9 Cele mai bune instrumente reale de monitorizare a utilizatorilor pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului

Pentru a obține o imagine cu RUM (Real Monitoring User), imaginați-vă că site-ul dvs. web este o fermă de furnici, iar utilizatorii dvs. sunt furnicile. RUM șterge pereții fermei dvs., permițându-vă să vedeți exact de unde vin utilizatorii, ce fac, ce probleme au și cât durează pentru a interacționa cu site-ul dvs..


Pe scurt, RUM vă oferă o idee despre ce fel de experiență de utilizator vă oferă site-ul dvs..

Este o tehnică de testare bazată pe interacțiuni reale cu utilizatorii. RUM monitorizează utilizatorii reali și captează datele de performanță pentru a modela valorile cheie, cum ar fi căile tranzacției, sensibilitatea și ore de încărcare a paginii. Instrumentele de testare analizează experiența utilizatorilor în timp real, observând interacțiunile lor cu un site web sau o aplicație.

De ce este important RUM?

Să luăm în considerare din nou ferma de furnici: vă place să vă urmăriți furnicile, așa că veți face tot posibilul pentru a le face confortabile. De asemenea, vizitatorii site-ului dvs. trebuie să fie confortabili în timpul șederii lor. Dar, spre deosebire de furnicile din fermă, pot pleca cu ușurință dacă nu se distrează. Prin urmare, este important să știți cum se simt pentru a le menține să navigheze pe paginile dvs. cât mai mult timp posibil.

RUM primește date despre utilizatorii efectivi care interacționează cu site-ul dvs., spre deosebire de tehnicile de monitorizare sintetică, care folosesc instrumente automate sau roboți, care imită acțiunile utilizatorilor într-o manieră planificată și obțin rezultate pe baza acțiunilor respective. Ambele abordări oferă opinii diferite asupra comportamentului site-ului dvs. web, astfel încât pentru a înțelege mai bine problemele care afectează experiența utilizatorului, instrumentele și tehnicile ideale ar trebui să combine utilizatorul real și monitorizarea sintetică pentru a arăta imaginea completă.

Uptrends

Pentru a implementa Uptrends RUM, trebuie doar să copiați și să lipiți un fragment de cod pe paginile dvs. web. După ce faceți acest lucru, scriptul Uptrends începe să strângă date despre experiențele utilizatorilor dvs. Aceste date alimentează o serie de tablouri de bord RUM la care puteți accesa imediat pentru a verifica valorile cheie precum utilizarea paginii, performanța pe țară, utilizarea browserului și multe altele.

Soluția de monitorizare Uptrends combină datele utilizatorilor reali cu rezultatele testelor sintetice de monitorizare efectuate de software-ul lor. Monitorizarea sintetică a Uptrends se conectează de la una dintre cele 209 de locații din întreaga lume la site-ul dvs., la intervale specificate, realizând interacțiuni și colectând date de rezultate. Rezultatele combinate oferă o imagine completă a stării generale de sănătate și a performanței site-ului dvs..

Puteți vedea cum funcționează site-ul dvs. din perspectiva utilizatorilor și puteți obține informații despre profilarea acestor utilizatori din instrumente de analiză web, cum ar fi Google Analytics. Datele devin vizibile în tablourile de bord în câteva minute, permițându-vă să vedeți imaginea completă colectând date din toate vizualizările paginii.

Bumerang

Implementat ca o bibliotecă JavaScript, Bumerang RUM măsoară timpii de încărcare a paginii, valorile de performanță și caracteristicile generale ale experienței de navigare a utilizatorilor dvs. Pentru a configura instrumentul, tot ce trebuie să faceți este să includeți biblioteca din paginile dvs. și să apelați la o metodă init. După ce biblioteca este instalată, datele RUM încep să curgă către serverul dvs. pentru analize suplimentare.

