Cum să accelerați și să vă asigurați site-ul cu Cloudflare?

Un ghid pas cu pas pentru implementarea Cloudflare pentru a spori securitatea site-ului & timp de încărcare.


Timpul dvs. de încărcare a site-ului & securitatea sunt două elemente esențiale pentru afacerea de succes online. Nu este necesar pentru comerțul electronic, dar orice tip de afacere, inclusiv blogul personal. Pagina web cu încărcare rapidă oferă o experiență și o îmbunătățire a utilizatorului clasamentul motorului de căutare.

Nimănui nu-i place un site web de încărcare lentă, nu??

Există mai multe moduri de a adăuga securitate & supraîncărcați site-ul dvs., dar am găsit Cloudflare este probabil cel mai ușor.

A mică introducere despre Cloudflare dacă nu sunteți sigur despre ce vorbesc.

Cloudflare este un CDN & Companie de securitate care alimentează milioane de site-uri web, inclusiv Geekflare. Cloudflare are peste 75% din cota de piață Alexa top 1 milion de site-uri.

Asta explică multe și dă destul credibilitate să-l folosească. Cloudflare a obținut mai mult decât 200 POP de rețea (punctul de prezență) în întreaga lume ceea ce înseamnă că cererea este întotdeauna furnizată din cea mai apropiată locație mai rapid.

Pentru a afișa diferența de timp de încărcare înainte și după, am folosit URL-ul testului cu următoarea configurație.

 • Folosesc „techpostal.com”, care este găzduit Site Site în baza unui plan lunar de 3,95 USD.
 • Am configurat WordPress cu tema Maker Pro pentru copii Geneză fără niciun cache, plugin de securitate.
 • De asemenea, am dezactivat memoria cache SG de Site Site pentru a evita orice cache pentru o mai bună consecvență la test.

Timp de încărcare a site-ului înainte de Cloudflare

Să vedem cât timp durează pentru a încărca techpostal.com fără Cloudflare. Am folosit BlazeMeter pentru a efectua un test timp de 5 minute.

Să ne concentrăm asupra acestui număr (vom compara performanța după Cloudflare)

 • Timp mediu de răspuns – 692,8ms
 • 90% timp de răspuns – 877ms

Cloudflare la bord

Îmbunătățirea site-ului dvs. către Cloudflare este destul de ușoară și îl puteți începe în doar câteva minute.

Următoarele, le-am folosit Plan GRATUIT și procedura se va aplica oricărui site web, inclusiv WordPress, Joomla, Magento, etc.

Hai sa incepem…

 • Accesați site-ul dvs. web și faceți clic pe „Scanați înregistrările DNS”.
 • Durează un minut pentru a scana înregistrările DNS existente, faceți clic pe continuare
 • Veți vedea înregistrările DNS existente pentru site-ul dvs. web. Dacă arată bine, continuați altceva, puteți să o modificați aici.

 • Selectați planul și continuați

 • Vi se va solicita să actualizați înregistrarea serverului de nume existent cu Cloudflare. Acest lucru trebuie să faceți la registratorul de domenii. Dacă nu sunteți sigur, vă puteți referi la acest lucru ghid.

 • Până la actualizarea serverului de nume, veți vedea starea ca fiind pendinte în tabloul de bord Cloudflare.

Notă: puteți utiliza funcția Instrument de căutare a înregistrărilor DNS pentru a verifica înregistrarea NS.

 • Odată actualizat, veți observa că starea este activă.

Aceasta concluzionează site-ul dvs. web dirijat cu succes prin rețeaua Cloudflare și gata să ia performanță & avantaje de securitate.

Configurare Cloudflare

Configurația implicită este în regulă, dar dacă doriți să beneficiați de beneficii maxime, atunci puteți lua în considerare să faceți următoarele.

Recompense HTTPS – dacă intenționați să utilizați SSL, atunci trebuie să activați „Rewrites HTTP” pentru a vă asigura că toate resursele sunt încărcate prin HTTPS și pentru a evita orice problemă de conținut mixt..

 • Du-te la Crypto filați și porniți „Rewrituri automate HTTP”.

Notă: dacă utilizați WordPress sau Joomla, atunci puteți observa o problemă de conținut mixt și pagina ar putea fi spartă. Pentru a remedia asta, trebuie să utilizați un plugin suplimentar așa cum este explicat aici.

Minimizează JS, CSS & HTML – reduceți dimensiunea paginii web prin reducerea JavaScript, CSS & HTML. A avea o pagină web mai mică înseamnă un site de încărcare rapidă.

 • Mergi la viteză fila și selectați caseta de selectare

Încărcător de rachete – Soluția încărcătorului de rachete este o marcă comercială a Cloudflare, care face multe lucruri precum reducerea numărului de solicitări, încărcarea scripturilor în mod asincron, scripturile de memorie în cache local, etc..

 • Sub fila Viteză, selectați Automat pentru „Încărcător de rachete.”

Configurația esențială de mai sus ar trebui să fie suficientă pentru a accelera.

Timp de încărcare a site-ului după Cloudflare

Am dat din nou testul cu BlazeMeter și iată rezultatul.

 • Timp mediu de răspuns – 609.3ms
 • 90% timp de răspuns – 628ms

Puteți vedea că timpul mediu de răspuns este scăzut cu mai mult de 10% și maxim (90% timp de răspuns) cu mai mult de 25%.

Timpul de încărcare a paginilor web a scăzut folosind planul GRATUIT Cloudflare arată promițător. Dacă sunteți în căutarea unui câștig rapid, puteți încerca. Cloudflare are o plan platit cu mai multe caracteristici precum WAF, optimizarea imaginii, optimizarea mobilă etc.

Folosind WordPress?

Dacă utilizați WordPress, atunci puteți lua în considerare utilizarea Cache super pagină WP Cloudflare plugin care cache întreg site-urile (static + conținut dinamic) în mod inteligent. Acest lucru ar reduce mai mult timpul de încărcare a paginii și ar îmbunătăți timpul de răspuns.

Care este alternativa la Cloudflare?

O recomandare foarte puternică ar fi să încercați Sucuri.

ETICHETE:

 • Cloudflare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map