Jos etsit WPX-hosting musta perjantai 2019 tarjoukset sitten olet oikeassa paikassa. WPX-hosting tarjoaa valtavan alennuksen uusille asiakkailleen mustana perjantaina ja Cyber ​​maanantaina.


Täällä me, WPressBlog, olemme jakaneet WPX-isännöinnin mustan perjantaina alennustarjouksia sekä säännöllisiä tarjouksia. Musta perjantai -myynnin aikana saat 95% alennuksen WPX-isännöinnistä ja muina aikoina voit käyttää tavallista alennustarjoustamme.

Alta löydät sekä perjantaina mustia alennuksia että säännöllisiä alennustarjouksia vuodelle 2019.

WPX-hosting Black Friday Deals 2019

merkintä: WPX Hosting -musta perjantai- ja verkkomaanananmyynnit pysyvät aktiivisina seuraavan ajanjakson ajan.

 • Myynnin alkamispäivä: 28. marraskuuta 2019
 • Myynnin päättymispäivä: 2. joulukuuta 2019
WPX-hosting DealDeal InfoDeal Link
Musta perjantai-sopimus95% POIS ensimmäisen kuukauden ajaltaHanki tämä tarjous
Musta perjantai-sopimus3 kuukautta ilmaiseksi vuosittaisessa isännöinnissäHanki tämä tarjous

WPX Hosting Black Friday Deal ja Cyber ​​maanantaina tarjoukset

WPX Hosting tarjoaa kahden tyyppisiä hosting-alennuksia mustana perjantaina ja Cyber ​​maanantaina. Voit nauttia tästä etuudesta 28. marraskuuta 2019 – 2. joulukuuta 2019.

WPX-hosting Black Friday Deals

1. 95% alennus vain ensimmäisen kuukauden ajalta

Jos haluat ostaa WPX-isännöinnin kuukausittain, saat 95% alennuksen ensimmäisen kuukauden isäntäostoksen ostamisesta. Toisesta kuukaudesta alkaen sovelletaan normaalia hosting-hintaa. Saadaksesi tarjouksen, napsauta vain seuraavaa painiketta ja rekisteröidy WPX-hosting-palveluun minkä tahansa suunnitelman kanssa.

Tätä tarjousta ei vaadita kuponkikoodia tai tarjouskoodia. Kuukausittaisen laskutuksen lopullinen hinta on vain 1,25 dollaria.

Saat 95% alennuksen ensimmäisen kuukauden isännöinnistä

2. Ilmainen 3 kuukauden mittaus

Jos haluat ostaa vuosittaisen WPX-isännöintisuunnitelman, saat 3 kuukauden isännöinnin ilmaiseksi. Tämä tarjous koskee kaikkia WPX-hosting-suunnitelmia.

Hanki ilmainen 3 kuukauden isännöinti

Tietoja WPX-isännöinnistä

WPX Hosting on yksi nopeimmin hallituista WordPress-palveluntarjoajista, jonka perusti Terry Kyle. Ne tarjoavat kolme WordPress-hosting-suunnitelmaa: Business, Professional ja Elite. Se tunnetaan korkean suorituskyvyn ja parhaista WordPress-isännöintipalveluistaan.

Miksi valita WPXHosting verkkosivustollesi?

Jos verkkosivustosi on rakennettu WordPressillä tai haluat luoda verkkosivuston WordPressillä, sinun tulee valita hallitut WPX-isännöintipalvelut. Syyt on esitetty alla:

1. Nopein hallittu WordPress-hosting

On olemassa monia hallittuja WordPress-isännöintipalvelujen tarjoajia, mutta WPX-isännöinti on ainoa, joka tarjoaa nopeimmat WordPress-isännöintipalvelut erittäin edulliseen hintaan. Se on optimoitu vain WordPress-verkkosivustoille.

2. Suosittelee Thrive Themes

Thrive Themes on yksi parhaista WordPress-teeman tarjoajista. Heidän teemansa on hyvin koodattu ja optimoitu nopeuteen, jotta kuka tahansa verkkosivusto, joka on käyttänyt menestyvää teemaa, voi ladata erittäin nopeasti. He ovat virallisesti suositelleet WPX-isännöintipalveluita.

3. Erinomaiset asiakasarvostelut Trustpilotissa

Trustpilotissa, joka on verkkosivusto, jolla asiakkaat voivat antaa palautetta tietystä yrityksestä, löydät 99% positiivista palautetta WPX-isännöinnistä. Arvostelujen kokonaismäärä on 194 ja 194 arvion 99% positiiviset arvostelut ovat todella iso asia WPX-hosting-palvelulle.

