10 instrumente de monitorizare sintetică pentru afacerea dvs. online

Hai sa recunoastem. Există tot felul de instrumente de monitorizare în vigoare, cu toate acestea, perioadele de întrerupere și erorile sunt o sursă semnificativă de griji pentru afaceri.


Monitorizarea sintetică poate fi răspunsul?

Monitorizarea este o parte extrem de critică și necesară a oricărei afaceri digitale moderne.

Nu vă puteți baza pe descoperirea accidentală a erorilor sau așteptați până când un client frustrat apelează, pur și simplu pentru că costul pentru afaceri este prea mare.

Aș dori să pot face publice detaliile (dar obligațiile contractuale mă leagă), dar am văzut îndeaproape ca o afacere să piardă poziția pe piață de la numărul 2 la # 20 sau cam atât, doar pentru că reclamațiile clienților au continuat să se acumuleze. Și asta a fost o afacere B2B, vă gândiți. Dacă credeți că o echipă bună de asistență pentru clienți (sau o echipă de „succes” pentru clienți, orice ați dori să o numiți) le-ar fi putut salva, ați greșit – pur și simplu au fost prea multe erori neașteptate în sistem, care au continuat să apară la întâmplare. chiar și după ce au fost stabilite remedieri.

De ce monitorizarea nu este suficientă?

Răspunsul la astfel de probleme de afaceri este – monitorizarea! Da, toată lumea știe asta, iar dvs., ca afacere, aveți probabil câteva sisteme de monitorizare în funcțiune.

Însă provocarea cu aplicațiile din lumea reală este aceea că ping-urile și uptimes-urile API nici măcar nu depășesc suprafața aplicației. Aplicațiile moderne sunt construite pe tranzacții, canale, autentificări și mai multe servicii terțe și toate acestea trebuie să funcționeze împreună, mai degrabă decât să funcționeze perfect izolat.

Cu sisteme tradiționale de monitorizare, în timp ce este posibil să aveți încrederea că serverul dvs. de e-mail funcționează și serverul dvs. de plată funcționează, dar de unde știți dacă serverul de plată poate trimite e-mailuri tranzacționale prin serverul de e-mail?

Salutați monitorizarea sintetică.

Dacă v-ați străduit să ajungeți pe terenul promis evaziv în care întâmpinați probleme înainte de a face clienții dvs., Monitorizarea sintetică este ceea ce aveți nevoie. În ciuda numelui esoteric (și a faptului că poate fi foarte dificil să vă codificați), Monitorizarea sintetică este o idee destul de simplă de explicat.

Aceasta implică simularea utilizatorilor aplicațiilor sub formă de scripturi, care trec apoi asupra unor fluxuri de pagini predefinite pentru a verifica dacă totul funcționează așa cum trebuie. Rețineți că, pentru aplicația dvs., nu există nicio diferență reală – solicitările funcționează ca și cum provin dintr-un utilizator real și implică apăsarea butoanelor și completarea formularelor pe pagini exact așa cum ar face un utilizator..

Dacă o serie de astfel de teste sunt configurate și rulate în mod regulat, vă permite să răspundeți la următoarele întrebări critice în orice moment:

 • Sistemul este pus la punct?
 • Toate sub-sistemele importante sunt în vigoare?
 • Clienții pot să se autentifice?
 • Clienții sunt capabili să localizeze ceea ce așteptau și la locul potrivit?
 • Orice modificare recentă de cod a rupt o parte din experiența clientului?
 • Clienții sunt capabili să filtreze rezultatele, să descarce rapoarte etc..?
 • Clienții sunt capabili să efectueze plăți?
 • Clienții sunt capabili să ajungă la echipa de suport din interiorul aplicației?

Lista dvs. poate varia, însă, după ce ați configurat Monitorizarea sintetică, puteți avea încredere 100% în sistemul dvs. în orice moment. Este greu să supraveghezi Monitorizarea sintetică, dar după ce ai instalat-o și funcționează, vei începe să te întrebi cum ai reușit vreodată fără aceasta!

