WPX хостинг оферти за черен петък 2019 (95% отстъпка + 3 месеца безплатен хостинг)

Ако търсите WPX хостинг в черна петък 2019 сделки тогава сте на точното място. WPX хостингът предлага огромна отстъпка на новите си клиенти при черна петък и разпродажба в Cyber ​​Monday.


Ето, ние от WPressBlog сме споделили WPX хостинг оферти за отстъпки в черна петък, както и редовни оферти. По време на черна петъчна разпродажба можете да получите 95% отстъпка от WPX хостинг, а за други време можете да използвате нашата редовна оферта за отстъпки.

Можете да намерите по-долу както черни петък, така и редовни оферти за отстъпки за 2019 година.

WPX хостинг оферти за черен петък 2019

Забележка: WPX хостинг черната петък и кибер продажбата в понеделник ще останат на живо през следващото време.

 • Начална дата на продажбата: 28 ноември 2019 г.
 • Крайна дата на продажбата: 02 декември 2019 г.
WPX хостинг DealDeal InfoDeal Link
Сделка за черен петък95% отстъпка за 1-ви месецВземете тази сделка
Сделка за черен петъкБезплатни 3 месеца на годишен хостингВземете тази сделка

WPX хостинг оферти за черен петък и продажба на кибер понеделник

WPX хостингът предлага два вида хостинг отстъпки при продажба на черна петък и продажба на Cyber ​​Monday. Можете да вземете това обезщетение от 28 ноември 2019 г. до 2 декември 2019 г..

WPX хостинг оферти за черен петък

1. 95% отстъпка само за първи месец

Ако искате да купувате хостинг на WPX месечно, тогава ще получите 95% отстъпка при покупката на хостинг за първи месец. От втория месец ще се прилага редовната хостинг цена. За да получите тази оферта, просто кликнете върху следния бутон и се регистрирайте на WPX хостинг с който и да е план.

За тази оферта не се изисква код на купон или промо код. Крайната цена за месечно таксуване ще бъде само 1,25 долара.

Вземете 95% отстъпка на хостинг през първия месец

2. Безплатен хостинг за 3 месеца

Ако искате да закупите годишен WPX хостинг план, тогава ще получите безплатно 3-месечен хостинг. Тази оферта е приложима за всички хостинг планове за WPX.

Вземете безплатен хостинг за 3 месеца

За WPX хостинг

WPX хостинг е един от най-бързо управляваните хостинг доставчици на WordPress, който е основан от Terry Kyle. Те предлагат три WordPress хостинг плана: Бизнес, Професионален и Елитен. Известен е със своите високоефективни и най-добри WordPress хостинг услуги.

Защо да изберете WPXHosting за вашия уебсайт?

Ако вашият уебсайт е изграден с WordPress или иска да създаде уебсайт с WordPress, тогава трябва да изберете управлявани WPX хостинг услуги. Причините са дадени по-долу:

1. Най-бърз управляван хостинг на WordPress

Има много управлявани хостинг доставчици на WordPress, но WPX хостингът е единственият, който предлага най-бързите хостинг услуги на WordPress на много достъпни цени. Той е оптимизиран само за уебсайтове на WordPress.

2. Препоръчва се от Thrive Themes

Thrive Themes е един от най-добрите доставчици на теми за WordPress. Техните теми са добре кодирани и оптимизирани за скорост, така че всеки уебсайт, който е използвал процъфтяваща тема, може да се зарежда супер бързо. Те официално препоръчват WPX хостинг услуги.

3. Отлични отзиви от клиенти в Trustpilot

В Trustpilot, който е уебсайт, където клиентите могат да дадат своите отзиви за конкретна компания, можете да намерите 99% положителни отзиви за хостинг на WPX. Общият брой отзиви е 194, а 99% положителните отзиви от 194 отзива са наистина голямо нещо за WPX хостинг.

WPX Хостинг Отзиви на клиенти в Trustpilot

Можете да прочетете всички отзиви, ако искате, преди да закупите WPX хостинг. Натисни тук за да прочетете всички реални отзиви на клиенти в Trustpilot.

