Calculatorul atât de lent? Acești Optimizatori Windows Premium vă vor ajuta

Lucrul pe un computer lent este frustrant; programele dvs. continuă să se prăbușească, înghețarea ecranului și ce. Așteptarea la nesfârșit a cursorului se oprește învârtirea devine o aventură constantă.


Vă amintiți viteza computerului când l-ați cumpărat pentru prima dată acasă?

Acesta obișnuia să efectueze toate sarcinile într-un bliț, economisind timp și lăsându-ți să savurezi munca ta. Dar, cu timpul, performanța și viteza sa au început să devină lente ca melc.

Deci, care este adevăratul motiv pentru care desktopul sau laptopul Windows devin lent după un timp?

Ei bine, o multitudine de motive este responsabilă de deteriorarea sănătății computerului, afectând performanțele sale generale. Cea mai mare dintre ele este utilizarea excesivă. Multe persoane de pe glob își folosesc calculatoarele în fiecare zi, ceea ce face ca sistemul să fie aglomerat cu programe, fișiere, chei de registru, muzică, videoclipuri și multe altele.

Sistemul de operare al computerului dvs. gestionează toate resursele, inclusiv memoria, puterea de procesare și spațiul de acționare. Astfel, mai multe lucruri contribuie la încetinirea performanței și vitezei sale, cum ar fi:

 • Completarea spațiului pe disc (SSD sau HDD)
 • Rularea din memorie de acces aleatoriu (RAM)
 • Un număr mare de programe de pornire și fundal
 • Hard disk fragmentat sau vechi
 • Lipsa actualizărilor pe driver sau Windows
 • Virus sau malware
 • Utilizarea caracteristicilor vizuale și a efectelor speciale
 • Folosind atât de multe suplimente în browser
 • Posibilitatea extracției criptografice

Prin urmare, calculatorul dvs. încetinește destul de mult pentru a vă înnebuni. Acum, s-ar putea să fiți obligat să vă gândiți la achiziționarea unui nou computer.

Dar așteptați, luați decizia atât de devreme?

Luați în considerare utilizarea unui software de optimizare înainte de a trata computerul ca o cauză pierdută.

Ce este un optimizator pentru PC?

După cum sugerează și numele, optimizatorul este o aplicație pe care o puteți utiliza pentru a îmbunătăți performanțele calculatorului dvs. prin optimizarea diferitelor aspecte ale acestuia. Software-ul include caracteristici standard precum curățătorul de discuri, optimizatorul automat, defragmentarea discului, curățătorul de înregistrări etc. care funcționează colectiv pe computer pentru a identifica lucrurile inutile și a le elimina.

Funcția automată a software-ului ușurează procesul și economisește timp, prevenind în același timp erorile fatale care pot apărea precum Ecranul albastru al morții ca în cazul optimizării manuale.

Cum funcționează un optimizator de PC?

Un optimizator de PC preia performanțele calculatorului dvs. fără a le pune în pericol. Vă ajută să vă păstrați computerul curat și securizat, efectuând o serie de activități:

 • Șterge fișiere și programe inutile
 • Curăță registrul de computer
 • Elimină malware, bug-uri și viruși
 • Remediază erorile de sistem
 • Detectează piesele hardware pentru înlocuire
 • Controlează programele de pornire

Să explorăm o parte din importanța software-ului de optimizare.

Accesibil

Investiția de bani mari pe un computer nou este într-adevăr o afacere prețioasă. Chiar dacă vă gândiți la modernizarea pieselor sale, vă va costa foarte mult, deoarece procesoarele, hard disk-urile și plăcile grafice sunt scumpe.

Optimizatoarele PC, pe de altă parte, sunt accesibile. Prin urmare, este mai bine să folosiți software-ul la un preț relativ mai mic.

Ușor de configurat

Pentru configurarea software-ului de optimizare a PC-ului, trebuie doar să îl descarci, să-l instalezi și să rulezi programul. Totul este posibil în doar câteva minute.

