7 Motivele pentru care Monitorizarea API cu Uptrends este importantă

API-urile pe care le oferiți și API-urile pe care vă bazați în fiecare zi vă afectează afacerea.


API-urile performante generează clienți fericiți și vă mențin echipele productive. API-urile lente și care funcționează defectuos reduc reputația, consumă resursele de asistență și scade productivitatea la nivelul companiei. Monitorizarea API cu serviciul web și Uptrends Monitoare API în mai multe etape vă poate ajuta să salvați fața și să vă mențineți echipa în sarcină.

API-urile sunt peste tot și odată cu creșterea norului și a internetului lucrurilor, API-urile devin mai importante în fiecare zi. Dacă cineva dintre API-urile pe care le oferiți sau se bazează pe descărcare sau se confruntă cu probleme de performanță, faceți și site-urile și serviciile care depind de ele.

De ce Monitorizarea API este crucială pentru afacerea dvs.?

Suma de efort și bani pentru a vă dezvolta, testa și lansa site-ul, aplicația sau API-ul dvs. poate ieși chiar pe fereastră dacă nu urmăriți API-urile non-stop.

Indiferent dacă ați dezvoltat aplicația pentru uz intern sau public, o mulțime – chiar și milioane – de dispozitive, aplicații și oameni se bazează pe disponibilitatea, performanța și funcția acelei API.

API-urile nu reușesc, deci trebuie să vă protejați investiția de timp și bani. Am compilat o listă cu principalele motive pentru care este esențial să monitorizăm API-urile:

 1. API-ul dvs. este responsabilitatea voastră: Când furnizați o API, utilizatorii dvs. se bazează pe dvs. pentru a vă asigura că API are o disponibilitate ridicată, este rapid și robust.
 2. Nu vă puteți baza pe monitorizarea regulată a site-ului web. Verificarea funcționării sau încărcării inițiale a paginii nu este suficientă atunci când vine vorba de API-uri critice.
 3. Fiecare metodă API trebuie să funcționeze: S-ar putea să fie valabil, dar o metodă care nu reușește de-a lungul lanțului poate duce la întreruperea întregii tranzacții.
 4. A pierdut reputația mărcii: Utilizatorii dvs. știu ce este o API? Probabil ca nu. Ei știu că lucrurile nu funcționează sau lucrurile nu funcționează bine. Atunci când site-ul sau serviciul dvs. este neplăcut cu o interfață de utilizare lentă sau doar se arde complet, 75% dintre utilizatori pleacă și nu se mai întorc.
 5. Scăderea satisfacției utilizatorilor: Performanța lentă are un impact semnificativ asupra satisfacției pe care o obțin utilizatorii folosind produsul dvs. Performanțele slabe afectează fiecare aspect al experienței utilizatorului și diminuează percepția utilizatorilor cu privire la designul, navigarea și utilitatea produsului..
 6. Pierderea veniturilor curente: Atunci când o API încetează să funcționeze, probabil că autentificările nu funcționează, căutările și coșurile de cumpărături nu funcționează sau lucrurile pot deveni suficient de incomode pentru a distruge încrederea utilizatorilor. Când lucrurile nu funcționează, utilizatorii săritură și să ia venituri la competiție.
 7. Veniturile viitoare suferă: Ați muncit din greu pentru a-i aduce pe acești clienți la serviciul dvs. și dacă produsul dvs. nu funcționează bine, utilizatorii sărită. Cu toate acestea, utilizatorii nu se opresc aici. Ei vorbesc. Ei spun oamenilor despre experiența lor în persoană și online, prin recenzii și pe social media. Utilizatorii nemulțumiți nu se mai întorc și obțin o mulțime de venituri viitoare de la clienții potențiali noi cu aceștia.

După cum puteți vedea, monitorizarea API-urilor dvs. și a terțelor părți ale dvs. nevoile dvs. de produs sunt esențiale. Sperăm, al treilea furnizor își urmărește sistemul în mod regulat, dar poate nu. S-ar putea să testeze la întâmplare pe parcursul zilei sau ar putea testa doar din spatele firewallului.

Aceste teste aleatorii pot surprinde unele probleme, iar testarea din spatele firewallului nu va întâmpina problemele cu care se confruntă utilizatorii din cealaltă parte. Pentru a vă asigura că menține și funcționează, trebuie să utilizați un sistem de monitorizare robust. Uptrends vă poate ajuta să vă protejați investiția, automatizând procesul și testând din locațiile utilizatorilor.

Care sunt opțiunile dvs. de monitorizare API?

Uptrends oferă două tipuri de API Monitoring și pentru a afla care dintre cele două opțiuni de monitorizare sunt potrivite pentru protejarea API-ului dvs. este să înțelegeți cum un client folosește API-ul. Păstrați la îndemână documentația API pentru a vă asigura că aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua deciziile corecte de monitorizare. Determinați dacă API-ul dvs. necesită mai multe apeluri pentru a finaliza o tranzacție sau un singur apel face trucul.