Вижте какво казват различните собственици на уебсайтове на WordPress за хостинг на WPX:

4. Безплатни SSL сертификати

Без значение колко уебсайтове ще хоствате на WPX хостинг, те предоставят безплатен шифрован SSL сертификат Нека да шифрова SSL сертификат за всички ваши уебсайтове, хоствани на WPX хостинг.

5. Безплатен трансфер на уебсайтове

Ако вече имате уебсайт, който се хоства на друг доставчик на уеб хостинг услуги, няма нужда да се притеснявате за прехвърляне на уебсайт. WPX хостинг предлага безплатна услуга за трансфер на уебсайтове на своя клиент.

6. Предлага SSD съхранение

WPX хостинг предлага SSD хранилище за вашите данни от уебсайта, което ще помогне на уебсайта ви да се зарежда бързо, докато другите хостове обикновено предлагат традиционно съхранение, за да съхраняват данните на вашия уебсайт.

7. Автоматично архивиране на уебсайтове

В случай че сте изтрили важните си страници или публикации в уебсайта или е възникнал някакъв проблем с хакването на вашия уебсайт, тогава с помощта на WPX хостинг можете лесно да възстановите данните на вашия уебсайт. WPX хостинг ще поддържа архивирането на уебсайта ви само за последните 28 дни. Ако имате нужда от резервно копие за повече от 1 месец, това не може да е възможно при WPX хостинг. Обикновено никой не се нуждае от резервно копие на стари дати.

8. Безплатно премахване на зловреден софтуер и защита от DDoS

Необходимо е да защитите вашия уеб сайт от злонамерен софтуер и от DDoS атаки. Ако получите тази услуга от третата страна, тогава тя ще ви струва нещо $$$, докато WPX хостингът предлага услуги за сканиране и премахване на злонамерен софтуер плюс DDoS защита без разходи.

9. Гаранция за връщане на парите 30 дни

WPX хостингът предлага 30 дни гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от нито една услуга за хостинг на WPX, тогава можете да получите пълно възстановяване, ако анулирате тяхната услуга в рамките на 30 дни от закупуването на WPX хостинг.

Вземете WPX хостинг за черен петък

Заключителни думи за WPX хостинг Черен петък 2019

В тази статия сме споделили максимална отстъпка за хостинг на WPX в черна петък за 2019 г. Надявам се, че сте харесали моята статия и сте се насладили на хостинга на WPX на нашата намалена цена. Ако имате някакви мисли относно нашата сделка с черна петък за хостинг на WPX, моля, уведомете ни, като коментираме по-долу раздел за коментари.

Вижте тези топ оферти за уеб хостинг на Черен петък:

 • Промоции за черен петък на WP Engine – (42% отстъпка)
 • Промоции за черния петък Bluehost 2019 – (70% отстъпка)
 • Flywheel Black Friday 2019 – (Безплатен хостинг за 3 месеца)
 • Промоции за кибер понеделник на HostGator – (70% отстъпка)
 • InMotion хостинг кибер понеделник разпродажба – (34% отстъпка)
 • Разпродажба на черен петък GreenGeeks – (75% отстъпка)
 • Оферти за отстъпки от черен петък на HostPapa – ($ 1 на месец)
 • SiteGround хостинг оферти за черен петък – (75% отстъпка)
 • Промоции за черен петък на Dreamhost 2019 – (80% отстъпка)
 • A2 хостинг кибер понеделник разпродажба 2019 – (67% отстъпка)
 • iPage хостинг Черен петък – (85% отстъпка)
 • Промоции за черен петък на хостингер – (90% отстъпка)
WPX хостинг оферти за черен петък 2019
 • WPX Хостинг Черен петък Разпродажба

 • WPX хостинг оферти за кибер понеделник

 • WPX хостинг отстъпка

5

резюме

Вземете WPX хостинг на 95% намалена цена или 3 месеца хостинг безплатно с годишен абонамент, като използвате нашите връзки за сделка.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map