El millor allotjament web gratuït “Sense anuncis” el 2020

No tots els serveis gratuïts d’allotjament web han de contenir molts anuncis. Hem recollit 7 opcions més populars i les hem classificat en funció del temps de funcionament, el temps de càrrega, les funcions, el suport i la fiabilitat.


El que vam fer per trobar el millor

Hem fet una cerca al web i hem seleccionat quinze plataformes d’allotjament web gratuïtes. A continuació, varem aprofitar més endavant en set millors serveis d’allotjament web gratuïts, atenent a molts factors, incloses les funcions disponibles, el cost, l’assistència al client i les opcions d’actualització. Vam estudiar tots aquests amfitrions després de registrar-nos i crear els nostres llocs web a cadascun. Això ens va ajudar a jutjar les mètriques com ara el temps de funcionament i el temps de càrrega mitjà.

Què vam fer:

 • Registrat per una adhesió amb els nostres millors 7 amfitrions web gratuïts.
 • Analitzat tot important les seves funcions gratuïtes.
 • Configuració un lloc web fàcil de WordPress.
 • Monitorat (segueix monitoritzant) el temps de càrrega i temps de càrrega del lloc web.
 • Classificat cada proveïdor en temps de treball, velocitat, assistència, característiques i fiabilitat.

gratuït de web-hosting-comparació-dades

El millor servei d’allotjament web gratuït va rebre els 10 punts complets de cada categoria, mentre que el pitjor va rebre. Finalment, vam obtenir la puntuació de cada amfitrió per produir la nostra classificació definitiva entre els primers 7.

7 millors millors serveis d’allotjament web gratuïts el 2020

Quan pensis en començar un lloc web, és probable que vulguis començar amb una plataforma d’allotjament web gratuïta.

Els amfitrions web gratuïts són força populars, ja que permeten estalviar diners i crear-vos una reputació sense haver d’invertir res. Però no és tan senzill com sembla al paper. No sempre són el que semblen ser. És possible que alguns hostes gratuïts no siguin adequats per a tots els llocs a causa de les restriccions i limitacions amb què es troben.

Trobar l’opció correcta pot ser problemàtic, però no us preocupeu perquè hem treballat per a vostès. Coneguem set dels millors llocs d’allotjament web gratuïts.

Hostinger: el millor allotjament barat

Horari:
99,97%

Temps de càrrega:
384 ms

Cost (pla de 4 anys):
0,80 dòlars / mes

Cost (pla d’un any):
1,95 $ / mes

Suport:
9/10

Característiques:
8/10

Hostinger es va llançar el 2004 i des d’aleshores ha arribat a una base d’usuaris de més de 29 milions de clients en 178 països. Cada dia hi ha més de 15.000 nous usuaris.

Proporciona als seus clients allotjament compartit, núvol i VPS. El seu paquet d’allotjament compartit Únic inclou un lloc web, un compte de correu electrònic i una amplada de banda de 100 GB per 0,80 dòlars al mes. En qualsevol altre lloc, el servei d’allotjament basat en núvol de la companyia comença a partir de 7,45 dòlars al mes.

El paquet bàsic inclou una IP dedicada, 40 GB d’emmagatzematge, 3 GB de memòria RAM i dades il·limitades. Hostinger ofereix sis opcions d’allotjament VPS, des de fins a 3,95 dòlars al mes. Això us permet emmagatzemar 20 GB, dades de 1.000 GB i una CPU de 2,4 GHz.

Prova de velocitat del lloc web amb qualificació de rendiment & temps de càrrega (Pingdom):
pingdom-hostinger

Temps de reposició del servidor (Bitcatcha):
hostinger-bitcatcha

Característiques clau

 • No hi ha taps en paquets compartits Premium i Business
 • Molts serveis inclouen un domini gratuït
 • Optimitzat per a WordPress
 • Planes de núvol escalables per a negocis en creixement
 • Paquets personalitzables VPS
 • Tauler de control personalitzat
 • Suport de xat disponible 24 hores al dia

Espai de disc
Il·limitat

Ample de banda
Il·limitat

Llocs web
1

Domini Lliure
No

SSL gratuït
19,95 dòlars

Plans d’allotjament
www.hostinger.com

000WebHost: El que té una història

Horari:
99,16%

Temps de càrrega:
424 ms

Fiabilitat:
8/10

No hi ha anuncis:

Suport:
8/10

Característiques:
8/10

000WebHost és la nostra elecció número u per moltes raons. És una de les primeres plataformes d’allotjament gratuïtes i és coneguda per no limitar el nombre de comptes que pot tenir un usuari.

