10 Beneficii rapide de protecție la nori pentru o mai bună performanță și securitate a site-ului

Fără îndoială, implementarea Cloudflare este una dintre cele mai rapide modalități de a accelera și de a adăuga securitate pe site-ul dvs. web.


Cloudflare este iubit de milioane de site-uri web pentru a reduce timpul de încărcare a paginii web și pentru a vă proteja de amenințările online, inclusiv DDoS.

Dacă ați auzit Cloudflare pentru prima dată, aici este un singur liner.

Cloudflare este un CDN (Rețeaua de livrare a conținutului), iar Compania de securitate ajută întreprinderile mici pentru întreprinderi să supraîncarce și să asigure activele online.

Următoarele sunt câteva dintre beneficii vă puteți folosi prin implementarea Cloudflare.

1. Minimizare

Eliminați caractere nedorite precum spații în alb, comentarii, caractere noi de linie, delimitați blocuri care nu sunt necesare pentru ca o pagină web să fie difuzată.

Prin eliminarea acelor caractere inutile, dimensiunea fișierului este redusă. Prin urmare, ajută la încărcarea paginii mai rapid.

Cloudflare acceptă trei tipuri de fișiere de minificare.

 • JavaScript
 • CSS
 • HTML

Le puteți activa sub „Viteză”Fila”.

2. Protocolul HTTP / 2

Protocolul HTTP / 2 nou introdus este de două ori mai rapid decât HTTP / 1.1

Ajută la încărcarea mai multor elemente de pagină paralel peste conexiunea TCP unică și ai un alt avantaj precum compresia antetului, tehnologia push.

Accelerația HTTP / 2 este activată implicit, deci nu trebuie să faceți nicio configurație.

3. SSL gratuit

SSL nu este doar pentru un an eCommerce site-ul web sau dacă site-ul dvs. are tranzacții de informații sensibile, este pentru toata lumea. Dacă site-ul dvs. este accesibil prin HTTPS, asigurați-vă că datele sunt criptate de la computerul utilizatorului la serverul dvs..

SSL este, de asemenea, un nou semnal de clasare a motorului de căutare Google. Oferte Cloudflare SSL universal GRATUIT certificat, dar dacă aveți nevoie de unul personalizat de la Thawte, Symantec, Rapid, GeoTrust, Comodo, atunci puteți întotdeauna Cumpără și încărcați certificatul.

4. Securitatea DNS

Adăugați securitate DNS în domeniul dvs. activând DNSSEC (Extensia de securitate a sistemului de nume de domeniu). Ajutor DNSSEC pentru atenuarea cererii vulnerabilitatea falsurilor.

DNSSEC poate fi activat sub „DNS”Fila”.

5. Cloud WAF

WAF (Aplicația Web Firewall) ajută la păstrarea site-ului dvs. împotriva vulnerabilităților OWASP top 10, CMS (WordPress, Joomla, etc.). Cloudflare WAF a primit mai mult de 145 de reguli de protejat de aproape toate tipurile de aplicațiile web atacă.

Un mit general este că adăugarea securității va încetini site-ul, dar acest lucru nu este adevărat. Cloudflare WAF este construit având în vedere performanța. Se adaugă mai puțin de Latență de 1 ms.

Avantajele utilizării Cloud WAF este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la actualizarea setului de reguli pentru o nouă vulnerabilitate, deoarece furnizorul de securitate bazat pe cloud va avea grijă..

Cloudflare WAF este disponibil numai din planul PRO.

6. Optimizarea imaginii

Peste 60% din dimensiunea paginii web este contribuită de imagini.

Dacă aveți o mulțime de imagini pe site-ul dvs., Cloudflare polonez poate ajuta la optimizarea lor la o dimensiune mai mică pentru încărcare rapidă. Puteți alege fie să comprimați fără pierderi sau cu pierderi.

De asemenea, poloneza acceptă compresia WebP și disponibilă începând cu planul PRO. În mod alternativ, puteți consulta acest lucru pentru a afla cum să comprimați imagini pentru WordPress, Joomla sau un alt site web al platformei.

7. Memorizarea în browser

Instruiți browserul vizitator să cache resursele statice pentru o perioadă mai lungă, astfel încât cererile repetate sunt încărcate din cache-ul local pentru a accelera încărcările paginii web.

Nu vă deranjați să folosiți niciun plugin de la o terță parte sau să scrieți .htaccess pentru a folosi în cache browserul în schimb, puteți să faceți acest lucru folosind Cloudflare la rubrica „Caching”Fila”.

8. WebSockets

Folosind aplicația WebSocket? Cloudflare transmite traficul WebSockets către serverul de origine fără a fi necesară configurația manuală. Acceptă și SSL.

9. Echilibrarea sarcinii

Cloudflare a anunțat recent echilibratorul de încărcare a norului pentru a distribui traficul web pe mai multe servere. Bilanțarea încărcăturii asigură că un site web este întotdeauna disponibil atunci când unul dintre serverele backend se reduce.

Echilibratorul de încărcare nu numai că ajută la o mai bună disponibilitate, ci și scade încărcarea paginii timp servind conținutul de la cel mai apropiat server de origine pe baza locației utilizatorului.

Echilibratorul de încărcare a norilor Asistență la failover automat, rutare geografică, verificări de sănătate

10. Routing de rețea optimizat

Argo, un nou serviciu Cloudflare pentru a orienta răspunsurile site-ului Rețea optimizată de flacără pentru a livra conținutul mai rapid și în siguranță. Argo își propune să reducă latența pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă.

Argo este un serviciu suplimentar facturat pe baza utilizării. Aceasta poate fi activată în conformitate cu orice plan.

Securitate Web & Optimizarea este o provocare, dar utilizarea unei soluții corecte simplifică. Dacă doriți să vă optimizați site-ul pentru viteză și siguranță, atunci încercați Cloudflare și vedeți cum merge.

Cloudflare a primit un Plan GRATUIT ca să poți începe de acolo.

ETICHETE:

 • Cloudflare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map