Care sunt unele dintre cele mai bune instrumente de monitorizare sintetică disponibile?

Așadar, acum când sunteți gata să efectuați o taxă reală, reală (sau „sintetică”, dacă veți ��) aplicația dvs., iată câteva dintre cele mai bune instrumente pe care le puteți implementa și puteți începe să beneficiați imediat.

Uptrends

Uptrends este un serviciu de monitorizare sintetică frumoasă și bogată în funcții, care merită verificat. Unele dintre caracteristicile care impresionează în față sunt instantaneele de eșec (vezi unde s-au rupt exact lucrurile în browser), accelerația de lățime de bandă (vezi cum se comportă site-ul / aplicația ta în condiții de rețea precare) și multe altele.

Asemănările cu Microsoft și Vimeo folosesc tendințe ascendente, așa că sunteți în compania bună!

Checkly

Checkly susține că este o soluție de monitorizare și testare de ultimă generație care a atras multă atenție, în special în comunitatea JavaScript cu clienți precum Vercel și Humio. Puteți monitoriza fluxurile de tranzacții pe site într-un browser real, precum și verifica punctele finale ale API-ului. Un singur tablou de bord vă arată tot ce trebuie să știți despre corectitudinea și performanța aplicației dvs. în orice moment.

Ceea ce îmi place foarte mult este modul în care Checkly combină configurarea foarte ușoară și ușurința de utilizare cu instrumentele puternice pe care dezvoltatorii le vor plăcea. Utilizați cu succes cadrul Chrome Puppeteer pentru a simula cu exactitate interacțiunile cu un browser Chrome. Pentru a crea verificările, puteți să vă scufundați în cod sau puteți utiliza Recorder de păpușari, o extensie Chrome open-source de Checkly cu aproape 7000 de stele de pe Github.

Checkly oferă o puternică API REST care vă permite să vă orchestrați și să vă automatizați verificările, de exemplu, cu Terraform. Vă permite, de asemenea, să setați alertele cu granulație fină asupra Opsgenie, Pagerduty sau Slack. În general, o soluție grozavă pe care o consider cea mai interesantă pentru echipele moderne DevOps.

Prețul începe de la 7 dolari pe lună, care include un interval de verificare de 1 minut din locațiile centrelor globale de date.

Dynatrace

Când vine vorba de monitorizarea aplicațiilor, Dyntrace nu are nevoie de nicio introducere.

Acesta este motivul pentru care Monitorizare sintetică serviciul este foarte recomandat. Este un instrument excelent, cu implementare automată și descoperire automată integrată pentru sisteme distribuite la scară largă, iar tablourile de bord și analiza sunt alimentate de AI-ul de ultimă generație, care vă ajută să reduceți zgomotul..

Pingdom

Când vine vorba de mediul de afaceri, nevoile sale sunt destul de simple și simple. De obicei, există doar o singură aplicație și câteva puncte de monitorizat, și există doar o serie de experiențe ale clienților care sunt esențiale.

Pentru aceste cazuri de utilizare, majoritatea ofertelor de vârf există un overkill, ceea ce face ca Pingdom să fie clar favoritul meu atât pentru monitorizarea generală cât și pentru Monitorizare sintetică deopotrivă.

După cum vedeți, crearea unui test de monitorizare sintetică este simplă în Pingdom și sunteți sigur că vă veți bucura de experiența atentă și atentă. Dacă încă nu ați început cu nicio monitorizare, v-aș recomanda să încercați întreaga stivă oferită de Pingdom – cu siguranță veți fi încântați!

Uptime.com

Uptime este un software de monitorizare web a întreprinderii care include monitorizare sintetică.

Editorul lor exclusiv, integrat cu sugestii de câmp, creează o abordare fără cod a verificărilor tranzacțiilor. Editorul include o caracteristică AutoComplete care identifică anumite elemente, fără a fi nevoie să le vânăm.