Amb més de 18.000.000 llocs web allotjats a la plataforma, 000WebHost es troba entre les principals eines gratuïtes d’allotjament web amb una història de més de deu dècades. Tot i això, pot ser que no sigui gaire fiable, ja que se sap que estarà fora de línia durant 60 minuts al dia, tot i que promet un 99,9% de temps de vida.

Prova de velocitat del lloc web amb qualificació de rendiment & temps de càrrega (Pingdom):
000webhost-bitcatcha

Temps de reposició del servidor (Bitcatcha):
bluehost-bitcatcha

Limitacions i problemes:

Hi ha un límit en la mida dels fitxers que podeu carregar a través del Gestor de fitxers. No poden ser superiors a 32 GB, cosa que pot no ser suficient per a la majoria dels usuaris. Tanmateix, no hi ha aquest límit quan utilitzeu FTP per penjar fitxers.

A banda d’això, la plataforma no ofereix còpies de seguretat quan allotgeu el vostre lloc gratuïtament. Aquest és un gran risc, ja que el proveïdor d’allotjament va patir un atac important el 2015 quan es van filtrar les dades de més de 13.000.000 d’usuaris.

A més, l’assistència al client també és dolenta, ja que no hi ha cap xat en viu o cap opció de correu electrònic disponible. I el més important, la plataforma baixa durant una hora a causa del manteniment. Pot ser que això no sigui perfecte si esteu intentant crear una audiència, ja que els llocs han de ser 24 hores al dia.

Millores disponibles:

000WebHost és conegut pels serveis gratuïts, però també ofereix funcions de pagament des de 0,80 dòlars al mes. El paquet inclou un nom de domini gratuït, suport 24/7 de l’equip, compte de correu electrònic i garantia de devolució de 30 dies.

Aquesta ofereix un ample de banda de 100 GB, però si no és suficient, podeu provar una opció més cara a 2,15 dòlars al mes. Ofereix còpies de seguretat setmanals i ample de banda il·limitat.

Característiques clau

 • Serveis addicionals
 • Accés cPanel amb diverses funcions
 • MySQL, PHP
 • Creador de llocs web gratuït per crear ràpidament el vostre lloc
 • WordPress optimitzat per allotjar llocs basats en WP

Espai de disc
1 gb

Ample de banda
10 gb

Llocs web
2

Domini Lliure
No

SSL gratuït

Plans d’allotjament
000webhost.com

InfinityFree: Moltes funcions il·limitades de franc

Horari:
98,19%

Temps de càrrega:
306 ms

Fiabilitat:
8/10

No hi ha anuncis:

Suport:
7/10

Característiques:
7/10

InfinityFree és un nou nom a la indústria amb només 200.000 clients que es poden presumir, però s’està convertint ràpidament en una opció exclusiva quan es tracta d’opcions gratuïtes d’allotjament web..

És molt ric en característiques i ofereix un excel·lent temps i també a una velocitat decent. És tan bo que tingueu dificultats per creure que és gratuït.

Prova de velocitat del lloc web amb qualificació de rendiment & temps de càrrega (Pingdom):
pingdom-InfinityFree

Temps de reposició del servidor (Bitcatcha):
infinityfree-bitcatcha

Limitacions i problemes:

Tot i que el lloc web promet espai i amplada de banda il·limitats, és possible que tingueu algunes restriccions que semblen diferir d’usuari a usuari. A més, només permet un màxim de 50.000 visites diàries. A part d’això, hi ha limitacions sobre el tipus de fitxers que podeu penjar al lloc. Consulteu les directrius per estar segurs.

L’empresa sembla que també és molt rigorosa i pot no pensar-ho dues vegades abans de suspendre o rescindir el vostre compte si no seguiu les directrius. Això pot ser molt arriscat ja que no hi ha còpies de seguretat ofertes.

Millores disponibles:

La companyia ofereix allotjament premium que inclou certificats SSL gratuïts, cPanel, suport tècnic gratuït i suport al client 24 hores, migració gratuïta i 250 GB d’ample de banda. Està disponible a un preu mínim de $ 2,99 al mes.

Si aquest ample de banda no és suficient per a vosaltres, proveu el paquet Ultimate per 5,90 dòlars. Ofereix diverses funcions il·limitades, incloent un ample de banda il·limitat.

