Преглед на DreamHost: Това е домакинът, за който сте мечтали?

DreamHost е сред някои от най-популярните хостинг доставчици там. Известен е с много неща, включително достъпни цени и голям брой пакети. Закупихме услугата и създадохме нашия уебсайт, за да проверим функциите, предлагани от компанията. Проучихме всичко – от разходите до ъптайм и да заредим реални данни за времето. Но струва ли си свръх? Ще разберем в този преглед.


DreamHost-SR

Обща оценка

4.2 / 5

Характеристика
8/10

Удобен за потребителя
8/10

Ценообразуване
8/10

поддържа
9/10

надеждност
9/10

Отстъпки за DreamHost
Вижте оферти

Uptime

99,98%

Време за зареждане

539 мс

DreamHost може да се похвали с впечатляващ профил и около половин милион активни потребители, хостващи над 1,5 милиона уебсайтове. Това е голям брой и расте само с всеки изминал ден. Това не е нова компания. Основана през 1996 г., тя набра сили и дори няколко пъти печели най-добрата услуга за уеб хостинг на PCMag.

Той е основан от куп студенти в Harvey Mudd College в Калифорния, но днес той има десетки служители, които работят усилено, за да гарантират, че той отговаря на очакванията на милионите си клиенти.

Основни функции

 • Създател на уебсайтове, за да улесните създаването на собствени сайтове
 • SSD дискове за по-бърза работа
 • Инсталиране на приложения с едно щракване
 • Одобрен от WordPress
 • Награда за клиентите, достъпна 24/7
 • Изпратете имейл акаунти с всички споделени хостинг планове

Дисково пространство
неограничен

Bandwidth
неограничен

Парите обратно
97 дни

Безплатен домейн
Не

Безплатен SSL
да

Хостинг планове
www.dreamhost.com

Contents

Преглед на DreamHost: Основна информация

DreamHost е американска компания в истинския смисъл на думата. Хостинг услугата е основана през 1996 г. от куп приятели, които учат в Harvey Mudd College в Клермонт, Калифорния. Те включват Далас Бетюн, Майкъл Родригес, Джош Джоунс и Сейдж Уейл. Четиримата приятели работиха усилено за разработването на идеята и компанията официално се появи през 1997 година.

Има множество офиси в страната и глобален обхват. Въпреки че не са най-старите хостинг доставчици там, той е сред най-известните благодарение на своите щедри политики и достъпни цени.

Хостинг на уебсайта Статистика & TLDs

Компанията има около половин милион активни потребители, хостващи над 1 милион уебсайтове. Той предлага куп TLD, включително .com, .net и др. Тук ще намерите и специфични за местоположението TLD, като .co.uk и co.us. Освен това са достъпни и специфични за бизнеса TLD, като .biz и .info.

DreamHost-домени-статистики

DreamHost-TLDs така статистически данни

Изпълнение, Uptime & Време за зареждане

Не е достатъчно да имате уеб хостинг, трябва да сте сигурни, че предлага добри резултати. Най-добрият начин за измерване на качеството е да се провери наличното време и време за глас. Нека погледнем.

Тест за ефективност (Pingdom)

Проведохме теста на Pingdom на сайта, за да преценим скоростта и характеристиките, предлагани от компанията. Създадохме макет на сайта с истинско съдържание, за да можем да достигнем истинско заключение. Резултатите от теста бяха доста добри.

Pingdom-DreamHost

Страницата отне по-малко от една секунда, средно 471 ms. Това е по-добре от голям брой доставчици там и е много важен показател зад успеха на даден сайт. Тъй като не използвахме оптимизация на скоростта или кеширане, може да се каже, че резултатите са надеждни.

Сървърно време & Време за зареждане (UptimeRobot)

Тестът на UptimeRobot е изпитан метод за преценка колко надежден е уебсайтът. Проведохме теста на сайта и отново бяхме резултатът положителен:

DreamHost-непрекъсната работа

Както можете да видите, уебсайтът е бил готов за 34 часа и не е бил прекъснат около 1 месец. Той предлага темп на ъптайм от 99,99% през последните 30 дни, което се равнява на около 0,072 часа на месец.

