos puteți citi despre cele mai relevante dintre ele.

OneSignal

Dezvoltatorii se pot integra OneSignal împingeți instrumentele de notificare cu mai puțin de zece linii de cod, folosind orice mediu de dezvoltare și limba aleasă. Se presupune că nu este nevoie de mai mult de 15 minute pentru a configura serviciul.

Odată ce se execută, aproape că puteți uita, deoarece notificările vor fi declanșate pe baza comportamentului utilizatorului. Însă, înainte de a uita de asta, este posibil să doriți să creați o segmentare optimă: OneSignal vă permite să creați mesaje personalizate și să le trimiteți către publicul potrivit. Mesajele vor fi, de asemenea, livrate în mod inteligent la momentul optim, cu ajutorul algoritmilor de învățare automată care decid când să trimită fiecare mesaj.

În cazul în care site-ul dvs. web experimentează o mare creștere a abonaților sau aplicația dvs. devine într-adevăr populară, OneSignal va face o scară corespunzătoare – va trimite miliarde de notificări zilnic, dacă este necesar.

Planurile de prețuri includ o opțiune gratuită care permite abonați web de până la 30K și include toate caracteristicile de bază de care puteți avea nevoie pentru a începe să trimiteți notificări. Dacă aveți nevoie de funcții premium, cum ar fi analize avansate, livrare inteligentă, un acord de nivel de serviciu sau un manager de cont dedicat, va trebui să optați pentru planul Starter (de la 99 USD / lună) sau planul Pro (de la 500 USD / mo).

OneSignal are și un plugin WordPress, ceea ce facilitează integrarea cu site-urile WP.

SendPulse

Adăugând doar o linie la codul site-ului dvs. web, puteți integra SendPulse serviciul și începe imediat să trimiteți notificări instantanee web tuturor browserelor populare, chiar și pe smartphone-uri.

SendPulse are grijă de fluxul de automatizare pentru noii abonați și de crearea notificărilor automate bazate pe fluxuri RSS. Vă permite să creați solicitări de abonament personalizate, fie schimbând aspectul său, fie alegând momentul optim pentru a le afișa: imediat după ce un vizitator intră pe site-ul dvs. web, după ce a petrecut ceva timp pe el, sau după primul clic pe un link sau un buton.

Un set de instrumente profesionale vă permite să utilizați date suplimentare despre utilizator pentru a crea notificări personalizate și segmentați abonații dvs. în funcție de locație sau de alte detalii. Cu ajutorul instrumentelor de testare A / B, puteți pune diferite versiuni ale unei notificări la test și puteți vedea care dintre acestea produce rezultate mai bune cu publicul dvs..

Serviciul SendPulse este gratuit dacă baza de date a abonatului dvs. are mai puțin de 10.000 de înregistrări. Puteți chiar câștiga bani, permițându-le agenților de publicitate să trimită anunțuri push web direcționate către abonați. Dacă publicul dvs. crește peste 10.000 de abonați, puteți alege un plan plătit, care oferă, de asemenea, mai multe funcții decât planul gratuit. Prețul va depinde de numărul de abonați.

Abonații

Abonații este o soluție de notificare ușor de utilizat special concepută pentru marketeri. Oferă notificări programabile, dinamice, automatizabile și personalizate, care vor menține vizitatorii să revină, chiar dacă nu sunt online în timp ce mesajul dvs. este trimis. Notificările permit conținut bogat, care vă ajută să vă prezentați produsele sau serviciile cu imagini unice și butoane de acțiune personalizate.

Soluția include declanșatoare pentru notificarea unor situații specifice în aplicațiile sau site-urile de comerț electronic, cum ar fi cărucioarele abandonate, modificările inventarului sau produsele în trend. Aplicația pentru abonați adaugă, de asemenea, unele instrumente de marketing specifice, cum ar fi recaptarea clientului, crearea cuponului, urmărirea achizițiilor și alte activități de pâlnie care determină atribuirea valorii. Analitice zilnice completează soluția cu diagrame ușor de înțeles care consolidează toate datele într-o singură locație.

Instalarea și configurarea se pot face cu pluginuri și ghiduri adaptate special pentru WordPress, Wix, Shopify, Google Tag Manager și altele. Serviciul este gratuit pentru până la 200 de abonați. Planurile plătite permit volume mai mari de abonați și unele caracteristici premium, cum ar fi posibilitatea de a planifica notificările în avans, de a primi asistență avansată pentru clienți și de a implementa campanii de picurare de bun venit..

