13 Cele mai bune instrumente de monitorizare API pentru afacerea dvs.

Dacă întreprinderile unice nu își pot permite în peisajul competitiv de astăzi, este performanța sub-optimă a sistemului.


Și mai rău este cazul eșecului unuia sau mai multor sub-sisteme, iar echipa tehnică nu este la curent. În industrii critice, cum ar fi activitatea bancară, tranzacționarea de acțiuni etc., timpul de oprire poate costa milioane de dolari (sau mai mulți) în fiecare minut, în timp ce în altele, pot exista reacții fatale ale clienților. Aproape că a ajuns într-un punct în care să cunoașteți o eroare înainte ca clientul dvs. să nu mai fie doar inteligent; este obligatoriu.

API-uri, API-uri, peste tot

Este o lume dominată de API-uri și probabil că auziți și folosiți termenul de mai multe ori pe zi. Dacă sunteți un furnizor de servicii de orice fel, aveți API-uri pe care se bazează alții și există API-uri pe care le consumați pentru a menține afacerea funcțională (API-ul Google Maps, API-urile de plată etc.). Dar acesta este doar vârful aisbergului. Pentru cei din lumea programării computerelor, o interfață de programare a aplicațiilor (API) este un termen larg care acoperă mai mult decât doar hărți și achiziții.

Fără să vă dați seama, totul dintr-un sistem software (da, literalmente totul) este o API sau expune o API.

Înainte de a trece la monitorizarea API-urilor, să luăm un moment pentru a înțelege ce este o API și ce întindere a sistemului nostru software acoperă. Acest lucru vă va ajuta să reduceți alegerile și să decideți mai bine ce API-uri doriți să acoperiți și, prin urmare, care instrumente vor fi mai bune pentru cazul dvs. de utilizare unică.

Ce este o API?

Să începem cu definiția standard a manualului înainte de a explora mai profund folosind vocabularul de afaceri de zi cu zi. Dacă întrebăm Wikipedia despre API-uri, trebuie să spunem următoarele:

În programarea computerului, o interfață de programare a aplicațiilor (API) este un set de definiții de subrutină, protocoale de comunicare și instrumente pentru construirea de software. În termeni generali, este un set de metode de comunicare clar definite între diverse componente. O API bună face mai ușor să dezvolți un program de calculator prin furnizarea tuturor blocurilor de construcții, care sunt apoi reunite de programator.

O API poate fi pentru un sistem bazat pe web, un sistem de operare, un sistem de baze de date, hardware de computer sau o bibliotecă de software.

A doua linie este esențială (accentul este al meu). Nu sunt doar serviciile web care contează ca API-uri. Apelurile la sistemul de operare, interacțiunile cu sistemul de baze de date, semnalele hardware, bibliotecile de software (cod pe care un alt cod îl poate reutiliza), toate se încadrează în sfera unei API, întrucât toate prezintă o interfață bine definită, bine înțeleasă și un set de protocoale..

Acum, în orice zi, oricare dintre aceste API-uri poate înceta. Poate că hard disk-ul a atins limita de operare de intrare / ieșire pe secundă, sau certificatul SSL a expirat, sau există o eroare nespusă în ultima versiune a codului utilizat – toate aceste situații garantează o monitorizare constantă și acțiune imediată când (de preferință înainte) apare problema.

În mod adecvat, acest articol va sugera instrumente care pot monitoriza aplicația dvs. în toate domeniile, nu doar schimbul de date între două sisteme.

Costul timpului inactiv al API

Este greu de cuantificat cât durează timpul de oprire, dar Gartner a lansat un studiu în 2014, care a atins numărul la 300.000 USD pe oră. Aceasta este o medie modestă, desigur. Luați în considerare pierderea de afaceri cauzată de o oră de oprire în timpul sezonului de reduceri de Black Friday. Pentru mai multe povești de groază despre modul în care API-urile nefuncționate / care nu funcționează au omorât afacerile sau spiritul angajaților, a se vedea aici și aici.

În timp ce partea de afaceri a timpului de oprire API nu poate fi subestimată, există, de asemenea, o pierdere ascunsă, care ar putea fi și mai mare pe termen lung – moralul echipei. Dezvoltatorii adoră automatizarea și fiabilitatea în sisteme (de fapt, toți facem; imaginați-vă că serverul dvs. de poștă coborând de mai multe ori pe zi!), Iar perioadele de oprire le rup codul și le frustrează. Dacă acestea persistă, în curând, problemele vor începe să afecteze alte funcții de afaceri (vânzări și marketing), care se vor obosi să își piardă continuu fața în fața clientului.