Това е много добре, тъй като знаете, че уебсайтът ви ще бъде по-голямата част от времето. По същия начин скоростта е отлична и средно 199,78 ms.

Време за реакция на сървъра (Bitcatcha)

Тъй като уебсайтовете се гледат в световен мащаб, важно е да се намери хостинг доставчик, който да гарантира бързи времена на зареждане по целия свят. Проведохме теста на Bitcatcha, за да преценим това. Ето и резултата.

Както се очаква, уебсайтът зарежда най-бързо в САЩ, следван от Австралия. Най-бавното е в Сао Пауло и Япония, където е средно около 250 ms, което не е много лошо, особено когато го сравнявате с други опции. Като цяло, няма значение къде е вашата аудитория, можете да хоствате сайта си в DreamHost без проблем.

Планове и функции за хостинг

DreamHost предлага куп хостинг планове. Въпреки че споделят някои подобни функции, някои може да дойдат с допълнителни предимства. Четирите най-популярни хостинг планове, предлагани от компанията, включват.

Тип хостинг
№1 Пакет
№2 Пакет
№ 3 Пакет
№4 Пакет
Споделено (основно)$ 2,59 / мес$ 5,59 / мес
WordPress$ 2,59 / мес$ 5,59 / мес
VPS$ 10 / мес$ 20 / мес$ 40 / мес$ 80 / мес
Посветен149 щ.д. / мес$ 279 / мес

Споделен хостинг

Най-евтиният пакет идва за $ 2,59 / месец. Можете да хоствате само един сайт в него, но получавате безплатен домейн с него в допълнение към неограничен трафик, безплатен SSL и безплатно SSD съхранение.

По-скъпият пакет идва за 5,95 долара на месец. Можете да хоствате неограничени сайтове в него и да се наслаждавате на безплатен домейн в допълнение към неограничен трафик, безплатен SSL и безплатно SSD съхранение.

Основните функции
Споделен начинаещ
Споделено неограничено
Начална цена$ 2.59 / месец$ 5.95 / месец
Цена за подновяване$ 2.59 / месец$ 5.95 / месец
Уебсайтове1неограничен
SSD дисково пространство50GBнеограничен
BandwidthUnmeteredUnmetered
Имейл акаунтиПредлага се за покупкавключен
Хостван домейн (и)неограниченнеограничен
Включени БЕЗПЛАТНИ домейни
БЕЗПЛАТЕН SSL сертификатНа разположениеПредварително инсталирани

VPS хостинг

Основен: Най-евтиният пакет идва за едва $ 10 / месец. Можете да хоствате неограничени сайтове в него, докато се наслаждавате и на неограничени имейли. Той предлага безплатни SSL сертификати, 1 GB RAM и 30GB SSD съхранение, следователно може да не е подходящ за тежки сайтове.

Бизнес: Подходящ за малки фирми, този струва $ 20 / месец. Можете да хоствате неограничени сайтове в него, докато се наслаждавате и на неограничени имейли. Подходящ е за малки сайтове, предлага 2 GB RAM с 30 GB SSD памет и неограничен трафик с безплатни SSL сертификати.

Professional: Предлага се за едва $ 40 / месец, като този също се предлага с безплатни SSL сертификати. Този също ви позволява да хоствате неограничени сайтове с неограничен брой имейли. Той предлага 4GB RAM и 120GB SSD съхранение и е подходящ за среден бизнес и професионални сайтове.

Enterprise: Най-скъпият VPS хостинг пакет струва $ 80 / месец и се предлага с безплатни SSL сертификати. Можете да хоствате неограничени сайтове с неограничен брой имейли. Той предлага 8GB RAM и 240GB SSD съхранение и е подходящ за големи сайтове.

DreamHost-VPS опаковки

Облачен хостинг

Компанията предлага куп опции за хостинг в облак. Те включват:

512MB Ram сървър: Този 1 vCPU, неограничен трафик пакет струва само $ 4,50 / месец или $ 0,0075 / час. Подходящ е за калайдисване и предлага 80 GB SSD диск.

