Paras ilmainen web-hosting “Ei mainoksia” vuonna 2020

Kaikkien ilmaisten web-hosting-palveluiden ei tarvitse sisältää paljon mainoksia. Kokoimme 7 suosituinta vaihtoehtoa ja sijoittelimme ne käyttöajan, latausajan, ominaisuuksien, tuen ja luotettavuuden perusteella.


Mitä teimme löytääksemme parhaan

Etsimme verkosta ja valitsimme viisitoista ilmaista verkkosivustojen ylläpitoalustaa. Sitten kaivoimme eteenpäin ja nollautimme sisään seitsemässä parhaassa ilmaisessa web-isännöinnissä kiinnittämällä huomiota moniin tekijöihin, kuten käytettävissä oleviin ominaisuuksiin, kustannuksiin, asiakastukeen ja päivitysvaihtoehtoihin. Tutkimme kaikkia näitä isäntiä rekisteröitymisen jälkeen ja verkkosivustojen luomisen jokaiselle. Tämä auttoi meitä arvioimaan muuttujia, kuten käyttöaikaa ja keskimääräistä latausaikaa.

Mitä me teimme:

 • Rekisteröitynyt jäseneksi 7 parhaan ilmaisen web-isäntämme kanssa.
 • analysoidaan kaikki tärkeät heidän ilmaiset ominaisuutensa.
 • Perustaa helppo WordPress-verkkosivusto.
 • seurataan (edelleen valvoa) verkkosivuston käyttöaikaa ja latausaikaa.
 • sijalla Jokaisella palveluntarjoajalla on käytettävyys, nopeus, tuki, ominaisuudet ja luotettavuus.

vapaa-web-hosting-vertailu-data

Paras ilmainen web-hosting-palvelu sai kaikki 10 pistettä kussakin luokassa, ja huonoin sai yhden pisteen. Lopuksi arvostimme kunkin isännän pisteet lopullisen 7 parhaan sijoituksen saamiseksi.

Vuoden 2020 seitsemän parasta ilmaista web-hosting-palvelua

Kun ajattelet ensin verkkosivuston perustamista, haluat todennäköisesti aloittaa ilmaisella web-hosting-alustalla.

Ilmaiset verkkoisäntäkoneet ovat varsin suosittuja, koska niiden avulla voit säästää rahaa ja rakentaa mainetta ilman, että sinun tarvitsee sijoittaa mitään. Mutta se ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää paperilla. He eivät ole aina sellaisia ​​kuin miltä he näyttävät olevan. Jotkut ilmaiset isännät eivät ehkä edes ole oikeita kaikille sivustoille heidän mukanaan tulevien rajoitusten vuoksi.

Oikean vaihtoehdon löytäminen voi olla hankala, mutta älä huoli, koska olemme tehneet kovaa työtä sinulle. Kerro seitsemälle parhaalle ilmaiselle web-hosting-sivustolle.

Hostinger: Paras halpa isännöinti

Käyttöaste:
99,97%

Lataa aika:
384 ms

Kustannukset (4 vuoden suunnitelma):
0,80 dollaria kuukaudessa

Kustannukset (1 vuoden suunnitelma):
1,95 dollaria kuukaudessa

Tuki:
9/10

Ominaisuudet:
8/10

Hostinger aloitti toimintansa vuonna 2004 ja on sittemmin saavuttanut yli 29 miljoonan asiakkaan käyttäjäkunnan 178 maassa. Yli 15 000 uutta käyttäjää kirjautuu joka päivä.

Se tarjoaa asiakkailleen jaetun, pilvipalvelun ja VPS-isännöinnin. Yhden jaetun hosting-paketti sisältää yhden verkkosivuston, yhden sähköpostitilin ja 100 Gt: n kaistanleveyden 0,80 dollaria kuukaudessa. Muualla yrityksen pilvipohjainen hosting alkaa 7,45 dollaria kuukaudessa.

