Scala Hosting Review 2020: preus, característiques, rendiment i descomptes

Scala Hosting va començar els seus serveis el 2007. En poc temps, ScalaHosting ha guanyat una bona reputació com un dels millors i més barats proveïdors de serveis d’allotjament web. La companyia és coneguda pels seus serveis fiables i una resposta ràpida a les consultes dels clients.


ScalaHosting compta amb dos centres de dades entre els quals el primer es va establir a Dallas, Texas i després va obrir el segon centre de dades a Sofia, Bulgària.

A partir de només 3,95 dòlars al mes, hi ha molts paquets que s’adaptaran perfectament als vostres requisits. Anem a veure tots els serveis i funcions d’aquest article de revisió d’escalfament.

Revisió d'escalahosting

ScalaHosting Services

 • Noms de domini
 • Web Hosting
 • WordPress Hosting
 • Hosting per a distribuïdors
 • Hosting VPS al núvol
 • Servidors dedicats
 • Certificats SSL

ScalaHosting Hosting Plans i preus

Igual que altres proveïdors d’allotjament, Scala també disposa de paquets separats per als llocs web que funcionen amb WordPress. És un dels pocs proveïdors de serveis d’allotjament web fiables que tenen plans exclusius d’allotjament per correu electrònic. Hi ha molts clients que utilitzen plans d’allotjament de correu electrònic i estan molt satisfets amb els serveis.

Web Hosting

Hi ha quatre paquets a l’allotjament web que comença des de 3,95 dòlars. L’empresa afirma que el paquet d’allotjament s’activarà gairebé immediatament després de la compra. L’assistència al client proporciona ajuda addicional en cas de migració de llocs web d’un altre host a hosting Scala.

Característiques de l’allotjament web:

 • Assistència gratuïta per a la migració del lloc web
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Assistència tècnica 24/7
 • Amplada de banda i espai de disc il·limitat
 • Fàcil d’utilitzar Tauler de control
 • 1-Feu clic a Instal·lador de scripts
 • Creador de llocs web gratuït Weebly
 • Servidors amb SSD creats per obtenir un rendiment
 • Garantia de temps de vida del 99,9%

Plans d’allotjament web:

ScalaHosting Plans d'allotjament web

 • Mini: Obtindreu 10 GB d’espai web i aquest paquet pot gestionar 90k visitants cada mes. Aquest paquet tindrà un cost de 3,95 dòlars.
 • Començar: És ideal per a petites empreses. L’espai no té límit i pot ocupar fins a 150k de visitants.
 • Avançat: Ideal per a empreses, aquest paquet pot gestionar fàcilment 270k visitants al mes.
 • Comerç electrònic: Aquest paquet s’adapta millor a un lloc web de comerç electrònic amb gran trànsit. És capaç de gestionar visitants de 360k al mes fàcilment i també tindreu un domini gratuït amb aquest paquet.

Obteniu allotjament web en $ 1 només ara!

WordPress Hosting

Scala proporciona quatre paquets diferents en hosting de WordPress. L’objectiu principal de l’allotjament de WordPress és proporcionar funcions exclusives per millorar l’experiència de WordPress.

Característiques de WordPress Hosting:

Proporciona actualitzacions automàtiques i assistència ràpida d’experts de WordPress al departament d’atenció al client. La companyia afirma que ha desplegat regles especials de mod_security per bloquejar els atacs de malware i virus als llocs web basats en WordPress i bloquejar amb èxit el 99,9% dels atacs. També es proporciona un certificat SSL gratuït.

Plans d’allotjament de WordPress:

ScalaHosting Plans d'allotjament WordPress

 • WP Mini:

És el més adequat per a llocs web o blocs de petita escala. Obtindreu espai web de 10 GB i podreu allotjar un lloc web. El paquet costa només 3,95 dòlars. Ofereix fins a 7 còpies de seguretat diàries.

 • Inici del WP:

El paquet s’adapta millor als llocs web amb visitants entre 50 i 75 quilòmetres al mes. Aquest paquet us permet allotjar fins a 2 llocs web. En aquest paquet, l’ús d’espai web no es mesura.

 • WP avançat:

És el més adequat per a llocs web amb trànsit pesat cada dia. Pot gestionar fàcilment fins a 200k de visitants al mes fàcilment. Podeu allotjar fins a 5 llocs web en l’espai il·limitat previst en aquest paquet. Teniu una opció per obtenir un domini gratuït en aquest paquet.