Pentru a evita „efectul de observator” (afectează rezultatele unui experiment doar prin observarea acestuia), obiectivul lui Boomerang este să ruleze fără a adăuga timp de încărcare în pagini. Scripturile sale pot fi încărcate într-un mod asincron, astfel încât, chiar dacă boomerang.js nu este disponibil, scripturile nu vor întârzia încărcarea paginii..

Boomerang este open-source, deci nu sunt plătite taxe. Pur și simplu îl descărcați din depozitul său GitHub, îl instalați urmând instrucțiunile detaliate și începeți să vă monitorizați utilizatorii. Sunteți încurajat să contribuiți la dezvoltarea Boomerang, adăugând pluginuri și adaptându-l la nevoile diferite. Are o arhitectură extensivă de pluginuri și poate lucra cu site-uri web tradiționale, clasice și moderne, inclusiv aplicații cu o singură pagină.

Catchpoint

O soluție ideală de monitorizare nu ar trebui să lase neobservată niciun punct orb.

Tocmai asta este Catchpoint Soluția de monitorizare a utilizatorului final promite să facă acest lucru. Când amestecați medii eterogene, cum ar fi cloud, mobil și IoT, punctele de eșec încep să se înmulțească. Între timp, utilizatorii finali se așteaptă timp de încărcare rapidă a paginilor pe dispozitivele mereu disponibile și aveți nevoie de vizibilitate completă în perspectiva utilizatorilor pentru a-și îmbunătăți experiențele și a rezolva problemele prompt..

Nu face decât să colecteze date și să le arate în tablouri de bord. Configurează un sistem de alertă care trimite avertismente contextuale atunci când performanța scade de la nivelurile așteptate. Tablourile de bord sunt alimentate de algoritmi, ceea ce înseamnă că acestea arată de unde provin problemele. De asemenea, afișează date istorice și neagregate, astfel încât nu veți rata detaliile care contează.

Atunci când efectuați modificări ale unei aplicații, aceste modificări nu au întotdeauna drept rezultat o durată de răspuns mai bună sau o fiabilitate mai mare. Monitorizarea Catchpoint vă ajută să modelați și să validați performanța atunci când efectuați teste a / b ale noilor versiuni, vizualizând detaliile nivelului cererii pentru paginile vizitate de utilizatori reali.

Raygun

Utilizatorii își evaluează timpul mai mult ca oricând: 40% dintre ei vor abandona un site web după 3 secunde de așteptare pentru o pagină de încărcare. Așadar, trebuie să le oferiți o experiență rapidă, descoperind și rezolvând blocajele de performanță pe care le întâmpină. Pentru a face asta, Raygun oferă date acționabile din sesiuni reale de utilizator, permițându-vă să diagnosticați de ce ar putea avea experiențe slabe.

V-ar putea ajuta să îmbunătățiți experiențele utilizatorilor, să convertiți mai multe vânzări și să vă îmbunătățiți performanța în față.

Raygun vă permite să vedeți clar cine utilizează aplicația dvs. și ce probleme specifice întâmpină. Vă permite să vedeți sesiunea fiecărui utilizator, identificând zonele problematice și soluțiile lor posibile. Instrumentul detectează, de asemenea, în mod automat probleme de performanță frontale care ar putea provoca timpuri de încărcare frustrante. Retrăgând căile pe care utilizatorii le-au luat pentru a naviga pe site-ul dvs., puteți analiza unde au întâmpinat erori, unde paginile au necesitat prea mult pentru a încărca sau unde au abandonat pur și simplu sesiunea.

Pingdom

Pingdom o platformă RUM unificată și holistică are grijă de monitorizarea activităților utilizatorilor dvs. pentru a exclude ghicirea și a începe să ia decizii pe baza datelor reale ale vizitatorilor. Pentru a începe monitorizarea cu Pingdom, trebuie doar să adăugați un mic fragment JavaScript în paginile dvs., care abia adaugă performanțe minuscule.

