Преглед на Bluehost 2020: Добър ли е този добре познат хостинг?

Bluehost предлага своите хостинг услуги от 1986 г. Оттогава до днес Bluehost непрекъснато се развива. Сега Bluehost е една от най-големите уеб хостинг компании в света. Около 2,5 милиона уебсайтове от цял ​​свят вземат хостинг услуги от Bluehost.


Преглед на Bluehost 2020

Bluehost е официално WordPress се препоръчва хостинг доставчик. Това е една от най-добрите компании за доставчици на уеб хостинг услуги. Независимо дали сте начинаещ или голям бизнес, Bluehost ви осигурява 24 × 7 поддръжка на клиенти.

Препоръчителен хостинг на WordPressWordPress препоръчва хостинг доставчик

Ето, ние от WPressBlog ще ви информираме за всичко за хостинг Bluehost, като техните хостинг планове, бързина, производителност, сигурност и много други.

Функции на Bluehost

 • Безплатно име на домейн за 1-ва година
 • БЕЗПЛАТЕН SSL сертификат
 • SSD съхранение
 • 24/7 Поддръжка на клиенти
 • Щракнете върху 1 Install WordPress Install
 • 30 дневна гаранция за връщане на парите
 • $ 200 маркетингови кредити

Bluehost хостинг планове и цени

Споделени планове за хостинг

Bluehost споделени хостинг планове

Bluehost предлага годишен споделен уеб хостинг план. Ако желаете да закупите хостинг с атрактивни оферти за отстъпки, можете да закупите хостинг с 2 или 3 години план. Bluehost предлага три плана Basic, Plus и Prime.

 • Ако сте стартиращ, можете да си купите Основен план от $ 3,95 на месец. Основният план включва 1 уебсайт, 1 домейн, 5 паркиран домейн, 25 поддомейни, до 50 GB пространство, 5 имейл акаунта със 100 MB съхранение на акаунт и безплатен SSL.
 • Ако продължавате Плюс и основни хостинг планове, те ще ви струват 5,95 долара на месец. Този план включва неограничен уебсайт с неметрирано пространство, 1 домейн, неограничен паркиран и поддомейни, неограничен имейл акаунт с неограничено съхранение на имейли, безплатен SSL и маркетингов кредит от $ 200.

Споделени планове за хостинг на WordPress

Bluehost споделени хостинг планове за WordPress

Ако имате уебсайт на WordPress или искате да създадете уебсайт на WordPress, тогава трябва да отидете за хостинг на WordPress.

Bluehost предлага споделен хостинг на WordPress на същата цена на споделения уеб хостинг, който започва от $ 3,95 на месец.

WP Pro хостинг планове (управляван хостинг на WordPress)

Планове за хостинг на WordPress, управлявани от Bluehost

WordPress ви позволява бързо и сигурно разработване и уебсайт. Също така ви позволява да управлявате цялото съдържание на уебсайт от едно място. Можете да създадете своя уебсайт с неограничен избор за персонализиране.

Bluehost и WordPress работят в тясно сътрудничество, за да предоставят най-добре управляваните услуги за хостинг на WordPress на своите клиенти. Те предлагат 3 ексклузивни плана за хостинг на WordPress: Build, Grow и Scale.

Всички хостинг планове за управление на Bluehost WordPress са оборудвани с 24X7 поддръжка и 30 дни гаранция за връщане на парите и безплатен SSL.

Ако имате нужда от помощ при изграждането на вашия управляван уебсайт WordPress, тогава можете да се обадите на 844-741-1192. Те осигуряват 24/7 управлявана поддръжка на WordPress хостинг.

VPS хостинг планове

Хостинг планове на Bluehost VPS

Bluehost предлага най-високо оценени VPS уеб хостинг услуги. VPS хостинг ви позволява да използвате средства като RAM, CPU, посветени на вашия акаунт. Този вид хостинг предлага на вашия уеб сайт по-голяма стабилност и производителност. Можете да осигурите по-добра сигурност на файловете на уебсайта си, тъй като не споделяте операционната система с други потребители на сървъра.

Ако търсите този VPS хостинг сървър, BlueHost ще бъде чудесен избор. Bluehost предлага ексклузивни 3 VPS хостинг планове – Standard, Enhanced и Ultimate.