Mai repede în rezolvarea problemelor

De la detectarea problemelor din hardware sau software ale computerului dvs. până la rezolvarea acestora, procesul general este rapid. Continuă să lucreze pentru a menține performanța sistemului la nivel de vârf.

Suport încorporat

Multe optimizatoare de PC vin cu suport integrat pentru a vă ajuta atunci când aveți probleme cu optimizarea sistemului. De asemenea, puteți lua ajutorul lor pentru a înțelege motivul exact pentru care viteza este lentă. Doar sună-i și pune-ți întrebările pentru a căuta ajutorul dedicat.

Acum, haideți să consultați unele dintre cele mai bune optimizatoare de PC pentru a vă ajuta să obțineți din nou acea experiență rapidă a utilizatorului..

Curățare Avast

Avast este un nume celebru în arena de securitate a sistemului. Curățare Avast este încă un alt produs impresionant pentru această marcă pentru a regla, curăța și accelera computerul. De asemenea, vă actualizează aplicațiile, în afară de remedierea problemelor sistemului.

Tehnologia patentată de Avast Cleanup poate rezolva tot ceea ce încetinește sistemul tău, eliminând programe uitate și bloatware și punând aplicațiile în modul de repaus. Identifică scurgerile de performanță pentru a le opri fără a fi nevoie să interferați cu sistemul sau să dezinstalați aplicațiile.

Sistemele inutile de detectare și reputație bazate pe cloud pot descoperi aplicațiile sau programele pe care nu le utilizați. Dacă nu doriți să le dezinstalați, instrumentul poate pune aceste programe în carantină pentru a vă permite să decideți mai târziu.

Prin scanarea computerului de la vârf până la capăt, Avast Cleanup poate elimina gigabyte de fișiere junk acumulate din Windows, 200+ aplicații și 25+ browsere, inclusiv Chrome, Firefox, Internet Explorer, etc. , fișiere de instalare, backup-uri vechi și fișiere temporare.

Prin întreținerea automată, instrumentul poate elimina fișierele nesecate în mod regulat eliminând comenzile scurte și registrul. Folosind Software Updater, acesta poate actualiza în mod regulat aplicațiile și programele pentru a vă salva de accidente, bug-uri și vulnerabilități de securitate. Avast Cleanup vă ajută, de asemenea, centrul de acțiune și tabloul de bord pentru a oferi performanțe rapide.

System Speedup Pro

Cu 40 de instrumente premium pentru optimizare, System Speedup Pro de Avira curăță dezordinea și elimină automat computerul pentru a-și maximiza performanțele. Oferă un aspect și o interfață destul de simplă, astfel încât să poți folosi cu ușurință fără confuzie și arată rezultatele clar.

Software-ul identifică probleme și vulnerabilități, cum ar fi memoria cache, junk internet, fișiere temp, date nedorite, etc. Le puteți elimina pe toate cu un singur clic. Vă permite, de asemenea, să setați curățarea automată în fiecare săptămână.

Defragmentează și tonifică discul pentru a spori performanța în timp ce Optimizatorul de pornire scurtează semnificativ timpul de pornire. De asemenea, Optimizatorul său în timp real poate îmbunătăți experiența utilizatorului. Cu acest software este posibilă curățarea urmelor digitale pentru a vă asigura confidențialitatea. Prin urmare, rezultă o încărcare mai rapidă a paginilor, streaming video și multe altele pentru a îmbunătăți experiența online.

System Speedup Pro poate curăța toate problemele de registru de pe computer, analizându-le în profunzime. Astfel, vă salvează computerul de la blocări, înghețarea ecranului și multe alte astfel de probleme. Acest instrument oferă curățare automată completă unde puteți seta ținta preferată, de exemplu, 5 GB de fișiere nedorite. Deci, când această limită este atinsă, software-ul o curăță automat. De asemenea, puteți personaliza alertele pentru confortul dvs..

