Viitorul căutării vocale: mergem să ne îndrăgostim de Siri și Cortana?

De ani de zile oamenii au fost fascinați inteligență artificială ca o realizare tehnologică finală.


De la primul computer programabil „modern” din 1936, când s-a pus bazele de la Turing Machine de la Alan Turing, oamenii au găsit noi modalități de îmbunătățire a mașinii care ar putea să funcționeze pentru noi și să proceseze date în loc de noi.

Omenirea (sau anumiți oameni strălucitori) au ajuns departe de atunci, dar suntem în continuare în căutarea mobilului intelectual Perpetua care va putea învăța în loc să fie programat.

În timp ce suntem încă în speranță departe de AI, suntem aproape de a atinge nivelul la care am putea crea ceva care merge și vorbește ca AI, dar de fapt nu este totuși la fel de inteligent.

Am spus că sper că mai multe generații de cineaști m-au convins că AI nu va fi milostiv față de creatorul său, atât de mult cât este de practic și surprinzător, nu pot lupta cu teama că va rămâne la noi.

Îmi amintesc că am urmărit o emisiune TV în anii 90, care a fost făcută la începutul anilor 80 The Many Dream Journeys of Meme unde au prezis o lume futuristă, în care oamenii își vor atinge frigiderele și vor comanda alimente livrate în casele lor, își vor conduce mașinile electrice (poate chiar vor zbura) și vor vorbi cu computerele lor.

Ce este căutarea vocală Google?

Căutare vocală Google este o opțiune care vă permite să executați o căutare fără să tastați, dar în schimb să vorbiți în telefon. Oamenii de marketing se confruntă cu asta.

Ei consideră că este o oportunitate extraordinară, deoarece ComScore estimează că aproximativ 50% din toate căutările până în 2020 vor fi căutări vocale iar alții par să fie de acord cu aceasta.

Problema pe care o au chiar acum este că Google trebuie să găsească o modalitate de a diferenția între cele două tipuri de căutări și de a produce rapoarte bazate pe asta. Cu rapoartele, va fi mai ușor pentru companiile de marketing să își adreseze publicul.

O altă problemă pe care o au este propunerea; Am folosit în prima frază a alineatului precedent. Ei trebuie să facă căutarea fără ecran.

În acest moment, spuneți ceva, este introdus în căutarea Google și primiți rezultatele listate. Pentru a spune, avem nevoie acum de un asistent care să ne răspundă la întrebări.

Dacă ați văzut filmul recent Dece el? , există un personaj numit „Justine” care este, de fapt, un computer care supraveghează întreaga gospodărie și comunică cu toată lumea ca asistent al acestora. Asta suntem după ce.

De asemenea, poate fi ușor de înțeles dacă nu sunteți un vorbitor nativ al limbii-țintă sau dacă aveți un impediment de vorbire, deoarece continuă să vă „înțelegeți greșit”.

Să-l consultăm pe Siri

Siri este un produs al Apple, o aplicație disponibilă pe iPhone și iPad. Este un asistent personal, precum și o căutare vocală. Creat de iOS, a fost cumpărat de Apple în 2010 și astfel este disponibil doar pe dispozitivele Apple.

Ce poate face Siri pentru dumneavoastră este să căutați pe web și să gestionați întregul dispozitiv în funcție de solicitările dvs. Este al doilea cel mai frecvent utilizat căutare vocală / asistent personal de lângă Google.

Dacă ai văzut filmul A ei, aveți o idee brută despre ce este Siri și cum funcționează. Cu toate acestea, spre deosebire de film, adevăratul Siri nu este la fel de receptiv și emoțional.

Echipa Apple a muncit din greu pentru a crea o personalitate pentru Siri. Astfel, acestea au o listă de sugestii de întrebări pe care le puteți folosi pentru a cunoaște mai bine Siri.

Mulți oameni au întrebat-o pe Siri dacă ea este de fapt „Her” din film și Apple a venit cu unele raspunsuri ingenioase pentru a-și răsfăța utilizatorii.

Ce zici de Cortana?

Într-un sondaj realizat de highervisibility.com, Cortana este cel mai precis asistent personal existent, chiar dacă din 2000 de utilizatori de telefonie mobilă implicați în studiu, doar 5,1% îl aveau pe telefon..

Ceea ce a arătat sondajul este că toți asistenții sunt aproape aceiași atunci când vine vorba de acuratețe, apreciate de utilizatorii lor, Siri rămânând puțin în urmă.

Potrivit creatorului său, Microsoft, Cortana este un agent digital. La fel ca și alți asistenți personali, vă poate ajuta să navigați pe web, dar, de asemenea, să vă gestionați notele, mementourile, cărțile de telefon și să vă gestionați majoritatea telefonului.

S-a bazat pe propriul joc video Microsoft Aura și naratorul său de AI care îi conduce pe jucători prin intermediul jocului.

