5 вида блогове, които да създадете за приходи от партньорски маркетинг

Партньорският маркетинг е един от най-добрите начини, по които блогърите правят пари блогове. Тя може да ви позволи да изградите здравословен, устойчив източник на доходи до края на дните си.


В същото време, както всеки друг онлайн бизнес, Партньорският маркетинг не е легло от рози. Изисква много работа, бдителност и постоянно обновяваща се стратегия.

Има различни видове блогове, които човек може да създаде днес. Но ако искате да изпитате нивото на успех, което ви вълнува в бизнеса, трябва да помислите за създаването на един или повече от типовете, които искам да обсъдя с вас в тази публикация.

Какво е партньорски маркетинг на първо място?

Това е просто начин да печелите пари онлайн, без да притежавате продукт. Какво се случва, ако популяризирате продукти / услуги, създадени и публикувани от други компании. Всеки път, когато генерирате продажба чрез проследяващия си URL адрес (наречен партньорска връзка), ви се плаща комисионна.

Комисионите и количеството пари, които печелите до голяма степен зависи от няколко различни фактора. Но за бързо разбиране, нека вземем един прост пример.

Ако се регистрирате и популяризирате оферта за уеб хостинг, която ви плаща 70 $ комисионна за продажба и генерирате 10 продажби на месец, което означава, че вашите приходи от този един продукт са 700 долара.

Всеки месец компанията ще обобщава всичко, което сте спечелили, и ще ви го изпрати като месечните си приходи от филиали. Ако популяризирате различни продукти и печелите тези комисионни, вашият месечен доход може да натрупа до нещо, което струва в зависимост от това.

По-късно в тази статия ще ви дам няколко красиви предложения за изграждане на печеливш бизнес партньорски маркетинг за постоянен и растящ доход от блогове.

Какви са различните блогове за партньорски маркетинг, които можете да изградите?

Хората изграждат различни видове блогове. Но някои имат повече сила да генерират партньорски доход от други. Ето 5 от вида на уебсайтовете, които можете да създадете и осигурите приходи от Партньорски маркетинг.

1) Личен блог

Това е един от типовете блогове, които наистина могат да отворят вратите за приходи от Партньорски маркетинг. Личният блог е просто вашият блог, в който споделяте лични неща. Това е просто всичко, което мислите.

Направете това да е ваша марка и блог за идеята за общността, за малко вдъхновение и знания за неща, които редовно обхващате. Имам личен блог, на който покривам SEO, Съвети за блогове, WordPress, Бизнес съвети, Маркетинг на съдържанието и Онлайн печелене на пари. Моите читатели знаят какво да очакват от мен по всяко време.

Тъй като постоянно публикувате съдържание, изграждайки своя пазар, можете да започнете да прилагате техниката, изложена в тази публикация в блога, да четете повече за бизнеса, да купувате курсове и да увеличавате доходите си.

2) Блог за преглед на продукта

Това е един голям генератор на доходи, но има много работа, ако искате да се откроите. Няма да изхвърлиш текст за даден продукт. Ще копаете по-дълбоко във всеки продукт и ще извадите обективна информация, която ще насочи читателите ви към вземане на информирано решение.

Печеленето на сайт за преглед с Партньорски маркетинг е просто. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за партньорските програми на прегледаните продукти и да ги свържете на своите партньорски връзки. Всички генерирани продажби трябва да кредитират комисионни по вашата сметка.

3) Ниши блогове

Нишевите блогове са блогове със съдържание, фокусирано върху конкретна индустрия или част от индустрията. Добър пример може да бъде блог, който е уникално за WordPress. Друг пример може да е блог, който е подреден в уеб хостинга.

Имах един блог за ниши, който изграждах в миналото на Combat Knives. Всичко беше за тези ножове и това привлече огромна читателска аудитория от потребителите на този инструмент.

Изграждането и класирането на блог за ниши в търсачките генерират много партньорски доходи. Моята е построена за партньорската платформа на Amazon. Но наистина можете да разширите това, за да покриете повече платформи и повече продукти в зависимост от избраната ниша.

4) Сравнение на продукта

Това много повече прилича на сайт за преглед, а по-скоро се фокусира върху това как продуктите са различни. Всяка статия на този сайт сравнява два или повече продукта в табличен вид или просто обикновен текст

Както и в други партньорски сайтове, вие свързвате тези продукти на своите партньорски връзки. Разгледайте тази публикация за сравнение на уеб хостинг.

5) сайтове с кодове за купони / отстъпки

Кодовете за отстъпки са начини хората да спестят пари онлайн. В интерес на истината, аз не купувам нищо в Интернет, без да се опитвам да разбера дали има код на талон за намаление.

Създайте блог, в който публикувате промо кодове на различни продукти и печелете комисионни всеки път, когато помогнете на някой да спести.

