Dacă sunteți blogger, conduceți o afacere mică-medie, atunci poate doriți să economisiți costurile, acolo unde este posibil. Iar e-mailul ar fi unul dintre elementele unde poți economisiți câteva sute de dolari pe an.


Există trei tipuri de servicii de e-mail de care ai nevoie ca blogger / proprietar de site-ul web.

 1. Tranzactionala – să trimită e – mailuri despre evenimente, tranzacții, notificări pentru comenzi, active digitale etc.
 2. E-mailuri de marketing – newsletter, promo, postare pe blog, etc.
 3. E-mailuri găzduite – să trimiteți și să primiți e-mailuri. (aveți nevoie de acest lucru dacă sunteți pe VPS sau Cloud.

Furnizor de e-mail GRATUIT tranzacțional

Fiabilitatea tranzacțională prin e-mail este esențială, deoarece doriți să vă asigurați vizitatorul, un client primește e-mailuri preconizate cu prioritate. Ar putea fi orice, inclusiv următoarele.

 • Active digitale – dacă oferiți PDF, cărți electronice, documente sau orice fișiere prin e-mail așa cum îl folosesc Prospera Leads.
 • Activitatea site-ului – dacă doriți să vă anunțați utilizatorii atunci când schimbă parola, înregistrați un cont sau notificați comentariile.
 • Ordin – pentru a notifica finalizarea comenzii, factura, scrisoare de mulțumire.

Acum este posibil să aveți o idee de ce aveți nevoie de acest lucru, așadar să vedem lista furnizorului GRATUIT de servicii de e-mail tranzacțional.

Mailgun

obține 10.000 e-mailuri în fiecare lună GRATUIT, fără a oferi un card de credit. Puteți integra Mailgun cu aplicația / cadrul preferat precum PHP, Java, Net, Python, Node.js, Ruby, etc.

Trebuie să verificați proprietatea domeniului înainte de a începe să trimiteți un e-mail și întreaga configurație a durat mai puțin de 15 minute pentru mine.

Are toate următoarele caracteristici esențiale de care aveți nevoie și raportare excelentă.

 • Validare prin e-mail
 • Trimiterea lotului
 • Personalizare cu variabile destinatar
 • Livrare programată
 • SMTP sau API
 • Tratarea reclamațiilor prin spam
 • Manevrare de sărite
 • Jurnalele detaliate & Analytics

mailgun-raport-graph

SendGrid

SendGrid este una dintre cele mai populare platforme de e-mail utilizate de un gigant precum UBER, Spotify, Yelp etc. În planul gratuit, primiți 12.000 e-mailuri pe lună.

Puteți integra și livra e-mailurile dvs. prin SMTP sau API și suportă toate platformele de programare primare, precum curl, node.js, ruby, python, go, PHP, Java & c #.

sendgrid

MailJet

MailJet este o soluție tranzacțională & e-mailuri de marketing și oferă 6000 e-mailuri pe lună. Ca standard, puteți integra Mailjet cu SMTP sau API și are rapoarte extinse de urmărire în care puteți analiza performanțele e-mailurilor dvs., inclusiv starea de livrare și rata de deschidere / clic..

Sendinblue

obține 9000 e-mailuri gratuite în fiecare lună, dar țineți cont Sendinblue logo-ul este afișat sub planul gratuit. Sendinblue oferă statistici în timp real pentru a analiza performanța dvs. de e-mail, inclusiv livrarea, anunțarea, deschiderea, clicul.

Puteți integra Sendinblue cu WordPress, PrestaShop, Magento & Drupal.

sendinblue

Sper că unul dintre e-mailurile tranzacționale de mai sus satisface cerințele dvs..

Furnizor GRATUIT de e-mail de marketing

Intenționați să trimiteți un newsletter publicului dvs.? E-mailul este una dintre cele mai bune modalități de a avea un trafic constant pe site-ul dvs. web și, dacă nu colectați e-mailurile, ar trebui să vă gândiți la asta.

Dacă doriți să vă jucați cu o platformă de e-mail de marketing sau să aveți mai puțini abonați, atunci următorul ar fi o afacere bună în GRATUIT.