Peruspaketissa on oma IP, 40 Gt tallennustilaa, 3 Gt RAM-muistia ja rajaton määrä tietoa. Hostinger tarjoaa kuusi VPS-hosting-vaihtoehtoa, niin vähän kuin 3,95 dollaria kuukaudessa. Näin saat 20 Gt tallennustilaa, 1 000 Gt dataa ja 2,4 GHz: n suorittimen.

Verkkosivuston nopeustesti suorituskykyluokalla & latausaika (Pingdom):
Pingdom-hostinger

Palvelimen vastausajat (Bitcatcha):
hostinger-bitcatcha

Avainominaisuudet

 • Ei korkoja Premium- ja Business-jaetuissa paketeissa
 • Monet palvelut sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen
 • Optimoitu WordPressille
 • Skaalautuva pilvisuunnitelma kasvaville yrityksille
 • Muokattavat VPS-paketit
 • Mukautettu ohjauspaneeli
 • Chat-tuki on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa

Levytila
Rajoittamaton

kaistanleveys
Rajoittamaton

sivustot
1

Ilmainen verkkotunnus
Ei

Ilmainen SSL
$ 19.95

Isäntäsuunnitelmat
www.hostinger.com

000WebHost: yksi, jolla on historia

Käyttöaste:
99,16%

Lataa aika:
424 ms

Luotettavuus:
8/10

Ei mainoksia:
Joo

Tuki:
8/10

Ominaisuudet:
8/10

000WebHost on ykkönen valinta monista syistä. Se on yksi ensimmäisistä ilmaisista isännöintiympäristöistä, ja sen ei tiedetä rajoittavan käyttäjätilien määrää.

000WebHost on alustalla ylläpidetty yli 18 000 000 verkkosivustoa, ja se on yksi kymmenen vuosikymmenen historiaan kuuluneimmista ilmaisista web-hosting-työkaluista. Se ei kuitenkaan välttämättä ole kovin luotettava, koska sen tiedetään olevan offline-tilassa 60 minuuttia päivässä huolimatta lupauksesta, että käyttöaika on 99,9%.

Verkkosivuston nopeustesti suorituskykyluokalla & latausaika (Pingdom):
000webhost-bitcatcha

Palvelimen vastausajat (Bitcatcha):
bluehost-bitcatcha

Rajoitukset ja ongelmat:

Tiedostonhallinnassa ladattavien tiedostojen kokoa on rajoitettu. Ne eivät saa olla suurempia kuin 32 Gt, mikä ei ehkä riitä useimmille käyttäjille. FTP: n avulla tiedostojen lähettämiseen ei kuitenkaan ole tällaista rajoitusta.

Paitsi tämä, alusta ei tarjoa varmuuskopioita, kun isännöit sivustosi ilmaiseksi. Tämä on suuri riski, koska isännöintipalveluntarjoaja oli ison hyökkäyksen kohteena vuonna 2015, kun yli 13 000 000 käyttäjän tiedot olivat vuotaneet.

Lisäksi asiakastuki on myös huono, koska live-chat- tai sähköpostivaihtoehtoja ei ole saatavana. Ja mikä tärkeintä, kori laskee tunnin ajan kunnossapidon takia. Tämä ei välttämättä ole täydellinen asia, jos yrität rakentaa yleisöä, koska sivustojen on oltava 24/7.

Päivitykset saatavilla:

000WebHost tunnetaan ilmaisista palveluista, mutta se tarjoaa myös maksullisia ominaisuuksia, jotka alkavat jopa 0,80 dollaria / kuukausi. Pakettiin sisältyy ilmainen verkkotunnus, tiimin 24/7 -tuki, sähköpostitili ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Tämä tarjoaa 100 Gt: n kaistanleveyden, mutta jos se ei riitä, voit kokeilla kalliimpaa vaihtoehtoa 2,15 dollaria / kuukausi. Siihen kuuluu viikoittaisia ​​varmuuskopioita ja rajaton kaistaleveys.