Característiques clau

 • 10 comptes de correu electrònic gratuïts
 • 400 llocs web màxims
 • Amplada de banda i espai de disc il·limitats
 • Subdomini gratuït de més de 25 extensions
 • Instal·lació d’un sol clic amb instal·lador de Softaculous

Espai de disc
Il·limitat

Ample de banda
Il·limitat

Llocs web
400

Domini Lliure
No

SSL gratuït

Plans d’allotjament
infinityfree.net

x10Hosting: Il limitat, però amb pocs inconvenients

Horari:
97,81%

Temps de càrrega:
410 ms

Fiabilitat:
7/10

No hi ha anuncis:

Suport:
7/10

Característiques:
7/10

x10Hosting promet proporcionar als usuaris una “suite web d’allotjament web completa” gratuïta i sembla que està fent un bon treball per complir la promesa. És un dels pocs proveïdors d’allotjament gratuïts que ofereixen un magatzem i una amplada de banda il·limitats.

Amb més de deu anys en el negoci, ara x10Hosting es considera una plataforma respectable per allotjar llocs de forma gratuïta. Ofereix un temps de funcionament bastant bo i la velocitat també és bona.

També ofereix un excel·lent cPanel amb la possibilitat d’instal·lar més de 30 aplicacions amb un sol clic. Tot i això, té alguns problemes.

Prova de velocitat del lloc web amb qualificació de rendiment & temps de càrrega (Pingdom):
pingdom-x10Hosting

Temps de reposició del servidor (Bitcatcha):
x10hosting-bitcatcha

Limitacions i problemes:

Des de la portada, aquesta és la solució a tots els vostres problemes, però com la majoria d’altres opcions, també ve amb algunes limitacions. El problema més important és la falta d’adreça de correu electrònic, que pot ser un gran problema si es pretén tenir un lloc professional.

A més d’això, l’assistència al client tampoc és molt bona, ja que l’única manera d’aconseguir ajuda és mitjançant un fòrum públic. Es pot trigar una estona a escoltar els experts.

Millores disponibles:

Podeu optar per un paquet premium que tingui un preu mínim de 6,95 dòlars el mes i que tingui suport 24 hores / 24, un rendiment millorat i un temps de vida garantit del 99,9%, còpies de seguretat automàtiques i un munt d’eines de SEO gratuïtes..

Tanmateix, si això no és suficient, pot optar per un contracte a llarg termini. La inscripció durant almenys 2 anys aporta el preu a 4,95 dòlars el mes amb altres avantatges, inclòs un domini gratuït (cada any), una adreça IP dedicada gratuïta i certificats SSL gratuïts.

Si això és car i teniu previst preveure un termini llarg, podeu optar per registrar-vos com a mínim per tres anys. Això abaratirà el preu fins a 3,95 dòlars.

Característiques clau

 • Espai i amplada de banda il·limitats
 • PHP i MySQL
 • Instal·lació d’un sol clic per a diverses aplicacions de tercers
 • Creador de llocs web gratuït per crear ràpidament el vostre lloc
 • Pujades de FTP

Espai de disc
Il·limitat

Ample de banda
Il·limitat

Llocs web
1

Domini Lliure
No

SSL gratuït

Plans d’allotjament
x10hosting.com

AwardSpace: allotjament web gratuït i bastant fiable

Horari:
99,17%

Temps de càrrega:
1111 ms

Fiabilitat:
7/10

No hi ha anuncis:

Suport:
7/10

Característiques:
7/10

Amb més de 15 anys d’història i 2,5 milions d’usuaris, AwardSpace és plataformes d’allotjament web gratuïtes força fiables. Ofereix funcions que molt pocs proveïdors d’allotjament gratuïts fan. Inclou un compte de correu electrònic gratuït i assistència 24/7.

Prova de velocitat del lloc web amb qualificació de rendiment & temps de càrrega (Pingdom):
pingdom-espai de premis

Temps de reposició del servidor (Bitcatcha):
Awardspace-bitcatcha.jpg

Limitacions i problemes:

AwardSpace ofereix molt però falla quan es tracta d’espai i ample de banda, ja que 1 GB d’espai pot no ser suficient per a la majoria dels usuaris. Algunes de les funcions disponibles també inclouen limitacions. Per exemple, no hi ha cap desviament de correu electrònic i només podeu accedir als correus electrònics a la versió basada en el navegador de l’eina.

