7 Hacks pentru a face site-ul dvs. încărcat la viteza fulgerului

Ați observat vreodată peștele de aur pe care îl aveți acasă? Înot la nesfârșit – de la un colț al curcubeului său la altul? Ei bine, cercetările arată că are o durată de atenție mai bună decât tine.


nu glumesc.

Media de atenție medie a ființelor umane are scăzut de la 12 la opt secunde în ultimii 20 de ani, ceea ce este mai mic decât cel al unui pește de aur – adică nouă secunde.

Deși această problemă aleatorie de trivia este controversat, are multe implicații, dintre care una este legată de site-ul dvs. de afaceri.

Vezi – 53% dintre utilizatorii de web din lumea rapidă de astăzi părăsesc un site web dacă este nevoie de mai mult de trei secunde pentru a se încărca. Imaginați-vă – ați câștigat un clic, apoi l-ați pierdut împreună cu șansa de conversie doar pentru că site-ul dvs. web nu s-a încărcat suficient de rapid.

Asta doare, nu-i așa?

Deși relevanța paginii și clasamentul paginilor sunt în continuare valori notabile pentru care un site web trebuie să respecte, timpul de încărcare a site-ului este, de asemenea, o valoare esențială a utilizării, potrivit Google. Metrica menționată nu numai că are în vedere rangul paginii, dar are un impact enorm asupra ritmului de conversie și dacă vizitatorul va rămâne sau nu pe site-ul web.

Deci, este evident că nu vă puteți permite să aveți un site cu încărcare lentă. Există prea multe stimulente în joc!

Dar cum o faci?

Ce hacks trebuie să implementați pentru a face site-ul dvs. web să se încarce la viteza fulgerului?

Iată câteva dintre câștigurile rapide:

Activați memorarea în cache a browserului

Acesta este poate cel mai comun hack pentru îmbunătățirea timpului de încărcare a paginilor web. Când un utilizator vizită site-ul dvs. web pentru prima dată, componentele principale ale paginii web sunt salvate în stocare temporară sau pe hard disk. Asta înseamnă că browserul lor poate accesa cu ușurință site-ul dvs. web fără a fi necesar să trimiteți serverului o altă solicitare HTTP, iar utilizatorul îl poate deschide cu ușurință data viitoare când va vizita site-ul dvs. – aproape instantaneu.

Pentru a facilita aceleași servicii, cum ar fi Nginx Caching sau bazat pe WordPress W3 Cache totală și Racheta WP veniți la îndemână pentru a activa conectarea în cache a browserului pentru site-ul web.

Limitați și eliminați pluginurile

Plugin-urile sunt „conectate” pentru a îmbunătăți o funcționalitate specifică a site-ului web, care ar putea include adăugarea de informații suplimentare, oferirea unei integrări mai ușoare între site-ul dvs. și un instrument extern sau modificarea elementelor vizuale.

Cu toate acestea, un număr tot mai mare de plugin-uri durează mai mult la încărcare. Un exemplu – „Caseta ca Facebook” este cunoscută pentru a încetini site-ul web prin adăugarea a 700 KB la greutatea totală a paginii! De asemenea, plugin-urile de calitate inferioară cresc și timpul de încărcare. Cheia este să păstrați pluginurile de înaltă calitate de care site-ul dvs. de fapt are nevoie și să le eliminați pe cele inutile.

Această sugestie nu este doar pentru site-urile WP, dar și pentru alții, precum extensii în Joomla, bibliotecile front-end etc..

Optimizați-vă codul CSS

Nu cu mult timp în urmă, o dimensiune ideală a paginii web a fost de doar 30 KB. Mind you – care includea conținut, imagini, coduri și grafică. Curând, popularitatea scriptului CSS a crescut, deoarece ar putea oferi o experiență de utilizator web îmbunătățită.

Cu toate acestea, aceasta are dezavantajele sale. Cu cât aveți mai multe fișiere CSS pe site-ul dvs., cu atât solicitări HTTP sunt obligate să facă, încetinind astfel site-ul. Iată trei cele mai bune practici:

 • Faceți codul cât mai scurt, utilizând mai puțini operatori și declarații. Mai puține linii ale scriptului CSS înseamnă mai puține cicluri de procesare și timpi mai mici de încărcare a paginilor.
 • Asigurați-vă că CMS-ul dvs. a optimizat deja CSS. Dacă nu, folosind un instrument extern cum ar fi CSS Minifier pentru a minimiza fișierele de resurse este recomandabil. În acest fel, site-ul web se va încărca mai repede.
 • Evitați utilizarea CSS în HTML, cum ar fi etichetele DIV și H1.

Există mai multe instrumente pentru tine optimizarea și formatarea CSS.