 • Стандартен план струва ви 19,99 долара на месец. Тя включва 2 ядра, 30 GB SSD съхранение, 2 GB RAM, неограничена честотна лента, 1 домейн, 1 IP адрес, безплатен SSL и 30-дневна гаранция за връщане на парите с 24 X7 управлявана поддръжка на клиенти.
 • Подобрен план струва ви $ 29,99 на месец. Този план включва 2 ядра, 60 GB SSD съхранение, 4 GB RAM, неограничена честотна лента, 1 домейн, 2 IP адреси, безплатен SSL и 30-дневна гаранция за връщане на парите с 24 X7 управлявана поддръжка на клиенти.
 • Краен план струва ви $ 59,99 на месец. Потребителите могат да получат атрактивни предимства с този план. Този план включва 4 ядра, 120 GB SSD съхранение, 8 GB RAM, неограничена честотна лента, 1 домейн, 2 IP адреса, 30 дни гаранция за връщане на парите с 24 X7 управлявана поддръжка на клиенти и безплатна SSL.

Специализирани планове за хостинг

Специални хостинг планове, посветени на Bluehost

Ако се нуждаете от най-високо ниво на разпределение, контрол и поверителност на ресурсите, специализираните сървъри са най-приложими за вас. Можете да получите пълен достъп за конфигуриране на вашия сървър, без да засягате или влияете на действията на други потребители.

Специализиран хостинг е най-добрият хостинг план за клиенти с уеб сайтове с голям трафик. Bluehost предоставя стандартни, подобрени и премиум хостинг планове.

 • Стандартен план струва ви 79,99 долара на месец. Този план предлага 4 ядра и 8 нишки скорост, 500 GB (огледално) съхранение, 4 GB RAM, 5TB честотна лента, 1 домейн, 3 IP адреси и безплатен SSL.
 • Подобрен план струва ви 99,99 долара на месец. Този план предлага 4 ядра и скорост 8 нишки, 1TB (огледално) съхранение, 8 GB RAM, 10 TB честотна лента, 1 домейн, 4 IP адреси и безплатен SSL.
 • Премиум план струва ви 119,99 долара на месец. Този план е оборудван с 4 ядра със скорост 8 нишки, 1TB (огледално) съхранение, 16 GB RAM, честотна лента 15 TB, 5 IP адреси с безплатен SSL.

Всички тези планове обещават 24X7 поддръжка и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Хостинг за електронна търговия

Хостинг планове на Bluehost ECommerce

Bluehost предлага три хостинг плана за електронна търговия: Starter, Plus и Pro. Цените им са съответно 6,95, 8,95 долара и 12,95 долара на месец. Можете напълно да персонализирате вашия магазин за електронна търговия.

Всички хостинг планове за електронна търговия се предлагат със сигурни шлюзове за плащане. Също така не е необходимо да инсталирате WooCommerce, защото Bluehost ще го инсталира безплатно за вас. За да инсталирате WooCommerce, можете да се обадите на номера за поддръжка на Bluehost на 877-708-7750.

Скорост и производителност на Bluehost

За по-добро представяне на вашия уеб сайт се нуждаете от по-бърз доставчик на уеб хостинг. Тук сме тествали уебсайт, който се хоства на сървъра Bluehost, използвайки Pingdom, който е инструмент за тестване на скоростта на уебсайта.

Тест за скорост на уебсайта BluehostТест за скорост на уебсайта Bluehost

Както можете да видите на горното изображение, че уебсайтът ни зарежда по-малко от половината секунда. Той е по-бърз от 85% от всички тествани уебсайтове.

Ако уебсайтът ви не се зарежда по-бързо, можете да прочетете нашата статия: Как да заредите уебсайта си в рамките на 1 секунда.

Функции за защита на Bluehost

Ако говорим за сигурността на Bluehost, тогава той предлага безплатен SSL с всички хостинг планове и анти-спам инструменти като Spam Hammer, Spam Experts и Hotlink защита.

Днес Google предпочита уеб сайтовете с активирана SSL да се класират по-високо в сравнение с уебсайтове, които нямат SSL сертификат. Така че това е най-доброто нещо, което получавате безплатно с хостинг Bluehost.