Am văzut îndeaproape două întreprinderi murind aproape de moarte din cauza sistemelor precare de monitorizare internă și nu am inima să o văd din nou. ��

Acum, perioadele de oprire nu pot fi eliminate; în lumea reală, orice poate merge greșit în orice moment. Însă, dispunând de sisteme de monitorizare adecvate, putem cunoaște erorile așa cum se întâmplă, uneori chiar înainte de a face clientul!

Având în vedere acest aspect, să ne uităm la unele dintre cele mai bune instrumente de monitorizare API de pe piață.

Uptrends

O soluție completă pentru toate tipurile de monitorizare API (vă amintiți definiția largă a unei API de mai devreme?), Uptrends oferă monitorizare pentru site-uri web, API-uri, servere și multe altele. Prezintă o bază de clienți fericită de 25.000, cu nume precum Vimeo, Microsoft, Volkswagen, Vimeo și multe altele, printre clienții săi.

O caracteristică unică a Uptrends este testarea bazată pe browser. Serviciul afișează diverse browsere reale pentru a rula aplicația / site-ul dvs. și oferă o valoare detaliată a performanței.

Timpurile de răspuns și valorile sunt doar jumătate din poveste. Uptrends vă oferă, de asemenea, un raport detaliat de performanță înțelept pentru activități, astfel încât să știți exact ce anume provoacă un blocaj. Când este întâlnită o eroare, serviciul preia o captură de ecran și o trimite la tine, astfel încât să poți vedea exact cum se simte pe celălalt capăt al ecuației. ��

În total, Uptrends este un serviciu fiabil și încântător, de încredere de multe nume mari.

Dotcom-Monitor

Platforma Dotcom-Monitor vă permite să configurați un dispozitiv de monitorizare cu mai multe sarcini folosind o sarcină HTTP / S. Cu aceasta, puteți monitoriza API-urile web bazate pe OAuth 2.0 pentru disponibilitate, performanță și răspunsuri adecvate. Replicând una sau mai multe solicitări ale clientului final și monitorizând un serviciu web SOAP, agenții Dotcom-Monitor verifică dacă datele pot fi schimbate corect între API și o aplicație web.

Când un agent detectează o eroare, o verifică pe filtrul dispozitivului. Dacă eroarea nu este filtrată, dispozitivul emite o alertă. Puteți configura mai multe grupuri de alertă și puteți configura programe de alertă personalizate și opțiuni de escaladare. Rapoartele sunt disponibile în format CSV, PDF și TXT. Acestea arată valori multiple și utile, cum ar fi timpii de răspuns, timpul de oprire și performanța medie în funcție de locație.

Planurile de prețuri Dotcom-Monitor încep de la 1,99 dolari pe lună și oferă monitorizare a serviciilor web cu suport pentru HTTP / S, API-ul SOAP / REST, verificarea certificării SSL, validarea răspunsului, alerte instant și 30 de locații de monitorizare, printre alte funcții.

Checkly

Checkly susține că este o soluție de monitorizare și testare de ultimă generație care a atras multă atenție, în special în comunitatea JavaScript cu clienți precum Vercel și Humio. Puteți monitoriza API-urile web, precum și tranzacțiile pe site, fluxurile într-un browser real. Tabloul de bord unic vă arată tot ce trebuie să știți despre corectitudinea și performanța aplicației dvs. în orice moment.

Îmi place foarte mult cum Checkly combină configurarea fără efort și ușurința de utilizare cu instrumente puternice pentru a vă personaliza verificările. În loc de un ping simplu, utilizează verificări HTTP configurabile pentru a monitoriza API-urile. Acest lucru include, de asemenea, scripturi de configurare / redresare, ceea ce este foarte util atunci când, de exemplu, doriți să semnați solicitări sau să curățați datele de testare.

Un alt lucru care iese în evidență este API-ul REST puternic, care vă permite să orchestrați și să automatizați verificările, de exemplu, cu Terraform. De asemenea, permite utilizatorilor să configureze alertele cu granulație fină în combinație cu Opsgenie, Pagerduty sau Slack. În general, o soluție grozavă pe care o consider cea mai interesantă pentru echipele moderne DevOps.

Prețurile încep de la 7 dolari pe lună și includ un interval de verificare de 1 minut și locații globale ale centrului de date.