Vei începe imediat să vezi cum se corelează datele vizitatorului tău cu platforme, țări și browsere, indiferent dacă sunt doar o duzină sau mai mult de un milion.

Puteți introduce adresa URL de unde doriți ca Pingdom să colecteze date și parametrii de satisfacție așteptați. Opțiunile de vizualizare cuprinzătoare vă vor oferi o înțelegere a modului în care schimbările în performanță ar putea afecta experiența vizitatorilor dvs. În acest fel, veți putea lua măsuri în timp, înainte ca impactul afacerii dvs..

Indiferent dacă site-ul dvs. are una sau o mie de pagini, cu Pingdom RUM, puteți analiza modul în care vizitatorii dvs. experimentează fiecare dintre ele. Funcția de grupare a paginilor RUM oferă date agregate care arată cifre de performanță pentru pagini similare.

Planurile de prețuri încep de la aproximativ 42 USD pe lună pentru caracteristici standard și scară până la 228 USD pe lună pentru un set de funcții profesionale. Această taxă include nu numai RUM, ci și monitorizarea serverului, alertarea și monitorizarea tranzacțiilor, printre alte bunătăți.

Rapidspike

Un script RUM ușor, personalizat este tot ce aveți nevoie pentru a configura Monitorizarea RUM a Rapidspike. Acest script este difuzat printr-o conexiune sigură, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la generarea de vulnerabilități. Odată instalat, monitorul RUM va începe să strângă volumul de trafic și viteza de încărcare a paginii de la vizitatorii dvs., identificând locația geografică, browserul și dispozitivul folosit.

Înregistrând date în direct de la utilizatori reali, veți putea identifica probleme de performanță în timp real și optimiza potențialul site-ului dvs. indiferent de locația sau tehnologia utilizatorului.

O suită de grafice și tabele vă permite să analizați valorile vitale ale traficului care arată cifre precise de performanță. Aceste cifre indică timpii de descărcare a utilizatorilor împărțiți în rețea, server și timp de descărcare a browserului, ceea ce vă permite să știți unde trebuie să rezolvați problemele de latență și să eliminați blocajele. Rezultatele sunt specifice pe pagină, pentru a vă ajuta să faceți o analiză aprofundată a fiecărei pagini din site-ul dvs..

Elastic

Dacă aveți deja valori de sistem de locuințe în Elasticsearch, o puteți extinde la parametrii aplicației cu Elastic instrument APM open-source (monitorizarea performanței aplicației).

APM are un domeniu de aplicare mai larg decât RUM, deoarece își propune să crească disponibilitatea aplicațiilor și să reducă timpul de inactivitate prin identificarea blocajelor. Interfața de utilizator dedicată de la Elastic vă permite să faceți acest lucru cu ușurință și să vă concentrați pe rezolvarea modificărilor problematice la nivel de cod. Drept urmare, pe lângă îmbunătățirea performanței aplicației și a experienței utilizatorilor, veți obține un cod sursă îmbunătățit și mai eficient și un ciclu redus de dezvoltare-testare-implementare.

Folosind urmărirea distribuită, Elastic vă permite să strângeți tranzacțiile împreună pentru a înțelege modul în care serviciile dvs. interacționează pe deplin. Vă permite să vizualizați apelurile de servicii de-a lungul lor, să detectați probleme de latență și să identificați componentele care trebuie optimizate. Valorile de performanță pe care le colectați cu instrumentele Elastic APM sunt trimise către Elasticsearch pentru a le vizualiza prin intermediul tablelor de bord preconfigurate Kibana.

Elastic utilizează caracteristici de învățare automată pentru a detecta timpi anomali de răspuns în mod proactiv. Alertele trimise prin e-mail sau Slack vă vor ține la curent cu performanța codului dvs., fără a fi nevoie să vă uitați la tablourile de bord. Pentru a începe utilizarea Elastic APM, trebuie să vă înregistrați în Elastic Cloud și să configurați un server APM urmând câțiva pași simpli. Planurile de preț vă permit să plătiți doar pentru resursele de care aveți nevoie și să le implementați așa cum doriți.