Oportunități de marketing

Companiilor le place deja publicitatea online, ca să nu mai vorbim că au magazine online. O reclamă online îți lărgește publicul țintă, deoarece acum poți fi văzut de întreaga lume și nu doar de comunitatea locală.

Având magazin online probabil crește costurile pentru proiectarea, dezvoltarea și întreținerea site-ului dvs., dar scade costurile pentru închirieri de proprietăți, utilități și personal. Acest lucru explică de ce magazinele oferă reduceri pentru cumpărătorii online sau de ce prețurile lor sunt semnificativ mai mici în primul rând.

Aceștia pot oferi prețuri mai bune și își pot crește în continuare marjele de profit. Prețul este unul dintre elementele esențiale în lupta cu concurența. Imaginează-ți dacă nu trebuia să depui mult efort în achiziție și ai avut un asistent personal care să te ajute să faci cumpărături?

Nu te-ai simți ca o celebritate și să o folosești tot timpul? Mai mulți clienți înseamnă mai mult profit, singura problemă pe care o vor avea este să învețe cum să devină primele răspunsuri sau prima ofertă pe care o primești de la asistentul tău.

Beneficii pentru rețelele sociale

Odată cu lumea plină de tehnologie în care trăim astăzi și lipsă de timp pentru socializare, rețelele sociale sunt înfloritoare așa cum este.

Oamenilor li se pare mult mai convenabil să chit-chat online cu prietenii și familia lor, precum și cu oameni noi pe care îi întâlnesc în funcție de interesele lor.

Este chiar mai ușor decât să folosești telefonul ca pe internet; puteți face multitask și puteți face alte lucruri, puteți vorbi cu mai multe persoane în același timp sau navigați pe web fără a pierde accentul sau a se rătăci de conversație.

Dacă nu trebuie să faceți nimic din asta, așezați-vă în fața unui ecran sau tip, va face chiar și această sarcină mult mai ușoară. Puteți împărtăși detalii din viața dvs., fotografii și videoclipuri cu ușurință, doar comandând asistentului să facă acest lucru.

Aceasta ar crește numărul de utilizatori activi, iar majoritatea dintre noi ar fi probabil conectați în cea mai mare parte a zilei. Mai mulți utilizatori ar duce la mai multe oportunități de marketing și mai mulți bani, practic, în timp ce experiența dvs. de networking s-ar îmbunătăți semnificativ.

Provocări SEO

Ei bine, prima provocare SEO se bazează pe conținutul oferit pe site-uri.

Odată ce epoca asistenților personali va începe complet, conținutul va fi citit în cea mai mare parte de asistenții care sunt computere și nu de utilizatorii efectivi. Va trebui ajustată, astfel încât aplicațiile să o poată „înțelege” și să o prezinte.

Strategiile SEO ar trebui să fie axate pe cumva să intre în caseta de răspuns Google. Este primul și cel mai simplu răspuns la o interogare, urmată de lista rezultatelor căutării.

Cheia conținutului este să vă gândiți la întrebările pe care utilizatorii le pun cât mai aproape de ceea ce sunt și să aibă răspunsuri, din nou cât mai direct posibil.

Sunt ușoare pălărie albă SEO strategii care pot fi aplicate optimizați pentru căsuțe de răspuns; trebuie doar să depuneți un pic de efort pentru a descoperi modelul care funcționează cel mai bine pentru dvs. și Google.

Conexiune emoțională

Nu sunt sigur dacă l-ați observat în tot ceea ce am scris mai sus, dar cea mai mare parte este aceea de a oferi confortului utilizatorului și confortul utilizatorului pentru a deschide noi piețe și a atrage profit..

Oameni extrem de inteligenți creează ceva care să le satisfacă curiozitatea și obțin profituri pentru ei și pentru mulți oameni de afaceri implicați. Aveți în vedere acest lucru înainte de a vă permite să fiți transportat.

Asistentul personal, așa cum speră să fie și tonurile jocurilor de simulare pe care le avem disponibile în zilele noastre, creează un mediu în care oamenii se pot îndepărta de realitate.

Sunt sigur că faptul că cineva care știe să asculte și cunoaște răspunsuri la toate întrebările tale, chiar și despre tine și viața personală poate fi un motiv pentru care cineva să formeze o conexiune, dar personal cred că suntem destul de departe de a crea o actuală „Ea” sau „El”.

S-ar putea să mă înșel, cu toate acestea, am avut o întreagă generație de copii îndrăgostiți de animalele lor de companie „Tamagotchi” și îngrijindu-le ca și cum ar face un animal real.

Acest lucru este la fel de interesant pe cât de înfricoșător. Îmi amintesc de primul meu contact cu Nintendo Wii și de cât de șocat am fost că „Se poate vedea!”, Mi-a luat un timp să realizez că nu mă poate „vedea” atât de bine.

Până la urmă, în lume există lucruri mai înfricoșătoare; Am un prieten care îmi reamintește continuu asta Terminator este cel mai precis film de acolo, Google fiind Skynet și „ei” urmăresc totul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map