La plataforma és força fiable i segura gràcies a la protecció del tallafoc, però no ofereix cap còpia de seguretat. Un altre dels problemes principals són algunes condicions del contracte que permeten a AwardSpace vendre les dades a tercers. Això pot suposar un problema enorme per a alguns usuaris.

Millores disponibles:

La companyia ofereix una àmplia gamma de serveis premium, com ara hosting compartit, hosting de WordPress, hosting VPS Cloud, hosting semi-dedicat i certificats SSL.

El programa d’allotjament compartit més barat comença fins a 2,79 euros i ofereix unes funcions fantàstiques, com ara un espai il·limitat amb una millor velocitat i seguretat. Si no és suficient, podeu optar per un paquet més car i gaudir de forma gratuïta

Característiques clau

 • 1 GB d’espai amb 5 GB d’ample de banda
 • Estadístiques de trànsit per calibrar el rendiment del vostre lloc
 • Tauler de control avançat per accedir fàcilment
 • Suport 24 hores / 24, inclòs xat en directe
 • 1 domini amb 3 subdominis permesos
 • Protecció contra virus i correu brossa

Espai de disc
1 gb

Ample de banda
5 gb

Llocs web
1

Domini Lliure
No

SSL gratuït

Plans d’allotjament
Awardspace.com

FreeHostia: Aquí hi ha diversos llocs

Horari:
99,21%

Temps de càrrega:
1168 ms

Fiabilitat:
6/10

No hi ha anuncis:

Suport:
5/10

Característiques:
8/10

FreeHostia és conegut pels servidors equilibrats de càrrega que permeten a la companyia oferir temps de càrrega i temps de treball excepcionals.

El seu servei d’atenció al client també és força bo, i no haureu d’esperar dies per escoltar-ne un representant. Un altre punt brillant és la capacitat d’acollir cinc dominis i gaudir de fins a tres comptes de correu electrònic gratuïts. Tot i això, malgrat tot, no és una plataforma perfecta, ja que té algunes limitacions.

Prova de velocitat del lloc web amb qualificació de rendiment & temps de càrrega (Pingdom):
pingdom-freehostia.jpg

Temps de reposició del servidor (Bitcatcha):
freehostia-bitcatcha

Limitacions i problemes:

La seva limitació més gran és l’espai de disc limitat. 250 MB no són suficients per a la majoria dels usuaris. En cap cas és adequat per a llocs web que contenen molt contingut, sobretot visuals, ja que ocupen molt d’espai.

A més d’això, l’ample de banda tampoc és gaire bo. Haureu d’optar per un programa de pagament si el vostre lloc web agafa vapor.

Millores disponibles:

Els paquets pagats comencen a partir d’1 $ / mes. Gaudeix de 30 GB d’espai de disc amb 1 TB de trànsit mensual, a més d’un 99,9% de garantia de temps de vida. Tot i això, aquest no és l’únic paquet premium de l’empresa.

Ofereix servidors dedicats de fins a $ 65 / mes amb l’opció més cara disponible a 149,95 dòlars el mes. Això pot semblar molt, però l’empresa ofereix descomptes si us registreu a plans a llarg termini.

Característiques clau

 • Espai de disc de 250 MB i ample de banda de 6 GB
 • 3 comptes de correu electrònic
 • 1 base de dades MySQL i emmagatzematge MySQL de 10 MB
 • 5 dominis allotjats
 • Instal·lació de WordPress amb 1 clic

Espai de disc
250 mb

Ample de banda
6 gb

Llocs web
5

Domini Lliure
No

SSL gratuït

Plans d’allotjament
freehostia.com

Allotjament gratuït: bo per a llocs petits

Horari:
93,61%

Temps de càrrega:
1596 ms

Fiabilitat:
6/10

No hi ha anuncis:

Suport:
5/10

Característiques:
6/10

Amb més de 15.000 clients i deu anys en el negoci, FreeHosting.com es considera un nom molt gran. Aquesta empresa europea ofereix un bon nombre de funcions, però pot ser difícil d’entrar a causa de les seves polítiques complexes. Per poder utilitzar-lo cal complir els seus requisits més estrictes.

Us suggerim que aprofiteu les Condicions del servei en detall abans de registrar-vos.