Avainominaisuudet

 • Lisäpalvelut
 • cPanel-käyttö monilla ominaisuuksilla
 • MySQL, PHP
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja sivuston nopeasti rakentamiseen
 • WordPress on optimoitu isännöimään WP-pohjaisia ​​sivustoja

Levytila
1 gb

kaistanleveys
10 gb

sivustot
2

Ilmainen verkkotunnus
Ei

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
000webhost.com

InfinityFree: Monia rajoittamattomia ominaisuuksia ilmaiseksi

Käyttöaste:
98,19%

Lataa aika:
306 ms

Luotettavuus:
8/10

Ei mainoksia:
Joo

Tuki:
7/10

Ominaisuudet:
7/10

InfinityFree on uusi nimi teollisuudessa, jolla voi vain ylpeillä vain 200 000 asiakasta, mutta siitä on nopeasti tulossa go-to-vaihtoehto, kun kyse on ilmaisista web-hosting-vaihtoehdoista..

Se on erittäin monipuolinen ja tarjoaa erinomaisen käyttöajan myös kohtuullisella nopeudella. On niin hyvä, että sinulla voi olla vaikea uskoa sen olevan ilmainen.

Verkkosivuston nopeustesti suorituskykyluokalla & latausaika (Pingdom):
Pingdom-InfinityFree

Palvelimen vastausajat (Bitcatcha):
infinityfree-bitcatcha

Rajoitukset ja ongelmat:

Vaikka verkkosivusto lupaa rajoittamatonta tilaa ja kaistanleveyttä, saatat kohdata joitain rajoituksia, jotka näyttävät eroavan käyttäjältä toiselle. Lisäksi se sallii vain enintään 50 000 osumaa päivittäin. Tämän lisäksi sivustolle ladattavien tiedostojen tyypeille on rajoituksia. Tutustu ohjeisiin ollaksesi varma.

Yhtiö näyttää myös olevan erittäin tiukat eivätkä ehkä ajattele kahdesti ennen tilisi jäädyttämistä tai lopettamista, jos et noudata ohjeita. Tämä voi olla erittäin riskialtista, koska varmuuskopioita ei tarjota.

Päivitykset saatavilla:

Yhtiö tarjoaa premium-hosting-palvelua, joka sisältää ilmaiset SSL-sertifikaatit, cPanelin, ilmaisen teknisen tuen ja 24/7 asiakastuen, ilmaisen siirron ja 250 Gt kaistanleveyttä. Se on saatavana vain 2,99 dollaria kuukaudessa.

Jos tämä kaistanleveys ei riitä sinulle, kokeile Ultimate-pakettia 5,90 dollarilla. Se tarjoaa useita rajattomia ominaisuuksia, mukaan lukien rajaton kaistanleveys.

Avainominaisuudet

 • 10 ilmaista sähköpostitiliä
 • Enintään 400 verkkosivustoa
 • Rajoittamaton kaistaleveys ja levytila
 • Ilmainen aliverkkotunnus yli 25 laajennuksesta
 • Yhden napsautuksen asennus Softaculous-asennusohjelmalla

Levytila
Rajoittamaton

kaistanleveys
Rajoittamaton

sivustot
400

Ilmainen verkkotunnus
Ei

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
infinityfree.net

x10Hosting: Rajoittamaton, mutta muutamilla haitoilla

Käyttöaste:
97,81%

Lataa aika:
410 ms

Luotettavuus:
7/10

Ei mainoksia:
Joo

Tuki:
7/10

Ominaisuudet:
7/10

x10Hosting lupaa tarjota käyttäjille ilmaisen ”täyden web-hosting-paketin” ja näyttää olevan tekevän melko hyvää työtä lupauksen täyttämisessä. Se on yksi harvoista ilmaisista isännöintipalveluntarjoajista, joka tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden.