Limitați 301 redirecționări

Schimbarea structurii site-ului dvs. web este inevitabilă. Aceasta înseamnă că adresele URL ale paginii dvs. se schimbă și ele. Dar, întrucât nu doriți să vă confundați vizitatorii de pe web cu URL-uri diferite sau să reduceți clasamentul oricăreia dintre aceste pagini, vă orientați pentru a redirecționa clicurile dvs. de la un URL vechi la unul nou.

301 redirecții asigură că vechea adresă URL funcționează, chiar dacă din punct de vedere tehnic nu există. Cu toate acestea, această soluție ușoară scade timpul de încărcare a paginii, deoarece procesul creează legături într-un lanț pe care browserul trebuie să treacă pentru a ateriza pe noua adresă URL.

Prin urmare, limitați-vă 301 redirecționări.

Reduceți dimensiunea imaginii

Oamenii au evoluat pentru a fi ființe vizuale.

Nu este de mirare că creierul uman procesează vizual De 60.000 de ori mai rapid decât textul. Iar când vine vorba de site-uri web, nimănui nu-i place să-și petreacă timpul pe unul care este drab și prea plin de informații, fără nici o reprezentare vizuală.

Nu este de mirare, orice site web competent are o pondere corectă de conținut vizual – de la imagini și prezentări de diapozitive la gif-uri și videoclipuri, crescând astfel rata de conversie cu 7x.

Cu toate acestea, în ciuda pozitivelor, imaginile cresc în mod specific timpul de încărcare a unei pagini web. Singurul hack care face față acestei provocări este revânzarea imaginilor. Și asta nu înseamnă că le tăiați, deoarece pagina ar trebui totuși să încarce întreaga imagine și să o afișeze într-o dimensiune mai mică decât cea inițială.

Soluția aici este redimensionarea imaginilor și comprimarea lor. 25% din paginile web pot economisi mai mult de 250 KB, iar aproximativ 10% dintre ele pot economisi mai mult de 1 MB, prin simpla comprimare a fișierelor mari, conform Google. Verificați numărul de instrumente pentru comprimarea imaginilor fără a compromite calitatea.

Prin urmare, optimizați-vă imaginile web și reduceți timpul de încărcare a paginii.

Utilizați găzduire terță parte

Dacă site-ul dvs. web conține fișiere mari care conțin imagini și videoclipuri, timpul de încărcare a paginii va crește semnificativ. Mai mult, timpul de încărcare crește și mai mult dacă utilizați un server partajat pentru a găzdui fișierele, în special videoclipurile.

Pentru a rezolva problema, partajați fișierele video pe platforme de găzduire externe, cum ar fi YouTube sau Vimeo. Videoclipul poate fi apoi încorporat pe site-ul web cu un cod simplu, îmbunătățind considerabil viteza de încărcare a site-ului.

Dacă utilizați WordPress, atunci ar trebui să luați în considerare și găzduirea premium pentru timpul de încărcare și securitatea constantă a paginilor.

Compresie și cache

A Machmetrics studiul arată că, în medie, site-urile web au un timp de încărcare a paginilor de aproximativ 8-11 secunde. Acest lucru poate părea un număr mic, dar după cum am menționat anterior, vizitatorii site-ului web nu așteaptă mai mult de trei secunde pentru deschiderea unei pagini web.

Acolo este utilă comprimarea tuturor conținutului static al site-ului. De obicei, compresia este mai mult o setare a serverului. Cu toate acestea, dacă aceasta nu este o opțiune, utilizați formate de fișiere și alte aplicații precum Gzip, care identifică șiruri cu același cod în fișierele text.

Majoritatea platformei de găzduire oferă memorie în cache cu mai multe niveluri în planul lor. Discutați cu furnizorul dvs. de găzduire pentru a afla care sunt cele disponibile și cum puteți activa pe site-urile dvs. Exemplu, SiteGround oferă soluție de memorie cache statică, dinamică, Memcached și HHVM.

Și pentru site-urile WP, Kinsta oferă memorie în cache pe partea de server și un puternic plugin integrat dezvoltat pentru a gestiona memoria în cache a site-ului.

Dacă faceți acest lucru, va reduce semnificativ timpul de încărcare a paginii de pe site-ul web.

Înveliți

Viteza site-ului contează foarte mult. Este prima impresie pe care o faceți vizitatorilor. Și da, perioadele slabe de încărcare a paginilor afectează în mod negativ clasamentele de căutare, experiența utilizatorului și conversiile. De ce să se întâmple asta atunci când problema poate fi rezolvată cu ușurință cu șapte hacks-uri?

De asemenea, dacă doriți să verificați performanța rapidă a site-ului dvs. pe desktop și mobil, puteți face acest lucru mai departe Auditul Geekflare gratuit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map