В допълнение можете да блокирате IP адреси, да направите директории защитени с парола и т.н. Също така Bluehost предлага Cloudflare, който защитава вашия сайт от DDoS атаки.

За повече подобряване на сигурността на уебсайта можете да прочетете нашето Ръководство за сигурност на Ultimate WordPress.

Политика за архивиране на уебсайтове Bluehost

Както можете да видите в горните изброени хостинг планове, можете да получите безплатни инструменти за архивиране на сайтове само с най-добрите хостинг планове. Ако отидете за някакви стартови пакети, тогава трябва да платите малка такса, за да получите инструмента Site Backup Pro.

Ще получите безплатно инструмента „CodeGuard Basic“ с най-горния хостинг план. Ако изберете някакъв стартов план, тогава трябва да плащате $ 2,99 на месец, за да получите този резервен инструмент.

Използвайки този инструмент, можете да възстановите базата данни на вашия уебсайт на всяка дата, която искате само с едно щракване.

Плюсове на Bluehost

 • Всички хостинг планове са достъпни за всички потребители, особено за начинаещи.
 • Потребителите се възползват от голям брой уебсайтове с по-малко време на престой.
 • Безплатно създаване на плъзгане и пускане на сайта.
 • Cloudflare интеграция, вградена в cPanel, която ви помага да получите още по-добра производителност.
 • Те предлагат безплатни решения срещу спам.
 • Няма скрити такси по време на регистрация.
 • Безплатно име на домейн с всички 1-годишен хостинг.
 • Bluehost позволява на уебсайтовете за електронна търговия да получат безплатно SSL сигурност сертификат и Шифроване на OpenPGP / GPG мигновено.

Противопоказания на Bluehost

 • По-високи ценови цени за безплатно обновяване на домейна.
 • Клиентите трябва да чакат дълго време, за да получат подкрепа от персонала на Bluehost.
 • Те предоставят само Linux сървъри. За хоствания на Windows трябва да потърсите друг хостинг доставчик.

Преглед на поддръжката на клиенти на Bluehost

Най-добрата поддръжка на клиенти е основната нужда на всеки бизнес, за да го направи популярен. От 1986 г. Bluehost предоставя своите услуги с приятелска поддръжка на клиенти. Те разполагат с перфектен екип за справяне с клиента и отстраняване на проблемите в кратък период.

Поддръжка на клиенти на BluehostПоддръжка на клиенти на Bluehost

Bluehost има своите център за знания който предоставя цялата информация за предлагане на хостинг. Потребителите могат да го използват, ако не искат да чакат да получат помощ от екипа на Bluehost.

Клиентите могат да се свързват чрез телефонни обаждания, имейл, онлайн уеб чат или система за билети, базирана в САЩ. Екипът за обслужване на клиенти на Bluehost се предлага за 24X7. Благодарение на своята най-добра и бърза услуга за поддръжка на клиенти, Bluehost печели тълпата всеки ден.

Често задавани въпроси за Bluehost хостинг

Кой е собственик на Bluehost?

Bluehost е собственост на Endurance International Group (EIG).

Какви хостинг услуги предлага Bluehost?

Bluehost предлага споделен хостинг, WordPress, VPS, Специализирани и хостинг услуги за електронна търговия.

Bluehost е добър уеб-домакин?

Bluehost е добре познат и WordPress препоръчан хостинг доставчик, така че определено е добър уеб хост.

Каква е началната цена на хостинг Bluehost?

Началната цена на хостинг Bluehost е $ 3.95 на месец.

Bluehost предлага ли отстъпки в хостинг плановете си?

Bluehost предлага 50% отстъпка на новите си клиенти.

Кой план на Bluehost е най-добър?

Ако искате да създадете нов уебсайт за вашия малък бизнес, тогава можете да изберете основния план за споделен хостинг.

Bluehost предлага ли безплатно име на домейн?

Да, Bluehost предлага безплатно име на домейн само за 1-ва година.

Bluehost предлага ли SSL сертификат?

Да, Bluehost предлага безплатен SSL сертификат Let’s Encrypt с всички планове.

Bluehost предлага ли гаранция за връщане на парите?

