Supraîncărcați performanța dvs. WordPress cu aceste plugin-uri

Viteza site-ului este crucială pentru creștere, dar este adesea trecută cu vederea.


Imaginați-vă toată munca grea pe care o depuneți în scrierea conținutului și în configurarea site-ului dvs., doar pentru a fi lăsați deoparte de concurenți. Deși pot exista o mulțime de factori în spatele acestuia, un astfel de factor este viteza site-ului. Indiferent de țară sau de dispozitivul pe care îl folosește cititorul dvs., site-ul dvs. trebuie să se încarce cât mai repede posibil pentru a le face să se lipească.

Nu numai că ajută la lipirea cititorilor, dar este și un factor de clasare pentru motoarele de căutare. Dacă viteza site-ului dvs. nu este în valoare, este foarte puțin probabil să ajungeți la un nivel mai mare.

Deci, ceea ce într-adevăr afectează viteza site-ului dvs. WordPress?

Ei bine, ar putea fi mai mulți factori, iar unele dintre cele mai comune sunt discutate mai jos.

Prea multe plugin-uri instalate

În timp ce pluginurile sunt necesare într-o oarecare măsură, având prea multe dintre ele face ca site-ul dvs. să fie umflat și scade viteza. Este ușor de tentat de funcționalitățile pluginurilor, deoarece reduc munca manuală, dar dacă îți sacrifică viteza, nu este o idee bună.

Adesea, jumătate dintre pluginuri stau doar acolo colectând praf. Așadar, începeți să identificați ce pluginuri nu aveți nevoie și să le eliminați.

Imaginile nu sunt optimizate

Este o practică bună să includeți o mulțime de imagini în articole, deoarece cititorilor, precum și motoarele de căutare le plac. Cu toate acestea, ceea ce nu este în regulă este adăugarea de imagini pe site-ul dvs. fără a le comprima / optimiza.

Oricât de impresionantă este o imagine, dacă este de peste 200-300KB, atunci trebuie comprimată. Comprimarea imaginilor scade dimensiunea, pierzând cu greu calitatea.

Compresia / optimizarea se poate face rapid cu utilizarea unor plugin-uri specifice menționate în acest articol. Voi ajunge la asta puțin.

Timpul de răspuns al serverului este lent

Există momente în care ai făcut tot ce ai putut, dar problema se află în altă parte. În acest caz, ar putea fi furnizorul dvs. de găzduire. Unele dintre companiile de găzduire de acolo restricționează sever cât de mult vă pot oferi viteza, ceea ce face imposibilă îmbunătățirea vitezei site-ului dvs..

O posibilă soluție ar fi să îi contactați cu privire la acest lucru sau să schimbați pur și simplu furnizorul de găzduire.

Versiunea PHP este învechită

Menținerea lucrurilor la zi este cea mai bună modalitate de a rezolva problemele, deci de ce să nu începeți cu versiunea dvs. PHP? Întrucât este limbajul de programare de bază pentru toate site-urile WordPress, utilizarea celei mai recente versiuni poate ajuta cel mai probabil la creșterea vitezei site-ului dvs..

Suplimentând la sfaturile de mai sus, trebuie să utilizați, de asemenea, anumite plugin-uri pentru a crește viteza site-ului dvs. în continuare. Să ne uităm la ele.

Racheta WP

Etichetat drept „cel mai puternic” plug-in de cache de către experți WordPress, WP Rocket este într-adevăr esențial pentru a spori viteza site-ului. Este foarte ușor de instalat și se activează instantaneu, eliminând orice luptă inutilă.

Acest plugin face o grămadă de sarcini în fundal, fără ca tu să fii nevoit să faci nimic, cum ar fi:

 • Reduce greutatea CSS, HTML și JavaScript
 • Încarcă imagini pe site doar atunci când un utilizator derulează în jos
 • Șterge frecvent memoria cache a paginii
 • Simulează o vizită pentru a preîncărca memoria cache

Interfața este destul de simplă, iar echipa lor de asistență este mereu pregătită să vă rezolve orice problemă.