Според купонния разузнавателен доклад 90% от потребителите използват купони по някакъв начин. Милиони купувачи онлайн използват купони, за да спестят. Създаването на специален сайт за купони не само отваря огромен канал за доходи, но ви позволява да се възползвате от непрекъснато нарастващо търсене.

Какво ви трябва за успешен блог за партньорски маркетинг?

Блогът за получаване на доход с партньорски маркетинг е сериозен бизнес и няколко неща трябва да бъдат правилно поставени. Но искам да спомена две от тях, защото те са от ключово значение за вашия успех в бизнеса:

1. Правилните инструменти

Ще ви трябват правилните инструменти. По принцип се нуждаете от надеждна уеб хостинг услуга. Лошият хостинг определено ще предизвика прекъсвания. Това са моменти, когато вашият бизнес уеб сайт не е достъпен онлайн.

Всяка минута, в която уебсайтът ви е офлайн, може да означава огромна загуба за вашия бизнес. Ето защо не трябва да правите компромиси с тази област на бизнеса си.

Ето някои уеб хостинг компании, които трябва да помислите тази година. Те са известни със своята стабилност, производителност и удобство на цените.

2. Правилните платформи за партньорски маркетинг

Един от проблемите, с които се сблъскват стартиращите Affiliate Marketing, е да може да избере правилните продукти от правилните платформи. Вероятно сте чели за популяризиране само на продукти, които са насочени към вашата аудитория. Това е напълно правилно. Но къде намерите тези продукти и какво търсите?

Моят приятел Нико Принс е публикувал на 6 инструмента за партньорски маркетинг, за да превъзхождате вашия растеж. Вие можете да проверите публикацията тук. Основно става въпрос за платформите за партньорски маркетинг, за да се регистрирате и да изберете продукти, които да промотирате.

Ето още един списък от платформи, за които можете да се регистрирате за повече продукти за популяризиране и печелене на комисионни.

Ето няколко съвета, които да упътвате при избора на насочен продукт, който да популяризирате в блога си:

 1. Уверете се, че компанията е редовна в плащането на комисионни.
 2. Обърнете внимание на обменните курсове на страниците за продажби и каси.
 3. Едно нещо, което трябва да се вземе предвид, са възстановяванията. Ако продуктът получи много възстановявания, помислете два пъти, че ще губите пари.
 4. Сумата, спечелена в комисионни. Колкото по-голям е процентът, толкова по-добре.

Как увеличавате комисионните за дългосрочен доход?

Всъщност можете да изградите дългосрочен източник на доходи с Партньорски маркетинг. Но трябва да създадете работни стратегии за изграждане на устойчив източник на доходи.

Има две неща, на които искам да ви препоръчам да се съсредоточите, за да не пострада вашият доход от счупвания:

1. Популяризиране на повтарящи се продукти за плащане

Това е най-добрият начин за изграждане на дългосрочен устойчив бизнес за партньорски маркетинг. В тази структура на комисионните вие ​​генерирате разпродажбата веднъж и отново.

Как работи…

Популяризирате абонаментна платформа. Всеки път, когато генерирате продажба, ви се плаща комисионна. Тъй като рефералите ви продължават да подновяват членските си вноски, вие получавате комисионите си толкова дълго, колкото са платени членове.

Ако направите 30 продажби / реферали на платен членски сайт, това означава всеки месец, ще ви бъдат изплатени от плащанията за подновяване на 30-те продажби.

Ако посочените ви членове обаче отменят абонамента си, спирате да плащате от платформата. Затова трябва да се съсредоточите върху продуктите, които са в търсенето, за да сведете до минимум процента на закриване на акаунта.

2. Оптимизирайте за SEO

Не обръщането на внимание и оптимизирането на вашия уебсайт за партньорски маркетинг за трафик на търсачки е голяма грешка. SEO просто означава оптимизация за търсачки. Това е сложна тема като цяло.

Всичко е за всичко, което правите, за да покажете сайта си на страниците с резултати от търсачката след извършване на търсене. SEO трафикът е най-насочен, защото търсачките предоставят най-точните резултати на търсенията на потребителите.

Това са някои SEO статии, с които може да искате да започнете. Може да искате да проверите тази SEO блог публикация в моя блог за повече за SEO съвети.

Но за по-бързи резултати и повече знания може да искате да купите някои SEO курсове онлайн.

Вярвам, че с тази информация, вие сте в състояние да създадете партньорски маркетинг блог, който прави пари всеки ден

Био на автора:

Enstine Muki е сертифициран експерт по криптовалута и блогър на пълен работен ден. Вижте една от неговите най-четените публикации в блога където той споделя 15 различни начина, по които блогърите правят пари блогове.

Прочетете също,

 • 10 причини защо не сте успешен блогър (и как да бъдете!)
 • 5 глупави начина да увеличите продажбите на партньорски продукти през 2020 г.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map