Да, Bluehost предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари, което означава, че ако анулирате услугите им в рамките на 30 дни, ще получите пълното възстановяване само на вашите хостинг услуги. Таксата за домейна не е включена в правилата за възстановяване.

Кои са центровете за данни на Bluehost?

Bluehost има един основен център за данни, разположен в Прово, щата Юта.

Може ли Bluehost да обработва уебсайтове с голям трафик?

Зависи от хостинг плана, който сте избрали. Ако имате споделен хостинг план, той няма да се справи с висок трафик. За уебсайт с висок трафик можете да изберете VPS или Специализирани хостинг планове.

Bluehost предлага ли безплатна услуга за трансфер на уебсайтове?

Повечето от всички останали хостинг доставчици прехвърлят вашия сайт на хостинга си безплатно, но в случая на Bluehost, той не прехвърля безплатно. Ако искате миграцията на вашия WordPress сайт към Bluehost, тогава това ще ви струва 149,99 долара и на тази цена, вашите 5 уебсайта и 20 имейл акаунта могат да бъдат прехвърлени.

Какво означават маркетинговите оферти на Bluehost?

Bluehost предлага $ 100 кредит за Google Ads и 100 $ кредит за Bing Ads. Можете да използвате тези кредити в промоцията на уебсайта си чрез Google и Bing Ads.

Какви са сървърите на имена Bluehost?

Има два сървъра на имена по подразбиране Bluehost и те са „ns1.bluehost.com“ и „ns2.bluehost.com“.

Bluehost е лесен за употреба?

Да, Bluehost е удобен за потребителя.

Какви са номерата за контакт на Bluehost?

Bluehost има един безплатен номер за САЩ: (888) 401-4678 и втори международен номер +1 801-765-9400.

Bluehost по-добър ли е от Godaddy?

Да, Bluehost е по-добър от GoDaddy по никакъв начин.

Кое е по-добро Bluehost или HostGator?

По отношение на скоростта Bluehost е по-добър от HostGator, а по отношение на цените и поддръжката на клиентите, HostGator е по-добър от Bluehost.

Bluehost добър ли е за начинаещи?

Bluehost е много добър хостинг за начинаещ, който иска да започне първия си уебсайт или блог.

Коя е най-добрата Bluehost алтернатива?

SiteGround е най-добрата алтернатива на Bluehost.

Вземете Bluehost хостинг с 50% отстъпка сега

Ето видео урока от официалното YouTube канал на Bluehost, който ще ви помогне да стартирате вашия уебсайт WordPress, използвайки Bluehost бързо и лесно.

Заключителни думи за преглед на хостинг Bluehost

И накрая, знаете защо повече от 200 милиона потребители от цял ​​свят използват Bluehost. Това е много добра уеб хостинг компания. Можете да опитате Bluehost за 30 дни.

Все пак, ако имате някакви въпроси или съмнения, моля, не се колебайте да ни попитате чрез секцията за коментари. Ние ще предоставим отговора възможно най-скоро.

Прочетете и следните полезни статии:

 • Кодове за купони на Bluehost
 • Блухост Черен петък и Кибер понеделник
 • Как да създадете уебсайт на Bluehost хостинг

Други хостинг отзиви:

 • SiteGround Преглед
 • Преглед на HostGator
 • Хостингер Преглед
 • Преглед на WP Engine
 • Kinsta Review
 • WPX хостинг преглед
 • A2 хостинг преглед
 • Преглед на Dreamhost

Сравнения на Bluehost

 • Bluehost срещу SiteGround
 • Bluehost срещу HostGator
 • Bluehost срещу Hostinger
 • Bluehost срещу WP Engine
 • Bluehost срещу Kinsta
 • Bluehost срещу WPX хостинг
Преглед на Bluehost 2020
 • Скорост и производителност

 • Характеристика

 • Поддръжка на клиенти

 • Политика за възстановяване

 • Сигурност

 • Цена

4.7

резюме

Ако търсите най-добрият уеб хостинг доставчик, тогава Bluehost е най-добрият уеб хост, който предоставя евтини и мащабируеми планове. Горещо ви препоръчвам да изберете Bluehost за вашия личен или бизнес уебсайт.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map