2GM Ram Server: Този 1 vCPU, неограничен трафик пакет струва само $ 12 / месец или $ 0,03 / час. Подходящ е за уебсайтове и предлага 80 GB SSD диск.

8GB Ram Server: Този 4 vCPU, неограничен трафик пакет струва само $ 48 / месец или $ 0,08 / час. Подходящ е за бази данни и предлага 80 GB SSD диск.

Специализиран хостинг

Най-евтиният пакет идва за $ 149 / месец. Вие не се радвате само на 100% гаранция за продължаване, но и получавате достъп до 24/7 мониторинг на сървъра с DDoS защита.

DreamHost Посветени на опаковки

DreamHost Basic (споделен план) в подробности

Споделеният план е най-популярният план на компанията, тъй като е направен за всички видове потребители. Всички пакети идват с безплатно име на домейн за първата година и неограничен трафик.

планове & Цени в детайли

Нека да разгледаме функциите, които идват с основния план. Можете да избирате от две опции.

Какво е включено в споделените пакети?

стартер: Този пакет е подходящ, ако тепърва започвате или имате малък бизнес. Можете да хоствате само на един сайт и да получите някои основни функции като WordPress и безплатен домейн с безплатен SSL сертификат.

неограничен: Както подсказва името, този пакет ви предлага неограничени уебсайтове, трафик и имейли. Можете също така да се насладите на основните опции, които се предлагат със стартовия пакет, като безплатно име на домейн, WordPress и безплатен SSL сертификат.

Основните функции
стартер
неограничен
Начална цена$ 2.59 / месец$ 5.95 / месец
Цена за подновяване$ 2.59 / месец$ 5.95 / месец
Уебсайтове1неограничен
SSD дисково пространство50GBнеограничен
BandwidthUnmeteredUnmetered
Имейл акаунтиПредлага се за покупкавключен
Хостван домейн (и)неограниченнеограничен
Включени БЕЗПЛАТНИ домейни
БЕЗПЛАТЕН SSL сертификатНа разположениеПредварително инсталирани
Premium Wildcard SSLНеДа, с Аддон
БЕЗПЛАТНО Builder на сайта
БЕЗПЛАТНО Прехвърляне на уебсайт
Cpanel & Softaculous
Нощни резервни копия
MySQL Бази даннинеограниченнеограничен
Cloudflare CDN
Гарантирано връщане на парите97 дни97 дни

Таблица за начални цени

Стартираният пакет започва от 2,59 долара / месец. Можете да изберете да плащате $ 7.95 / месец, ако искате пакета Unlimited.

Период на плащане / План
(само за нови потребители)
Споделен начинаещ
Споделено неограничено
1 месец$ 4.95 / месец$ 10.95 / месец
12 месец$ 3.95 / месец$ 6.95 / месец
36 месец$ 2.59 / месец$ 5.95 / месец

Цени за подновяване

Политиката за подновяване е много проста. Ще бъдете таксувани със същата сума като оригинала, освен ако няма промяна в структурата на цените.

Основни характеристики в подробности

Нека разгледаме някои от основните функции, които DreamHost може да предложи. Те ще ви помогнат да определите колко добра или лоша е тази опция за вас.

Име на домейн & електронна поща

И двата пакета идват с безплатно име на домейн за първата година. Безплатни имейли обаче са достъпни само с пакета Unlimited. Ще трябва да надстроите, ако имате нужда от тази функция.

DreamHost домейн имена

Уеб пространство & Bandwidth

И двата пакета предлагат неограничено SSD съхранение и неограничен трафик. Някои доклади предполагат, че може да не е неограничен, но не открихме проблем или ограничение с уеб пространство или честотна лента.

Инсталация на WordPress с едно щракване

И двата пакета предлагат WP инсталация с 1 щракване за безплатно улесняване на стартирането и работата на WordPress на вашия сайт. Можете да изберете инсталиране на WordPress и вашият сайт ще бъде готов само за няколко секунди, за да проектирате.

