WebHostingPad Review 2020 – Достъпен доставчик на уеб хостинг

За всеки, който е собственик на уебсайт, уеб хостингът е най-важната част от него, сякаш хостинг компанията не предоставя време, може да загубите клиенти. Конфигурирането на хостинг акаунт трябва да е достатъчно просто, за да може обикновеният човек да го направи без много караница.


Преглед на WebHostingPad 2020

WebHostingPad твърди, че предоставя безпроблемни уеб хостинг решения и всъщност това е точно в тяхната линия с етикети. С голям брой положителни отзиви за компанията, тази 10+ годишна компания предостави евтини и най-добрите решения за уеб хостинг.

Компанията вярва, че клиентът трябва да бъде най-важният приоритет и неговата отдаденост към клиентите показва какво означават.

WebHostingPad хостинг планове и цени

Споделен хостинг

Споделени хостинг планове за уебхостингпад

Ако търсите най-доброто решение за най-евтино уеб хостинг, за да заявите своето пространство в интернет, но не искате да харчите стотици всяка година за това, тези планове от WebHostingPad ще ви зарадват.

Мини план за захранване:

Това е един от най-желаните уеб хостинг планове за малък бизнес, който няма голям трафик и иска да има малък уебсайт на своето учредяване. Избраният от Вас цикъл на фактуриране определя сумата, която ще платите.

Най-евтините планове ви дават свобода да плащате само 3 долара на месец за уеб хостинг. Най-хубавото е, че цената никога няма да се промени дори при подновяване и ще плащате една и съща цена на всяка фактура, без значение колко компанията ще увеличи цената на други пакети.

Съгласно този план ще получите 5 GB хранилище, 100 GB трафик, 100 имейл акаунта и опция за хостинг до 2 домейна.

План за захранване:

С безмерен хостинг и честотна лента това е един от най-добрите планове за начинаещи. Можете да хоствате колкото искате уебсайтове и ще получите домейн с пакета също.

Можете да закупите този план само за 1,99 долара на месец, ако изберете 5-годишен цикъл на фактуриране.

План за захранване плюс:

Ако търсите по-бърз отговор на сървъра и искате да добавите SSL сертификат без допълнителни разходи, това е най-добрият план за вас. Пространството и широчината на честотната лента също остават без значение при този план.

WordPress хостинг

Уеб хостингпад WordPress хостинг планове

WordPress е най-известната платформа за управление на съдържание по целия свят. Ще милиони сайтове, използващи CMS, специален хостинг план само за уебсайта, базиран на WordPress, се превърна в приоритет за уеб хостинг компаниите.

WebHostingPad има три ексклузивни плана за клиенти, които искат да хостват своите блогове или уебсайтове базирани на WordPress на своите сървъри.

Във всички пакети за хостинг на WordPress ще получите специфична поддръжка за WordPress, подобрена сигурност, създадена специално за WordPress и първокласни WordPress услуги.

WP Basic:

Това е най-евтиният пакет, предлаган за хостинг на WordPress. Той е най-подходящ за начинаещи или за тези, които получават по-малко от 20 000 посетители на своите уебсайтове всеки месец.

Можете да хоствате до 5 домейна на предоставеното пространство. Най-добрата част е, че WebHostingPad не следи уеб пространството и честотната лента по този пакет, което означава, че ако на вашия уебсайт има тежки файлове, няма да бъдете таксувани допълнително.

С 3-годишно фактуриране този пакет ще ви струва само $ 2,99 на месец, докато при едногодишно фактуриране струва $ 4,99.

WP Pro:

Създаден за среден бизнес и уебсайтове, този пакет може да поддържа до 10 уебсайта. Скоростта на сървъра е по-добра и ще се радвате на допълнителни функции в този пакет, като първокласна услуга за архивиране.

WP Premium:

Това е най-горният пакет, предлаган с WebHostingPad за хостинг на WordPress. При този пакет ще получите незабелязано уеб пространство и честотна лента.

Можете да хоствате до 25 уебсайта под този пакет, което го прави идеален за тези, които имат множество номера на уебсайтове, които получават голям трафик. Освен това ще получите безплатен SSL с този пакет.

Хостинг в Weebly

Webhostingpad Weebly хостинг планове

Weebly е един от най-известните създатели на уебсайтове по света и се използва от хиляди потребители за изработка на уеб сайт без много познания за кодирането.

Функцията за настройка с едно щракване и функцията за изтегляне и преместване на плъзгача на създателя на сайта улесняват потребителите за изграждане на уебсайтове с високо качество за минути.

WebHostingPad предоставя изключителни хостинг пакети за хостинг и изграждане на уебсайтове чрез Weebly. Има четири пакета за избор.

Прост:

Този пакет е предназначен за малък бизнес, който има до 5 страници уебсайт. Има Weebly брандиране и компанията не таксува нищо за този пакет.

Starter:

Без ограничение на страниците и без марка Weebly, този пакет е най-подходящ за малки фирми, които искат да подсилят бизнеса си на ново ниво. Месечният пакет започва от 9 долара.

Pro:

Този пакет е най-подходящ за тези, които искат да покажат работата си. Можете да хоствате до 23 продукта за електронна търговия на този пакет.

