Patru lucruri de știut atunci când îți creezi titlul câștigător

Ați citit un articol despre monstru pe care l-ați petrecut ore întregi după finalizare și v-ați gândit la dvs. „Acesta va fi o resursă minunată, pe care oamenii vor dori să o împartă”?


Treceți mai repede șase luni și multe campanii plătite mai târziu, aflați că postarea dvs. pe blog nu a fost realizată chiar aproape de așteptări.

Este destul de firesc, în această etapă, ca oamenii să se întrebe dacă publicului lor nu le place conținutul și să uite cât de important este un rol cu ​​un titlu minunat.

Titlurile sunt uneori lucrurile pe care cititorii tind să le împărtășească mai degrabă decât articolul. Cu asta în minte, este destul de greu să exagerezi cât de mare joacă un titlu de rol.

În centrul unui titlu de succes se află emoţie.

Dacă vă gândiți „De ce emoții? Nu este un titlu care să fie în ton cu conținutul suficient pentru a avea un impact pozitiv asupra cititorului? ”

Să ai un titlu în ton cu conținutul este pozitiv, dar să ai fraze care să obțină răspunsuri de la cititori sunt cu atât mai bune.

Este destul de ușor să credem că vorbim despre apăsarea clicurilor, dar nu suntem așa!

Conform studiilor de marketing emoțional ale Advanced Marketing Institute, care datează din anii 60 și 70, „limbajul emoțional creează un răspuns previzibil, lucru care poate fi avantajos pentru marketeri.”

În acest articol, vom parcurge unele dintre emoțiile pe care le evocă bloggerii și pe care ar trebui să le evite cu orice preț.

A scrie titluri senzationale, iată câteva dintre lucrurile pe care le poți face:

Potriviți-vă frazele cu platformele

Social media este esențială pentru a ajuta orice post să devină viral. Este important să rețineți că frazele care funcționează pe Facebook s-ar putea să nu funcționeze pe Twitter și invers.

Frazele care trezesc curiozitatea sau sentimentul de apartenență funcționează bine. (În funcție de nișă)

Potrivit unui studiu realizat de Buzzsumo unde au examinat articole de 100 m pe Facebook, unele dintre cele mai partajate titluri conțineau următoarele fraze

 • Te va face
 • De-aceea
 • Putem ghici
 • Numai în
 • Motivul este

Teza superioară „te va face” îi întrece pe ceilalți de mai mult de două ori. De ce sunt atât de reușite? Ei bine, are mai mult de-a face cu faptul că provoacă o reacție emoțională din partea cititorului. Care este în cele din urmă de ce au nevoie marketerii ca noi.

În mod similar, în același studiu, s-a constatat că fraze de genul

 • Acesta este ce
 • Pentru prima dată
 • Lucruri de știut
 • Te va face
 • Este noua

Tinde să funcționeze extrem de bine pe Twitter. La fel există o diferență?

Mecanica poate fi diferită, dar principiul de bază utilizat este același. În ciuda expresiei „te va face” pare a fi singura obișnuință, toate cele de mai sus pot evoca un răspuns emoțional.

Acesta este motivul pentru care este imperativ să vă modificați titlurile atunci când partajați sau găsiți ceva care funcționează pe mai multe platforme.

Fii pozitiv, mai degrabă decât negativ

Titlurile negative tind să nu facă bine. Aceasta este o emoție la care trebuie să vă abțineți de la evocare indiferent de platformă.

Cum spune Neil Patel „Experimentele științifice arată că majoritatea oamenilor anticipează evenimente pozitive viitoare, spre deosebire de evenimentele negative viitoare.”

Dacă doriți alte dovezi în acest sens, puteți explora paginile de pe Buzzfeed și alte site-uri de conținut și partajările pe care le primesc paginile lor. Este foarte rar să găsești sentimente emoționale negative asupra lor.

Analizarea titlurilor pe care le angajează concurenții vă poate învăța multe lecții. Dacă titlurile lor par pline emoțional, atunci aceasta este o oportunitate pentru afacerea ta.

Dacă fac o treabă bună, atunci este o strategie pe care o puteți copia.

Nu totul în afaceri este alb-negru. Pot exista expresii neutre care să nu aibă un impact pozitiv în ceea ce privește implicarea. Câțiva termeni precum:

 • În viitor
 • Mod simplu de a
 • Ce este nou în
 • Natura
 • Cum să vă mișcați

S-au dovedit că nu se potrivește cu privire la implicarea utilizatorilor pe rețelele de socializare cel puțin.