Amazon CloudWatch (pentru AWS)

Dacă aveți infrastructură pe AWS, CloudWatch nu poate fi recomandat suficient. Pe lângă monitorizarea aplicațiilor, CloudWatch are și monitorizare a infrastructurii, care vă ajută echipa DevOps să doarmă liniștit noaptea.

Sursa imaginii: aws.amazon.com

Conform descrierii oficiale, CloudWatch oferă:

 • Monitorizarea aplicațiilor
 • Vizibilitate la nivel de sistem
 • Optimizarea resurselor
 • Sănătate operațională unificată

Deci, atâta timp cât aveți o implementare exclusivă AWS, CloudWatch va putea monitoriza timpul de funcționare, performanța, utilizarea resurselor, lățimea de bandă a rețelei, utilizarea discului / procesorului și așa mai departe, oferind o soluție robustă la tot felul de monitorizare.

Poate cel mai important avantaj al CloudWatch este că practic nu este nevoie să configurați nimic. Serviciile AWS generează jurnalele relevante și le partajează direct cu CloudWatch, care ajunge pe un tablou de bord îngrijit și simplu de înțeles.

Sursa imaginii: aws.amazon.com

Din tabloul de bord, nu puteți citi doar valori (în timp ce planurile gratuite oferă o precizie de până la un minut, planurile plătite vă pot apropia de o precizie de o secundă, permițându-vă efectiv să monitorizați în timp real), ci și să creați personalizate reguli, configurați alarmele și când ar trebui să declanșeze, scanează jurnalele de sistem în cât mai multe detalii doriți și multe altele.

Sigur, nu toată lumea este pe AWS, dar cele mai importante și celebre companii digitale sunt, motiv pentru care am crezut că CloudWatch ar trebui introdus în această listă. S-ar putea să înceapă să pară ca un claxon spart în acest moment, dar sincer, dacă sunteți pe AWS, nu există nici o modalitate mai ușoară de a configura monitorizarea decât CloudWatch.

Doriți să aflați despre AWS CloudWatch, aflați de la expert aici.

În ceea ce privește prețul, Amazon l-a păstrat și simplu. Nu există nicio blocare pe lună sau anuală. Tu decizi cât de mare este nevoia ta și plătești numai în funcție de ceea ce folosești.

Dar mai presus de toate, aruncați o privire la oferta de nivel gratuit și spuneți-mi că nu este posibil să apelați la acest serviciu. ��

Sursa imaginii: aws.amazon.com

Rigoare

Dacă trăiești după valori de performanță și situează experiența clientului deasupra tuturor celorlalte, Rigoare merită aruncată o privire. Numele este bine ales, deoarece puteți obține la fel de riguros cu instrumentul pe care doriți. ��

Una dintre cele mai utile caracteristici ale Rigor este testarea funcțională. Dacă nu sunteți în jocul de testare, nu vă faceți griji; testarea funcțională se referă la actul de testare a întregului flux al unei tranzacții și nu se concentrează doar pe un singur punct final.

În unele moduri, testarea funcțională este mai importantă decât testarea unității, deoarece acoperă implicit testarea unității și oferă predicția experienței clientului direct.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, acest test funcțional are o serie de șapte reguli care constituie o tranzacție.

Regula nr. 1 este o solicitare de căutare a unui anumit artist din API; apoi, Regula nr. 2 este o afirmație, ceea ce înseamnă că dorim să impunem că artistul pe care l-am căutat este disponibil; dacă aceste două teste sunt trecute, sistemul trece la Regula nr. 3 și așa mai departe.

În exemplul de mai sus, testul funcțional se întrerupe la Regula nr. 7, iar părțile interesate sunt notificate imediat că nu există suficiente copii ale albumului „Funky Kingston”. Vorbește despre concentrarea pe afaceri decât îngrijorarea pieselor tehnologice!

Rigor este un serviciu sever pentru afaceri serioase, care nu contează să plătească o primă pentru ceva uimitor, așa că, dacă ești una, cu siguranță verificați-o.

Assertible

Assertible se marchează ca fiind cel mai ușor instrument de monitorizare a API-ului și este orientat în principal către echipele de testare și QA. Așadar, dacă credeți că nu aveți competența tehnică internă de a lupta cu JSON, XML și codul de scriere, Assertible merită să aruncați o privire.

