Преглед на уеб хостинг и оценки на HostGator 2020 и оценки 2020

HostGator е водещ доставчик на уеб хостинг услуги. Те имат частна компания със седалище в Хюстън, Тексас. Компанията е основана през 2002 г. от Brent Oxley, но след няколко години е придобита от Endurance International Group. EIG притежава и други хостинг компании като Bluehost, BigRock, iPage и много други хостинг компании.


Преглед на HostGator 2020

HostGator има два бази данни в САЩ в Хюстън и Прово, Юта. Наскоро компанията се разраства с повече от 12 000 сървъра и приблизително 9 милиона домейна, които използват 1% от световния интернет трафик. Компанията е в състояние да предостави на своите 400 000 клиенти иновативни продукти и услуги.

Почти 500 компании в 200+ страни използват Hostgator сървъри, за да хостват своите бизнес уебсайтове с постоянна услуга и поддръжка. След като стартира офиса си в Индия в началото на 2012 г., Hostgator се превърна в надежден индийски уеб-домакин.

хостинг хостинг преглед

Ако търсите правилната уеб хостинг компания, Hostgator може да приключи с вашето търсене. WPressBlog вече е с актуализирания преглед на Hostgator по отношение на множество последни фактори:

 • Хостинг планове за хостинг
 • Отлично Uptime
 • Добра клиентска поддръжка
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Безплатна миграция с повишена сигурност
 • Удобен за потребителя

Хостинг планове за хостинг

Споделен хостинг:

hostgator сподели хостинг планове

HostGator предлага евтини уеб хостинг услуги. Ако стартирате нов уебсайт, тогава споделен хостинг план е най-подходящ за вас. Не е нужно да получавате по-високи хостинг планове, като на начално ниво, ще имате по-малко посетители на уебсайтове. Планът за споделен хостинг започва от $ 2,75 на месец.

Облачен хостинг:

хостинг хостинг планове

Когато броят на посетителите на уебсайта Ви започне да се увеличава, тогава можете да преминете към облачен хостинг. Той започва от $ 4,95 на месец.

WordPress хостинг:

WordPress хостинг планът е оптимизиран за уебсайтове на WordPress. В този план ще получите по-висока производителност и сигурност за вашия уебсайт. Започва от $ 5,95 на месец.

VPS хостинг:

Ако вашият уебсайт има огромен трафик, тогава можете да го управлявате, като използвате VPS хостинг. Този план започва от $ 19.95 на месец.

Специализиран хостинг:

Ако закупите специализирания сървър, тогава ще получите пълен контрол над него. Трябва да поддържате този сървър сами. Този план започва от $ 119 на месец.

Hostgator

99,99% Отлично Uptime

За да поддържате уебсайта си достъпен 24/7 часа за потребителите е задължително. Ако имате любопитство да го направите, не се колебайте да закупите Hostgator сървъри с отлични 99,99% време за изпълнение.

поддръжка гаранция за ъптайм от hostgator

Според индустриално проучване, Hostgator предлага 0,03% повече време за работа от средното за индустрията за последните няколко месеца. Тук ние от WPressBlog изброихме някои минали данни за анализиране на ефективността на Hostgator uptime.

Данни за средното Uptime през 2018 г.

 • Януари: 99,98%
 • Февруари: 100%
 • Март: 99.95%
 • Април: 99,96%
 • Май: 99,97%

Гаранцията за продължителен работен ден обаче е приложима само за акаунти за уеб хостинг за споделени и риселърски услуги. Може да получите кредит за 1 месец в случай на просрочване на 99,9% гаранция за продължаване.

За специализирани и VPS сървъри те предлагат уникална и отделна мрежова гаранция, която не е свързана с гаранция за продължаване.

Поддръжка на клиенти

Можете да се свържете с ръководителите на Hostgator за обслужване на клиенти с лекота чрез имейл, чат или телефонно обаждане. Екипът е напълно отдаден и винаги готов решавате всякакви проблеми незабавно.

За допълнително удобство те предлагат система за издаване на билети, базирана в САЩ и потребителски форум, както и 600 уроци за видео уроци.

В някои случаи обаче може да е ужасно потребителите да се свържат с експертите на Hostgator. Те изискват дълго време за изчакване.

45-дневна гаранция за връщане на парите

В случай че клиентът не изпълни изискването, той може да изпрати искания за анулиране в рамките на 45 дни от покупката, за да получи пълно възстановяване.

Възстановяването е приложимо само за споделен, дистрибутор или VPS хостинг, а не за специализирани сървъри, име на домейн, инсталационни такси за персонализиран софтуер.

Ако вашият хостинг план е снабден с безплатно име на домейн и го анулирате в рамките на 1 година, стандартната такса за име на домейн в размер на $ 15 ще бъде приспадната от възстановяването ви.

Безплатна миграция с повишена сигурност

безплатен трансфер на уебсайт от hostgator

Hostgator улеснява прехвърлянето на файлове на уебсайта към новия ви хостинг сървър. Те прехвърлят файлове на уебсайтове, бази данни, скриптове и една безплатна регистрация на домейн от съществуващия ви сървър до Hostgator.