Economisiți energie prin modurile de alimentare, securizați datele personale cu ștergătorul de disc, ștergeți informațiile sensibile permanent și criptați datele cu ușurință, toate cu System Speedup Pro. Dacă sunteți un iubitor de jocuri, software-ul poate oferi o experiență de joc lină, eliberând resurse și dezactivând procesele redundante.

Sistem avansat de ingrijire

Doriți ca computerul dvs. să funcționeze așa cum a făcut-o când a fost nou?

Advanced SystemCare Pro de IObit vă poate ajuta să folosiți potențialul adevărat. Suporta Windows 10/8/7 / Vista / XP și este destul de accesibil și ușor de utilizat.

Experimentați viteza de navigare cu 300% mai rapid prin optimizarea setărilor browserului. Instrumentul oferă, de asemenea, o curățare mai profundă a registrului computerului și eliberează spațiu. Reținând numărul crescând al infracțiunilor informatice în aceste zile, software-ul folosește tehnologii avansate de securitate și confidențialitate pentru a vă proteja datele.

Programul șterge urmele online, ascunde amprentele digitale, blochează accesul secret și multe altele pentru a vă proteja confidențialitatea și reputația. De asemenea, oferă o pornire a PC-ului cu 200% mai rapidă, blochează activitățile dăunătoare, detectează și blochează proactiv găurile de securitate.

Unele dintre caracteristicile pe care le oferă sunt:

 • Defragmentarea hard disk-ului
 • Curățare automată RAM pentru a încheia procesele și programele neutilizate
 • Îngrijire automată programată
 • Monitorizarea condițiilor în timp real a sistemului
 • 1-clic actualizare program
 • FaceID pentru a captura automat intrusi

Reglarea computerului

Diagnosticați performanțele computerului folosind Reglarea computerului de Bitdefender pentru a-și asigura sănătatea bună. Acesta poate scana complet computerul pentru a verifica zonele care necesită îmbunătățiri pentru a elimina aplicațiile nedorite și depășite, împreună cu resturile și fișierele temporare.

După evaluarea problemelor, instrumentul le rezolvă inteligent pentru a-și păstra performanța. Prin aplicarea de modificări personalizate, vă poate optimiza computerul. Pe lângă remedierea problemelor de pornire Windows și a erorilor de driver, le poate actualiza și. De asemenea, verifică integritatea Windows-ului pentru a preveni funcționarea sa defectuoasă.

Puteți utiliza Computer Tune-Up pe Windows 10 / 8.1 / 8/7 pentru a vă bucura de funcționalitatea neîntreruptă a computerului. Dacă întâmpinați dificultăți în utilizarea software-ului, puteți apela inginerii de asistență specializați pentru a vă ajuta 24 de ore din 24.

Mecanic de sistem

Luați ajutorul profesional al System Mechanic Pro de Iolo cu tehnologie brevetată, adaptată pentru a obține performanțe maxime, viteză, stabilitate și putere.

Instrumentul oferă două tipuri de moduri de scanare – Scanare profundă și Scanare rapidă. Executați o scanare profundă pentru a analiza problemele critice din sistemul dvs. și a le rezolva în timp ce problemele de registru de scanare rapidă, fișierele nesecate, vulnerabilitățile de securitate, întârzierile la pornire, etc..

Un scut de sistem îmbunătățit este un antivirus certificat VB100 pentru a elimina potențialele amenințări prin detectarea semnăturii malware și a comportamentelor de monitorizare. În mod similar, DriveScrubber îmbunătățit protejează confidențialitatea datelor dvs. sensibile prin ștergerea lor permanentă și Căutarea îmbunătățită & Recover este folosit pentru a prelua toate datele pierdute pe care le-ați șters accidental de pe computer.

