InterServer Review 2020: функции, цени, отстъпки, алтернативи

Interserver се занимава с уеб хостинг повече от 19 години. Компанията процъфтява на основните си принципи за осигуряване на качествено обслужване и поддръжка от висок клас на всички клиенти. Компанията разшири бизнеса си до облачен хостинг, специализирани сървъри и много повече по време на пътуването си.


С всеки пакет те предлагат и достъпното име на домейн за вашия уебсайт, което можете да използвате, докато купувате пакета. Той предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите и обещава 99,9% продължаване.

Interserver Review 2020

Основана през 1999 г., Interserver е една от малкото компании, които процъфтяват на върха си от последните две десетилетия. В бързоразвиваща се индустрия като уеб хостинг услуги, конкуренцията с нови компании и предоставянето на достъпни пакети, като същевременно е в крак с услугите от най-високо качество е основният плюс на компанията.

Компанията гордо предоставя услугите си на фрийлансъри, както и на Fortune 500 компании. Поддръжката 24/7 е един от силните страни на техните услуги, заедно с надеждни и бързи сървъри.

Характеристики на хостинг сървър

Безплатна услуга за миграция: Interserver предоставя безплатна услуга за миграция на уебсайтове на всички потребители от стария си хост към новия сървър без допълнителни разходи. Всичко, което трябва да направите, е да имате цялостно архивиране на cPanel на стария си сървър и те ще се погрижат за останалото.

 • Безплатно създаване на уебсайт: Компанията е включила Sitepad в административния панел, който е създател на уебсайт с над 300 теми и много функции. За да направи вашия опит удобен за ползване, Sitepad предоставя 40+ джаджа.
 • Висококачествена електронна услуга: Interserver обещава на клиентите, че имейлите им ще бъдат доставени навреме. Те имат автоматизирана система за откриване на компрометирана имейл акаунт, която гарантира, че сървърът няма да бъде в черен списък от интернет доставчиците по целия свят.
 • 24/7 Поддръжка на WordPress: WordPress се превърна в най-известната система за управление на съдържанието по целия свят. Екипът на WordPress експерти в Interserver е на разположение 24 часа в денонощието, за да ви помогне, ако нещо се обърка с вашия уебсайт, базиран на WordPress. “
 • 99,9% продължителност: Компанията обещава 99,9% време за изпълнение на всички уебсайтове.

Хостинг планове и ценообразуване на интерсевър

Има много опции, които можете да избирате с Interserver. Въз основа на вашето изискване можете да изберете пакетите от Standard хостинг или да получите и специален специален сървър. Някои от най-популярните пакети са както следва:

 • Уеб хостинг: Има четири различни пакета, достъпни под уеб хостинг, които са Standard, Pro (хостинг на реселлери), Windows ASP.net и частен хостинг по имейл. Стандартният уеб хостинг струва $ 5 / месец, в който ще получите неограничено пространство и честотна лента.
 • Облачен VPS: Interserver предлага VPS базиран на ядрото, започващ с 1 ядро, което струва едва 6 долара на месец. Linux VPS разполага с 12 различни пакета, докато Windows VPS, който струва минимум 10 долара, има 16 възможности за избор. Interserver също така предлага висококачествен WordPress VPS, който има 16 възможности за избор и идва с минимум 250 GB място за съхранение и 2 TB честотна лента само 6 долара.
 • Специализирани сървъри: Interserver също има специални сървъри, които започват от $ 299 на месец, в които ще получите 60 TB съхранение, 10 TB трансфер, 1 GB порт и много други. Компанията предоставя и 10 Gbps сървъра, които струват едва $ 70 на месец. Специализираните GPU сървъри започват от $ 180 на месец.

Вземете хостинг на InterServer

Intersetver Uptime и производителност

Interserver осигурява 99,9% SLA време за ъптайм. Това означава, че в тяхното правно споразумение за услуги ясно се посочва, че уебсайтът ви ще остане работещ през целия период на фактуриране и ако не изпълни обещанието, ще го компенсира в таксуването.

По отношение на производителността сървърите на Interserver са модерни и оборудвани с най-новия хардуер и софтуер. Те продължават да обновяват сървърите, за да предоставят по-добри услуги. Средно уеб страницата с 450 KB отнема около 420 ms, което е по-добро от повечето конкуренти.

Защита на интерсевъра

Interserver осигурява онлайн и офлайн сигурност за сървърите. Центровете за данни имат резервно захранване, охрана на охраната, повдигнати подове, противопожарна и водна защита и други функции. Сървърите са оборудвани със защитни стени за защита от хакери и DDoS атаки.
Центрове за данни

Interserver има три центъра за данни, разположени в Секаук и Лос Анджелис. Всички центрове за данни са силно защитени и разполагат с резервни копия на захранването, за да се избегне престой.

Поддръжка на клиентите на Interserver

Те осигуряват денонощна поддръжка чрез телефонни разговори, чат на живо и билети.

Техните номера за поддръжка са:

 • +1-201-605-1440 (Ню Джърси, САЩ),
 • +44 20 3389 6982 (LONDON, АНГЛИЯ),
 • +972 3 372 6407 (TEL AVIV, ISRAEL),
 • +55 19 4560 0392 (SAO PAULO, BR) и
 • +52 55 5350 9459 (MEXICO CITY, MX).

Политика за възстановяване на средства за интерсевър

Interserver предоставя и гаранция за връщане на парите за 30 дни.

Плюсовете и минусите на Interserver

Плюсове на Interserver

 • Гаранция за ценово заключване: Interserver предоставя гаранция за заключване на цените, което означава, че те няма да увеличат цената на вашия пакет по всяко време в бъдеще. Няма допълнителни такси или фин печат.
 • Опции за поддръжка: Те осигуряват поддръжка по различни канали, което улеснява клиентите незабавно да се свържат с персонала. Можете да получите подкрепа чрез телефон, имейл или чат на живо. Базата знания също е силна и лесна за разбиране.
 • Поддръжка на WordPress: Компанията има екип от експерти, посветен на предоставянето на поддръжка за уебсайтове, базирани на WordPress.
 • Достъпност: Конкурентните цени и богатите на функции пакети са най-добрите аспекти на услугите, предоставяни от Interserver.

Минуси на Interserver

 • Седмични резервни копия: Няма възможност за ежедневно архивиране, което може да причини загуба на данни в случай, че сървърът бъде атакуван или срив.

Оферти за отстъпки за интерсевър

Interserver предлага специална отстъпка само за читатели на WPRESSBLOG. Използвайте купон код „WPRESSBLOG“, за да получите хостинг за първи месец само за 0,01 долара.

Вземете InterServer само за 0,01 долара

Алтернативи за интерсевър

Като алтернатива на Interserver можете да изберете WPX хостинг, SiteGround или Bluehost.

Препоръчителни статии за преглед, които да прочетете:

 • WPX хостинг преглед 2020
 • SiteGround Review 2020
 • Преглед на Bluehost 2020
 • WP Engine WordPress хостинг преглед

Заключителни думи за преглед на интерсевър

Като цяло Interserver предоставя висококачествени услуги с най-добрия помощен персонал. Цените на пакетите са достъпни. Административният панел има много функции, заедно с съставител на уебсайтове и инсталатори на приложения с едно кликване, което прави настройването на уебсайт доста лесно.

Interserver Review 2020
 • Скорост и производителност

 • Сигурност

 • Ценообразуване

 • Поддръжка на клиенти

5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map