Бизнес:

Това е най-добрият пакет под Weebly хостинг. Всичко от пространството до редица страници и продуктите за електронна търговия е без значение. Ще получите и управление на инвентара, калкулатор за доставка, калкулатор на данъци, ще продавате цифрови продукти и ще въведете кодове на купони. Този пакет ще ви струва 29 долара на месец.

Хостинг по имейл

Хостинг планове за електронна поща за уебхостингпад

Има много компании, които имат специализирани домейни само за имейли. Тези компании не са домакин на нищо в домейните и ги използват за взаимодействие със служителите или клиентите.

Повечето от хостинг компаниите не предоставят специален хостинг на имейл и трябва да хоствате домейна, за да използвате имейл. От друга страна, WebHostingPad няма такива ограничения. Има два пакета, от които можете да избирате.

Padmail:

Този пакет ви предоставя 1 GB хранилище, на което можете да хоствате неограничени имейл акаунти. Този пакет е най-подходящ за фирми и лица, които не изпращат много прикачени файлове, а имейлите са с леки размери. Ще ви струва 40 долара годишно.

Padmail Plus:

Ако имате голямо предприятие и искате да хоствате неограничени имейл акаунти, това е пакетът за вас. С 5 GB / 10 GB място за съхранение и практически минимални ограничения на имейлите на час, този пакет ще ви даде услугите за хостинг на имейли, които търсите..

VPS хостинг

Хостинг планове за уеб хостингпад VPS

WebHostingPad е един от най-добрите доставчици на VPS хостинг услуги. За тези, които имат уеб сайтове с голям трафик и искат специални ресурси за своите уебсайтове, VPS хостингът е най-добрият вариант. В рамките на тези пакети ще получите специални ресурси, най-добра грижа за клиентите и бърза реакция. Има 6 различни пакета за избор.

 • начинаещи: В рамките на този пакет ще получите 20 GB място за съхранение и 100 GB честотна лента заедно с 1 GB памет. Ще ви струва 29,95 долара на месец.
 • Pro: С 80 GB място за съхранение и 250 GB честотна лента можете да се насладите на бързия отговор от сървъра на всички ваши уебсайтове.
 • Premium: Пакетът включва 160 GB място за съхранение и 1 TB честотна лента на месец. Той идва с 4 GB памет, което означава, че може да се справи с голям трафик.
 • Super: Със съхранение от 200 GB и честотна лента 1,5 TB този пакет е най-подходящ за големи корпоративни и уеб сайтове с голям трафик.
 • Ultra: В рамките на този пакет ще получите 250 GB памет и 2 TB честотна лента с 6 GB памет.
 • Управлявана: Ако търсите напълно управляван VPS на достъпна цена, този пакет е направен за вас. Тя включва 300 GB място за съхранение и 4 TB честотна лента.

Скорост и производителност

Компанията предоставя висококачествен уеб хостинг на достъпна цена. С 99,99% гаранция за ъптайм, скоростта на сървърите е много по-добра от конкурентите в подобен ценови диапазон.

Сигурност

WebHostingPad осигурява евтин уеб хостинг, но това не засяга сигурността на сървърите. Има невероятен екип от инженери, които поддържат сървърите актуализирани и автоматизирана система, за да се избегнат спам, злонамерен софтуер и DDoS атаки.

Поддръжка на клиенти

WebHostingPad е известен със своя бърз отговор на поддръжката. Активна е и в платформите за социални медии, където получавате бързи решения на вашите запитвания. Базата знания на уебсайта също има отговори на повечето често задавани въпроси.

Те предоставят 24/7/365 техническа поддръжка чрез телефонно обаждане, имейл и чат. Техният номер за контакт за поддръжка е +1 847 346 1801.

Плюсовете и минусите на WebHostingPad

Плюсове на WebHostingPad

 • Един от най-евтините уеб хостинг доставчици.
 • Множество пакети, от които да избирате според изискването.
 • Бързи и надеждни сървъри.
 • Центрове за данни на множество места.

Минуси на WebHostingPad

Някои клиенти се оплакват от бавни сървъри и забавени отговори на запитвания. Имаше случаи, когато сървърите се сриваха без възможност за възстановяване. Компанията обаче подобри качеството на сървърите и също така намали времето за реакция.

Отстъпки и оферти

От време на време WebHostingPad предоставя купони за отстъпки и оферти за нови клиенти. Ако фактурате за една или повече години, ще получите и отстъпки.

Вземете WebHostingPad сега!

Алтернативи на WebHostingPad

WebHostingPad е достъпен уеб хостинг доставчик с много функции. Като алтернатива на WebHostingPad можете да отидете за GreenGeeks, Hostinger, Hostwinds или iPage.

заключение

Ако търсите бърза и надеждна уеб услуга, но на достъпна цена, WebHostingPad е най-добрият избор за вас. Можете да надграждате акаунти без никакви излишни и в истински смисъл, компанията стои високо на своята линия на безпроблемно хостинг.

Прочетете също:

 • Преглед на GreenGeeks 2020
 • Отзиви на хостингер
 • Hostwinds хостинг преглед
 • Преглед на iPage 2020
Преглед на WebHostingPad 2020
 • Скорост и производителност

 • Поддръжка на клиенти

 • Сигурност

 • Ценообразуване

5

резюме

Ако търсите надеждна уеб услуга на достъпна цена, тогава WebHostingPad е най-подходящ за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map