 • Comerç electrònic WP:

Hi ha molts llocs web de comerç electrònic que funcionen amb WordPress sota WooCommerce. Aquest paquet està especialment dissenyat per a aquests llocs web. Aquest paquet us permet allotjar fins a 8 llocs web en l’espai il·limitat proporcionat. També obteniu un domini gratuït. Els que utilitzen aquest paquet reben assistència prioritària.

Obteniu allotjament de WordPress a $ 1 només ara!

Allotjament per correu electrònic

Scala proporciona quatre paquets per a allotjament de correu electrònic que poden albergar qualsevol empresa de mida. A partir de només 12 dòlars mensuals, es considera un dels proveïdors de serveis d’allotjament de correu electrònic més fiables.

ScalaHosting Plans d'allotjament per correu electrònic

Inici:

Aquest paquet és el més adequat per a empreses de petita escala que requereixen fins a 10 comptes de correu electrònic. Us oferirà 50 GB d’espai d’emmagatzematge i podreu allotjar fins a 1 domini de correu electrònic en aquest paquet. Aquest paquet us permet enviar fins a 100 correus electrònics per hora.

SmallBiz:

Per a aquells que busquen fins a 50 identificadors de correu electrònic, aquest serà el millor paquet. Podeu allotjar fins a 5 dominis de correu electrònic diferents en aquest paquet. Permet fins a 500 correus electrònics per hora.

Mitjà:

Més adequat per a una empresa de mida mitjana que té al voltant de 100 comptes de correu electrònic. Obtindreu 150 GB d’emmagatzematge en aquest paquet i podreu allotjar fins a 10 comptes de correu electrònic. Podeu enviar fins a 500 correus electrònics per hora.

Corporatiu:

Més adequat per a grans empreses corporatives, aquest paquet proporciona fins a 200 GB d’emmagatzematge amb 200 comptes de correu electrònic. Podeu allotjar fins a 20 dominis de correu electrònic en aquest paquet. Aquest paquet permet enviar fins a 1000 correus electrònics per hora des de tots els comptes.

Obteniu allotjament per correu electrònic a $ 1 només ara!

Hosting per a distribuïdors

Scala creu que els clients haurien de gestionar el seu propi espai com vulguin. Proporciona suport il limitat a cpanel en règim de distribució de distribuïdors, cosa que facilita que les empreses d’allotjament de petita escala gestionin un gran nombre de clients a petita escala sense necessitat d’actualitzar.

Característiques de Reseller Hosting:

 • Servei gratuït de migració de llocs web per a llocs web il·limitats
 • Atenció al client 24/7 amistós
 • Llocs web il·limitats
 • Garantia de 30 dies de devolució
 • 1-Feu clic a Instal·lador de scripts
 • CDN gratuït amb més de 100 ubicacions
 • Compte de distribuïdor de domini gratuït
 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • Compatible amb diverses versions de PHP

Plans d’allotjament de distribuïdors:

ScalaHosting Plans d'allotjament de distribuïdors

 • Scala1:

Sota aquest paquet, obtindreu 25 GB d’emmagatzematge i una amplada de banda de 1 TB. Aquest paquet costa 6,95 dòlars.

 • Scala2:

Sota aquest paquet, obtindreu 50 GB d’emmagatzematge i amplada de banda no modificada. Sota aquest paquet, obtindreu el certificat GRATU RapT de RapidSSL.

 • Scala3:

Aquest paquet proporciona emmagatzematge web de 75 GB amb ample de banda il·limitat. Podeu allotjar qualsevol nombre de llocs web que vulgueu en aquest paquet. Obtindreu el certificat GRATUIT de RapidSSL juntament amb la llicència GRATUIT ClientExec.

 • Scala4:

Amb un emmagatzematge de 100 GB i una amplada de banda il·limitada, aquest paquet s’adapta millor als venedors que tinguin grans llocs web per allotjar-los. Obtindreu el certificat GRATUIT de RapidSSL juntament amb la llicència GRATUIT ClientExec.

Obteniu allotjament de distribuïdors a $ 1 només ara!