„De ce aveți nevoie să construiți o comunitate înainte de lansare” – Acesta este un titlu pe care l-am folosit pe o postare din Setapp blog. După cum vedeți, am încercat să obținem un răspuns emoțional din partea cititorilor noștri și am avut nevoie ca acesta să fie neutru de gen.

Cuvintele de putere, cum ar fi „cum să” și „linia de jos” sunt deosebit de bune pentru a declanșa un răspuns emoțional din partea cititorilor. Puteți găsi unele aici.

Facebook a anunțat recent intenția lor de a anula postări care folosesc tactici, cum ar fi apăsarea clicurilor, astfel încât acesta este încă un motiv pentru marketeri să se asigure că reacția emoțională pe care o provoacă este în concordanță cu conținutul lor, fără să exagereze prea mult.

Instrumente online de pârghie

Inițial, puteți profita de Instrumente EMV pentru a măsura valoarea emoțională a titlului tău. Este important să nu vă bazați în totalitate pe scorul EMV.

În timp ce acest lucru vă poate ajuta, intenția articolului dvs., nișa în care sunteți toți joacă un rol semnificativ în determinarea tipului de emoție care vă oferă un răspuns mai bun..

Iată un exemplu de titlu care înregistrează un punctaj ridicat în nișa de călătorie: „Companiile aeriene pierd mai puține bagaje. Iata de ce”.

Acest titlu este convingător, deoarece apelează la sfera intelectuală a unei persoane, care la rândul său trezește curiozitatea cititorului.

Înainte de a vizualiza titlul, dacă vi s-a spus că urmează să vedeți un articol despre companiile aeriene și bagajele. Cu siguranță nu veți greși în a presupune că articolul conține statistici.

Exemplul de mai sus este bun, deoarece conținutul și titlul rezonează ambele cu o sferă intelectuală a emoției unei persoane.

Această consecvență va asigura, de asemenea, faptul că au o experiență pozitivă pe post, mai degrabă decât sentimentul că sunt victimele momeței de clic.

Nu ignora alte elemente

În ceea ce privește echilibrul cuvintelor, lungimea caracterelor joacă, de asemenea, un rol semnificativ în determinarea succesului unui titlu. Acestea pot varia de la diverse platforme precum căutarea Google, Facebook, Twitter și alte caracteristici similare.

Prin urmare, având titluri separate pentru când sindicați, mai degrabă decât să folosiți o configurație de bază, care împărtășește un singur titlu pe toate platformele de socializare, puteți parcurge un drum lung pentru a vă asigura că veți obține cele mai bune rezultate..

SEO, în special SEO pe pagina are o importanță din ce în ce mai mare în rândul multor utilizatori. A / B care vă testează etichetele de titlu și H1s vă ajută să spuneți utilizatorilor și Google exact care este subiectul conținutului dvs..

Există Pluginul pentru optimizarea titlurilor care vă permite să împărțiți testarea titlurilor (și a altor alte elemente), ceea ce vă poate oferi date concrete despre care titlul atrage mai multe clicuri.

Puteți opta pentru a utiliza permanent titlul cu performanțe mai bune și pentru a lucra la teste suplimentare. Este important să rețineți că diferitele variante de titlu trebuie să fie expuse la o cantitate rezonabilă de impresii înainte de a ajunge la orice concluzie cu privire la eficacitatea acesteia.

Este destul de comun ca scriitorilor să li se spună să vorbească cu cititorii lor atunci când scriu. Aceasta poate fi o practică bună și atunci când scrii titluri.

Da, aceste puncte pot fi de anvergură, dar elementul standard este dorința dvs. de a testa. Încercați diferite titluri, repuneți câteva dintre vechile articole pe Twitter sau Facebook și derulați campanii noi cu titluri diferite pentru a vedea care are mai mult angajament.

Cu siguranță nu există nicio formulă magică pentru a face un post să devină viral. Există multe fraze pe care le putem folosi și emoții pe care le putem evoca, care ne îmbunătățesc șansele de a obține o implicare mai semnificativă.

Încercați să includeți testarea A / B în practicile dvs., astfel încât să găsiți cele mai bune fraze și emoții care funcționează în nișa dvs..

ETICHETE:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map