Prova de velocitat del lloc web amb qualificació de rendiment & temps de càrrega (Pingdom):
alliberament lliure de pingdom

Temps de reposició del servidor (Bitcatcha):
freehosting-bitcatcha

Limitacions i problemes:

L’amplada de banda no ajustada de FreeHosting.com és la seva força més gran, però la manca d’espai (10 GB) pot ser un obstacle per a alguns usuaris. A més d’això, la Política d’ús equitatiu també és una mica complexa ja que corre el risc de perdre el compte.

A més, l’empresa no ofereix subdominis i el servei d’atenció al client també és força dolent, ja que l’única opció per obtenir resposta és obrir un bitllet que pot trigar una estona a ser reconegut..

Un altre gran problema que us podeu enfrontar és el temps de càrrega lenta. Alguns llocs web allotjats a la plataforma poden trigar uns 2 o 3 segons a carregar-se, que és bastant lent. A més, tampoc està garantit el temps de funcionament. De fet, el 53% dels usuaris deixaran un lloc si es triga més de 3 segons en carregar-se.

Millores disponibles:

Podeu comprar complements per a tota la vida o triar un paquet premium que comenci fins a 7,99 dòlars i tingui garanties de devolució de 30 dies.

Gaudireu d’espai de disc i d’amplada de banda, certificat SSL gratuït amb subdominis com a client de pagament. Altres avantatges inclouen la creació de xarxes PHP, diversos comptes de correu electrònic, més bases de dades MySQL, la possibilitat de fer una còpia de seguretat de les vostres dades, estadístiques detallades i servidors més ràpids.

Característiques clau

 • Amplada de banda no modificada, és a dir, no us haureu de preocupar
 • Un munt d’aplicacions web que inclouen PHP, MySQL, Apache i Linux
 • 10 GB d’espai
 • 1 compte de correu electrònic
 • Màxim un nom de domini

Espai de disc
10 gb

Ample de banda
250 gb

Llocs web
1

Domini Lliure
No

SSL gratuït

Plans d’allotjament
freehosting.com

7 Millors allotjaments web gratuïts el 2020

Proveïdor d’allotjament web
Fiabilitat
Horaris
Temps de càrrega
Valoració
1. Hostinger9/1099,97%384 EM4,6 / 5
2.000WebHost8/1099,16%424 EM4,0 / 5
3. InfinityFree8/1098,19%306 MS3,8 / 5
4. x10Hosting7/1097,81%410 EM3,5 / 5
5. AwardSpace7/1099,17%1111 MS3,1 / 5
6. FreeHostia6/1099,21%1168 MS2,7 / 5
7. Allotjament gratuït6/1093,61%1596 MS2,4 / 5

Quant al nostre procés de revisió

procés gratuït de revisió-allotjament web-revisió

A diferència d’altres projectes d’aquesta naturalesa, ens vam inscriure a un servei d’allotjament gratuït de cadascun dels proveïdors d’aquesta llista.

També hem analitzat els seus termes de servei per esbrinar qualsevol clàusula oculta o injusta. Vam utilitzar cada servei fins que el vam conèixer per dins i per fora. Vam observar com era de fàcil registrar-se, navegar pel sistema de fons i instal·lar WordPress. També vam establir llocs web de prova, controlar l’horari del servidor i el temps que va trigar a carregar-se les pàgines.

Finalment, hem valorat tots els proveïdors d’allotjament web gratuïts en una escala d’un a deu per temps de càrrega, temps de càrrega, característiques, suport i fiabilitat. Totalitzem la puntuació de cada servei i els classifiquem en conseqüència.

3 Coses a saber abans de començar

És fonamental que feu una mica de recerca, fins i tot si teniu previst iniciar un lloc web de forma gratuïta. A continuació, es detallen algunes coses que cal tenir en compte abans de seleccionar una plataforma d’allotjament gratuïta:

1. Actuacions del servidor (temps de funcionament) & Velocitat)

Aquest és el factor més crucial. Quin sentit té tenir un lloc web si no es carrega gens ni es triga massa a carregar-se?

temps de funcionament i de càrrega

La majoria de plataformes d’allotjament gratuïtes són conegudes per un temps de treball horrible i un lent rendiment. És ben comprensible per què passa això. Volen que compreu allotjament de pagament i dediqueu una part més gran dels seus recursos a programes de pagament.

Temps previst

El vostre allotjament pot disminuir

Diàriament
9 s

Setmanalment
1 m

Mensual
4 m 19 s

Anualment
52 m 34 s

A més, és una situació difícil quan milers de llocs s’allotgen en un servidor. Els recursos es divideixen en una gran quantitat d’usuaris i tothom només obté una petita part.