System Mechanic Pro poate identifica peste 30.000 de probleme diferite și le poate rezolva folosind actualizările inteligente live ale Iolo Labs pentru a vă menține sistemul fără erori și stabile. În plus, crește automat viteza de memorie RAM, hard disk, internet și CPU la lansarea aplicațiilor. Drept urmare, vă puteți bucura de descărcări mai rapide, mai puțină memorie tamponare, încărcare mai rapidă a paginilor, jocuri mai ușoare și streaming video de înaltă calitate.

CleanMyPC

Te-ai săturat să aștepți la nesfârșit în timp ce transmite videoclipuri sau să pornești computerul?

Limitați încărcarea computerului utilizând CleanMyPC de MacPaw. Acest computer esențial funcționează în mod eficient prin scanarea fișierelor junk și a altor probleme pentru a îmbunătăți performanțele sale și pentru a vă păstra datele în siguranță. Pentru a optimiza viteza, acest instrument curăță fișierele de registru de pe computer.

Multinstalatorul CleanMyPC vă permite să eliminați simultan aplicațiile nedorite și chiar elimina resturile, pe care o mulțime de software le trece cu vederea. De asemenea, afișează toate elementele de autorunire împreună într-o singură listă; deci, este nevoie doar de un singur clic pentru a le dezactiva. În acest fel, pornirea Windows-ului nu ar încetini.

Prezintă clar suplimente și extensii utilizate în computer pentru a vă ajuta să le găsiți pe care nu le mai solicitați. Prin urmare, puteți reduce sarcina inutilă din sistemul dvs. ștergându-le pentru a vă economisi timp. Datorită funcției Hibernare, gigabytes se acumulează pe disc, iar acest software le poate curăța ca pe un pro!

Pentru a avea grijă de confidențialitatea dvs., acest software scanează browserul dvs. pentru colectarea întregii activități online într-un singur loc. Prin urmare, nu trebuie să accesați manual setările și să continuați să ștergeți cookie-urile și alte date; doar un clic ar fi suficient. În mod similar, pentru securitate, CleanMyPC șterge permanent fișierele și alte date, ceea ce devine imposibil pentru oricine să le recupereze.

CCleaner

Acum vine celebrul despre care s-ar putea să fi auzit!

Îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate a computerului prin optimizarea acestuia CCleaner. Oferă o nouă caracteristică – PC Health Check care analizează computerul și apoi recomandă soluții rapide. Mai mult, actualizează și reglează computerul automat pentru o performanță mai rapidă și o securitate suplimentară.

Nu lăsați aplicațiile voastre vechi și învechite să devină un risc pentru securitate, deoarece ciberneticii privesc ca un șoim pentru oportunități. Utilizați CCleaner pentru a actualiza automat aplicațiile și pentru a închide orice lacune posibile de securitate. Instrumentul este foarte ușor de utilizat și facilitează curățarea cu 1 clic pentru a optimiza computerul în câteva secunde.

Pentru a urmări comportamentul dvs., site-urile web și agenții de publicitate lasă cookie-uri pe computer care contribuie la încetinirea sistemului. Cu CCleaner, puteți elimina toate acele cookie-uri împreună cu istoricul căutării pentru a elibera spațiu și a vă proteja confidențialitatea. De asemenea, previne blocarea prin curățarea registrului și a erorilor înfundate. Puteți dezactiva rapid programele suplimentare și vă puteți bucura de o pornire rapidă.

Glary Utilities Pro

Pârghie Glary Utilities Pro pentru a obține pachetul complet de îngrijire automată a sistemului, protecția vieții private și soluții de curățare a registrelor. Acesta oferă mai mult de 20 de utilități de sistem care pot îmbunătăți performanțele computerului. Pentru a detecta problemele de sistem, acesta scanează computerul și rezolvă problemele cu 800% mai rapid.