Миграционна служба

Dreamhost не ви позволява да импортирате данни от други контролни панели. Ще трябва да го направите ръчно, т.е. да копирате базите данни и файлове сами. Плюс това също не е възможно да се импортират имейли. Това трябва да се направи и ръчно, като се използва едно от многото настолни приложения.

За сайтове в WordPress можете да изберете да мигрирате самостоятелно или да наемете миграционните услуги на компанията за 99 долара. Работата отнема 48 часа, за да приключи.

Уебсайт строител

Създателят на сайта е отличен и много лесен за използване. Можете да изберете оформление и да започнете веднага. Услугата е достъпна безплатно и се предлага с опции за кликване за редактиране, които ви позволяват да персонализирате теми според нуждите. С тази функция няма да имате затруднения при изграждането на собствен сайт.

DreamHost-сайт-строител

Други функции

Освен всичко това, DreamHost е един от малкото сайтове, които предлагат безплатни SSL сертификати, които ще ви струват $ 10 или повече на други платформи. Освен това получавате 24-дневна поддръжка на клиенти и 97-дневна гаранция за връщане на парите, която е сред най-ниските в бизнеса.

Надеждност (опции за сигурност)

Сигурността поражда огромно притеснение, когато става въпрос за уебсайтове. Искате да можете да запазите данните си в безопасност, така че вашият сайт да работи и да работи и да няма атаки. DreamHost предоставя куп функции за сигурност, поради което няма нужда да се притеснявате от загубата на вашия сайт или на хостваните на него данни.

Защита на поверителността на домейна

Подобно на много други услуги, компанията предлага и поверителност на домейна безплатно. Можете да използвате този допълнителен слой защита, за да запазите информацията си безопасна и извън публичното пространство.

SSL сертификат

И двата пакета за споделен хостинг са с безплатни SSL сертификати. Това е важно, за да се гарантира, че вашият сайт се класира добре в търсачките и се отваря във всички платформи.

DreamShield Security

Тази платена функция ($ 3 / месец), по-рано известна като Услуга за отстраняване на зловреден софтуер, може да бъде активирана от панела. Той убива злонамерените кодове и поддържа вашия сайт защитен. Той сканира сайта всяка седмица и изпраща имейл в случай на проблем.

Специализиран IP

Компанията не предлага статични IP адреси, но можете да добавите уникален IP в секцията Управление на домейни. Въпреки това, IP може да се промени, ако се изисква, и компанията не дава гаранции по отношение на него. Уникалните IP адреси ще ви струват $ 59,95 на година.

Архивите

Докато компанията понастоящем не предлага автоматично архивиране, тя ви позволява да създавате ръчни архиви, които можете да използвате за възстановяване на вашия сайт, в случай че нещата се объркат.

Други функции за сигурност

Компанията предлага безплатна конфиденциалност на домейна, безплатни и отворени SSL / TLS сертификати, защитна стена, поддръжка на http / 2 и премахване на зловреден софтуер, за да запази вашия сайт защитен.

Местоположение на сървъра

Неговите сървъри са разположени само в САЩ (Ашбърн Вирджиния и Хилсборо Орегон), но това не би трябвало да е проблем за чуждестранните клиенти, тъй като сървърите са достъпни от цял ​​свят и предлагат добра скорост и сигурност.

Лесен за използване

Това е от огромно значение, особено ако сте новак в бизнеса. DreamHost като цяло е лесен за използване. Нека погледнем.

Лекота на регистрация

Трябва само да изберете хостинг план и да предоставите подробности като имейла и паролата си, за да се регистрирате. Можете да изберете домейн или да използвате съществуващия домейн и да направите поръчка. В някои случаи компанията може по-късно да ви помоли да представите някои подходящи документи, особено ако сте избрали уникален TLD.

dreamhost лекота на регистрация

начини за плащане

DreamHost приема куп методи за плащане, включително PayPal, кредитни карти, дебитни карти, електронни чекове, сертификат за подаръци и дори парични преводи. Тя обаче не приема криптовалути. Освен това в някои случаи международните карти също могат да бъдат отказани. Можете да се свържете с компанията, ако това се случи.