Yli kymmenen vuoden ajan liiketoiminnassa x10Hostingia pidetään nyt kunnioitettavana alustana isännöidä sivustoja ilmaiseksi. Se tarjoaa melko hyvän käyttöajan, ja nopeus on myös hyvä.

Se tarjoaa myös erinomaisen cPanel-kyvyn asentaa yli 30 sovellusta yhdellä napsautuksella. Sillä on kuitenkin muutama aihe.

Verkkosivuston nopeustesti suorituskykyluokalla & latausaika (Pingdom):
Pingdom-x10Hosting

Palvelimen vastausajat (Bitcatcha):
x10hosting-bitcatcha

Rajoitukset ja ongelmat:

Edestä tämä näyttää olevan ratkaisu kaikkiin ongelmiin, mutta kuten useimpiin muihin vaihtoehtoihin, siihen sisältyy myös muutamia rajoituksia. Suurin ongelma on sähköpostiosoitteen puute, mikä voi olla suuri ongelma, jos aiot luoda ammattimaisen sivuston.

Asiakastuki ei myöskään ole kovin hyvä, koska tämä on ainoa tapa saada apua julkisen foorumin kautta. Asiantuntijoiden kuuleminen voi viedä hetken.

Päivitykset saatavilla:

Voit valita premium-paketin, joka alkaa niinkin alhaalta kuin 6,95 dollaria / kk ja mukana on 24/7 -tuki, parannettu suorituskyky ja 99,9% taattu käyttöaika, automaattiset varmuuskopiot ja joukko ilmaisia ​​SEO-työkaluja.

Jos tämä ei kuitenkaan riitä, voit valita pitkäaikaisen sopimuksen. Ainakin kahdeksi vuodeksi kirjautuminen tuo hintaan 4,95 dollaria / kk, ja siinä on muita etuja, kuten ilmainen verkkotunnus (joka vuosi), ilmainen oma IP-osoite ja ilmaiset SSL-sertifikaatit.

Jos tämä on kallista ja aiot pitkällä aikavälillä, voit valita ilmoittautumisen vähintään kolmeksi vuodeksi. Tämä laskee hinnan 3,95 dollariin.

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton tila ja kaistanleveys
 • PHP ja MySQL
 • Yhden napsautuksen asennus useille kolmannen osapuolen sovelluksille
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja sivuston nopeasti rakentamiseen
 • FTP-lataukset

Levytila
Rajoittamaton

kaistanleveys
Rajoittamaton

sivustot
1

Ilmainen verkkotunnus
Ei

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
x10hosting.com

AwardSpace: Melko luotettava ilmainen web-hosting

Käyttöaste:
99,17%

Lataa aika:
1111 ms

Luotettavuus:
7/10

Ei mainoksia:
Joo

Tuki:
7/10

Ominaisuudet:
7/10

Yli 15 vuoden historian ja 2,5 miljoonan käyttäjän kanssa AwardSpace on melko luotettava ilmainen web-hosting-alusta. Se tarjoaa ominaisuuksia, joita harvat ilmaiset isännöintipalveluntarjoajat tekevät. Tämä sisältää yhden ilmaisen sähköpostitilin ja 24/7 -tuen.

Verkkosivuston nopeustesti suorituskykyluokalla & latausaika (Pingdom):
Pingdom-awardspace

Palvelimen vastausajat (Bitcatcha):
awardspace-bitcatcha.jpg

Rajoitukset ja ongelmat:

AwardSpace tarjoaa paljon, mutta epäonnistuu tilan ja kaistanleveyden suhteen, koska 1 Gt tilaa ei ehkä riitä useimmille käyttäjille. Tämän lisäksi joihinkin käytettävissä olevista ominaisuuksista on rajoituksia. Esimerkiksi, sähköpostien edelleenlähettämistä ei ole, ja sähköpostit voidaan käyttää vain työkalun selainpohjaisessa versiossa.