USP-ul Assertible este captivant și simplu: echipele dvs. de testare și testare pot crea teste și le pot verifica / monitoriza folosind interfața Assertible. Se integrează perfect cu GitHub, astfel încât baza de cunoștințe rămâne cu tine, pe lângă faptul că lucrează perfect cu Slack.

Funcționalitatea de integrare și revizuire full-cerc permite practic oricui din echipa ta (chiar și managerii de proiect) să creeze teste și să analizeze valorile performanței.

Bine, situația din ecranul de mai sus ar putea părea un pic nerealistă (soluționarea problemei de un minut), dar este posibil când feedback-ul este clar și imediat. Absența zero de codificare necesară înseamnă că testele pot fi create cât de repede pot echipa echipele dvs. de QA și, odată terminate, pot fi aplicate de mai multe ori. Acest lucru este în contrast puternic cu practica „testării manuale” urmată de majoritatea companiilor, unde un singur testator poate dura câteva zile pentru a acoperi aplicația și totuși ratează detalii mai excelente doar datorită supravegherii sau exercitării..

Cât mai puțin de 100 USD pe lună (care este topul lor plan, Apropo), Assertible vă permite să monitorizați până la 50 de servicii web, un total de 50.000 de teste și 20 de membri ai echipei. Luați în considerare costul ca QA să funcționeze cu normă întreagă pentru a crea și a derula manual teste și este evident că Assertible oferă eficiență exponențială.

BlazeMeter

Când vine vorba de testarea și monitorizarea end-to-end a aplicațiilor, BlazeMeter este behemoth-ul care mănâncă orice altceva pentru prânz. În același timp, însă, nu este pentru cei slabi de inimă sau cei care caută o soluție simplă de monitorizare API care nu cere prea mult.

BlazeMeter este ceva cu care te căsătorești și, atunci, continuă să plătești pe toată durata de viață a aplicației.

Cel mai mare punct în plus al BlazeMeter este integrarea cu Apache JMeter, probabil, instrumentul de măsurare prestație implicit pentru aplicații web mari. Da, cu BlazeMeter, aveți libertatea de a alege cadre de testare open source și de a le analiza cu ușurință prin intermediul tablelor de bord simple.

Planurile sunt costisitoare și, dacă aplicația dvs. poate vedea până la 5.000 de utilizatori simultan, vă va costa 649 USD pe lună pentru a utiliza BlazeMeter. Planurile cu costuri fixe sunt disponibile pentru sarcini de muncă și mai mari, pe care norma, dată fiind genul de clienți pe care BlazeMeter are: Pfizer, Adobe, GAP, NFL, Atlassian, pentru a numi câteva.

Nu este ca și cum BlazeMeter nu poate fi utilizat în moduri mai simple. La fel ca majoritatea celorlalte instrumente de monitorizare API, acesta oferă teste funcționale (ele le numesc „scenarii”), care pot fi realizate utilizând un front-end intuitiv GUI.

Acestea fiind spuse, BlazeMeter este creat pentru dezvoltatori. Prin intermediul instrumentului dedicat de testare Taurul, BlazeMeter expune un DSL (Domain Specific Language) care poate fi utilizat pentru a scrie teste generice care pot fi rulate împotriva JMeter, Selenium și alte instrumente populare open-source. Și nu lăsați mențiunea despre DSL să vă îngrijoreze; nu este altceva decât un fișier YAML glorificat (extensia .yml):

execuţie:
– concurenta: 100
ramp-up: 1m
reținere: 1m30s
scenariu: simplu

scenarii:
simplu:
timp de gândire: 0,75
cereri:
– http://blazedemo.com/

Petreceți ceva timp cu Taur, iar dezvoltatorii dvs. vor fi recunoscători pentru a putea scrie teste complexe și reutilizabile!

În totalitate, BlazeMeter este o greutate grea pentru grele grele.

AppDynamics

Acum o parte din Cisco, AppDynamics este de mult timp în jocul de monitorizare a aplicațiilor web și este destul de cunoscut. În prezent, AppDynamics este o suită de instrumente pentru a rezolva o gamă largă de cerințe de performanță și monitorizare ale unei echipe moderne SaaS.

În ceea ce privește monitorizarea pură API / microservice, suita oferă Microservice IQ. Cu acest serviciu, puteți monitoriza și analiza un cluster microservice de aproape orice scară, păstrând istoricul și permițându-vă să îl corelați cu modificările din cluster. În orice caz, acest lucru vă permite cel puțin să simulați impactul adăugării / eliminării nodurilor din cluster.