DreamHost плащания

Активиране на акаунт

Компанията проверява данните за регистрация, преди да бъде активиран акаунт. Вашият акаунт ще се покаже в очакване, докато информацията не бъде потвърдена. Процесът може да отнеме около 48 часа и повече, ако има проблеми с вашия акаунт, като в този случай може да бъдете помолени да проверите документи, особено начина на плащане, който сте използвали.

Опит с контролен панел и табло

DreamHost отбелязва шестица, когато става въпрос за контролни панели. Той не предлага типични контролни панели, но е създал свой собствен дизайн, който изглежда е вдъхновен от cPanel. Можете да се насладите на инсталации с едно щракване с други функции, с които се предлагат традиционните контролни панели.

Като цяло използването на контролния панел е парче торта. Въпреки това потребителите, които използват Plesk или cPanel твърде дълго, може да изискват известно време, за да свикнат с него.

Обслужване на клиенти (поддръжка)

DreamHost разбира важността на обслужването на клиентите и затова предлага помощ 24/7 чрез различни инструменти. Вътрешната поддръжка на клиенти е много добре обучена и достъпна и за потенциални потребители.

Чат на живо

Това е предпочитаният метод за повечето хора. Представителите са много приятелски настроени с добро количество знания. Отнема само няколко минути, за да се свържете с агент, който ще провери вашите данни, преди да се справи със случая.

Билети

Ще трябва да разчитате на билети, ако това е основен проблем. Получихме отговор в рамките на 24 часа, но изглежда, че екипът е активен само между 5:00 до 22:00. Отговорите бяха кратки, но професионални.

телефон

Понастоящем компанията не предлага телефонна поддръжка. Можете обаче да се свържете с дръжката на Twitter на хостинг доставчика, за да оставите притесненията си. Независимо от това, можете да заявите обратно повикване за $ 9,95. Той също така предлага месечен пакет за $ 14.95 с три обаждания.

Образователни ресурси (база знания)

Можете да се възползвате от читалището или да преминете през десетки статии, написани, за да отговорите на вашите въпроси. Те са много подробни с илюстрации, за да ви помогнат сами да решите проблемите си.

DreamHost-знанието база

Гаранция за връщане на пари (Политика за възстановяване)

DreamHost предлага уникална 97-дневна гаранция за връщане на парите за всички споделени хостинг пакети. Гаранцията не покрива други планове. Сумата Ви ще бъде изпратена обратно до оригиналния източник на плащане, но може да има леко приспадане в името на таксата (3%).

Кой е DreamHost Best For?

Независимо дали имате малък или голям сайт, независимо дали искате да стартирате свой собствен онлайн магазин или фирмен блог, DreamHost може да бъде подходящата опция за вас. Той е не само достъпен, но предлага и куп функции. Създателят на сайта например го прави подходящ за начинаещи, тъй като инструментът го прави лесно за създаване на собствен сайт. По подобен начин фирмите и собствениците на големи сайтове също могат да го използват, тъй като предлага голяма сигурност и някои готини функции.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
CONS

 • Можете да се насладите на един безплатен ден за всеки час престой, тъй като компанията предлага 100% продължаване.
 • 24/7 поддръжката на клиенти е страхотна.
 • Можете да се насладите на разширена гаранция, за да сте сигурни и сигурни.
 • Сървърите са сред най-бързите в бизнеса, следователно е подходящ за всички видове клиенти.
 • Това е екологична компания (неутрална върху въглерода) и работи върху неутрализирането на парникови газове.
 • Клиентските услуги може да не са достъпни 24/7.
 • Възстановяването покрива само споделени хостинг пакети.
 • Проверката често може да отнеме много време.

Препоръчваме ли DreamHost?

Да, правим, без съмнение. DreamHost е сред най-добрите в бизнеса днес. Той носи достоверност на вашия сайт, тъй като не е нужно да се притеснявате дали страниците се зареждат бавно, разходите се увеличават или вашият сайт се спуска.

Надяваме се, че този подробен преглед ще ви помогне да вземете информирано решение. Какво мислиш за това? Имате ли опит с DreamHost? Уведоми ни!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map