WPX-hosting-asiakkaiden arvostelut Trustpilotissa

Voit lukea kaikki arvostelut, jos haluat, ennen kuin ostat WPX-hosting-palvelun. Klikkaa tästä lukea kaikki todelliset asiakasarvostelut Trustpilotissa.

Katso mitä eri WordPress-verkkosivustojen omistajat sanovat WPX-isännöinnistä:

4. Ilmaiset SSL-varmenteet

Riippumatta siitä, kuinka monta verkkosivustoa ylläpidät WPX Hosting -palvelussa, ne tarjoavat ilmaisen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatin kaikille WPX Hosting -palvelimella ylläpitämillesi verkkosivustoille..

5. Ilmainen verkkosivunsiirto

Jos sinulla on jo verkkosivusto, joka isännöi toista web-palveluntarjoajaa, sinun ei tarvitse huolehtia verkkosivuston siirrosta. WPX Hosting tarjoaa asiakkailleen ilmaisen verkkosivustojen siirtopalvelun.

6. Tarjoaa SSD-tallennustilaa

WPX-hosting tarjoaa SSD-tallennustilaa verkkosivustosi tietoihin, mikä auttaa verkkosivustosi latautumaan nopeasti, kun taas muut isännät tarjoavat yleensä perinteistä tallennustilaa verkkosivustosi tietojen tallentamiseen..

7. Automaattinen verkkosivuston varmuuskopiointi

Siinä tapauksessa, että jos olet poistanut tärkeät verkkosivustosi tai viestisi tai jos sivustossasi esiintyy hakkerointiongelmia, voit WPX Hostingin avulla palauttaa verkkosivustosi tiedot helposti. WPX Hosting pitää verkkosivustosi varmuuskopioita vain viimeisen 28 päivän ajan. Jos tarvitset yli kuukauden varmuuskopiota, se ei ole mahdollista WPX-isännöinnissä. Normaalisti kukaan ei tarvitse varmuuskopiota vanhoista päivämääristä.

8. Ilmainen haittaohjelmien poisto ja DDoS-suojaus

Verkkosivustosi on suojattava haittaohjelmilta ja DDoS-hyökkäyksiltä. Jos saat nämä palvelut kolmannelta osapuolelta, se maksaa sinulle jotain $$$, kun taas WPX Hosting tarjoaa haittaohjelmien skannaus- ja poistopalvelut sekä DDoS-suojauksen ilmaiseksi.

9. 30 päivän rahat takaisin -takuu

WPX-hosting tarjoaa 30 päivän rahojen palautustakuun. Jos et ole tyytyväinen mihinkään WPX-isännöintipalveluun, saat täyden hyvityksen, jos peruutat heidän palvelunsa 30 päivän kuluessa WPX-isäntäostoksesta.

Hanki WPX-hosting Black Friday Deal

Viimeiset sanat WPX-isännöinnille Black Friday 2019

Tässä artikkelissa olemme jakaneet korkeimman WPX-isännöinnin musta perjantai-alennuksen vuodelle 2019. Toivottavasti olet pitänyt artikkelissani ja nauttinut WPX-isännöinnistä alennettuun hintaan. Jos sinulla on ajatuksia WPX Hosting musta perjantai -sopimuksestamme, niin kerro siitä meille kommentoimalla alla olevassa kommenttiosassa.

Katso nämä suositut musta perjantai -verkkotarjoustarjoukset:

 • WP Engine Black Friday -tarjoukset – (42% ALE)
 • Bluehost Black Friday -tarjoukset 2019 – (70% ALE)
 • Vauhtipyörä Musta perjantai 2019 – (ilmainen isännöinti 3 kuukaudeksi)
 • HostGator Cyber ​​maanantai tarjoukset – (70% POIS)
 • InMotion-verkkopalvelumyynnit – (34% POIS)
 • GreenGeeks musta perjantai-alennus – (75% ALE)
 • HostPapa Black Friday alennustarjoukset – (1 dollari kuukaudessa)
 • SiteGround Hosting Black Friday -tarjoukset – (75% POIS)
 • Dreamhost Black Friday -tarjoukset 2019 – (80% ALE)
 • A2-hosting-verkkopäivän maanantainalennus 2019 – (67% ALE)
 • iPage-hosting musta perjantai – (85% POIS)
 • Hostinger Black Friday -tarjoukset – (90% POIS)
WPX-hosting Black Friday Deals 2019
 • WPX-hosting Black Friday Sale

 • WPX Hosting Cyber ​​maanantai tarjoukset

 • WPX-hosting-alennus

5

Yhteenveto

Hanki WPX-hosting 95% alennuksella tai 3 kuukauden isäntä ilmaiseksi vuotuisella tilauksella käyttämällä linkkisi linkkejä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me