Въпреки това, Hostgator предлага ограничен брой безплатни преводи за нови акаунти в рамките на 30 дни от регистрацията. Също така, зависи от кой тип акаунт се регистрирате.

Hostgator осигурява пълна защита на DDoS, докато прехвърля за всички премиум планове. Ще се насладите и на ежедневното архивиране на данни, идентификация и премахване на злонамерен софтуер, безплатен SSL сертификат за уеб сигурност от следващо ниво.

Лесен за употреба за начинаещи

Hostgator разполага с изключително лесна за използване платформа. Дори ако хоствате уебсайта си много първи път, никога няма да почувствате каквито и да било проблеми с уеб хостовете на Hostgator. Можете да преминете през страници с често задавани въпроси, документи с ръководства и прости стъпки по стъпка.

Hostgator предлага съвместим Cpanel, който включва всичко групирано и ясно обозначено. Потребителите се възползват от лесната инсталация с едно кликване на приложения, необходими за управление на хостинг и много SEO инструменти, както и маркетингови костюми.

Допълнителни хостинг функции

Освен горните удобства, Hostgator предлага още някои допълнителни функции във всички аспекти като честотна лента, дисково пространство, инструмент за създаване на уебсайтове, имейл акаунти, MySql Бази данни и FTP акаунти и много други.

 • Hostgator включва едно име на домейн в най-основния план и неограничени имена на домейни с всички останали пакети.
 • Основният план за хостинг също включва неограничени FTP акаунти. Въпреки това, анонимен FTP акаунт за вашите посетители е просто включен в бизнес план с високо ниво.
 • Hostgator включва неограничен MySql Бази данни и phpMyAdmin достъп дори с основния пакет.
 • Основният план на Hostgator включва също AWStats, за да проследявате трафика с резултати в реално време.
 • На потребителите се предоставят неограничени имейл акаунти дори с основния хостинг пакет.
 • Неограниченото дисково пространство и честотната лента също са плюс за закупуване на хостинг от този уеб хост.

Плюсовете и минусите на HostGator

Hostgator има много положителни точки, както разгледахме по-горе. Отвъд него, Hostgator също има много иновационни точки в полза.

Професионалисти:

 • Hostgator предлага количка ZenCart и Cube, за да създаде кошница за уебсайтове за електронна търговия дори в основния план.
 • Те предоставят безплатен уебсайт.
 • Hostgator предлага страхотни допълнителни функции, с които да се развивате.
 • 45-дневната гаранция за връщане на парите и лесната инсталация също са основните предимства на уеб хоста на Hostgator.
 • С неограниченото дисково пространство и честотната лента никога няма да се притеснявате за ограниченията за размер или пренос на данни.

Недостатъци:

 • Създателят на уебсайтове е по-сложен от този на други уеб хостове.
 • Дълго време за изчакване по време на връзка с представителя за обслужване на клиенти.
 • През последните осем месеца Hostgator предлага 991ms средно време за натоварване (11.35% по-бавно от средните 890ms)
 • Допълнителна такса за архивиране и високи цени на хостинга.

Алтернативи на HostGator

Ако търсите алтернатива на HostGator, тогава можете да отидете за SiteGround, Bluehost, Hostinger или Dreamhost.

Можете също да проверите тук подробно сравнение на HostGator с SiteGround, Hostinger, Bluehost и Dreamhost.

Вземете HostGator хостинг с 60% отстъпка от цената

Прочетете също:

 • Bluehost Vs HostGator Сравнение 2020
 • HostGator vs SiteGround сравнение 2020

заключение

Според подробното описание на Hostgator, ние заключихме, че Hostgator несъмнено ще бъде най-добрият уеб хост за домакинските или личните уебсайтове.

Ако търсите уеб хостове за вашите бизнес сайтове с висок профил, които изискват бързо време за зареждане и допълнителна сигурност, за съжаление, Hostgator би било грешно решение.

В противен случай по отношение на политиката за възстановяване на суми, гаранция за продължаване на времето, удобство за потребителя и трансфер на уебсайтове, чисто качество и производителност, Hostgator е най-добрият доставчик на хостинг услуги.

Вземете хостинг на HostGator в тази черна разпродажба и спестете 80% от хостинга. Кликнете тук, за да получите 80% отстъпка от хостинг плановете. Понастоящем можете да получите до 75% отстъпка, като използвате нашия код за купон HostGator.

Прочетете също:

 • SiteGround Отзиви 2020
 • A2 хостинг отзиви 2020
 • Отзиви за хостинг на Bluehost
 • Dreamhost хостинг преглед
Преглед на уеб хостинг HostGator 2020
 • Удобен за потребителя

 • Скорост и производителност

 • Гаранция за актуализация

 • Поддръжка на клиенти

3.3

резюме

Ако сте само стартъп, тогава можете да отидете за HostGator, в противен случай можете да изберете SiteGround или A2 хостинг за вашия хостинг на уебсайт.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map