6 Sfaturi neobișnuite de optimizare pentru accelerarea și securizarea site-ului dvs. web

Performanţă & Securitatea este de două valori esențiale pentru succesul afacerilor online.


Dacă ale tale site-ul web nu este încărcat in mai putin de 3 secunde, atunci puteți pierde venituri potențiale și veți lipsi un clasament mai ridicat al motorului de căutare.

În mod similar, dacă nu este suficient de sigur, atunci dați o ocazie hacker să vă dați site-ul pentru reputație & pierderi de afaceri.

Când vorbim despre optimizarea performanței, auzim întotdeauna să activăm compresia, să reducem fișierele, să activăm memorarea în cache, să folosim teme de cod ușor / șabloane / pluginuri / extensii etc..

Și pentru securitate, auziți despre utilizarea de plugin-uri de securitate, nu folosiți componente vechi, implementați firewall-ul pentru aplicații web etc..

Sunt bine, iar împreună cu cele de mai sus, puteți lua în considerare următoarele.

Acestea se aplică oricărui site web al platformei precum WordPress, Joomla, Magento, Drupal, Node.js, etc.

Să vedem ce aveți deja și ce nu.

Activați IPv6

IPv6 este mai rapid decât IPv4. LinkedIn a găsit o îmbunătățire de 40% în Europa și Facebook aproximativ 10-15% accesând IPv6.

Uită-te la graficul adopției IPv6 la nivel global Google.

Aproximativ. 15% dintre utilizatorii care se conectează la Google este peste IPv6 și sunt doar în jur 10% din un site web are IPv6 activat.

Cloudflare paginile web găsite cu timp de încărcare activat IPv6 este Cu 27% mai puțin decât IPv4.

Site-ul dvs. are IPv6 activat?

Nu sunt sigur, testează-l online.

În cazul în care nu este atunci, aici este cum puteți face acest lucru.

Majoritatea furnizorului de CDN, cum ar fi Cloudflare, Incapsula, CacheFly, AKAMAI oferă IPv6, astfel încât verificați panoul de control pentru a le activa.

Dacă utilizați Cloudflare, puteți activa accesând fila „Rețea”.

Dacă nu folosiți CDN și găzduire pe VPS Linode, DigitalOcean etc., apoi consultați acest lucru pentru a permite IPv6 în serverele web Nginx și Apache.

A avea IPv6 nu dăunează nimic și ar fi distractiv pentru Câștig rapid cu aproximativ ~ 10% scădere a timpului de încărcare a paginii.

Accelerarea încărcării conținutului cu HTTP / 2

HTTP / 2 este cel mai recent protocol HTTP introdus în 2015.

http-protocol-istorie

Are multe performanțe semnificative avantaje.

 • Server push
 • Poate încărca elemente de pagină în paralel pe un singur TCP
 • Compresia antetului
 • Latenta scazuta

HTTP / 2 vă poate ajuta să optimizați livrarea de conținut, având mai multe elemente încărcate pe TCP unic și pe mecanismul de împingere a serverului.

Analizând Demo, HTTP / 2 este în jur de șapte ori mai repede decât HTTP / 1.1. Te poți aștepta scade sarcina paginii timp cu până la 30 până la 40%.

HTTP / 2 este utilizat de aproximativ 11% din toate site-urile web.

Sa incepem cu inceputul, verifică dacă site-ul dvs. are HTTP / 2 activat deja.

Dacă nu, atunci, acest lucru poate fi activat pe serverul web sau în rețeaua de margine. Dacă utilizați CDN ca Cloudflare, Incapsula, MaxCDN, KeyCDN etc., oricum, atunci puteți activa HTTP / 2 în panoul de control.

Un lucru de remarcat aici, Suport HTTP / 2 prin HTTP (non-SSL Cu toate acestea, în prezent, toate browser-ul acceptă HTTP / 2 prin HTTPS.

Cu alte cuvinte, trebuie să aveți acces la site-ul dvs. web peste HTTPS (ca https://example.com) să profite de protocolul HTTP / 2.