Alusta on varsin luotettava ja turvallinen palomuurisuojauksen ansiosta, mutta se ei tarjoa mitään varmuuskopioita. Toinen merkittävä ongelma on joidenkin sopimusten ehdot, jotka antavat AwardSpacelle luvan myydä tietosi kolmansille osapuolille. Tämä voi olla valtava ongelma joillekin käyttäjille.

Päivitykset saatavilla:

Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman premium-palveluita, kuten jaetun isännöinnin, WordPress-isännöinnin, VPS Cloud-isännöinnin, puolittain omistetun isännöinnin ja SSL-sertifikaatit.

Halvin jaettu hosting-ohjelma käynnistyy niinkin alhaisella kuin 2,79 eurolla ja tarjoaa upeita ominaisuuksia, kuten rajoittamattoman tilan, paremmalla nopeudella ja turvallisuudella. Jos tämä ei riitä, voit valita kalliimman paketin ja nauttia ilmaisesta tekemisestä

Avainominaisuudet

 • 1 Gt tilaa 5 Gt kaistanleveydellä
 • Liikennetilastot mitata sivustosi tehokkuutta
 • Edistynyt ohjauspaneeli helppoa käyttöä varten
 • 24/7 -tuki, mukaan lukien live chat
 • 1 verkkotunnus, jossa on 3 aliverkkotunnusta, sallittu
 • Virus- ja roskapostisuojaus

Levytila
1 gb

kaistanleveys
5 gb

sivustot
1

Ilmainen verkkotunnus
Ei

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
awardspace.com

FreeHostia: Isännöi useita sivustoja täällä

Käyttöaste:
99,21%

Lataa aika:
1168 ms

Luotettavuus:
6/10

Ei mainoksia:
Joo

Tuki:
5/10

Ominaisuudet:
8/10

FreeHostia tunnetaan kuormitetulla palvelimella, jonka avulla yritys voi tarjota poikkeukselliset latausajat ja käytettävyyden.

Sen asiakaspalvelu on myös varsin hyvä, ja sinun ei tarvitse odottaa päiviä kuullaksesi edustajalta. Toinen valoisa kohta on kyky isännöidä viittä verkkotunnusta ja nauttia jopa kolmesta ilmaisesta sähköpostitilistä. Kaikesta tästä huolimatta se ei ole kuitenkaan täydellinen alusta, koska mukana on muutama rajoitus.

Verkkosivuston nopeustesti suorituskykyluokalla & latausaika (Pingdom):
Pingdom-freehostia.jpg

Palvelimen vastausajat (Bitcatcha):
freehostia-bitcatcha

Rajoitukset ja ongelmat:

Sen suurin rajoitus on rajoitettu levytila. 250 Mt ei riitä useimmille käyttäjille. Se ei mitenkään sovellu verkkosivustoille, jotka sisältävät paljon sisältöä, erityisesti visuaalisesti, koska ne vievät paljon tilaa.

Tämän lisäksi kaistanleveys ei ole myöskään kovin hyvä. Sinun on valittava maksettu ohjelma, jos verkkosivustosi ottaa höyryä.

Päivitykset saatavilla:

Maksetut paketit alkavat niin alhaalta kuin 1 dollari / kk. Nautit 30 Gt levytilaa ja 1 TB kuukausittaista liikennettä, lisäksi 99,9%: n käyttöaikatakuu. Se ei kuitenkaan ole yrityksen ainoa premium-paketti.

Se tarjoaa omistettuja palvelimia niinkin alhaalta kuin 65 dollaria / kuukausi, ja kallein vaihtoehto on saatavana hintaan 149,95 dollaria / kuukausi. Tämä saattaa kuulostaa paljon, mutta yritys tarjoaa alennuksia, jos kirjaudut pitkäaikaisiin suunnitelmiin.