Indiferent dacă utilizați un sistem nou sau vechi, Glary Utilities Pro îl poate curăța și optimiza deoarece este compatibil cu diferite versiuni Windows. Acesta salvează computerul de la înghețuri, blocări și erori și îmbunătățește performanța folosind tehnologii avansate. Dispune de funcționalitate cu 1 clic, împreună cu o interfață simplă și automatizată pentru utilizator, pentru confort.

Nu vă mai faceți griji pentru siguranța și confidențialitatea datelor dvs., deoarece acest instrument are aceste aspecte sensibile acoperite de utilizarea măsurilor de securitate standard pentru industrie pentru a menține activitățile rău intenționate. Oferă un monitor spyware pentru păstrarea confidențialității datelor intacte.

Clean Master pentru computer

Obțineți ajutor profesionist de la Clean Master pentru computer pentru a utiliza o curățare puternică a sistemului dvs. obținând în același timp o protecție de confidențialitate superioară. Compatibil cu Windows 10/9/7 / XP, acest instrument folosește tehnologii sofisticate pentru a scana peste 1000 de programe. Curățați fișierele de gunoi reziduale și eliberați spațiu cu un singur clic.

Măsurile sale de confidențialitate robuste pot elimina șase tipuri diferite de riscuri de confidențialitate ale sistemului. De asemenea, poate împiedica intrusii să se strecoare în datele dvs. sensibile sau să implementeze programe malware. Instrumentul poate șterge în mod inteligent înregistrările de navigare nesigure cu atributul său anti-atac.

Oferați adio la rotirea frecventă a cursorului și întârzierile sistemului și experimentați un sistem optimizat. Software-ul oprește programele nedorite și accelerează timpul de pornire pentru a oferi experiență neîntreruptă. Născut pentru a rezolva problemele de driver PC, Driver Booster poate scana și repara mai mult de 5 milioane de drivere și dispozitive.

Curățarea automată a browserului șterge urmele de confidențialitate după ce închideți browserul pentru a vă atenua de la urmărire.

Systweak

Îmbunătățiți performanțele Windows-ului dvs. și curățați hard disk-ul folosind Optimizator avansat de sistem de Systweak. Acest software puternic elimină fișierele învechite și gunoiul de pe computer pentru a-i crește viteza pentru un timp de încărcare și răspuns mai rapid. Este compatibil cu Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP / Vista atât pentru 64, cât și pentru 32 biți.

Pentru o mai bună viteză de citire și alocare a datelor, defragmentează hard disk-urile și optimizează discul. Îți verifică în mod regulat discul de stocare în timp ce pornești, pentru a preveni încetinirile neașteptate și blocarea. Software-ul afișează, de asemenea, toate datele stocate care ocupă spațiul pe disc.

Advanced System Optimizer detectează fișiere rău intenționate, cum ar fi spyware, malware, troieni etc. și le elimină înainte ca sistemul dvs. să fie afectat. De asemenea, vă protejează confidențialitatea prin ștergerea cookie-urilor și a istoricului browserului. Oferă tehnologie avansată pentru ștergerea securizată a fișierelor dvs. permanent. De asemenea, puteți cripta fișierele importante folosind o parolă pentru a controla accesul.

Beneficiați de jocuri neîntrerupte cu optimizatorul de jocuri, RAM gratuit pentru a spori performanțele, descărcați și instalați actualizări de drivere, mai mult. Faceți backup pentru date importante, inclusiv fișiere audio și video, documente, fotografii etc. și recuperați datele pierdute chiar dacă au fost formatate sau șterse.

Concluzie

Ca și alte mașini, computerul dvs. este menit să vă ușureze viața. Dacă doriți să obțineți performanțe decente din aceasta, investiți în întreținerea sa regulată. Ștergeți toate acele erori, erori și programe nedorite, care înfundă spațiul de stocare al PC-ului cu instrumentele de optimizare Windows menționate mai sus pentru a continua să experimentați din nou performanțe mai rapide și superioare!

ETICHETE:

 • ferestre

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map