MailChimp

Una dintre cele mai populare platforme pentru a trimite un e-mail frumos până la 2000 de abonați și 12.000 e-mailuri pe lună gratuit. MailChimp oferă toate funcțiile de care aveți nevoie de la proiectarea e-mailului dvs., urmărirea performanțelor și integrarea cu magazinul dvs. preferat, cum ar fi Shopify, Woo commerce, Magento, etc..

MailChimp-mail-editor

Editorul de e-mail este un drag-n-drop, deci nu trebuie să atingeți codul.

Mailerlite

Trimite nelimitat e-mailuri de până la 1000 de abonați cu Mailerlite în planul liber. Proiectați-vă e-mailul în câteva minute cu un editor drag-n-drop sau alegeți din șabloanele existente. Planul gratuit vă oferă toate funcțiile, inclusiv rapoarte de urmărire, hărți de clic, răspunsuri automate, campanii RSS, testare A / B, etc..

mailerlite

Campayn

Campayn se oferă pentru a trimite un e-mail la 500 de contacte cu 20.000 de limite de trimitere în planul gratuit. Planul gratuit a primit raportări de bază, dar nu este rău să înceapă. Puteți importa lista din alte liste de corespondență online și e-mailuri receptive în câteva minute.

TinyLetter

TinyLetter este o platformă de informare personală pentru cei care nu au nevoie de toate funcțiile de afaceri, cum ar fi MailChimp. Este un serviciu complet gratuit de MailChimp și vă va plăcea dacă căutați un simplu serviciu de informare prin e-mail.

Sendinblue

Sendinblue ar fi o alternativă excelentă la MailChimp, unde puteți stoca contacte nelimitate și trimite 9000 e-mailuri pe lună gratuit. Puteți proiecta e-mail-uri mobile și puteți obține raportări în timp real despre cine deschide, face clic, respinge, etc..

Omnisend

Trimite 15.000 e-mailuri gratuite în fiecare lună cu Omnisend.

Începerea unei campanii este ușor cu editorul lor ușor, e-mailuri responsive, card de zgâriere & personalizare. Puteți integra Soundest cu Privy, Justuno, OptiMonk, Nosto, Shopify, Magento, Prestashop, etc..

MailJet

MailJet ar fi o bună alternativă la Sendin Blue, care vă permite să trimiteți 6000 e-mailuri pe lună gratuit. Mailjet este o soluție all-in-one în care creați e-mailuri frumoase, trimiteți audienței și optimizați cu raportul & Analytics.

MailJet

FreshMail

FreshMail oferă până la 2000 de e-mailuri la aproximativ 500 de abonați în fiecare lună gratuit. FreshMail vă permite să creați diferite tipuri de campanie în funcție de nevoile dvs. Unele dintre caracteristici includ;

 • autorespondere
 • Test A / B
 • Mesaje text
 • O singură dată
 • URL-based
 • programat
 • Șabloane gata făcute
 • Google Analytics

Furnizor de e-mail GRATUIT

Este posibil să nu aveți nevoie de acest lucru dacă sunteți pe un hosting comun, cum ar fi SiteGround pentru că gestionează e-mailul. Cu toate acestea, dacă sunteți pe VPS Linode, DO, atunci ai nevoie de cineva care să poată găzdui emailurile tale.

Zoho Mail

Gazduiește-ți e-mailurile cu Zoho să trimiteți și să primiți pe adresa dvs. de domiciliu @ dvs. În contul GRATUIT, veți obține 5 GB per cutie poștală pentru utilizator & stocare documente Puteți găzdui un singur domeniu, iar vestea cea bună este că există fără reclame.

Puteți accesa e-mailuri pe dispozitivele dvs. mobile (IOS) & Android) și au unele dintre următoarele caracteristici.

 • Foldere cu mai multe niveluri
 • Interfață drop-n-drop
 • reguli & filtre
 • Vedere filetată
 • Anti-spam și anti-virus
 • Integrare CRM

zohomail

Pawlmail

Gazduiește-ți un e-mail cu domeniu personalizat Pawnmail și să primești 2 GB spațiu de stocare este GRATUIT. Vă puteți accesa e-mailurile pe clienți web, desktop sau e-mail mobil.

Sper ca soluțiile de e-mail gratuite de mai sus să vă economisească câțiva dolari. Lasă-mă să știu pe care îl folosești și experiența ta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me