Același lucru este valabil și pentru monitorizarea valorilor în timp real, care pot fi realizate la nivel de cluster sau la nivel de noduri, prezentându-vă atât imaginea de ansamblu cât și detaliile extreme, după cum este necesar.

După cum puteți vedea în captură de ecran, monitorizarea Docker este construită chiar în interior, ceea ce va fi apreciat de echipele care au infrastructura care funcționează pe Docker (aproape toată lumea, adică ��).

În afară de aceasta, sunt disponibile și monitorizarea cloud și DevOps, care funcționează într-o varietate de furnizori IaaS, cum ar fi Amazon AWS, Azure, Pivotal, etc. Feedback-ul continuu este disponibil pe întreaga conductă de livrare, oferind încredere și o bază solidă pentru DevOps. echipă.

Cireașa de pe tort este integrarea Machine Learning în chiar inima sistemului. De exemplu, uneori nu cunoașteți baza de bază ideală pentru aplicația dvs., dar din moment ce activitatea funcționează fără probleme, puteți accepta valorile actuale ca linie de bază.

Deci, cum te descurci la calcularea liniei de bază? Este greu când ai mii de puncte de date în streaming în fiecare oră, dar nu dacă există un sistem capabil de învățare a mașinilor care funcționează.

Cum ajută acest lucru întreprinderile? Iată un exemplu. Dacă știți că linia de bază pentru timpul de funcționare este de 98,5% și în prezent lucrați la 98,6%, puteți avea o liniște sufletească reală. În afară de aceasta, accesul la linii de bază reale, dure, vă scutește de migrațiile excesive și inginerești pe care unii consultanți le-ar putea recomanda pentru „șase nouă” (99,9999% uptime).

Sistemul ML este, de asemenea, suficient de inteligent pentru a descoperi și raporta cauza unică a eșecului într-un grup de microservicii din interiorul codului (cea mai impresionantă parte!), Astfel încât echipele dvs. știu exact ce să rezolve. Imaginea de mai jos arată modul în care sistemul poate descărca într-un serviciu REST bazat pe Spring Spring și indică versiunea Bean care a eșuat.

Nu este posibil să acoperiți toate funcțiile de cădere a maxilarului aici, așa că nu ezitați să consultați documente oficiale.

Religie nouă

Potrivit multora, Religie nouă este liderul pieței în instrumentele de monitorizare a performanței aplicațiilor și dintr-un motiv întemeiat. Este folosit de companii mari și mici deopotrivă – de la Fortune 500 behemoths la mici și mici startup-uri și oferă o combinație excelentă de precizie și detalii.

Echipa New Relic se mândrește cu înțelegerea profundă a DevOps și, în consecință, această ofertă este creată pentru a oferi o vedere completă în timp real a infrastructurii dvs..

Cel mai mare USP din New Relic este aspectul intuitiv al întregului sistem, care vă permite să vedeți instantaneu cum curge totul și exact unde este, dacă este cazul, gâtul de blocare. Este greu să descriu interfața de utilizare în cuvinte, așa că iată o captură de ecran:

După cum puteți vedea, este destul de ușor de urmărit vizual modul în care datele circulă de la sistem la sistem și măsurile de performanță rezultate. Întârzierea și perioadele de oprire declanșează alerte instantanee, permițând rezolvarea problemelor înainte ca afacerea să aibă de suferit.

Nu este doar partea DevOps care este acoperită în noua Religie. De asemenea, este posibil să setați obiective și reguli pentru experiența clienților și să obțineți rapoarte detaliate pentru a afla unde este nevoie de mai multă muncă. După cum știe orice marketer digital care merită sarea sa, aceste informații sunt aur solid.

Nu există capăt de tabloul de bord ingenios de la New Relic. Aruncați o privire la acesta, de exemplu, care conturează întregul grup de aplicații pe noduri și oferă feedback în direct despre ce se întâmplă la fiecare nod.

Deci, indiferent dacă aplicația dvs. este simplă sau complexă, New Relic poate oferi o mulțime de perspective interesante.

Cetatea API

Următorul rând este Cetatea API, care își propune să fie un cuțit elvețian al armatei de monitorizare API pentru diferite echipe dintr-o organizație și o face destul de bine.