Hosting VPS al núvol

ScalaHosting Plans d’allotjament de Cloud VPS gestionats al núvol

Scala ofereix dos paquets sota Cloud VPS Hosting. El pla d’allotjament VPS gestionat comença a partir de 12 dòlars mensuals amb 20 GB SSD, 1 CPU Core i 2 GB RAM.

ScalaHosting Plans d’allotjament de Cloud VPS autogestionats

L’allotjament de VPS en núvol autogestionat comença a partir de 10 dòlars mensuals amb 50 GB de SSD, 1 nucli, 2 GB de RAM i amplada de banda de 2 TB. Les característiques addicionals inclouen espai addicional, Cpanel / WHM, Softcalous, etc..

Obtén un 20% de descompte en Cloud Hosting ara!

Velocitat i rendiment

A partir de les revisions i proves, la velocitat del servidor de Scala és més ràpida que la majoria dels competidors que proporcionen paquets similars a preus similars.

La companyia assegura un temps de funcionament 100% i la majoria dels clients mai han patit cap temps d’aturada. Els servidors són de gamma alta amb el millor maquinari possible per garantir un temps de resposta més ràpid.

Centres de dades

La companyia és propietària de dos centres de dades dels quals un a Dallas, Texas i el segon a Sofia, Bulgària. Els dos centres de dades estan altament segurs i disposen de diverses còpies de seguretat de potència.

En funció del paquet, els clients poden triar el seu centre de dades preferit.

Seguretat

ScalaHosting Security

Scala afirma que proporcionen seguretat de gamma alta de qualsevol tipus d’atac als servidors. Tenen experts que treballen 24 × 7 per assegurar-se que els servidors s’actualitzin regularment i no tinguin llacunes.

Atenció al client

Scala és conegut per la seva resposta ràpida quan es tracta d’atenció al client. El lloc web té una funció de xat en directe que els clients poden utilitzar per mantenir una conversa amb el departament desitjat. La base de coneixement del lloc web soluciona la majoria de les preguntes habituals.

Els representants de la companyia estan actius a les plataformes de xarxes socials i responen ràpidament a totes les consultes. També insten els seus clients a seguir-los a les xarxes socials per obtenir una resposta ràpida.

També podeu contactar amb Scala hosting mitjançant el número de contacte d’assistència al client: +1 (866) 894-8284.

Pros i contres Scala Hosting

Beneficis de Scala Hosting

 • Serveis ràpids i assequibles.
 • Activació gairebé immediata.
 • Suport ràpid i dedicat de WordPress.

Contres de Scala Hosting

Hi ha hagut queixes sobre la velocitat i l’atac de programari maliciós per part de alguns clients, però es van solucionar ràpidament.

Descomptes i ofertes

De tant en tant, Scala Hosting ofereix descomptes especials per a clients existents i nous. Podeu obtenir grans descomptes en els paquets en ocasions especials, com ara Nadal i Black Friday.

Actualment, proporcionen allotjament a $ 1 durant els 3 primers mesos.

Obteniu Hosting Scala en $ 1 només ara!

Alternatives d’allotjament Scala

Com a alternativa a l’allotjament de scala, podeu triar GreenGeeks, A2 Hosting o SiteGround. Tenen els mateixos preus i característiques similars a l’escalahosting.

Conclusió: Scala Hosting Review 2020

Amb una experiència de més d’una dècada, Scala Webhosting s’ha demostrat com un dels proveïdors de serveis web més assequibles. És una de les poques empreses d’allotjament de correus electrònics que no requereixen que configureu un lloc web al seu servidor per allotjar correus electrònics.

L’empresa compta amb un equip d’atenció al client molt professional i actuen a totes les plataformes de xarxes socials per proporcionar suport instantani. L’empresa va passar d’una petita empresa a un gran proveïdor de serveis en un curt període de temps i viuen el seu objectiu d’oferir els millors serveis a preus assequibles..

Llegiu també:

 • Opinions de GreenGeeks
 • SiteGround Review 2020
ScalaHosting Review 2020
 • Velocitat i rendiment

 • Seguretat

 • Atenció al client

 • Preu

5

Resum

Una empresa que va passar d’una petita empresa a un gran proveïdor de serveis en poc temps en proporcionar serveis de primera qualitat. Sens dubte, podeu triar aquest proveïdor d’allotjament per al vostre lloc web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map