Controalele de tranzacție uptime sunt o modalitate rapidă și simplă de a obține informații critice despre ceea ce nu funcționează pe site-ul dvs. și de ce. Vă recomand să-l încercați.

Apica

Apica este o ofertă solidă de monitorizare sintetică de către o companie de încredere. Serviciul lor de monitorizare sintetică include monitorizarea uptime, monitorizarea concurenților, monitorizarea globală (simulați utilizatorii din orice geografie) și multe altele.

Un avantaj esențial pe care Apica îl oferă este acela al desfășurării la fața locului pentru întreprinderile sensibile la confidențialitate sau care au cerințe de reglementare.

Site24x7

La fel ca Pingdom, Site24x7 este mai cunoscut ca un simplu serviciu de ping pentru monitorizarea uptime-ului aplicației, dar am fost încântat să văd Monitorizare sintetică ofertele.

Serviciul este compatibil cu cazurile de testare Selenium, deci este un bonus dacă ați utilizat deja Selenium pentru testarea browserului.

Am fost impresionat de sistemul lor de notificări, care vine cu cârlige web programabile, împreună cu compatibilitatea plug-and-play cu echipele Microsoft, Slack, Stride, HipChat, Zapier, etc..

AppDynamics

Deținut acum de Cisco, AppDynamics este un nume popular în serviciile de monitorizare a site-urilor și a API-urilor cu un subset important de monitorizare sintetică bazată pe browser. Servicii.

În timp ce ofertele sunt standard, există câteva caracteristici care mi-au evidențiat.

În primul rând este re-testarea erorilor – de îndată ce o eroare este combătută, AppDyanmics o re-testează pentru a vă asigura că nu este un fals negativ; numai atunci vă este trimisă o notificare.

În al doilea rând, sunt agenții sintetici privați, care vă permit să implementați agenți sintetici personalizați pe infrastructura dvs. pentru a acoperi cazurile de margine sau doar probleme de latență. Categoric merită verificat!

Catchpoint

Catchpoint este un serviciu de monitorizare sintetică extrem de cuprinzător, cu peste 700 de locații globale de testare (mai mult decât oricare am întâlnit în timp ce cercetam pentru acest articol).

Încearcă să acopere întregul spectru de monitorizare verificând peste 20 de tipuri de monitorizare și săpând cauza reală a eșecului.

De exemplu, a fost încărcarea de fișiere eșuată din cauza niciunui răspuns din partea serverului FTP sau a ISP-ului clientului sau a ISP-ului companiei dvs.? Fie că sunt protocoale populare, tipuri de browser, conectivitate de ultimă milă, etc., Catchpoint iese din calea sa pentru a oferi o imagine reală și completă.

Religie nouă

Ultima pe această listă este Religie nouă, care este un alt serviciu de monitorizare sintetică decentă.

Are toate caracteristicile pe care le-ați aștepta într-un serviciu de monitorizare sintetică capabil, deși are doar 18 locații globale la scriere. Așadar, dacă disponibilitatea globală este problema dvs. 1, aceasta ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru dvs..

Acestea fiind spuse, reprezintă o combinație îngrijită dacă utilizați deja alte produse de la New Relic, în special Insights.

Concluzie

Omologul Synthetic Monitoring este Real Monitoring, care presupune înregistrarea în direct a erorilor și urmărirea lor ca un șoim. La fel ca și primul, Real Monitoring își are locul esențial – simulările nu pot realiza niciodată pe deplin haosul unui sistem încărcat în direct.

Mai ales când vine vorba de a descoperi locuri ideale pentru optimizare, Monitorizarea reală este singurul dvs. pariu. Cu toate acestea, așa cum s-a arătat deja, Real Monitoring joacă un pas cu clientul și este o modalitate reactivă de a aborda erorile (care, în opinia mea, este cu încă kilometri înaintea valorilor implicite practicate de companii – ignorând erorile ��).

ETICHETE:

 • Monitorizarea

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map