Cât de rapid se încarcă site-ul dvs. de pe mobil?

Aflați cât timp durează pentru a încărca pagina web de pe dispozitive mobile din mai multe locații.


Mobile este peste tot și mai mult decât 50% din Căutarea Google provine de la dispozitivele mobile. Uitați-vă la statisticile de creștere ale utilizatorilor de smartphone-uri de mai jos.

Tu esti pregătit pentru ca site-ul dvs. să servească pe dispozitive mobile? Servirea versiunii mobile a site-ului dvs. este esențială și există un motiv pentru asta.

Viteza rețelei mobile (2G / 3G / 4G / 5G) nu este la fel de rapidă ca internetul în bandă largă / fibră. Deci, pagina web se poate încărca mai rapid pe desktop, dar mai lent pe dispozitivele mobile. Trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. web este prietenos cu mobilitatea, răspunde și servește versiunea mobilă a paginii web.

După cum spune Google:

 • Oamenii au șanse de cinci ori mai multe să părăsească un site mobil dacă este nu este ușor de utilizat.
 • Aproximativ jumătate dintre vizitatori vor pleca dacă o pagină nu se încarcă în 3 secunde.

Puteți avea în vedere următoarele pentru a optimiza pagina dvs. web pentru utilizatorii de telefonie mobilă.

Mergeți sensibil – ca pagina dvs. web să răspundă pentru a vă asigura că elementele paginii, precum o imagine mai mică, sunt servite pentru a reduce dimensiunea generală a paginii, iar priza de pagină sunt montate la dimensiunea / rezoluția dispozitivului pentru o mai bună experiență a utilizatorului..

Faceți mobil-prietenos – trebuie. Google ia în considerare acest lucru în clasamentul lor de căutare, astfel încât asigurați-vă că pagina web este proiectată pentru a se potrivi mobilului.

Acum, este instrumentul de prezentare a instrumentului.

Uptrends

Uptrends vă permite să vă testați site-urile pe mai multe dispozitive mobile (Apple, Google, Samsung, LG, Nokia, Amazon Kindle) și să afișați rezultatele instantaneu.

Puteți selecta pentru a testa din Asia, Europa și America de Nord. De asemenea, a primit o opțiune de a alege viteza dintre nativ la simularea 2G / 3G / 4G.

Geekflare

Auditul site-ului web by Geekflare vă permite să testați site-ul web pe mobil. Instrumentul este alimentat de Google Lighthouse și testează peste 50 de valori esențiale în ceea ce privește performanța, SEO și securitatea.

Unele dintre valorile sunt ca mai jos.

 • Cereri de cascadă responsive
 • Timpul este necesar pentru încărcare
 • Timpul de a face primul octet
 • Mărimea paginii
 • Prima vopsea plină de conținut
 • Captura de ecran a paginii complete

Si mult mai mult…

GTmetrix

GTmetrix este unul dintre cele mai populare instrumente de testare a performanței paginii web pentru un desktop. Cu toate acestea, dacă înregistrați gratuit, veți putea testa de pe mobil utilizând browserul Chrome.

În prezent, testarea de pe browserul mobil este disponibilă numai din Canada, în înregistrare gratuită.

Obțineți toate valorile de performanță pe care le obțineți folosind un browser Desktop.

 • Scorul testului PageSpeed ​​/ YSlow
 • Timpul este necesar pentru încărcare
 • Mărimea paginii
 • Numărul de solicitări HTTP
 • Grafic cascadă

Dacă nu vă place să faceți o înregistrare gratuită, atunci GTmetrix va fi util pentru a obține rezultate de testare acționabile.

Dotcom-Monitor

Dotcom-Monitor a primit unul dintre cele mai mari numere ale locației din care a ales un test. Puteți selecta pentru a testa de la până la 24 de locații la nivel mondial.

Dotcom-Monitor acceptă mai mulți clienți:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Nokia lumia
 • mure

După efectuarea unui test, puteți vedea rezultatele medii ale testelor sau puteți vedea o cascadă pentru fiecare locație.

Fiecare raport de performanță conține un rezumat, defalcarea performanței, diagrame de solicitare, detalii de gazdă și eroare, dacă există. Pare foarte promițător și doar îmi place.