SpeedCurve

SpeedCurve adaugă multe dimensiuni de comparație la datele pe care le colectează despre utilizatorii dvs. De exemplu, vă permite să vedeți care dintre concurenții dvs. sunt mai rapid decât dvs. atunci când difuzați conținut și compară datele sintetice cu RUM pentru a vă prezenta imaginea completă. Corelând performanța web cu experiența utilizatorului, graficele de implicare vă oferă o înțelegere a impactului încetinirilor de pagină asupra ratei de respingere a site-ului dvs..

Instrumentul este ușor de configurat și generează vizualizări grozave, cum ar fi videoclipuri și filme de film pe care le puteți folosi pentru a vă dovedi punctul de vedere către coechipieri. Puteți urmări toate valorile dorite, inclusiv ratele de conversie și dimensiunea coșului și rezultatele testelor A / B. Pentru a vă oferi o vedere detaliată a timpilor de încărcare a paginilor, SpeedCurve vă permite să măsurați viteza de redare a fiecărei elemente de pagină, permițându-vă să știți exact când este redat conținutul cel mai crucial..

Lucrând împreună cu Google Lighthouse și PageSpeed ​​Insights, SpeedCurve oferă o listă de reguli de performanță pe care le puteți bifa pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Puteți utiliza API-ul SpeedCurve Deploy ca parte a procesului dvs. de integrare continuă și să urmăriți impactul modificărilor de cod între implementările succesive în mod automat.

Sematext

Sematext Datele RUM vă oferă vizualizări complete ale cascadei resurselor, identificând elementele care încetinesc paginile dvs. Pentru fiecare eveniment de încărcare a paginii, puteți vedea timpul petrecut, diferențind cât a cheltuit în partea din spate și cât în ​​partea frontală.

Toate resursele sunt profilate, inclusiv imagini, fonturi, fișiere JavaScript și foi de stil. Puteți descărca prin URL, tip browser, geolocalizare, sistem de operare și multe altele.

Aplicațiile pentru o singură pagină sunt acceptate de RUM Sematext, indiferent de cadrul utilizat: React, Ember.js, Angular, Vue.js, etc. Obțineți monitorizare de aplicații web pentru toate solicitările și resursele HTTP lansate, identificând blocaje de performanță pentru a asigura cel mai înalt utilizator. satisfacţie.

Sematext monitorizează scorul dvs. Apdex, indicele standard care măsoară performanța aplicației și satisfacția utilizatorului. Prin definirea timpilor de prag pentru răspunsurile la încărcarea paginii, cererile HTTP și tranzacțiile individuale pe pagină, puteți analiza scorul Apdex al aplicației sau site-ului dvs. web pentru a detecta ce ar putea să-l afecteze. Puteți sorta paginile cu cel mai mic sau cel mai mare scor de satisfacție, pentru a vedea de ce au performanțe atât de bune sau atât de rele.

Puteți începe cu gratuitatea. Dacă doriți să monitorizați un volum mai mare și acces la funcții premium, cum ar fi alertele prin e-mail, detectarea anomaliilor, interogări nelimitate salvate etc., trebuie să optați pentru planurile Standard sau Pro, care costă 19 $ și 89 USD pe lună, respectiv..

Concluzie

Diferența dintre o furnică și o fermă de furnici este că nu puteți vedea ce se întâmplă în interiorul furnicii; nu ajungi decât să vezi furnicile intrând și ieșind. Nu lăsați site-ul dvs. să fie un furnicar. Transformă-te într-o fermă de furnici adăugând monitorizarea RUM echivalentul pereților limpede, care vă oferă o imagine completă a ceea ce se întâmplă în interior. Și folosiți această perspectivă pentru a oferi furnicilor tale – scuze, utilizatorilor tăi – o experiență plăcută și bogată.

ETICHETE:

  • Monitorizarea

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map