Avainominaisuudet

 • 250 Mt levytilaa ja 6 Gt kaistaleveyttä
 • 3 sähköpostitiliä
 • 1 MySQL-tietokanta ja 10 Mt MySQL-tallennustila
 • 5 isännöityä verkkotunnusta
 • 1-napsauta WordPress-asennusta

Levytila
250 mb

kaistanleveys
6 gb

sivustot
5

Ilmainen verkkotunnus
Ei

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
freehostia.com

FreeHosting: Hyvä pienille sivustoille

Käyttöaste:
93,61%

Lataa aika:
1596 ms

Luotettavuus:
6/10

Ei mainoksia:
Joo

Tuki:
5/10

Ominaisuudet:
6/10

FreeHosting.com -yrityksellä on melko iso nimi, sillä sillä on yli 15 000 asiakasta ja yrityksellä on 10 vuotta. Tämä eurooppalainen yritys tarjoaa joukon ominaisuuksia, mutta sen hankkiminen voi olla vaikeaa monimutkaisten käytäntöjensä vuoksi. Sinun on täytettävä sen tiukat vaatimukset voidaksesi käyttää sitä.

Suosittelemme, että tutustut palvelun ehdot yksityiskohtaisesti ennen kirjautumista.

Verkkosivuston nopeustesti suorituskykyluokalla & latausaika (Pingdom):
Pingdom-freehosting

Palvelimen vastausajat (Bitcatcha):
freehosting-bitcatcha

Rajoitukset ja ongelmat:

FreeHosting.com: n mittaamaton kaistanleveys on sen suurin vahvuus, mutta tilanpuute (10 Gt) voi olla joillekin käyttäjille este. Tämän lisäksi reilun käytön politiikka on myös hieman monimutkainen, koska sinulla on riski menettää tilisi.

Lisäksi yritys ei tarjoa aliverkkotunnuksia, ja asiakaspalvelu on myös melko huono, koska ainoa vaihtoehto saada vastaus on avata lippu, jonka hyväksyminen voi kestää jonkin aikaa..

Toinen suuri ongelma, joka voi kohdata, on hidas latausaika. Joidenkin alustalla ylläpidettyjen verkkosivustojen lataaminen voi kestää noin 2–3 sekuntia, mikä on aika hidasta. Lisäksi käytettävyyttä ei myöskään taata. Itse asiassa 53% käyttäjistä poistuu sivustosta, jos lataus vie yli 3 sekuntia.

Päivitykset saatavilla:

Voit joko ostaa lisäosia elinikäiseksi tai valita premium-paketin, joka alkaa niinkin alhaalta kuin 7,99 dollaria ja sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuut.

Voit nauttia rajattomasta levytilasta ja kaistanleveydestä, ilmaisesta SSL-varmenteesta, jonka aliverkkotunnukset ovat maksettu asiakas. Muita etuja ovat PHP-verkottuminen, useita sähköpostitilejä, enemmän MySQL-tietokantoja, kyky varmuuskopioida tietosi, yksityiskohtaiset tilastot ja nopeammat palvelimet.

Avainominaisuudet

 • Mittaamaton kaistanleveys, ts. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä
 • Joukko verkkosovelluksia, kuten PHP, MySQL, Apache ja Linux
 • 10 Gt tilaa
 • 1 Sähköpostitili
 • Enintään yksi verkkotunnus

Levytila
10 gb

kaistanleveys
250 gb

sivustot
1

Ilmainen verkkotunnus
Ei

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
freehosting.com

7 parasta ilmaista web-hosting-palvelua vuonna 2020

Web-palveluntarjoaja
Luotettavuus
Käyttöaste
Lataa aika
luokitus
1. Hostinger9/1099,97%384 MS4,6 / 5
2. 000WebHost8/1099,16%424 MS4,0 / 5
3. InfinityFree8/1098,19%306 MS3,8 / 5
4. x10Hosting7/1097,81%410 MS3,5 / 5
5. AwardSpace7/1099,17%1111 MS3,1 / 5
6. FreeHostia6/1099,21%1168 MS2,7 / 5
7. FreeHosting6/1093,61%1596 MS2,4 / 5

Tietoja tarkistusprosessistamme

vapaa-web-hosting-review-prosessi

Toisin kuin muut tämän tyyppiset projektit, olemme sitoutuneet ilmaiseen isännöintipalveluun jokaiselta tämän luettelon palveluntarjoajalta.

