Cum să vă optimizați site-ul pentru căutarea vocală?

Odată cu îmbunătățirea software-ului de recunoaștere vocală, căutările bazate pe voce sunt în creștere.


ComScore prezice asta până în 2020, 50% din căutări vor fi efectuate prin voce

Nu numai că asta înseamnă că vor exista mai multe oportunități pentru căutări vocale, dar – la fel de importante – vor fi mai puține oportunități pentru căutătorii scrise. Nu doar atât, dar motoarele de căutare sunt din ce în ce mai orientate către acesta.

De fapt, Google a lucrat la căutările bazate pe voce din 2013 când și-a instalat actualizarea Hummingbird.

Și mai multe modificări sunt realizate pentru a face astfel de căutări mai bune pentru a înțelege vorbirea umană și pentru a înțelege ce înseamnă, nu doar ceea ce spunem.

Toate acestea vor contribui la devenirea acesteia mai rapid și mai ușor de căutat prin voce. Și asta înseamnă că este vital să începeți să săriți acum și să vă optimizați site-urile pentru căutările vocale.

La urma urmei, va dura un pic de timp pentru a vă da seama cum funcționează totul și care este cel mai important – așa că într-adevăr doriți să obțineți asta din drum înainte să pierdeți din partea leului din căutări acolo.

Căutări vocale vs. Tipuri

Una dintre diferențele semnificative este că, atunci când majoritatea oamenilor tastează interogări, nu folosesc propoziții complete (deși, bineînțeles, până acum pot), în timp ce, dacă vorbesc, vor folosi limbajul natural.

Aceasta înseamnă că, dacă doriți ca oamenii să vină pe site-ul dvs. web, puteți să vă întoarceți din nou la utilizarea limbajului normal și să nu introduceți construcții încadrate ciudat.

Aparent, acest lucru face ca limbajul să fie mai înțeles. Cu toate acestea, nu se termină acolo. Înseamnă, de asemenea, că acum plătește să dai titluri de articole care sunt apropiate de interogarea limbajului natural pe care oamenii o vor cere.

Deci, dacă ar fi să vândă încălțăminte sport în Nigeria, atunci titlul ar putea citi „unde să găsești încălțăminte sport ieftină în Nigeria” (hei, cineva trebuie să).

Prin aceasta, ateriza tot traficul care ar pune întrebări precum „Unde pot găsi pantofi sport ieftine în Nigeria?” Sau „Care este cea mai bună modalitate de a găsi încălțăminte sport ieftină în Nigeria?

Cuvinte cheie cu coadă lungă

Acest lucru arată un alt model de bază, care este cunoscut sub numele de cuvânt cheie lung-coadă căutări. Ești familiarizat cu acea frază?

Înseamnă „fraze de căutare în loc de cuvinte de căutare.” Dar cred că nu mi s-a părut la fel de mișto. Ambele întrebări de mai sus despre încălțămintea sport ar fi definite drept cuvinte cheie cu coadă lungă.

Avantajul de a vă orienta site-ul către cuvinte cheie cu coadă lungă este faptul că sunt mult mai mulți dintre ei și încă mulți dintre ei nu au fost încă angajați de către concurenți. Un alt avantaj este că cuvintele cheie cu coadă mai lungă sunt mai specifice.

Cuvântul cheie „încălțăminte”, de exemplu, poate însemna o mulțime de lucruri. Poate vreau să cumpăr unele. Sau poate vreau doar să le remediez pe cele pe care le am, să mă uit la modele de pistă care le poartă, sau chiar să aibă un fetiș sexual pentru ele.

Dacă vindeți încălțăminte, atunci tot traficul care caută acele cuvinte cheie alternative nu se va transforma în clienți. Cu ajutorul cuvintelor cheie longtail, este posibil să obțineți mai puțin trafic, dar procentul care se convertește este probabil mult mai mare.

În acest fel, direcționarea site-ului dvs. către cuvinte cheie cu coadă lungă, în principal vizând paginile pentru a răspunde la aceste întrebări specifice, va avantaja dacă doriți sau nu căutări vocale.
Desigur, atunci va trebui să creați mai multe pagini și să vă asigurați că acestea urmează modele de vorbire naturale.

Este multă muncă. din fericire, cele mai bune site-uri pentru ajutor de scriere au fost din ce în ce mai ieftine, deci puteți lua în considerare să apelați la ele dacă volumul de muncă este prea mare pentru toate acele întrebări individuale.

Unde Ce și Cum?

Căutările vocale sunt mai probabil să fie bazate pe localizare decât interogări tastate. Cu alte cuvinte, este vorba despre a găsi ceva în locația în care persoana se află.

Aceste interogări sunt, de asemenea, cunoscute sub denumirea de „unde ce și cum”. Unde este cel mai apropiat supermarket, care este cel mai bun loc pentru a lua cafea, cum ajung la gară?

Pentru a profita cel mai bine de asta, asigurați-vă că vă structurați titlurile și textul pe paginile dvs. astfel încât să răspundă la întrebările pe care le puteți avea.

Din nou, pentru a folosi titlul menționat mai sus, „unde să găsiți încălțăminte sport ieftină în Nigeria” este un excelent exemplu.

Dar nu te opri acolo. De asemenea, includeți o hartă intitulată „Cum să ajung la magazinul meu de încălțăminte ieftin” și poate chiar „ce transport public să ia pentru a ajunge la magazinul meu de pantofi ieftine”.

Puteți avea în vedere utilizarea instrumentului generator de idei pentru subiecte de blog pentru a obține un titlu atrăgător.

În acest fel, de fiecare dată când cineva întreabă ceva de-a lungul acestor linii, probabil că magazinul dvs. va fi menționat.

Verificați statisticile

Următoarea parte este să vedeți cât de bine se desfășoară lucrurile. Cu Google Analytics puteți căuta pentru a vedea ce cuvinte cheie atrag oamenii pe pagina dvs..

După ce știi asta, știi ce poți apoi să îți dai seama ce să faci pentru a atrage mai multe persoane pe site-ul tău. Rețineți, dacă aveți o pagină care atrage oamenii pe site-ul dvs. web, nu vă lăsați pe spate și continuați.

În schimb, faceți pagina asta și mai bună. Vedeți, de multe ori, este mult mai ușor să împingeți o pagină care se clasează mai bine în funcție de clasament decât să obțineți o pagină care este nou clasată.

La fel de important, trecerea de la rangul doi la unu va câștiga mult mai mult trafic decât trecerea de la poziția 54 la 53.

Deci asta ar trebui să urmărești să faci.

ETICHETE:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map