API-uri cu un singur apel: O metodă fiabilă, dar ieftină pentru a verifica apelurile unice API și a urmări timpul de funcționare al API-ului este utilizarea unui monitor de serviciu web HTTP (S). Un monitor al serviciului web verifică timpul de funcționare și validează un singur răspuns API prin verificarea codurilor de răspuns, verificărilor conținutului, timpului de răspuns și dimensiunii răspunsului (o alegere excelentă dacă oferiți o garanție SLA cu serviciul API). Puteți face, de asemenea, o autentificare simplă. Monitoarele serviciilor web rulează la fel de frecvent ca o dată pe minut.

API-uri cu mai multe apeluri sau în mai multe etape: Dacă trebuie să gestionați redirecționări, autentificați utilizatorii sau rețineți și reutilizați informațiile de la un apel API la altul, utilizați soluția de monitorizare API în mai multe etape a Uptrends. Cu soluția în mai multe etape, puteți extrage valori din răspuns pentru o utilizare ulterioară, face afirmații, utilizați operatori de comparație, generați valori aleatorii, puteți utiliza variabile predefinite, utilizați autentificarea și accesați certificatele clientului. Verificați întregul proces cu Monitorizarea API în mai multe etape, urmărind performanțele la fiecare apel API.

Alegerea API-urilor care au nevoie de Monitorizare

Când începeți să vă gândiți la toate API-urile necesare pentru a gestiona o tranzacție cu un singur utilizator, este posibil să vi se par copleșitoare. Ce API-uri au nevoie de monitorizare și care API-uri nu? Confuzia este de înțeles, dar nu orice API și funcție necesită monitorizare.

Pentru a simplifica alegerea, am venit cu o listă:

Monitorizați API-urile care se confruntă cu publicul (intern și extern)

Dacă publicați API-uri, trebuie să le testați pentru disponibilitate, performanță și funcție. Este sarcina ta să răspunzi rapid la problemele API și să menții o disponibilitate ridicată.

Monitorizați API-urile terțe cruciale

Dacă o API este vitală pentru API-ul, aplicația, serviciul sau site-ul dvs. web, ar trebui să monitorizați API-ul așa cum v-ați face singur. Cel puțin luați în considerare utilizarea unui monitor uptime, astfel încât să știți când API-ul este deconectat.

Monitorizați API-urile terțe ne-cruciale

Unele API oferă experiențe îmbunătățite pentru utilizatori, cum ar fi servicii de locație, kituri de tip, grafică și anunțuri. Poate doriți să alegeți API-urile din această categorie pe care doriți să le monitorizați. De exemplu, dacă veniturile publicitare depind de o API, poate doriți să puneți un monitor de servicii web pentru a vă asigura că API-ul rămâne disponibil.

Utilizarea unei soluții de monitorizare API în mai multe etape de la Uptrends facilitează configurarea, chiar și pentru interacțiuni complexe de API

Uneori nu puteți ști cu siguranță că o API funcționează dintr-un singur răspuns; uneori API-urile se complică și trebuie să efectuați o grămadă de apeluri către una sau mai multe API pentru a vă asigura că întreaga tranzacție funcționează. Acesta este motivul pentru care s-au dezvoltat Uptrends Monitorizarea API în mai multe etape.

Monitorizarea API în mai multe etape vă oferă toată flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a gestiona chiar și cele mai complexe interacțiuni. Uptrends are un constructor unic de pași API care împiedică interacțiunile dvs. în pași ușor de urmat. Uptrends vă oferă flexibilitatea pentru:

 • Capturați și gestionați redirecțiile.
 • Utilizați autentificarea de bază, NTLM, digerați și personalizate (inclusiv OAuth).
 • Stocați, accesați și utilizați certificatele de client.
 • Mențineți, utilizați și păstrați în siguranță certificatele și datele de autentificare în Uptrends Vault.
 • Utilizați variabile: predefinite, atribuiți valori, generați valori aleatorii.
 • Folosiți comparații și afirmații (verificați conținutul, codurile de răspuns, timpii de răspuns).
 • Monitorizați-vă API-ul 200 de locații de testare la nivel mondial, sau monitorizați API-urile interne cu un punct de control privat în spatele firewallului.

Nu trebuie să fie complicat și puteți dormi bine știind că, dacă Uptrends găsește probleme cu API-ul dvs., sistemul lor avansat de alertare vă va asigura că știți despre asta.

Concluzii

 • API-urile alimentează web-ul.
 • Durata de funcționare, performanța și funcția API sunt egale cu veniturile și reputația.
 • API-urile terților vă pot dăuna mărcii la fel ca eșecurile în API-ul dvs..
 • Este API-ul dvs. și este responsabilitatea dvs. să o monitorizați pentru funcționare, funcționare și funcționare.

Monitorizarea API Uptrends vă ajută să vă îmbunătățiți activitatea, performanța, disponibilitatea, disponibilitatea, API-ul dvs. de afaceri și terțe părți Încă nu sunt convins? Încercați Uptrends API Monitoring gratuit timp de 30 de zile. Nici nu ai nevoie de card de credit.

ETICHETE:

 • API-ul

 • Monitorizarea

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map