Analysoimme myös heidän palvelusehtojaan juurtuakseen pois kaikki piilotetut tai epäreilut lausekkeet. Käytimme jokaista palvelua, kunnes tiesimme sen sisältä ja ulkoa. Huomasimme kuinka helppoa oli kirjautua, selata taustajärjestelmää ja asentaa WordPress. Perustimme myös testisivustot, tarkkailemalla palvelimen käyttöaikaa ja sivujen lataamiseen kuluneen ajan.

Lopuksi arvioimme jokaisen ilmaisen web-palveluntarjoajan asteikolla yhdestä kymmeneen käytettävyyden, latausajan, ominaisuuksien, tuen ja luotettavuuden suhteen. Laskimme kunkin palvelun pisteet ja sijoitimme ne vastaavasti.

3 asioita, jotka on tiedettävä ennen aloittamista

On välttämätöntä, että teet vähän tutkimusta, vaikka aiot perustaa verkkosivuston ilmaiseksi. Tässä on muutama asia, joka on syytä harkita ennen ilmaisen isäntäalustan valitsemista:

1. Palvelimen suoritukset (Uptime & Nopeus)

Tämä on tärkein tekijä. Mitä hyötyä on verkkosivustosta, jos sitä ei ladata ollenkaan tai lataus kestää liian kauan?

käytettävyyttä-ja-kuorma-aika

Useimmat ilmaiset isäntäympäristöt tunnetaan kauheasta käyttöajasta ja hitaasta suorituksesta. On täysin ymmärrettävää, miksi näin tapahtuu. He haluavat sinun ostavan maksetun isännöinnin ja omistavan suuremman osan resursseistaan ​​maksettuihin ohjelmiin.

Odotettu aika

Isännöintisi voi mennä alas

Päivittäin
9 s

Viikoittain
1 m

Kuukausittain
4 m 19 s

Vuosittain
52 m 34 s

Lisäksi on vaikea tilanne, kun tuhansia sivustoja ylläpidetään yhdellä palvelimella. Resurssit jakautuvat suuren joukon käyttäjien kesken, ja kaikki saavat vain pienen osan.

2. Palvelujen päättäminen

Tämä saattaa kuulostaa kaukaa, mutta yrityksillä on mahdollisuuksia lopettaa liiketoiminta jostakin syystä. Tietysti tämä voi tapahtua, vaikka valitset maksetun isännöintiohjelman, mutta eniten maksetussa isännöinnissä saat mahdollisuuden siirtää sivustosi toiselle palveluntarjoajalle tai ladata varmuuskopion. Tällaista ylellisyyttä ei yleensä ole saatavana ilmaisen isännöinnin yhteydessä, ja saatat lopulta menettää kaikki tietosi.

Lisäksi on olemassa riski, että isännöintipalveluntarjoaja lopettaa tilisi palvelun rikkomisesta tai muusta vastaavasta syystä. Monien yritysten tiedetään tekevän niin ilman varoitusta.

3. Tietojesi vuotaminen

Verkkorikokset ovat yleisiä, ja kaikki online-asema on vaarassa. Suurin osa ilmaispalveluntarjoajista ei tarjoa oikeanlaista tietoturvaa, joka ei vaaranna vain sivustosi, vaan myös tietosi.

Palveluntarjoaja ei välttämättä ota vastuuta, jos verkkosivustollesi hakkeroidaan. Jos palveluntarjoajaan kohdistuu hyökkäys, sinulla ei ehkä ole käytettävissään muuta vaihtoehtoa kuin ottaa osuma..