Direcționat atât pentru testatori cât și pentru dezvoltatori, API Fortress permite crearea de teste vizuale, de colaborare, precum orice alt instrument modern de monitorizare API acolo, și apoi parcurge puțin mai mult distanța în ceea ce privește comoditatea și funcțiile. Cele două care îmi plac cel mai mult sunt Testarea încărcăturii și batjocura.

Pentru dezvoltatori, API Fortress poate crea o suită de testare dintr-o specificație API dată. Deci, dacă urmați Swagger, OpenAPI sau RAML, jumătate din lucrare este deja finalizată. API Mocking permite echipelor dvs. dev să definească interfața noii API ca un serviciu de tipar, pe baza căruia echipele de QA pot începe construirea apartamentelor de testare imediat. Nu mai obositoare, așteaptă mult timp ca API-ul propriu-zis să se termine înainte ca QA să poată începe!

API Fortress funcționează, de asemenea, cu toate sistemele majore de CI / CD, atenuând încă un punct de durere de integrare. În cele din urmă, testarea și monitorizarea sarcinii solide în rocă sunt de asemenea integrate, ceea ce face din API Fortress un pachet complet pentru echipe de dezvoltare și testare pentru testarea și monitorizarea rapidă a API-urilor..

Traceview

Dacă monitorizarea la nivel de interfață nu va face pentru echipa dvs. și căutați un instrument puternic de monitorizare la nivel de cod, există Traceview. În ceea ce privește scrierea, toate limbajele și mediile de programare majore sunt acceptate: Java, Scala, Net, Node, PHP, Python, Ruby și Go.

După cum puteți vedea în imaginile de mai sus, sunt disponibile valori la nivel de componentă și la nivel de funcții, oferind o precizie instantanee cu laser, de ce aplicația se comportă așa cum este.

Cum să o configurați? Nu ar putea fi mai simplu! Pentru majoritatea limbilor enumerate anterior, Traceview are agenți software care pot fi pur și simplu renunțați la proiectul dvs. fără a deranja nimic. Începeți să adunați informații în timp real în cel mai scurt timp. ��

RapidSpike

RapidSpike este o soluție slabă, concentrându-se pe elementele de bază ale funcționării și monitorizării, fără prea multe clopote și fluiere în plus pe care unii le simt vin cu majoritatea instrumentelor de monitorizare API. Urmărirea căilor prestabilite (călătoriile utilizatorului) este acceptată, așa cum se vorbește de API în mai mulți pași.

Toate acestea sunt standarde și cam ceea ce așteptați de la orice sistem modern de monitorizare API, dar ceea ce diferențiază RapidSpike, în opinia mea, este sistemele sale de alertă.

Există o escaladare încorporată în sistem, deci dacă primul nivel de contact nu rezolvă sau nu răspunde la „criză”, notificarea crește în lanț. Ouch! �� Ei bine, poate este mai bine să nu avem nevoie de un șef real care să ne țină degetele de la picioare tot timpul.

API Știință

Cu API Știință, ajungi să testezi API-urile cu o API. Deși asta sună ca un mod fantezist de a spune același lucru, API Science vine cu câteva caracteristici inedite care pot atrage mulți. Primul este monitorizarea completă a stivei API, ceea ce înseamnă că acoperă și API-uri externe.

De multe ori se întâmplă ca API-urile tale să fie performante și responsive, dar cele de care depinde afacerea dvs. au scăzut. De asemenea, în unele cazuri, nu există nicio afirmație obiectivă pentru care API-ul era în acel moment, o luptă care se poate transforma într-un fel de război rece între doi furnizori de API.

În astfel de cazuri, API Science funcționează ca un teren de mijloc incontestabil care poate arăta disponibilitatea istorică a API-urilor.

A doua caracteristică interesantă este testarea distribuită a API-urilor. API Science monitorizează API-urile dvs. din mai multe locații de pe glob și vă permite să știți cum se comportă API-ul pentru diferite locații. Combinați toate aceste JavaScript personalizate în sistemul dvs. de monitorizare și aveți un instrument de monitorizare API aproape ideal. ��

Prin aceasta, recomandările mele de top pentru monitorizarea API se încheie. Am făcut tot posibilul să nu restricționez API-urile la definiția restrânsă pe care o obțin etichete de cele mai multe ori. De la proprietarii de afaceri până la dezvoltatori, testeri, QA și manageri de proiecte, în această listă există instrumente care funcționează pentru toată lumea.

ETICHETE:

 • API-ul

 • Monitorizarea

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map