Gândește-te cu Google

Google este cunoscut pentru produsele și serviciile sale bogate în caracteristici, iar un astfel de exemplu este Testează-mi site-ul serviciu. Este un instrument util pentru a testa viteza site-ului dvs. web pe dispozitivele mobile și aș spune că funcționează corect atunci când vine vorba de rezultate. Afișează timpul de încărcare împreună cu o evaluare care precizează dacă timpul luat este rapid sau lent. Mai mult, mai jos, puteți vedea ce anume provoacă încetinirea site-ului dvs. web și pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a-l remedia.

În sfârșit, puteți compara viteza site-ului dvs. web cu concurenții dvs. și puteți vedea diferența. După ce ați terminat, puteți solicita trimiterea unui raport pe adresa dvs. de e-mail.

MobiReady

Un alt instrument fără costuri, MobiReady arată modul în care site-ul dvs. web se încarcă pe diferite dispozitive mobile și precum și pe desktop. După ce derulați în jos, veți vedea o descriere mică și o evaluare generală a vitezei care rezumă rezultatul.

În plus, puteți vedea, de asemenea, performanța site-ului dvs. web în comparație cu primele 1000 de site-uri Alexa, ceea ce cu siguranță vă oferă o idee mai bună. Dacă doriți să cunoașteți îmbunătățirile majore necesare, puteți ști asta și în partea de jos a paginii.

Test mobil-prietenos

Un serviciu separat de Google, Test mobil-prietenos vă poate ajuta să vă dați seama cât de ușor este pentru utilizatorii de mobil să vă vizualizeze și să utilizeze site-ul dvs. web. Prin introducerea unei adrese URL, puteți verifica rapid dacă site-ul dvs. web este mobil sau nu.

Nu numai că, ci vi se va oferi și un raport care prezintă problemele legate de încărcarea paginii dvs. (dacă există), precum și JavaScript. Acest instrument, spre deosebire de celălalt din această listă, pune un pic mai mult accent pe problemele de încărcare a paginilor decât pe viteză, așa că merită să folosești o combinație de ambele.

DareBoost

DareBoost este minunat atunci când vine vorba de detalii minute. Puteți vedea o serie de valori și rezultate diferite, cum ar fi:

 • Probleme găsite
 • Îmbunătățirile necesare
 • Greutatea paginii
 • Sfaturi pentru îmbunătățirea vitezei paginii
 • Date despre site-ul dvs., cum ar fi data de expirare a certificatului SSL
 • Lucruri care s-au descurcat bine pentru site-ul dvs. web

Cum nu am descoperit niciodată acest fantastic instrument de analiză și recomandare …‽ @Dareboost Testul vitezei site-ului web & Analiza site-ului #SEOhttps://t.co/Jfuu3I3aL4

– Tatum bogat »∵« (@RichTatum) 28 august 2019

Toate acestea în mod gratuit și puteți solicita întregul raport introducând adresa dvs. de e-mail.

WebPageTest

Puteți alege dintre o mulțime de configurații diferite atunci când utilizați WebPageTest, de exemplu, browserul și locația dorită. Deoarece există dezbateri interminabile pe anumite browsere, fiind mai rapide decât celelalte, acest lucru rezolvă complet problema testării tale. Din meniul derulant, puteți alege o locație și dispozitivul de pe care doriți să vă testați site-ul.

În fila „Setări avansate”, puteți seta, de asemenea, tipul și viteza de conexiune și diferite alte preferințe. Odată ce tot ce este selectat, veți primi 3 teste după ce introduceți adresa URL. Fiecare test dezvăluie un set de informații cum ar fi timpul de încărcare, începutul redării, numărul de solicitări și o mulțime de altele.

Acest instrument s-ar putea dovedi a fi vital în determinarea timpului de încărcare a paginii și a erorilor, dacă există.

Concluzie

Lumea a plecat mobil, și ar trebui să luați în considerare tot ce este nevoie pentru a vă optimiza pentru o experiență mai bună a utilizatorului mobil. Dacă nu deja, puteți lua în considerare utilizarea CDN cum ar fi MaxCDN, Cloudflare, SUCURI, care oferă multe optimizări de performanță de la marginea rețelei.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map