HTTP / 2 este de asemenea acceptat pentru unele servicii de hosting comune, cum ar fi SiteGround. Cu toate acestea, dacă vă găzduiți pe cont propriu, atunci puteți consulta acest ghid cum să activați în Apache, Nginx.

Protejați-vă domeniul cu DNSSEC

Adăugați un strat suplimentar de protecție de securitate pentru domeniul dvs. activând DNSSEC Protocolul (Extensii de securitate a sistemului de nume de domeniu).

Inițial, DNS a fost proiectat pentru a fi un sistem distribuit scalabil și Securitate nu a fost considerat. DNSSEC adaugă semnături criptografice la Înregistrare DNS și este utilizat pentru a verifica solicitarea dacă provine de la un server de nume autorizat sau fals.

Trebuie să activați DNSSEC cu registratorul de domeniu sau serviciul care gestionează înregistrările DNS.

Dacă utilizați CloudFlare, atunci puteți activa DNSSEC accesând fila „DNS”.

În mod alternativ, puteți utiliza DNS premium prin NameCheap care sprijină DNSSEC. După ce ați securizat datele DNS cu DNSSEC, puteți efectua o test online pentru a vă verifica domeniul este activat cu DNSSEC.

Du-te HTTPS (Activare certificat SSL)

HTTPS este marea presiune din partea Google și a unei organizații mult mai mari pentru a face internetul mai sigur și mai bun. În ultimul timp, Google a menționat HTTPS este unul dintre semnalul de clasare a căutărilor, deci mergeți mai departe și implementați certificatul SSL pe site-ul dvs. web.

A face accesibil site-ul dvs. prin HTTPS asigurați-vă că datele sunt criptate de pe computerul utilizatorului către serverul web sau marginea rețelei.

Dacă sunteți blogger sau nu aveți tranzacție confidențială prin intermediul site-ului dvs. web, atunci puteți lua în considerare utilizarea GRATUITĂ a certificatului SSL de către Let’s Encrypt sau alții.

Dacă este posibil, încercați să descărcați strângerea de mână SSL la marginea rețelei prin implementarea CDN ca. MaxCDN, CloudFlare, AKAMAI, etc.

CloudFlare vă oferă SSL universal în cadrul unui plan GRATUIT. După ce implementați SSL, nu uitați să testați certificatul SSL / TLS pentru vulnerabilități.

Dacă sunteți grav (ar trebui să fiți oricum), atunci puteți lua în considerare utilizarea WAF pentru a vă proteja de vulnerabilitățile OWASP Top 10 și multe altele.

Activați HSTS

Pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate pe HTTPS, puteți să luați în considerare utilizarea HTSTS (HTTP Strict Transport Security).

Declarația de antet HSTS permite instrucțiunii browserului să aibă toate comunicările prin canalul sigur (HTTPS) și să prevină declasarea protocolului. & atacuri de deturnare a cookie-urilor.

Puteți injecta antet HTTP în cod de răspuns pe serverul dvs. cu toate acestea, dacă utilizați CDN, atunci puteți activa HSTS la marginea rețelei.

Reduceți dimensiunea paginii prin optimizarea imaginilor

Dimensiunea medie a paginii în lume este de 2,4 MB și 64% dintre ele sunt imagini.

Imaginile sunt peste tot și au o posibilitate excelentă de optimizare pentru a salva dimensiunea generală a paginii.

Dacă aveți o dimensiune mai mică a paginii vă ajută în multe feluri.

 • Încărcare rapidă a paginii web
 • Costuri mai mici de lățime de bandă

Există câteva instrumente enumerate aici care vă pot ajuta să reduceți dimensiunea prin optimizarea fișierului de imagini din WordPress, Joomla & de sine stătătoare.

Dacă sunteți utilizator Cloudflare Pro, atunci poate doriți să profitați de noul format de imagine numit „WebP”.

Servind imagini în WebP în format, puteți reduce dimensiunea fișierului cu mai mult de 10% pe PNG / JPEG optimizat.

Sper că tehnica de mai sus vă ajută să vă optimizați site-ul încărcare rapidă și adăugați suplimentar protecție de securitate.

ETICHETE:

 • Optimizare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map