2. Finalització dels serveis

Això pot semblar a llarg termini, però hi ha possibilitats que les empreses surtin del negoci per una raó o per una altra. Per descomptat, això pot ocórrer, fins i tot si opteu per un programa d’allotjament de pagament, però amb la major part d’allotjament pagat, podreu transferir el vostre lloc a un altre proveïdor d’allotjament o descarregar una còpia de seguretat. Aquest luxe normalment no està disponible en el cas de l’allotjament gratuït i és possible que acabis perdent totes les vostres dades.

A més, hi ha el risc que el proveïdor d’allotjament finalitzi el seu compte per incompliment del servei o per altres causes d’aquest tipus. Se sap que moltes empreses ho fan sense previ avís.

3. Com es filtren les vostres dades

Els cibercelictes són habituals i tot el que poseu en línia està en risc. La majoria de proveïdors d’allotjament gratuïts no ofereixen la seguretat adequada, que posa en risc el vostre lloc, sinó també les vostres dades.

El proveïdor no es responsabilitza si el vostre lloc web es pirata i, en cas que sigui el proveïdor que és atacat, és possible que no tingueu cap opció a la vostra disposició que fer-ne el cop..

Per què l’allotjament gratuït no pot ser una bona opció

Malgrat totes les avantatges, l’allotjament gratuït no és una molt bona opció si es preocupa de crear presència en línia o de tenir el vostre lloc web. Penseu en cinc coses que haureu de tenir un lloc amb èxit:

Un 99,9% de temps de treball amb temps de càrrega ràpida

Poc o gens de servidors d’allotjament gratuïts ofereixen un rendiment tan alt, ja que la majoria només sembla que reclamen alts.

Seguretat

La majoria dels proveïdors d’allotjament gratuïts no ofereixen eines de seguretat, i alguns fins i tot no ofereixen certificats SSL, que són una necessitat si voleu obtenir èxit a la xarxa..

Atenció al client excel·lent

Els llocs d’allotjament gratuïts són famosos per oferir una mala assistència al client. És possible que no tingueu sortida si us enganxeu mai.

Eines professionals

Necessitareu WordPress, passarel·les de pagament, etc., per allotjar un lloc de comerç electrònic o una plataforma professional. Això pot no ser possible quan allotgeu el vostre lloc en un amfitrió gratuït a causa de les limitacions i la manca de funcions.

Migració

Aquestes són algunes de les raons per les quals pot ser que sigui una bona opció perdre les plataformes lliures. Tot i que pot semblar atractiu començar amb un paquet d’allotjament gratuït i després passar a una versió de pagament, pot ser que no sempre sigui una bona idea, ja que la majoria de proveïdors d’allotjament gratuïts poden no permetre-vos migrar a una altra plataforma..

Millors alternatives per a allotjament web gratuït

Només hi ha una alternativa a l’allotjament gratuït i això és allotjament de pagament. No deixeu que el terme et confongui. L’allotjament pagat no ha de ser car. Podeu trobar diversos millors host.

Millors-alternatives-de-lliure-allotjament web

Gaudeixen fins a 10 dòlars al mes. Podeu triar entre diversos proveïdors com Hostinger, Bluehost o GreenGeeks. Consulteu la nostra llista de millors plataformes d’allotjament web barates i en seleccioneu-ne una.

La majoria de les empreses fins i tot ofereixen dominis web gratuïts i disposen d’excel·lents funcions que inclouen eines de SEO, mesures de seguretat, alt rendiment, creadors de llocs web, estadístiques en profunditat i una excel·lent atenció al client..

La paraula final

L’allotjament gratuït sona com una bona idea només fins que l’utilitzeu. Una vegada que el vostre lloc estigui en funcionament, haureu d’enfrontar-vos a diversos reptes amb la mala velocitat de càrrega i el temps d’ús limitat, sent els problemes més brillants. És possible que fins i tot no pugueu allotjar llocs específics d’allotjament en plataformes lliures a causa de termes i condicions estrictes.

És millor començar amb una plataforma de pagament. No tots són molt cars i la majoria ofereixen garanties de devolució.

Esperem que aquesta guia us ajudi a arribar a una decisió informada. Què en penses del nostre primer rànquing? Teniu experiència amb algun dels proveïdors destacats en aquesta revisió? Fes-nos-ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map