Angajare VWO

Angajare VWO oferă pentru a readuce vizitatorii pierduți de patru ori rata de conversie a campaniilor de e-mail. Pe lângă oferirea de notificări push web, VWO Engage vă permite să ajungeți la clienți prin notificări mobile – fără a construi o aplicație – sau prin Facebook Messenger, implicându-i prin intermediul rețelei lor cele mai de încredere și ajutându-vă să vă păstrați la vârf..

VWO Engage se concentrează pe reangajarea clienților pierduți, readucându-i prin campanii personalizate de abandonare a coșurilor și urmărirea achizițiilor neterminate. De asemenea, își propune să vă ajute să obțineți cât mai mult din bugetul dvs. de publicitate și marketing, notificând clienții despre stocul proaspăt și noile sosiri în timp real, promovând oferte sensibile la timp și economisind anunțuri plătite, prin retargetarea vizitatorilor cu notificări web și Facebook. mesaje instant.

VWO Engage face parte dintr-un lucru mai mare numit Platforma VWO, care include, de asemenea, VWO Testing, VWO Insights și VWO Plan. Împreună, aceste seturi de instrumente se concentrează pe strângerea de cunoștințe despre comportamentul vizitatorilor, care la rândul său constituie un ajutor pentru efectuarea de sondaje, efectuarea de experimente și implicarea vizitatorilor..

Grinzi de împingere

Ar putea folosi dezvoltatorii care au continuu nevoie de informații tranzacționale critice Grinzile, un API găzduit de notificări push conceput special pentru ei. Beam-urile permit livrarea de notificări flexibile, declanșându-le automat cu fiecare eveniment din aplicație, folosind o singură funcție.

Cu o singură solicitare, notificările pot fi împinse către dispozitivele iOS sau Android indistinct. Ciclul de viață complet al jetonului dispozitivului este găzduit și gestionat de Pusher Beams.

Beams oferă o cantitate mare de asistență și asistență pentru loturi, împreună cu scalarea automată și suport pentru cazurile obișnuite de margine. API-ul este compatibil cu SDK-urile serverului în PHP, nod, Java și alte limbi. O consolă de depanare vă permite să urmăriți implementarea dvs., în timp ce un tablou de bord cu informații vă permite să urmăriți sănătatea livrării. Printre aceste informații, puteți obține notificări de confirmare de către dispozitive și notificări deschise de utilizatori.

Patru planuri de prețuri oferă opțiuni pentru diferite nevoi, de la unul gratuit, cu notificări push nelimitate și o limită de 2.000 de dispozitive active lunare, la o soluție adaptată Enterprise, cu peste 50.000 de dispozitive active lunare, informații avansate de deschidere și livrare și dedicate a sustine.

WonderPush

Un serviciu push complet, compatibil GDPR pentru web, iOS și Android, cu o schemă de prețuri unică care acoperă toate funcțiile, independent de dimensiunea portofelului dvs.: un preț de pornire de 1 € pe lună, plus 1 € pentru fiecare 1000 suplimentar abonați.

WonderPush procedura simplă de configurare vă poate pune în funcțiune în cel mult 15 minute. Pentru a obține la maxim notificările dvs., WonderPush oferă un set de caracteristici interesant, inclusiv analize în timp real care vă monitorizează conversiile, automatizarea comportamentală și bazată pe timp pentru a vă ajuta să conduceți utilizatorii înapoi la aplicație, segmentarea care asigură că mesajul potrivit atinge dreptul audiență și o API RESTful prietenoasă, complet documentată, pentru a ajuta dezvoltatorii să aibă grijă de reglarea fină cu puțin efort.

Datacenterul WonderPush este găzduit pe Google Cloud, păstrând datele europene pe continentul european, ceea ce ajută la respectarea GDPR. SDK-urile sunt open source, ceea ce garantează că compania nu va colecta date despre utilizatori redundanți. Utilizând API-ul WonderPush, puteți determina cât timp vor rămâne datele dvs. pe serverele lor.

Folosește-le cu înțelepciune

A existat un moment în care oamenii citesc fiecare e-mail pe care îl primeau. Până când marketerii au început să trimită emailuri, fără discriminare și filtrele de spam au devenit ceva obișnuit. Acum, împingeți notificările pentru a constitui un instrument de marketing modern și mult mai eficient, în special pentru că utilizatorii pot să-i amudeze și să-i ignore rapid. Acesta este motivul pentru care trebuie utilizate cu atenție.

Instrumentele de notificare push pe care le-am menționat aici fac ușor să lăsați mesajele să ajungă la publicul dvs. Dar asta este doar o parte a slujbei. Partea ta este să folosești cunoștințele pe care le ai publicului tău pentru a utiliza aceste instrumente cu înțelepciune, pentru a maximiza implicarea și a obține cele mai mari rate posibile de conversie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map