Perfmatters

Măriți viteza și performanța generală a site-ului dvs. utilizând Perfmatters. Funcționează prin reducerea cererilor și a resurselor HTML inutile. Are un tablou de bord ușor din care puteți activa / dezactiva solicitările și face alte configurații.

Ex:

 • Imagini de încărcare leneșă
 • Prefață DNS
 • conectare anticipată
 • Rescriere CDN
 • Eliminați migrarea jQuery, detalii despre versiune, link RSD, o legătură scurtă, link-uri RSS feed, Dashicons, link-uri API REST, șiruri de interogare
 • Dezactivați comentariile, auto-pingbacks-ul, API-ul bătăilor inimii, fonturile Google, fluxuri RSS, XML-RPC, emoji, inserturi
 • Modificați adresa URL de conectare, intervalul automat

si mult mai mult…

Nu mai vorbim, dimensiunea sa este sub 50 KB, ceea ce este într-adevăr ușor. Nu ocupă mult spațiu suplimentar și nu are JavaScript pe frontend. Am menționat că este compatibil cu toate pluginurile și temele de acolo? Nu există șanse de conflicte.

După ce instalați acest plugin, vă puteți bucura de actualizări frecvente și asistență de top.

Smush

Vă amintiți că v-am spus mai sus despre comprimarea / optimizarea imaginilor dvs.? Bine, Smush face exact asta. Caracteristicile acestui plugin se învârt în jurul imaginilor, ceea ce vă permite:

 • Redimensionarea
 • Comprimare / Optimizați
 • Pune-le pe „încărcătură leneșă”
 • Detectați imagini uriașe

Cea mai bună parte este că puteți automatiza toate aceste sarcini și puteți lăsa să funcționeze în fundal. Smush este compatibil cu Gutenberg și nu restricționează niciun volum lunar de utilizare, ceea ce înseamnă că puteți optimiza cât de multe imagini doriți.

Dar..

Dacă doriți funcții mai avansate, puteți consulta și Smush PRO.

Una dintre marile caracteristici ale PRO este CDN. Smush va servi imaginile de pe CDN-ul rapid fără complexitatea modificărilor DNS.

WP Super Cache

Scripturile PHP sunt mult mai grele decât HTMLul și ținând cont de asta, WP Super Cache ajută la îmbunătățirea vitezei site-ului. Acesta generează fișiere HTML statice de pe blogul dvs. dinamic și le arată vizitatorilor dvs. în locul celui greu.

La configurare, de asemenea, șterge memoria cache nedorită pentru a accelera lucrurile. O altă caracteristică foarte interesantă este „preîncărcarea”. Pluginul vizitează automat paginile site-ului dvs. și generează o versiune preîncărcată a vizitatorilor dvs., astfel încât nu trebuie să se încarce din nou de fiecare dată..

La fel, există alte câteva funcții de genul acesta, care vizează obținerea unei viteze mai bune a site-ului.

W3 Cache totală

Un alt plugin de memorie în cache, W3 Cache totală. Are peste un milion de instalări și face cel mai bine pentru ceea ce se știe – creșterea vitezei site-ului prin cache.

Acest plugin este complet gratuit și open-source și poate fi integrat cu un CDN pentru a îmbunătăți drastic lucrurile. De asemenea, funcționează bine și pe mobil, ceea ce înseamnă că vizitatorii vor obține aceleași avantaje pe care le vor obține pe un desktop.

WP Fastest Cache

Majoritatea acestor pluginuri „cache” au nume similare și WP Fastest Cache nu este diferit în acest caz. Deci, este ușor să te confunzi între ei; Cu toate acestea, acest plugin are o mulțime de caracteristici unice care îl fac să iasă în evidență.

Are memorie în cache pentru desktop și poate minima HTML. În plus, are și opțiuni combinate pentru JavaScript și CSS. Alte caracteristici includ:

 • Memorizarea în cache a browserului
 • Instrumente GZIP
 • Optimizarea imaginii
 • Suport CDN
 • Intervaluri de timp în memoria cache

Pagina de setări a acestui plugin este destul de ușor de utilizat și fiecare casetă de selectare are o mică explicație, astfel încât să știți ce faceți. Dacă doriți să accesați mai multe funcții, puteți face upgrade la planul lor premium.

EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer vă poate ajuta să creșteți viteza site-ului, să economisiți spațiul de stocare și lățimea de bandă împreună. La instalare, acest plugin va optimiza toate imaginile dvs. preîncărcate, precum și cele noi. Are o tehnologie inteligentă care identifică dacă imaginea dvs. trebuie să fie convertită într-un alt format de fișier pentru o viteză mai bună, și asta pentru dvs. dacă doriți.

Puteți fi sigur că imaginile dvs. nu pierd nicio calitate în acest proces, iar cea mai bună parte este că nu este nevoie pentru totdeauna de a optimiza o tonă de imagini, datorită optimizării lor în server.

pasărea Colibri

Un plugin de optimizare all-in-one, pasărea Colibri are tot ce ai nevoie pentru a accelera site-ul. Puteți face compresia fișierului, optimizarea resurselor, integra Cloudflare și, de asemenea, monitoriza performanța. În afară de asta, puteți:

 • Combinați și minificați codul
 • Efectuați întreaga memorie în cache
 • Compresează fișierele prin GZIP
 • Fii notificat în timpul perioadei de oprire și încărcare lentă
 • Accesați analitice pentru viteza paginii

Există mult mai mult pentru acest plugin premium și le puteți încerca pe toate folosind proba lor gratuită de 7 zile. Dacă viteza site-ului este principala dvs. preocupare (ca și noi toți), atunci ar trebui să verificați aceasta.

Imagify

Întoarceți-vă imaginile grele cu Imagify. Poate optimiza toate imaginile dvs. existente și noi, fără a jertfi nici o calitate. Mare lucru este că nu trebuie să faci nimic manual. După instalarea acestui plugin, va începe automat optimizarea și vă va economisi o cantitate masivă de timp.

Puteți începe gratuit și apoi puteți trece la un plan premium, dacă este nevoie.

Imsanity

Imsanity este un alt plugin puternic care ajută la îmbunătățirea vitezei site-ului. Modul în care funcționează acest lucru, redimensionează imaginile la o dimensiune rezonabilă, astfel încât să aibă un spațiu minim. Puteți configura în continuare lățimea și înălțimea și chiar puteți seta nivelul calității.

O altă caracteristică despre care merită vorbit este că vă poate converti imaginile PNG în JPG în sistem, fără a vă părăsi tabloul de bord. În general, Imsanity este la îndemână și excelent pentru a face lucrurile repede.

Performanță rapidă

Ușor de configurat, Performanță rapidă nu necesită cunoștințe de codificare pentru a obține un site WordPress mult mai rapid. Are o serie de caracteristici diferite, cum ar fi:

 • Memorizarea în pagini
 • Optimizarea imaginilor
 • Optimizarea bazei de date
 • Minimizarea CSS și JavaScript
 • Activați / dezactivați pluginurile pentru anumite pagini

În afară de toate acestea, oferă, de asemenea, încărcare leneșă și opțiuni mai avansate de memorie în cache. Deoarece acest plugin nu este gratuit, ar trebui să cumpărați unul dintre planurile lor plătite, începând de la doar 39,99 USD / an.

Legătură rapidă

Un plugin unic, Legătură rapidă, face din navigație o adiere. Multe site-uri (inclusiv cele cunoscute) suferă de o navigare lentă de la o pagină la alta. Pentru a combate acest lucru, acest plugin reduce în mod ridicol timpul de încărcare pentru vizitatorii dvs., preîncărcând pagina următoare.

Dispune de o tehnologie inteligentă care presupune deja ce legătură ar putea vizita vizitatorul următor și preîncărcă în avans pentru a evita orice timp de așteptare. Quicklink este ușor și face doar ceea ce este necesar. Nimic mai puțin, nimic mai mult.

Concluzie

Acolo îl aveți – cele mai bune plugin-uri WordPress pentru a vă face încărcarea site-ului mult mai repede decât înainte. Sper ca această listă să vă ajute să obțineți un clasament mai bun și o experiență de utilizator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map