Miksi ilmainen hosting ei välttämättä ole hyvä vaihtoehto

Kaikista plusseista huolimatta ilmainen isännöinti ei ole kovin hyvä vaihtoehto, jos olet vakavasti asettamassa online-läsnäoloa tai omaa verkkosivustoasi. Ajattele viittä asiaa, jotka tarvitset onnistuneen sivuston saamiseksi:

99,9% Uptime nopeasti latausaikoilla

Vain vähän tai ei lainkaan ilmaisia ​​isäntäpalvelimia tarjoavat niin korkean suorituskyvyn kuin useimmat vain näyttävät esittävän korkeita vaatimuksia.

turvallisuus

Useimmat ilmaispalvelun tarjoajat eivät tarjoa suojaustyökaluja, ja jotkut eivät jopa tarjoa SSL-varmenteita, jotka ovat välttämättömyys, jos haluat löytää menestystä verkosta.

Erinomainen asiakastuki

Ilmaiset isäntäsivustot ovat surullista, koska he tarjoavat huonoa asiakastukea. Sinulla ei ehkä ole poispääsyä, jos koskaan takertuu.

Ammattilaistyökalut

Tarvitset WordPressin, maksuyhdyskäytävät jne. Verkkokauppasivuston tai ammatillisen alustan ylläpitämiseen. Tämä ei välttämättä ole mahdollista, kun isännöit sivustoasi ilmaisella isännällä rajoitusten ja ominaisuuksien puutteen vuoksi.

muutto

Nämä ovat muutamia syitä, miksi voi olla hyvä vaihtoehto antaa ilmaisille alustoille kaipaaminen. Vaikka voi näyttää houkuttelevalta aloittaa ilmaisella isännöintipaketilla ja siirtyä sitten maksulliseen versioon, se ei välttämättä ole aina hyvä idea, koska suurin osa ilmaisista isännöintipalveluntarjoajista ei ehkä salli sinun siirtyä toiselle alustalle..

Parhaat vaihtoehdot ilmaiseksi web-hosting-palveluksi

Ilmaiselle isännöinnille on vain yksi vaihtoehto, ja se on maksettu isännöinti. Älä anna sanan sekoittaa sinua. Maksetun isännöinnin ei tarvitse olla kallista. Löydät useita parhaita halpoja majoituksia.

Paras-Vaihtoehtoja Ilmaiseksi--web-hosting

Niiden hinta on niinkin alhainen kuin 10 dollaria kuukaudessa. Voit valita useista tarjoajista, kuten Hostinger, Bluehost tai GreenGeeks. Katso luettelo parhaista halvoista web-hosting-alustoista ja valitse yksi.

Suurin osa yrityksistä tarjoaa jopa ilmaisia ​​verkkotunnuksia ja niissä on erinomaiset ominaisuudet, kuten SEO-työkalut, turvatoimenpiteet, korkea suorituskyky, verkkosivustojen rakentajat, perusteelliset tilastot ja erinomainen asiakastuki.

Lopullinen sana

Ilmainen isäntä kuulostaa hyvältä idealta vain, kunnes käytät sitä. Kun sivustosi on valmis ja käynnissä, joudut kohtaamaan useita haasteita, kun huono lastausnopeus ja rajallinen käyttöaika ovat silmiinpistävimmät ongelmat. Et ehkä pysty estämään isäntäkohtaisia ​​sivustoja ilmaisilla alustoilla ankarien ehtojen vuoksi.

On parempi aloittaa maksullisella alustalla. Ne eivät ole kaikki kovin kalliita, ja suurin osa heistä tarjoaa rahat takaisin -takuita.

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Mitä mieltä olet 7 parhaimmasta sijoituksestasi? Onko sinulla kokemusta mistään tässä arvostelussa esitellyistä tarjoajista? Kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map